contactModalFeedback

Agriturismo Serine

Contrada Serine, Castrignano del Capo 73040 Castrignano del Capo (Lecce)

"Super"
Volgens 33 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Positieve ervaring"

    03/09/2019

    De structuur omgeven door groen was gezellig. De dienstverlening was bevredigend. Het personeel is attent, vriendelijk en attent en heeft oog voor de behoeften. Wij waarderen de gevarieerde en echte keuken, met respect voor de traditie van Salento. De strategische ligging van de boerderij stelt u in staat om gemakkelijk de prachtige stranden van de Adriatische en Ionische Zee en de charmante dorpjes van het achterland te bereiken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dank u."

    15/08/2019

    We verbleven 10 dagen in halfpension in deze prachtige boerderij in Salento en we kunnen alleen maar het personeel van de structuur bedanken voor het helpen om onze vakantie gewoon perfect te maken.
    We voelden ons vanaf de eerste dag op ons gemak dankzij een welkom dat de naam waardig is. De beschikbaarheid en grote hoffelijkheid zijn thuis bij Serine, mensen die hard werken maar altijd klaar staan om je een glimlach te geven.
    De accommodatie is essentieel maar voorzien van alles wat u nodig heeft.
    Het niveau van de catering is veel hoger dan de meest rooskleurige verwachtingen, dankzij een uitstekende kwaliteit van de grondstoffen en gerechten met combinaties die bijna nooit verwacht worden de smaken van de lokale keuken verder te versterken.
    Superlatief voorgerecht van het huis dat verschillende smaken van de Salento keuken biedt. Verdienen de eerste gangen een speciale vermelding? Echt heerlijk. Altijd aanwezig zijn de zelfgemaakte taarten, delicaat en smakelijk dankzij de verschillende confituren die de boerderij produceert. Uitstekend ook de wijn die het bedrijf zelf produceert.
    Een grote dank aan de verhuurder, de heer Fabrizio, een geweldig persoon, altijd attent en behulpzaam, in staat om het familiebedrijf met enthousiasme en toewijding te leiden. En over familie gesproken, we kunnen niet nalaten om Dr. Cataldo te noemen, een discrete aanwezigheid die ons 's avonds met zijn anekdotes heeft opgevrolijkt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "bello e rilassante"

    08/07/2019

    Finalmente un vero agriturismo sia per la struttura che per il ristorante. Nonostante le calde giornate abbiamo dormito senza aria condizionata che era cmq presente.Tutto lo staff merita un elogio per la professionalità, la cortesia, la disponibilità dimostrata. Un caloroso grazie a tutti.

    • Verblijf: 6/2019
    Agriturismo Serine reageert
    Grazie carissimi per esserci stati, per noi è stato un vero piacere conoscervi ed in questi casi si diventa ancora più spontanei e generosi del solito. Speriamo sia il primo episodio di una lunga serie di visite nel Salento. Il mare, il sole, il vento, la gente dei nostri luoghi vi amano e vi aspettano per una nuova esperienza. Serine c'è sempre!
    Un caro saluto
    Fabrizio
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "over het geheel genomen zeer goed"

    16/04/2019

    We werden hartelijk welkom geheten. Accommodatie en ontbijt voldeden volledig aan onze verwachtingen. Het diner was heerlijk en uitgebreid. De biologische wijnen waren uitstekend en hun prijs waard. Bij slecht weer (regen) in april biedt de verwarmde ruimte echter weinig plaats voor de avond. Alles is ontworpen voor zomerse temperaturen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "De eenvoud die je verovert"

    11/08/2018

    Vind jezelf in een zorgvuldige en zorgvuldige omgeving, waar je terug kunt gaan naar de oorsprong van eenvoud en echtheid, van dingen als persoonlijke relaties. Dank aan Fabrizio en al het personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Serine reageert
    De beste wensen aan jullie allemaal Simona. "Eenvoud maken" is niet eenvoudig, het lijkt een paradox, maar vooral is het waarderen dat het tegenwoordig niet gemakkelijk is. We zijn altijd in tweeën, we hebben voorgesteld, je hebt gewaardeerd, dan is de verdienste allebei. Heel erg bedankt en we hopen je snel weer te zien! Fabrizio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aanbevolen"

    02/07/2018

    Prachtige plek, rustige plek om te ontspannen, zeer vriendelijk personeel, eigenaar niet het minst. Typische uitstekende keuken, groenten geoogst in hun boerderij, wat ze produceren is afkomstig van lokale bedrijven op nul km. Mijn vrouw en ik zouden terugkeren naar die plaatsen waar we zeker weer zouden verblijven in de serine
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "erg aardig"

    20/10/2017

    Alle goed, hoewel kort verblijf. Na ontvangst van de ID-kaart dat ik vergat met je mee. bedankt voor alles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding"

    09/09/2017

    Jammer dat duurde kleine vakantie maar ik moet zeggen uitstekend weer rust stilte en voedsel gaan van Oscar bedanken Fabrizio voor zijn vriendelijkheid en de mensheid en alle betrokkenen in de keuken een speciale groet aan mevrouw Rita begroeten u en bedankt voor alles
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "ware luxe is de eenvoud!"

    03/07/2017

    Oude stenen boerderij omgeven door de natuur, waar u kunt genieten van de rust en stilte van het Salentine natuur. Prachtig terras met uitzicht op de Santa Maria di Leuca vuurtoren waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt en diners met typische gerechten van de Salento traditie, gemaakt met producten die zijn gekweekt op grond dell'agriturismo.Grande aandacht aan het zoeken naar kwaliteit ingrediënten en de behoeften van degenen die problemen van voedselallergieën en intoleranties. De gezellige kamers in hun eenvoud. Eigenaars zeer vriendelijk, correct, hartelijk, net als al het personeel, altijd attent. Laten we terug gaan al jaren met hetzelfde enthousiasme, met onze fietsen met hen, wetende dat ze een klein paradijs had gevonden waar de ware luxe is de eenvoud! Sabina en Savio (Conversano, BA)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
  • 9,5
    "Super"

    "ware luxe is de eenvoud!"

    03/07/2017

    Oude stenen boerderij omgeven door de natuur, waar u kunt genieten van de rust en stilte van het Salentine natuur. Prachtig terras met uitzicht op de Santa Maria di Leuca vuurtoren waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt en diners met typische gerechten van de Salento traditie, gemaakt met producten die zijn gekweekt op grond dell'agriturismo.Grande aandacht aan het zoeken naar kwaliteit ingrediënten en de behoeften van degenen die problemen van voedselallergieën en intoleranties. De gezellige kamers in hun eenvoud. Eigenaars zeer vriendelijk, correct, hartelijk, net als al het personeel, altijd attent. Laten we terug gaan al jaren met hetzelfde enthousiasme, met onze fietsen met hen, wetende dat ze een klein paradijs had gevonden waar de ware luxe is de eenvoud! Sabina en Savio (Conversano, BA)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
  • 9,5
    "Super"

    "Paola en Domenico van Marzabotto (Bo)"

    28/09/2016

    We konden niet vragen voor een betere !!!!! prachtige plek en rustig tussen de olijf- en palmbomen met uitzicht op Leuca in een boerderij van 600 gastvrij en vriendelijk personeel, traditioneel eten, goede, echte en gevarieerd. Absoluut het ook aanbevolen voor de locatie, op 10 minuten van de prachtige stranden van Salento. Een knuffel aan alle medewerkers die ons thuis voelen en in het bijzonder naar de dokter, die nooit zijn aanwezigheid tijdens diners doorgebracht op een boerderij heeft gefaald, met wie het is altijd een plezier om vrienden te ontmoeten uit het herhalen !! !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Eenvoud 'disponibilita'tranquillita'"

    01/07/2016

    Mooie plek genesteld in het platteland en olijfbomen. Iedereen is heel vriendelijk en zeer behulpzaam vanaf Fabrizio (hoofd) tot aan de lieve sig.re Rita en Kerstmis en het mooie Cristina. Alles wordt gedaan met liefde en eenvoud 'en dat is wat je verwacht in zo'n plek. Uitstekende netheid in de slaapkamers en keuken ...? Strepitosa met biologische ingrediënten (van hun gewassen) met betrekking tot de traditie van Salento.Vi onthouden voor ons te laten brengen een geweldige week, dank je.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Serine reageert
    Bedankt voor de leuke beoordeling Mr. Giorgio. We werken elke dag hard te worden als we haar hebben beschreven. En de verdienste is ook van degenen die de eenvoud waarderen! Tot ziens, een warm onthaal!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "serine"

    25/06/2015

    Ilcomplesso is erg mooi en goed onderhouden, het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk en professioneel. De locatie is zeer bella..non veel anders te hoop op een spoedige terugkeer aggiungere..solo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Serine reageert
    Beste, dank u de gedachte en waardering te waarderen. Je was erg leuk en je onze avonden hebben gejuicht voor zoveel dagen. Beste wensen aan de heer Ugo. Tot ziens! Beste wensen van al het personeel!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "leuk agrotoerisme"

    09/10/2014

    Aantrekkelijke woning, vlakbij Leuca. Het eten is heerlijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Ik dacht meer"

    08/09/2014

    de schattige boerderij, zou een zeer grote kamer en het diner pulita.a liever genieten van typische dingen van de plaats en niet het menu voor degenen die verblijven op een boerderij, maar ik zou de keuze die ze hadden gasten van buiten hebben gewild
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Serine reageert
    Mevrouw, onze externe gasten komen naar het diner eenmalige en hebben de mogelijkheid om verschillende gerechten aangeboden te wijzigen. Onze gasten ondergebracht genieten elke avond van de verschillende gerechten. Hoewel ze voor één nacht heeft geboekt hebben we het tarief in half pension die zeker voor haar was handiger verleend. De volgende keer dat we vooraf waarschuwing en geven u de mogelijkheid om à la carte dineren. In alle eerlijkheid, heeft zijn beoordeling niet eerlijk, vooral met betrekking tot de korte duur van zijn verblijf. Toch bedankt! The Staff of Serine
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten