contactModalFeedback

Agriturismo Contrada Guido

Contrada Guido -, Sellia Marina 88050 Sellia Marina (Catanzaro)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek uit de hemel! "

    29/04/2019

    Deze plek is absoluut verbazingwekkend, het is alsof we er nog nooit zijn geweest. We hebben erg genoten van ons verblijf! De tuin is als het paradijs! Ik kan niet eens verwoorden hoe leuk we het vinden! Bovendien is het eten gewoonweg heerlijk! We komen zeker terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    20/08/2016

    Prachtige plek op het platteland sprookjesachtige durf ik zeggen .. De mensen vriendelijk en gastvrij en een chef-kok (Claudio Villella) echt magisch gerechten .. geweldig om echte sol en een bijzondere smaak te zien
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "... de hemel bestaat ....."

    16/08/2014

    spiego..se en ik kom naar een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan ??nog steeds wachten ..... gewoon je .... tussen oude en massieve muren en stenen bogen en zoete groene velden die de zorg die zij ontvangen vertellen giiorno en alle voorwerpen die afkomstig zijn uit de geschiedenis en je dansen rond te vertellen oude verhalen en goede manieren ... dan denk alleen maar om zijn aangekomen in het paradijs ... maar weet nog steeds niet wat er is om Donna Aurora ware koningin van de gastvrijheid van harte welkom ... ' .... en het lijkt alsof ze hen te wachten alleen jij en niets anders verklaart dat zijn gasten ... zeldzame gevoeligheid", intelligentie en klasse laat hem een ??indruk van stijl te geven aan het geheel en aan zijn bijzondere verzorgen van haar gasten zelfs voordat ze besluiten om naar Contrada Guido .... en op een gegeven moment je echt zeker te zijn in de hoek echt bijzondere wereld ... om nooit te vergeten de meest .... rust potra 'doen, die begeleidt u het maken van een onvergetelijke vakantie ... Giovanna en Anto nio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mille Grazie"

    19/09/2013

    Het was gewoon mooi en alles was perfect. Bovendien is vooral het vermelden waard de gastvrijheid en behulpzaamheid van mevrouw Auroa en Maurizio. Complimenteren! Gewoon geweldig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie!"

    30/08/2013

    Na een week touring Italië op het web en werd gestoord door de recensies kwamen we op deze site ... Contrada Guido! Aangenaam onder de indruk van de foto's, de beschrijvingen en de recensies hebben we besloten om te bellen. Na een aantal telefonische interviews met de heer Maurizio, hoofd bedrijfsvoering, en verzocht de nodige informatie en garanties we nam een ??paar dagen om te beslissen. Eerlijk gezegd, dachten we aan het een beetje 'omdat geplaagd door de gebruikelijke twijfel overeen met de werkelijkheid beschrijvingen en foto's geplaatst op de site? Reviews, te positief, zullen ze waar te zijn? Na een lange en pijnlijke meditatie we besloten om te boeken voor een periode van tien dagen. Helaas, en ik herhaal, helaas, de tien dagen doorgebracht in "Contrada Guido" zijn al verstreken. het was een heerlijke vakantie en we kunnen niet helpen, maar verheerlijken en aan te bevelen deze prachtige boerderij waar de schoonheid van de locatie, samen met die van de zee en het strand, hoffelijkheid en eenvoud van managers zorgen voor de juiste mix voor een heerlijke vakantie. Oprechte dank is verschuldigd aan alle medewerkers ... Mr. Maurizio omdat vriendelijk, behulpzaam en professioneel, erg aardig voor mevrouw Aurora, eigenaar van de structuur en manufattrice heerlijke jams die u elke ochtend kunt proeven bij het ontbijt en waarvoor hij ook liet ons zeer welkom geschenk aan de kok die ons blij met zijn delicatessen, probeer dan de Calabrische diner (absoluut applaus) en de twee liefste obers. Ten slotte is een opzij op de Calabrische dat, in tegenstelling tot wat er wordt gezegd, we vonden het leuk, vriendelijk en zeer aanspreekbaar. Ps: voor degenen die, net als wij, die houden van de bergen, om absoluut te bezoeken Sila.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "heel slecht"

    21/08/2013

    Zeer slechte ervaring. 120 euro voor een kamer met een matras vernield, muren nutteloos aangezien ik duidelijk hoorde het lawaai van de snelweg grenzend aan en in de buurt van de ruimte in de badkamer. Absoluut onprofessionele houding van degenen die "verwelkomde ons." Ze waren niet eens de komst documenten gevraagd. Het ontbijt belachelijk. Alles wat het heeft gedaan met weinig zorg en nul aandacht. € 120. Absurd. Absurd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    Agriturismo Contrada Guido reageert
    Sorry dat ik altijd wanneer een gast niet tevreden is met de aangeboden diensten en de verplichting natuurlijk runs' te verontschuldigen en om de balans van de ontvangen opmerkingen te nemen. Op dezelfde manier, echter, moet het inspelen op een reeks van kritiek naar onze mening een beetje 'hardvochtig en misschien een beetje' scherp, omdat de heren werden gehouden slechts een paar uur. In willekeurige volgorde. Het ontbijt bestaat uit verse croissants, vers brood, vers fruit, yoghurt, zelfgemaakte jam, lokale honing, Nutella, twee Tupi van donut lot thuis, verschillende soorten zelfgemaakte taarten, conrflakes en diverse ontbijtgranen, koekjes, koekjes, warme melk en freddco, koffie, thee, fruitsap ... nog steeds accepteren suggesties om het aanbod uit te breiden. In dat dezelfde kamer twee bejaarde mensen hebben verbleven voor twee weken en hebben geen enkel klachten over de matras te zetten. Uiteraard zullen we de voorwaarden te verifiëren en zorgen voor een eventuele vervanging. In feite ben je niet de komst documenten gevraagd. Onze excuses, maar we wisten niet dat dit toezicht ook werden geïnterpreteerd als een teken van onachtzaamheid of gebrek aan aandacht. De niet-bestaande muren, vooral degenen die op zoek zijn naar de staat (die nog steeds enkele honderden meters en waarop we hebben geen mogelijkheid van interventie) zijn droge stenen en dateren uit 1700 en er lijkt nog steeds geschikt zijn voor de karakteristieke uitstraling behouden. Dat gezegd hebbende, echter, wij danken de heren voor een bezoek aan ons en voor het brengen van onze aandacht deze inefficiënties
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    09/06/2013

    We brachten vijf heerlijke dagen in de Contrada Guido met onze 3 kinderen (2,4,8 jaar). De faciliteit is goed onderhouden (fantastische tuin) en de sfeer was meer dan hartelijk. Het is echt proberen om elk verzoek te voldoen. Het zwembad was al klaar en bereiken de zee ook. De buitenste delen van de Sila National Park moeten worden gemaakt met de auto voor een dagje uit. Het eten was goed en overvloedig. Kortom, de juiste plaats om te herstellen, met of zonder kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ale en nini"

    10/05/2013

    Vorige week hadden we de kans om te besteden in de wijk rijd ik een paar dagen samen met andere koppels: de woonkamer en 'zeer aangenaam bleek zowel de locatie van het mooie accommodatie (zeer speciale en verzorgd), niet ver van de zee - die bereikbaar is een spectaculaire wandeling in het midden van 'citrus geuren - zowel voor de gastvrijheid' en dat er 'was voorbehouden. resultaat: zeker terug te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dhr."

    23/12/2012

    Een van onze mooiste seizoen Unterkünfte.Trotz ons Aurora was geweldig bekocht.Sie ??de beste gastvrouw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Avond met vrienden"

    13/08/2012

    Geweldig !!!!! Niets te bekritiseren, professionele en Beste, zet je meteen agio.Bellissima avond, zelfs de goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie"

    28/07/2012

    Dit was voor ons een mooie vondst, gekenmerkt door geraffineerde eenvoud en de spontane neiging ontvangst van de gastheren. Een ideale plek voor een ontspannen vakantie in de schoonheid van de plaats en goed eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verblijf in het district guido"

    16/09/2011

    Wij zijn een familie die in Contrada Guido, uitstekende plek om te rusten gebleven, met alle gemakken die nodig zijn om een ??perfecte vakantie te maken. Een speciale rigraziamento het personeel, allemaal heel lief en professioneel, en mevrouw Aurora die streeft naar alles vindt plaats in de beste manieren doseren vriendelijkheid en competentie. Family SACCO Roberto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "VERJAARDAG Een SELLIA MARINA"

    17/08/2011

    We waren gasten van deze structuur voor drie dagen in uw kans op onze trouwdag maar we zijn niet ZIJN zeer tevreden. We hadden een kamer met afgeschuinde niet behandeld wordt zeer, zeer oncomfortabel en soorten de douche zonder warm water als we verkeerd MAAK EEN DOUCHE IN COMBINATIE MET DE GAST IN HET PLAN IS NIET 'wordt ingezeept zonder water. DINER bij het zwembad en 'suggestief MAAR BIJ DE LIJST WE hebben niet gezien EEN VIS EERDER KIP gebrand en RIBS GEBAKKEN DE DERDE SE3RA gingen naar het diner UIT MOOIE ALLE tropische tuin en het zwembad was erg aldus behandelde MET BETREKKING TOT ONZE MENING NIET 'was een keuze zeer geschikt .... je diner aan boord
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Contrada Guido reageert
    Wij betreuren het dat deze vrienden van ons niet hebben genoten van het verblijf in Contrada Guido. Sommige storing in het hydraulische systeem, niet alleen gemeld tijdig hersteld, helaas is het niet ongebruikelijk in een oud landhuis. Als voor de vis die we gebruikt om onze gasten twee dagen per week te dienen, wanneer de leveranciers we brengen hem fris. Blijkbaar onze twee gasten hadden geen tijd om het te proeven. Li toch bedankt een bezoek aan ons en we verontschuldigen ons voor het ongemak
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Juli tot Sellia Marina"

    25/07/2011

    Contrada Guido is groot landgoed temidden van citrus boomgaarden, werden we ondergebracht in het hoofdgebouw, een prachtige villa, onze kamer was zeer nauwkeurig, zeer comfortabel en met een badkamer, compleet met overdreven hydro-massage. De avond kunt u dineren in de tuin bij het zwembad ... .Goed een betoverende dineren, zelfs met visgerechten en geserveerd met grote hoffelijkheid. Het is onderdeel van de "hele" zelfs een eigen kustlijn die met de auto kan worden bereikt door het pand, comfortabel in het hoogseizoen te vermijden drukte. Ik zou de vriendelijkheid van Mauritius toe te voegen en, last but not least, van de baas en eigenaar van het wonder Aurora Woman's - een geleende boerderij ondernemerschap professor en een persoon die graag hebben geweten, een vrouw van cultuur en gezond verstand.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten