contactModalFeedback

Agriturismo Parco dai Nonni

Contrada Monte Grande, 71010 Ischitella (Foggia)

"Super"
Volgens 36 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,6/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Prachtige plek, uitstekende lucht, zo veel rust, zo veel rust... "

    30/09/2019

    Ik was in deze boerderij met mijn familie dit weekend, magische plek van rust en sereniteit, vriendelijk en vriendelijk personeel, vooral engel met zijn Franse en zijn sterke ironie deed ons een aangename avond doorbrengen, zoals we al een tijdje niet meer hadden gedaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Heel erg bedankt Elena voor je recensie en voor het feit dat je mijn en ik denk ook de Franse macaroni van Carlo :) en van Carlo gewaardeerd hebt om me een grote dank je wel te zeggen, omdat ik hem de kans heb gegeven om een geweldig figuur te maken voor Martina : D. Ik lachte ook niet zo. We hopen u snel te vinden en een goed leven te hebben.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Un agriturismo très accueillant pour un séjour en pleine nature"

    08/07/2019

    Un vero agriturismo in piena natura, vicino a un bosco fresco. Le camere sono grande e pulite.La terrazza a una bella vista sulli alberi, l'orto, gli ucelli. La cena è molto buona con produtti locali.Grazie a Angelo, Antonietta e Deborah, speriamo tornare per un soggiorno piu lungo.

    Un endroit charmant en pleine nature, un accueil très agréable, une bonne localisation pour se balader dans la péninsule de Gargano. La proximité avec les animaux sauvages et domestiques plaira vivement à ceux qui aiment la nature et la simplicité.
    Grâce à ce séjour hélas un peu court chez Angelo, nous avons découvert une partie du Gargano, la beauté et l'intérêt du Parc national, la foresta d'Umbra, les plus jolis coins du littoral et de l'arrière pays. Les repas sont excellents et l'ambiance chaleureuse.Le bois qui est tout proche de la maison confère aux nuits d'été une merveilleuse fraîcheur.

    Michèle et Bruno

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    grazie michel. ricordero con piacere le nostre conversazioni con punti di vista un pò diversi ma sempre con l intelligenza delle persone ragionevoli. spero che ricapiti presto.
    Angelo-
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ontspannend"

    03/10/2018

    We brachten slechts één dag door in deze boerderij samen met nog een paar vrienden in de laatste dagen van september. Ondanks de periode werden we begroet op een zeer vriendelijke manier door Angelo die een uitstekende gastheer bleek te zijn, vriendelijk en behulpzaam. We hadden een diner met hem en zijn moeder die persoonlijk zorgde voor het echte diner en alle lokale producten. Het was een avond van gezelligheid. De boerderij is omgeven door de natuur en is echt geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Dank ook aan Debora voor beschikbaarheid. We zullen terug Gianfranco zijn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Je bent erg aardig Gianfranco, je bedrijf heeft ons meer gegeven dan wat we je hebben kunnen geven ....... Ik hoop je snel te zien en bel geen oude mensen terwijl je schreef over de motivatie van de reis omdat ouderen anderen zijn . Geef ons een dikke knuffel aan de componenten van de burraco-tafel tijdens je volgende vergadering. Tot snel. Angelo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek met geweldige mensen"

    06/09/2018

    Deze plek is perfect om de natuur en de stranden rond Vico de Gargana te verkennen. Na een dag op het strand naar huis gaan en genieten van een heerlijk diner bereid door Mama is gewoon de perfecte Italiaanse ervaring. Angelo is een geweldige gastheer en een geweldig gezelschap. De kamers zijn schoon en rustig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Bedankt duizend Benjamin en Daniela jij / hij / zij is een waar genoegen om van je gezelschap te genieten. Veel plezier voor je Italiaanse vakantie. Ik hoop snel weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    04/09/2018

    Ik heb onlangs met mijn gezin twee aangename weekenden afgesloten in de boerderij "Parco dai Nonni" in Ischitella. Het verblijf was fantastisch: buitengewoon welkom, interessante mensen met wie ik oprecht onverwachte momenten kon doorbrengen op het niveau van gastvrijheid en gezelligheid. Angelo, de manager, met zijn aardige moeder en de aardige kok Debora heeft er alles aan gedaan om het verblijf onvergetelijk te maken. Ik zal nooit de koele en groene plek vergeten, de wandelingen op het landgoed met veel leuke dieren, de momenten van ontbijt en diner doorgebracht met de managers en andere vrienden, georganiseerde muzikale shows ..... Ik kan niet wachten om terug te komen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Franco je was fantastisch jij !! een kus voor Virginia en een dikke knuffel voor jou Federico en de elegante en interessante Antonio. Tot snel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige plek om te verblijven"

    27/07/2018

    Angelo en zijn ongelooflijke moeder zijn de beste gastheren ooit. Het eten is gewoon fantastisch, echte cucina paesana, gemaakt met liefde en passie. We brachten twee avonden met hen en de mooie Deborah maar ook enkele van hun vrienden. De beste manier om het echte Italië te ontmoeten. Ze maakten allemaal deel uit van hun groep. Angelo maakte ons vanaf de eerste minuut op zijn gemak. Geweldige plek om te verblijven, zelfs in de hete zomer dankzij de frisheid van de bossen, waar je een mooie wandeling kunt maken. Dichtbij het strand. Angelo maakt ook geweldige kaarten (privé-grap!) Als je bij Parco dai nonni verblijft, ben je geen gast, je bent familie! Ik raad het zeker aan, zelfs met kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zou in een hartslag terugkeren"

    18/07/2018

    We hadden een fijne tijd met onze gastheer, die ervoor zorgde dat alles precies zo was als wij het wilden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Heel erg bedankt Marco is zo goed om te werken ... dankzij jou Angelo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 7,5
    "Goed"

    "goed"

    30/06/2018

    Koele en rustige plek. Vriendelijke en attente familiereceptie. Essentieel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Heel erg bedankt, ik hoop je snel weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voor liefhebbers van de natuur, authenticiteit in relaties, de echtheid van de producten en de gastronomische traditie van Gargano"

    10/06/2018

    We kwamen in een middag moe van de reis om er te blijven op een dag en werd vijf. Elke dag om landen te verkennen (Vico del Gargano, Peschici, Monte Sant'Angelo, Vieste, Mattinata) en stranden (Calenella, Zaiana, Vignanotica), niets minder dan betoverend om te genieten van zon en zee. 'S Avonds was er een buitenmaaltijd bereid door grootmoeder Antonietta met producten uit haar moestuin, zelfgemaakte pasta, olie en wijn geproduceerd door het bedrijf. Om ons bedrijf Angelo-manager van de boerderij, de "neochef" Andrea en andere gasten te houden. De koele en stille nacht van het hout (zonder gebruik van de airconditioner) om ons te herstellen voor de excursies van de volgende dag. En wens een wandeling in het zeven hectare grote bos waar je ezelspaarden ontmoet en een wildlife dat onbekend is bij grote steden zoals de hop, de Vlaamse gaai of de buizerd, om nog te zwijgen van de flora: eiken beuken struiken en fruitbomen die het plezier zijn van gasten en vogels. Zelfs kinderen hebben plaatsen gereserveerd voor hen en uitgerust voor games.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Enzo en Vittoria waren uitzonderlijke gasten voor ons, ik hoop je snel te zien. Met gasten zoals jij is werken heel gemakkelijk. Nogmaals bedankt en tot ziens. Angelo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Piacevolissima ervaring."

    23/02/2018

    We brachten een zeer aangenaam weekend in contact met de natuur in dit land, waarin onze siberische husky Maya werd verwelkomd en behandeld als een familie. Angelo en zijn moeder Antoinette hebben ons een familiale sfeer gegeven, waardoor ons voelen meteen, om het diner met hen met echte producten bereid door de dame te hebben. Uitstekende locatie, dicht bij de belangrijkste attracties, zowel voor degenen die genieten van wandelen in het bos en is voor degenen die houden van de zee. We hopen terug te keren zo snel mogelijk, misschien in een meer aangename tijd van het jaar. PS: Een aanrader voor diegenen die reizen met hun honden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Dank u voor uw waardering en we verwachten binnenkort cn Maya.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijke vakantie"

    09/01/2018

    We verbleven 5 dagen met engel en zijn familie. Het was geweldig. Foods een uitstekende kwaliteit, in een zeer goede wijze bereid door Antonietta, Deborah en ook Angelo. Het brood met tomaat is een show! Het advies van excursies waren giustissimi! We zullen securamente terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    het is leuk om zo gewaardeerd worden ..... dank christoph. Ik hoop je snel te zien hier. Hallo Angelo, Antoinette en moeder Deborah.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige accommodatie en geweldige gastheren"

    02/10/2017

    We brachten twee dagen in het Parco dai Nonni en genoten van ons verblijf. De kamers zijn groot genoeg en goed uitgerust en in een rustige locatie. Angelo, zijn moeder en zijn vriendin hebben ons verwend tijdens het diner met de lekker en het vult eten totdat we niet konden eten. Een gedicht was de zeevruchten, de bezorgde Angelo extra vers van de markt. Bijzonder mooi is dat we namen het eten met de familie, zodat we konden ook leiden tot interessante discussies en meer geleerd over het land en de omgeving was. We kregen ook goede tips voor uitstapjes in de regio Gargano. Iedereen die op zoek naar een rustige en vertrouwde sfeer op vakantie, is in goede handen bij Angelo en zijn familie! Bedankt voor alles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Hallo Hedi en Robert, voor ons deze baan is een passie en als je een warme en gezellige gasten, zoals u het aan ons nog meer, het is erg leuk en makkelijk dus dankzij u en ik hoop je weer hier te zien. Ciao van Angelo, onze baas Mama Antonietta en Debora.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekende plek met mooie gastheren"

    01/10/2017

    Rustige plek, maar dicht bij alles. Uitstekend eten! Geweldig bedrijf. Zeer leuke mensen om met te chatten. We voelden ons zo welkom en thuis. Mooi ingerichte kamers. Volgende keer blijven we langer. Bedankt Angelo Debora & Antonietta!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Gitai bedankt veel voor uw hoffelijkheid en onze culturele uitwisselingen die onze bagage verrijken ....... Ik hoop dat je weet wat je moet zeggen. Ciao Angelo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek in een prachtige omgeving"

    10/09/2017

    We hebben een aantal zeer aangename dagen doorgebracht in Parco dai Nonni. De agriturismo ligt op een rustige plek, omringd door eiken en groene heuvels. Het is mooi en cool en zeer dicht bij de kust en andere attracties in de Gargano regio. Angelo, Debora en Antonietta waren in alle opzichten uiterst vriendelijk en behulpzaam. Angelo heeft ons geholpen om plannen te maken voor de dag, dat wil zeggen een reis naar de Tremiti-eilanden organiseren. De kamer was comfortabel en gezellig. Ontbijt en diner zijn zeer aan te raden. Het diner wordt bereid met veel liefde en hun eigen ingrediënten uit de tuin. Al met al was het een geweldige ervaring en we raden het aan iedereen aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Julia en Stefan, met jou was het allemaal heel simpel ...... degene die vriendelijkheid en vriendelijkheid biedt, kan niets anders ontvangen ....... dankzij jou. Angelo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat kan ik zeggen !! Sinds zijn komst terug, en zo snel mogelijk !!"

    29/08/2017

    Prachtige plek, met een warm welkom door Angelo, mevrouw Antoinette en de legendarische Deborah. Onze Pelosetta kinderen waren geweldig !! We zullen zeker terugkomen en ik hoop dat dit de tijd om er meer zijn !! Hartelijk dank voor uw medeleven en gastvrijheid !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Parco dai Nonni reageert
    Laura zeggen dat .......... binnenkort met al je Pelosetta ........ we zullen je missen. Angelo, Debora en baas Mamma Antonietta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten