Agriturismo San Fele

Contrada San Fele -, Cerchiara di Calabria 87070 Cerchiara di Calabria (Cosenza)

"Zeer goed"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    8,1/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie:
    7,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant:
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "ervaring worden overgedaan"

    21/09/2016

    uitstekende locatie, omgeven door groen, een ruime en gemeubileerde kamer ingericht, uitstekende ontvangst, dat maakte me thuis mijn huis. Bij het ontbijt, in plaats van geserveerd, we werden verwend door Mevr Teresa, die onmiddellijk geprobeerd om onze smaak te leren kennen en verlangens voor "cram" op zijn best.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    ""

    "teleurstellend"

    06/09/2016

    slechte schoonmaak in de kamer, teleurstellend diner ... Ik had zelfs om te vragen om een ??aantal 'fruit. Zeer mooi landschap, maar absoluut de ervaring niet te herhalen, daar zijn we ontsnapt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie:
      4/10
      ""
    • Activiteiten/services:
      4/10
      ""
    • Restaurant:
      2,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Afgelegen met een prachtig uitzicht op de kust."

    25/05/2016

    Wat kan men schrijven over een gastheer bij het precies goed allles? Absoluut rustig. Zeer aardige gastheren. Schone en mooie kamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "weekend worden overgedaan"

    19/04/2016

    geweldige gastvrijheid Ik at echt goed en ik voelde me thuis Ik beveel het aan gezinnen die zijn liefhebbers van groen en biologisch voedsel complimenten aan het personeel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "reinigen rustige familie we eten heel goed"

    01/04/2015

    Ik was op zoek naar een plek op het platteland in de bergen bij de mare.Che mijn hond koesterde en ik kon een po'.Gestito door prachtige mensen ontspannen, dat vanaf de eerste dag dat ze maakte dat ik me op mijn gemak zozeer zelfs dat ik het jammer om te vertrekken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    01/04/2015

    We verbleven 4 dagen in dit prachtige posto..2 volwassenen en twee kinderen. De prachtige plek ... het goede lucht. ..... vriendelijkheid, hoffelijkheid en behulpzaamheid. . Mevrouw Teresa. .cucina goed ... zeer tevreden. .
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een Olympus!"

    08/06/2014

    Gisteren, mijn vrouw en ik, met de fiets, we gingen, we verbleven in de boerderij San Fele. Het grondgebied is meestal wild en genesteld in de bergen. Mooi! De ontvangst, de kamer, de kwaliteit van het eten, de overvloed aan voedsel, de kunst van het koken, netheid, vriendelijkheid zijn vanaf Grande Hotel 7 sterren. We zullen terugkeren en zal ook onze kinderen te sturen. Niet te missen is het menselijk contact met de eigenaar Mrs. Je zou waarschijnlijk niet verwachten dat een grote cultuur voor veeboeren en door kwekerijen. In plaats daarvan, in dit geval, je bent geschroefd! De dame is zeer intelligent, heeft een goede entertainer hoewel gereserveerd, geen conjunctief missen, surfen op het internet. Ik denk dat het de dominante figuur van het gezin waarin de man, goed en zacht, heeft een marginale rol en zoon, zeer fijn en hoffelijk, speelt een leidinggevende rol. Maar, naar mijn mening, de echte manager is Ms. Uitstekende familie van grote morele waarden en prachtige plek. We moeten er gaan ten koste van alles. Kosten die, het moet gezegd worden, zijn zeer laag en betaalbaar voor iedereen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning en ware aard"

    05/10/2013

    Ik heb een paar dagen in deze faciliteit neme september en ik moet zeggen dat eindelijk leek te zijn op een boerderij met een hoofdstad La ... een betoverend landschap en een geluid van de natuur en niets altro..relax totale.abbiamo ook aten zeer goed met typische gerechten gekookt als ze gebruikt een volta..ringrazio xl welkom Teresa en Lorenzo. Apresto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ervaring zeker worden overgedaan"

    20/08/2013

    prachtige plek waar we ontdekte de echte smaak van een ontspannen tijd .. ik niet, dus ik ontspannen voor de komende jaren .... Ik kan het iedereen aanraden .... Ik kan niet wachten om terug te keren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "een half augustus te vergeten"

    15/08/2013

    de plaats is mooi, maar zowel eten en service zijn teleurstellend, schamel porties Geschatte menu, de kosten boven het gemiddelde. om te voorkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      6/10
      "Redelijk"
  • 2
    "Slecht"

    "Met humor gaat beter"

    01/07/2013

    We waren eind juni in San Fele. Pluspunten: De omgeving is prachtig. De ligging van de boerderij gewoon geweldig. Tussen de heuvels van de berg kunt u de zee zien. Solid uitbreidbaar: Het onthaal zeer spährlich. Het beddengoed was stoffig. Het eten werd neergezet zonder commentaar en was zeer eenvoudig. Het is jammer dat de elterne generatie van de familie het enorme potentieel van dit bedrijf niet herkent en ondersteund met ijver, vriendelijkheid en enthousiasme om Junior. Professioneel advies verder kunnen brengen aan de familie en ik ben er zeker van dat de bedden volgeboekt waren in juni en een hogere prijs kan worden zakken voor. Wij wensen de familie het allerbeste
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services:
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant:
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige boerderij"

    10/10/2012

    Wij zijn een jong stel (25 jaar oud) liefhebbers van natuur en wilde plaatsen, en dat is wat we vonden in deze boerderij. Panorama mooie, ontspannende wandelingen in de olijfgaard seculier, traditionele en smakelijke gerechten en vriendelijkheid en de bereidheid van managers. In de paar dagen dat wij hier zijn geweest, gingen we naar nabijgelegen plaatsen te bezoeken en we waren verbaasd over de schoonheid van de plaats, zoals het heiligdom van de Madonna delle Armi in Cerchiara, de stroom Raganello in Civita, de Pollino Nationaal Park etc ... ik zou zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeker terug"

    10/10/2012

    Ik was te gast in september voor een paar dagen met mijn familie, evenals de plaats is erg mooi, fantastisch uitzicht, had ik een geweldige ontvangst, we meteen voor een familiale sfeer met de managers en ik at wonderwel, met typische producten van hun productie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig land ......"

    10/09/2012

    Mooie boerderij op het platteland met een spectaculair uitzicht en zeer ontspannend. Het management is vertrouwd en de eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, het eten is uitstekend en overvloedig. Zelfs mijn kinderen genoten er vooral bij het zwembad
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "niet het ten zeerste aanraden"

    03/09/2012

    passeerden we ze op een dag fortunatamete, maar de grootste teleurstelling was het heel erg Sarso service aan non-existent. als een land waar we naar verwachting typische gerechten van de plaats en nogal teleurstellend voorgerecht 2 dunne plakjes van brawn, 2 plakjes ham en 2 plakjes kaas proeven !!! denk je dat dit is een voorgerecht boerderij !!!! Ik denk niet dat. we brengen de eerste pasta saus met misschien een beetje van de grond en als er niet was je eigen accorgevi en vervolgens spaghetti at ik rustig thuis !!! tweede rib van varkensvlees met een beetje gebakken aardappelen !!! maar u kunt !!! de kosten gemaakt in de pan dat men eet elke dag thuis !!! wij kidding me !!! ontbijt dat werd opgenomen in de basis van halfpension Wat maakt ons vinden nienteeee !!! gewoon een kopje koffie en vroeg om een ??glas water brengt een fles smezzata openen door wie weet wie !!! maar modiii !!! die daar heeft geleerd catering excuus ??? en giuta hebben een slechte diner en een non-existent ontbijt naar de schoonheid van 94 euro te duur betaald !!! door nooit riandarci meer en niet aan iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      4/10
      ""
    • Accommodatie:
      4/10
      ""
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten