Agriturismo Masseria le Macine

Contrada Calenella -, Vico del Gargano 71018 Vico del Gargano (Foggia)

"Super"
Volgens 127 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plaats van het hart"

    10/11/2018

    Dit jaar in augustus was ik voor de tweede keer met mijn familie op deze boerderij. We gaan meestal niet terug naar dezelfde locaties voor vakantie, maar deze plek is echt bijzonder! Toen we in augustus moesten beslissen waar we een week in volledige ontspanning doorbrengen, hadden we geen twijfels en besloten we terug te keren naar Mario. Onze verwachtingen zijn niet veronachtzaamd: we hebben genoten van volledige ontspanning tussen de olijfbomen en alle gemakken die zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen: zwembad met jacuzzi, tafelvoetbal, speeltuin, gazebo met tafels, fietsen, parasol en ligstoelen gereserveerd, barbecue, strandentertainment voor jong en oud. De toegevoegde waarde wordt gegeven door de constante, discrete en nooit opdringerige bereidheid van Mario om met grote aandacht elk soort verzoek om een ad hoc vakantie aan zijn gasten te beleven, te verwelkomen.
    In de schaduw van een grote eik kunt u ontspannen in een hangmat met een goed boek of u kunt veel dingen doen, van paardrijden tot boottochten, u kunt zich vervelen of het prachtige land van de Gargano bezoeken.
    Dank je wel Mario voor de inzet en toewijding die je in deze jaren hebt getoond en vooral voor het feit dat je ons de kans hebt gegeven om een unieke ervaring te beleven op een plek die voor mijn familie is geworden, een plek van het hart!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Lieve Anna, ik dank u voor de prachtige woorden die u hier in de Masseria hebt kunnen vinden om uw ervaring te beschrijven.........
    Je hier voor de tweede keer op rij hebben was mooi voor mij en tegelijkertijd zeer de moeite waard...... omdat ik wist dat je graag nieuwe plaatsen ontdekt, en als eerste gekozen wordt voor een replica, en dat ik tot de plaatsen van het hart behoor die me echt veel vreugde gaven.
    Om deze reden bedank ik u, en ik voeg eraan toe dat het me blij maakte u te hebben ontmoet en u als vrienden te hebben maakt me echt nog gelukkiger .........
    Een knuffel aan u, Marcello en "mijn vriend" Antonio ....:):):))))
    Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek waar je terug wilt komen"

    18/09/2018

    In de dagen doorgebracht in de Masseria "Le Macine" hebben we momenten van echte vrede en harmonie meegemaakt, tussen olijf- en eucalyptusbomen en een klimaat dat altijd comfortabel is. Het huis is gezellig, schoon en perfect uitgerust, naast de recreatieve voorzieningen, alternatieven voor absolute rust en stilte, de altijd discrete beschikbaarheid van Mario, de eigenaar van de boerderij, voegt waarde toe aan de plek. Het geluk van het ontmoeten van geweldige mensen heeft dan de spijt van verlaten en de wens om toch terug te komen, voltooid. Lidia en Lucio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Lieve Lidia, het lezen van je recensie heeft mijn hart verwarmd, zeker voor de mooie woorden die je hebt gevonden, maar meer nog voor de wens om terug te komen om me te zien, dat meer dan iets anders me behaagt en me gelukkig maakt. Een knuffel en een grote dank aan jou en Lucio Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik schrijf geen beoordelingen tenzij ..."

    18/09/2018

    ... tenzij je iets uitzonderlijks moet delen. Ik kijk naar de foto's van de prachtige vakantie en ik denk aan Mario, hij overtuigde me al in de frontoffice, precieze en precieze mail die werd gevolgd door de gebruikelijke oproep: -Bespaar, ik praat met Mr. Mario? - Bel me Mario, vertel me ... We boeken (twee volwassenen en een twee jaar oud kind) voor de eerste vijftien dagen van september, Villino Limone, de eerste keer in Gargano. Dubbel eerbetoon aan de aankomst (ik zal niet verwennen), schoon en opgeruimd huis en alles wat Mario ons laat zien: zwembad, speeltuin voor iedereen, ontspanningsruimte, strand, fiets, logistiek etc. Het meisje is vrij om met alles te spelen, ik slijp zwembaden in het zwembad op elk moment en loopt met de familie op het strand tot zonsondergang, alles in een groene omgeving van eeuwenoude olijfbomen. Uitstekende locatie voor het bezoeken van Peschici, Vieste, Rhodos, natuurlijk Vico en het Umbra-bos in het Gargano National Park, allemaal gemakkelijk zonder moeite te bereiken. Let ook op voor de andere gasten van de boerderij, uitstekende mensen met wie we diners en rustige middagen deelden. Mario is tenslotte een garantie, verwelkomde ons gezin en stelde ons op zijn gemak met zijn oprechte hartelijkheid. Hier, deel dit niet, het zou egoïstisch zijn geweest.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Crescenzo, wat dacht je van ...... Het lezen van je commentaar heeft me teruggebracht naar die leuke chats die we hebben gemaakt en die meteen duidelijk hebben gemaakt dat we op dezelfde lijn zitten ... over de verschillende behandelde onderwerpen (en dat ben je zeker niet) een egoïst) Het was erg leuk om je hier te hebben gehad en om kennis te maken, en wanneer je over mijn bijzondere hartelijkheid schrijft, moet ik eerlijk zeggen dat het voor mij heel gemakkelijk was om je directe externe sympathie te zien. Je woorden hebben echt mijn hart geraakt en wetende dat je volgend jaar terug zult zijn, maakt me echt gelukkig. Een knuffel voor jou, Carolina, en voor kleine Gioia Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein hoekje van het paradijs"

    11/09/2018

    We verbleven de laatste week van augustus op de boerderij "Le Macine" en we vonden een omgeving die tot in de details werd verzorgd, ideaal voor mensen die rust zoeken en willen rusten. Mario, de manager, staat altijd klaar om aan de behoeften van gasten te voldoen, met toewijding maar discretie. De indruk is dat we ons sinds de aankomst in een vertrouwde en gastvrije omgeving bevinden. De indeling van de appartementen zorgt voor privacy, maar maakt het gemakkelijk om vrienden te maken met buren. De gebieden van ontspanning en recreatie, binnen de uitgestrekte olijfboomgaard, garanderen een wellnessvakantie. Een ervaring om te herhalen! Daniela, Giacomo, Anna en Lorenzo (Udine)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Daniela, een grote dank voor de mooie woorden die je kon vinden om je verblijf hier in de Masseria te beschrijven. Het is echt een grote vreugde voor mij om te weten dat ik je een gastvrije en vertrouwde omgeving heb kunnen geven en dat je erin slaagde te krijgen wat je wilde. Maar het ding dat me gelukkig maakt is om te lezen dat dit een: "Een ervaring is om herhaald te worden!" ........... Dank u en tot snel. Een knuffel voor jou, Giacomo, Anna en Lorenzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ALLEEN FANTASTISCH"

    10/09/2018

    Ik kom uit Turijn Ik ontdekte bij toeval deze boerderij was ik in de eerste week van september, wat te zeggen .. gewoon fantastische masseria genesteld in een mooie en goed onderhouden olijfgaard, de goed onderhouden en uitstekende kwaliteit structuur zorgt voor maximale ontspanning, de hangmatten zijn zo gek als ze zijn comfortabel, de eigenaar Mario en attent op elke behoefte de vriendelijkheid en beleefdheid en alleen overwinnen door de zorg en reiniging die in het volgen van de structuur gaat, alle apparatuur van zowel het huis en de gemeenschappelijke degenen zijn aan de top. Voor ons is het een verslaving geworden, sterk aanbevolen. Ik heb alleen mijn best gedaan omdat het niet mogelijk is om de toegevoegde waarde toe te voegen die Mario erin stopt, een echt mooi persoon
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Fiorenzo, wat kun je zeggen dat je hebt weten te slaan en te zinken ..... :) :) :) Het lezen van je commentaar heeft me een grote vreugde en voldoening gegeven, gevoelens die alleen gevoeld worden als de inspanningen en toewijding die overvloeien kunnen aankomen op je bestemming. Een speciale dank aan de intentie om je toch al hoogste score voor mijn toegevoegde waarde met één punt te verhogen ..... :) :) :) Je bent een mooi persoon en je sympathie springt meteen ... .. en dit helpt zeker om meteen een mooie relatie op te bouwen. Maar zoals je al weet, is het ding dat me blijer maakt zeker jouw intentie om al volgend jaar terug te willen keren. Een oprechte knuffel en tot de volgende keer ... Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust, ontspanning en totale harmonie"

    05/09/2018

    We verbleven in de laatste week van augustus 2018 in Masseria Le Macine, ik met mijn man en mijn meisjes Anna en Sveva van 4 en 6 jaar. Het was een ontspannen en zeer aangename vakantie zowel voor de locatie (orde, netheid, schoonheid, ...) en de beschikbaarheid van Mario zowel voor de locatie (dicht bij het strand en naar verschillende centra van belang, maar ver van de verwarring). Uitstekende strandservice en de mogelijkheid om de fietsen te gebruiken. Schoon en groot het zwembad evenals vele andere games beschikbaar voor jong en oud. De ontspannende hoek tussen de olijfbomen en de eik is betoverend. Onze kleine meisjes waren erg blij en tevreden. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De huisjes worden verzorgd, eenvoudig maar voldoende gestructureerd en comfortabel. Blij dat we gasten van deze structuur zijn geweest, waar we zeker terug zullen komen als er een kans is. Petra, Alberto, Anna en Sveva
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Petra, lees je commentaar was bijzonder verheugend, zeker voor de inhoud ... maar des te meer omdat het afkomstig is van mensen zoals jij die in de industrie zijn en alleen omdat haar expertise een andere kijk heeft dan de pure toeristische gebruiker. Hartelijk dank voor uw aandacht en voor het waarderen van de kleine dingen die gecreëerd zijn voor uw ontspanning en uw plezier. maar de grootste dank is voor het kiezen van ons voor uw vakantie. Een knuffel voor jou, Alberto en kleine Anna en Sveva. Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in augustus"

    03/09/2018

    Eind augustus waren we te gast in deze structuur. Het oordeel is uitstekend en bevestigt wat er in vorige beoordelingen werd gezegd. De Masseria is netjes en schoon, spectaculair vanuit het oogpunt van het landschap voor de grandeur van olijfbomen en eiken. Het is uitgerust met alle comfort voor degenen die het strand willen vermijden en in de stilte van de olijfgaard willen verblijven. Mario is een hoffelijke en gastvrije gastheer, aanwezig maar niet opdringerig. Bevordert de Gargano en helpt u minder toeristische hoeken van dit land te ontdekken. Waardeerden de strandservice in het Lido Calenella, zoals alle kleine attenties die zijn gereserveerd voor de gast. Onze kinderen waren enorm gelukkig om vrij te kunnen rennen en spelen. Absoluut een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Michela, wat een genot om je mooie woorden te lezen ..... lezen Ik leek bijna je mooie lach te zien toen je me vertelde hoeveel je gelukkig was en hoe goed je hier was ..... Het was heel leuk om jou en de ander te kennen Je mooie familie en het feit dat je weet hoeveel je van de geleverde inspanningen hebt genoten, maakt me echt gelukkig en bevalt me ??enorm. Een warme knuffel voor jou, Gianni, Davide en voor de kleine Pietro. Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie familievakanties"

    02/09/2018

    Wij (2 volwassenen en 2 kinderen van 10 en 8 jaar) hebben twee geweldige weken doorgebracht met Mario in Le Macine. Het complex is liefdevol uitgerust en onderhouden (groot zwembad, tafelvoetbal, darts, ontspanningsruimtes, enz.), Er zijn veel zeer mooie planten (oleander, bougainvillea) en niet te vergeten de uitgestrekte olijfgaard met 400 jaar oude olijfbomen. Mario is zeer meegaand en zorgt ervoor dat zijn gasten zich op hun gemak voelen. Een zeer mooi groot strand (La Calanella) en pittoreske stadjes (Peschici, Vico del Gargano) met goede en niet te dure gastronomie zijn in de buurt. We zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Lieve Susan en Roland, wat een plezier voelde ik bij het lezen van je reactie ..... Je was hier in juni en ziet dat je je nog steeds herinnert met genegenheid de weken doorgebracht in Masseria Le Macine maken me buitengewoon gelukkig en trots .... Trots omdat weet dat je hebt gewaardeerd wat me blij heeft gemaakt en moedigt me aan om je steeds meer en beter te geven ..... Maar het feit dat ik erg onder de indruk was, was dat je ook je e-mail voor volgend jaar ontvangt om te reserveren. ..... Het zal geweldig zijn om je weer te zien en heb je nog steeds ... Dit is het beste cadeau dat je me kunt doen. Een knuffel voor jou aan Jacob en Valentin en tot volgende juni. Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    29/08/2018

    Ik, mijn partner en onze hond brachten we een week in de Masseria Le Macine, prachtige plek, ondergedompeld in de rust van de olijfbomen. De huisjes zijn erg mooi, schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het zwembad, de ontspanningsruimte met hangmatten in de schaduw van een 500 jaar oude eik en het recreatiegebied met verschillende spellen zijn geweldig. Echt uitstekende hoffelijkheid van Mario en Doretta, de eigenaars.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Liefste Luca, heel erg bedankt voor je geweldige opmerking. Wetende dat je de geleverde inspanningen hebt gewaardeerd, is echt een grote voldoening. Geloof me, er was geen inspanning nodig voor, zoals je het noemt, de "buitengewone beleefdheid". Het komt van nature met mensen zoals jij die echt prachtig zijn ...... :) :) :) Een knuffel voor jou, Marta en de schattige Freddy. Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Thuis voelen"

    26/08/2018

    We brachten een week vakantie door in deze prachtige boerderij waar we vonden: schoonheid van de natuur met meer dan vierhonderd olijfbomen, een eeuwenoude eik en veel groen; orde; schoonmaken; geest van delen; vriendelijkheid, sympathie en beschikbaarheid van degenen die ons verwelkomden. De boerderij zelf is erg mooi en biedt vele diensten: een groot zwembad, uitgeruste speeltuinen, ontspanningsruimtes, fietsen om de nabijgelegen baai van Calenella te bereiken. Dank aan de suggesties van Mr. Tijdens onze vakantie ontdekte Mario de Gargano vanuit een gastronomisch, landschaps- en naturalistisch oogpunt. We brengen een mooie herinnering aan deze zevende thuis !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Paul, de woorden die in de titel worden gebruikt, zijn de mooiste die je zou kunnen gebruiken ... Weten dat je je thuis voelde, geeft me de grootste vreugde ... dit is precies mijn doel en dat is me gelukt van alle inspanningen en het harde werk. Het was leuk om je te ontmoeten en een plezier voor mij om je die "tips" te kunnen geven om je verblijf te optimaliseren. Een knuffel voor jou, Patrizia, Francesca en Giulia Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige verrassing"

    25/08/2018

    We verbleven in de molens van 18 tot 25 augustus gasten van het huis "Melograno" uitgerust met alles. Het olijfboomgaardpark is een juweel, een charmante zwembadhoek en de speeltuin (pingpongtafel enz.) Die X-families samenbrengt. En dan de huisbaas: Mario met zijn attenties x maakt aangenaam verblijf voor al zijn gasten. Bedankt voor alles en GEFELICITEERD !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Dario, er zijn nog geen paar uur verstreken sinds je vertrek dat ik al je mooie commentaar krijg om de goede tijden en aangename gesprekken bij het zwembad en onder de patio van je huisje te onthouden .... Je bedankt me maar ik ben het dat Ik dank je dat je hier bent en dat je ons kleine hoekje op prijs stelt ... Bedankt voor de mooie woorden die je kon vinden om je verblijf te beschrijven, woorden die me vertellen dat de genomen weg de juiste is ..... Een knuffel voor jou, Michela, Cristian en (kleine) Federica :) :) :) Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De vakantie !!!!"

    19/08/2018

    We zijn net terug van twee weken totale ontspanning en verjonging. De boerderij is zeer goed onderhouden, gastvrij, zeer schoon en zeer georganiseerd. Mario is dan fenomenaal om je thuis te laten voelen. Mijn twee kinderen waren enthousiast over het zwembad en de spellen die aan hen waren opgedragen. Het voor ons gereserveerde huis was een hoek, dus met een beetje meer tuin en een badkamer met een raam. Helaas hebben we de fietsen helaas gebruikt. We hopen echt volgend jaar terug te zijn. Hallo Mario da Fabrizio Daniela Federico en Arianna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Fabrizio wat een opmerking ...... ik had nog nooit zoveel superlatieven gelezen :) :) :) ..... Het was een groot genoegen je te ontmoeten en je hier te hebben in de Masseria. Het vult mijn hart met vreugde, wetende dat je zo goed was en dat je een mooie herinnering aan je vakantie in je hart hebt gebracht, en weet dat Federico en Arianna er echt van hebben genoten, maakt me echt gelukkig omdat het geven van dit voor mij het ding is belangrijker. Bovendien is het lezen van de intentie om terug te keren gewoon de kers op de taart. Een knuffel voor jou, Daniela Federico en kleine Arianna. Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie boerderij"

    18/08/2018

    Ik verbleef een week in augustus met mijn vriendin en mijn zoon in deze fantastische boerderij, een bestemming voor iedereen die een vakantie van ontspanning en vrede wil doorbrengen.De eigenaar Mario is een geweldige vriendelijke en behulpzame persoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Daniele, het was leuk je te ontmoeten en je hier te hebben en geloof me dat het niet moeilijk voor me was om te zijn zoals je mij beschrijft. Je bent ook heel vriendelijke mensen en dit zorgt altijd voor een goede relatie. Hartelijk dank dat u ons hebt gekozen voor uw vakantie en voor uw mooie beoordeling. Een knuffel voor jou, Laura en Alessandro Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een kleine hoek van het paradijs"

    20/07/2018

    Een geweldige plek voor een geweldige vakantie in dit kleine hoekje van het paradijs. Een prachtige tuin, een maginifique-streek tussen het strand en de bosa-umbra. Warm welkom en zeer vriendelijk. We raden het ten zeerste aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    Beste Patricia, ik ben erg blij om je recensie te lezen. Ik was heel blij om uit je woorden te begrijpen hoe goed je hier bij ons was. Je hebt onze inspanningen kunnen waarderen, en dat bevalt me ??enorm. Ik omhels je en ik hoop je snel weer te zien Mario P.Š. Mijn excuses voor mijn vreselijke Frans (vertaald met google)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie"

    08/07/2018

    Plaats om aan te bevelen ... Ik zal terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Masseria le Macine reageert
    :) :) :) Hallo Stefania, wat dacht je van ........ een goede intenditor ... een paar woorden .... hahahahaha. Het is heel leuk en maakt me blij dat je "Ik kom terug" en echt alles bevat in een eenvoudige en effectieve ... En dan zal ik wachten tot de volgende keer. Een knuffel Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten