Agriturismo Tenuta Montenuovo - Bio Agriturismo

Contrada Montenuovo, s.n.c., 85030 Calvera (Potenza)

"Super"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie:
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 9
    "Super"

    "vriendelijke plek"

    08/04/2017

    Een weekend vol ontspanning, omgeven door een prachtig landschap.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    30/11/2016

    Allemaal heel goed: eten, gastvrijheid, landschapsarchitectuur. klimaat
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen en goed eten"

    29/08/2016

    Net we terug van een ontspannen weekend midden in de natuur, ondanks onze kleine zoon. Grote gastvrijheid en goede cibo.Ci rendement.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ongerepte natuur, hoffelijkheid en authentieke keuken"

    25/08/2016

    We verbleven vorig jaar en keerde dit jaar tot het einde van augustus als de plaats en 'de ideale plek om te ontspannen en te herstellen van de relatie met de natuur. Ook met de eigenaren John en Carmela we voelen als thuis voor hun hoffelijkheid en vriendelijkheid en de keuken en 'geweldige en oprechte met biologische producten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Een prachtige plek om"

    24/08/2016

    Voor wat wij betaalden ervaring te vergeten. Het bespaart de cin restaurant wachttijden nog eccessivi.le fietsen zijn allemaal verroest en boor
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tenuta Montenuovo - Bio Agriturismo reageert
    Mr. Salve. Dario, moeten in gedachten houden dat de fietsen niet te wijten zijn aan externe klanten en de fietsen die ze kinderen die zijn gewijd aan het te maken een diverso.Se gebruikt u me gevraagd had de fietsen zou worden gegeven zagen, houden we opzij. ook, het zwembad is niet voor buiten, zelfs als je dat deed uso.La oppervlakkigheid waarmee dit bedrijf heeft beoordeeld doet me denken goed altro.La begroeting. Giovanni Cirigliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      5,5/10
      ""
    • Accommodatie:
      5/10
      ""
    • Activiteiten/services:
      1,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant:
      6/10
      "Redelijk"
  • 9,5
    "Super"

    "CAMPER ....... 5 STARS"

    14/08/2016

    de camper gebied is OK !!!!!!! Ik moedig alle kampeerders die een rustige plek willen !!!!!! Geweldig personeel en het zwembad ..... ....... dank aan allen !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    08/08/2016

    We rijden terug na een weekend in het paradijs echt een oase van rust en welzijn. En niet zomaar een aangename ervaring alsof u thuis dankzij de vriendelijkheid en vriendelijkheid van John en Carmela bedankt voor alles snel weer !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Vakantie: Met kinderen
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    05/08/2016

    Ik was prima. De eigenaren zijn een hoffelijkheid ongeëvenaard als al het personeel. De ochtend hete lucht en koel in de avond is ideaal. Het smaakte geweldig. Ik wil zeker terug te komen .... misschien gewoon om een ??rit te paard te nemen en na een duik in het zwembad!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende accoglienza.Posto omgeven door de natuur. Natuurlijk voedsel met lokale producten. Eenvoudige mensen. kalmte"

    04/08/2016

    Ik rustte, ik was kalm, ik liep in het bos tussen de beukenbossen en beken, ik at goed, ik ging naar het zwembad, ik speelde kaarten. Eigenaren zijn eenvoudige mensen en laboriose.Ci terugkeer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De toegevoegde bonus is dat u zich thuis voelt"

    05/06/2016

    Prachtige plek, midden in de natuur! Het is eigenlijk gelegen in het midden van een bos, waardoor het des te meer fantastisch! Heerlijk eten, typische gerechten bereid door de eigenaars Lucan! 10 en lof aan de locatie, maar ook aan alle medewerkers die met professionaliteit, hoffelijkheid en beschikbaarheid, leiden tot in de perfectie de hele structuur! Het enige minpunt ... twee dagen zijn te kort We zullen snel terug komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Tenuta Montenuovo - Bio Agriturismo reageert
    Thanks te goed, proberen we de meeste van onze lavoro.Speriamo maken u snel te zien en nogmaals bedankt voor ons te kiezen. John en Carmela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "natuur Oasis"

    08/03/2016

    De sfeer die u kunt ademen, is dat van een sprookje. De natuur is hier uit zijn huwelijk met de mensheid. Het is leuk, de ontvangst is vriendelijk, lieve mensen. Je eet heel goed, typische lokale gerechten. Witte truffels, eekhoorntjesbrood, eieren, kastanjes, paprika, groenten, peulvruchten ... allemaal op nul km. Groot product cider in het bedrijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ER meer wachten '"

    05/10/2015

    Hallo, we verbleven deze week en eerlijk en we hadden verwacht veel meer 'hoe en' gepresenteerd op de site. Het is waar dat 'een plaats van ontspanning, maar er is' zeer weinig te doen. De kamer was vrij koud, de omgevingen in het algemeen een beetje 'vies (ik zou aanraden een beetje' meer 'onderhoud), het eten is goed maar herhaling voor zowel de zaterdag en de zondag. Ik weet niet of je terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    24/07/2015

    We zijn een paar van Taranto brachten drie heerlijke dagen in dit paradijs midden in de natuur, werden we begroet door de eigenaren John en Carmela prachtige mensen, opgeleid en voorbereid elk op hun settori.Ottima de oprechte en een uitstekende keuken met producten uit de eigen biologische. Wilt u een vakantie in totale ontspanning met lekker eten en leuke mensen dit moment doen we niet alleen in staat zal zijn om terug te keren. Hallo ragazziiiiiii ... je bent geweldig kussen naar de kleine Redder.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    ""

    "VERWACHTINGEN niet wordt gerespecteerd"

    26/04/2015

    we waren er alleen maar voor de lunch en we waren erg teleurgesteld, in één menu, kwamen armen en koude hapjes, pasta en nog veel verbeterd. De eigenaar werd gerechtvaardigd door te zeggen dat de unieke menu is alleen in "speciale dagen" ... het zal zijn, maar we zullen niet terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tenuta Montenuovo - Bio Agriturismo reageert
    Ik erken dat er een probleem was, het kan gebeuren op momenten van sterke opkomst. Je eet nog steeds voedsel van hoge kwaliteit, en biologische km zero.Vi nodigen u uit om ons te bezoeken op andere momenten, we beloven dat we niet zullen teleurstellen. John
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant:
      4/10
      ""
  • 10
    "Uitstekend"

    "EDEN"

    20/03/2015

    De "PASSION" John en zijn medewerkers zegt het al, vanaf het eerste contact (telefoon) leek al in gesprek met een vriend, dan pas aangekomen hadden we echt een comfortabele, thuis voelen na 2 minuten en de tijd voor een ' Carlsberg uitstekend, dankzij hun vriendelijkheid en maximale beschikbaarheid we een onvoorstelbare weekend, ik echt niet aspettavamo..Natura FANTASTICA en "eten" .... 5 sterren, misschien 6..per degenen die begrijpen! .. voor en niet te vergeten de "Relax" .. 7 sterren! proberen om CREDERE..Noi zal zeker terugkomen om John te zien, en niet alleen een volta..Antonio & Lorenzo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten