contactModalFeedback

Agriturismo Pirapora

Contrada Priscopio, snc, Priscopio 89868 Zambrone (Vibo Valentia)

"Fantastisch"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure natuurlijke ontspanning"

    04/09/2019

    s Avonds maken het prachtige uitzicht op de zee en de vuurspuwende strombolia, de grote baaien om te snorkelen, de kleine stadjes in de buurt en niet in de laatste plaats het hele gebied van Pirapora deze vakantie onvergetelijk.
    Veel dank aan allen die van Pirapora de verbazingwekkende plek hebben gemaakt waar het vandaag de dag is.
    En bedankt dat je ons hem hebt laten kennen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van rust en delen"

    28/08/2019

    Ik verbleef onlangs 10 dagen op dit landgoed met mijn familie. Pirapora is netjes, schoon, essentieel. De heuvelachtige ligging, die garant staat voor een constante bries en het uitzicht op zee dat u vanuit elke accommodatie kunt genieten, zijn van onschatbare waarde. Maar wat deze plek het meest uniek maakt, is het onthaal, de vlotte doorstroming tussen gast en gastheer, in wederzijds respect. s Avonds eet je alles samen op één tafel en als het in eerste instantie een gok lijkt, dan realiseer je je de toegevoegde waarde die deze gewoonte voor Pirapora oplevert. Maaltijden zijn eenvoudig en echt. Er is de mogelijkheid voor kinderen om tafelvoetbal, tafeltennis en biljart te spelen en er is altijd iemand beschikbaar om momenten van spelen en praten te delen, vooral op het terras met uitzicht op de Stromboli. Geschikt voor wie op zoek is naar een vakantie niet alleen op zee, dus veel ontspanning en mooie mensen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een 10/10 Calabrische ervaring in Calabrië"

    03/06/2019

    Mijn vriend en ik kwamen naar Pirapora na een week in Rome en Amalfi Coast. We voelden direct de ontspanning en het langzame tempo van het platteland. Pirapora is zo bijzonder en gezellig. Standaard slaapkamers met een adembenemend uitzicht op zee. Geweldige locatie, want het is een korte rit naar Tropea, en een goede uitvalsbasis voor dagtochten door Calabrië. We vonden het heerlijk dat het diner helemaal werd opgegeten, zoals een Italiaanse familie, waar we lange gesprekken hadden met de andere gasten. En het eten was absoluut heerlijk! Rose en Franco waren zo lief, dat we ons welkom voelden en ons rondleiden op de boerderij. De perfecte plek om het Calabrische platteland te ervaren. Serieus, ik kan niet genoeg goede dingen over deze plek zeggen. Zou een echte aanrader zijn!!

    Bedankt Rose en Franco voor het delen van uw mooie boerderij en filosofie - blijf doen wat u doet! :)
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Pirapora reageert
    Bedankt Angela en Nick voor hun verblijf in onze Agriturismo.
    Het was een geweldige tijd om samen te werken en we hopen je weer te zien in Pirapora. Rose en Francesco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste agriturismo we ooit verbleven"

    14/10/2017

    Ik ben met mijn man en mijn 2,5 jaar oude zoon daar voor 1 week in begin oktober geweest. Het was de beste beslissing ooit. We hadden een appartement met uitzicht op de zee (het volgende strand ligt op slechts 5 minuten rijden) en het appartement met ca. 40 m2 was uitgerust met 2 bedden, badkamer en keuken; buiten heb je ook een terras. Hoewel de huizen / appartementen vrij eenvoudig zijn (geen extra luxe apparatuur), heb ik er echt van genoten om daar te leven. Alles is zo gemakkelijk daar vooral met een klein kind. De eigenaars zijn vriendelijk en alle kinderen zijn welkom; Ze kunnen dieren bezoeken (kippen, katten, honden, konijnen, eenden, enz.), ze kunnen de keuken bezoeken als ze koken en het beste was de avond wanneer kinderen hun eigen pizza kunnen maken (zelfgemaakt!). Het is gewoon geweldig om hier een plaats in Zuid-Italië te vinden. Ze werken met een grote verantwoordelijkheid voor alle natuurgebieden; hun eten is biologisch en alles wat ze voor het avondeten koken is zelfgemaakt (80%) en u kunt dat proeven! We hielden van het eten hun, vooral het diner met alle verse salades, pasta, vis (een keer per week), enz. Enz. De desserts zijn ook lekker. Prijs - Kwaliteit is zeer evenwichtig en we zijn zeker terug te keren naar deze prachtige, rustige plek. ROSE / FRANCO: zoals we erover spraken: JE bent echt UNIEK! Bedankt voor alles! Bernadette met familie (uit Wenen / Oostenrijk)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pirapora is geen eenvoudige Farm ... is een filosofie van het leven te importeren in het dagelijks leven !!!"

    11/08/2016

    Nooit geleefd ervaring van dit soort in vele jaren van vakantie! Ik moet wel zeggen, in het naderen van het bedrijf, ons aangevallen wanhoop: de opkomst van de staat zien we verschroeide velden, hobbelige weg, dat is te weinig dat uiteindelijk wordt wit en onafgewerkte huizen verlaten in de helft, net als in een groot deel van Calabrië zeggen . Bij aankomst, echter, Rose verwelkomt u met de typische Braziliaanse vreugde waardoor u zich op uw gemak, met de vraag of we hadden allergieën of intoleranties onmiddellijk worden gemeld aan de keuken. Wat is dan de structuur: een wandeling rond het bedrijf zal bellen in vrede met de natuur en met de wereld, het dier gebied, georganiseerd en vlekkeloos, alle organische gewassen die de smaken van het verleden te herinneren. De kamer met uitzicht op zee is fantastisch, de ochtend gevoel alleen de vogels, met het gebruik van balken van hout dat is behandeld met natuurlijke verven, de dubbele hangmat op het mooie terras, waar het 's nachts je duikt u rustgevende in de Melkweg. TV is verboden in het gehele hotel, aan het einde van de vakantie, we begrijpen dat dit niet een gebrek, maar de aandacht die wij danken u. En dan diner waar je eten in een tabel, behalve voor kinderen. Het is gewoon mooi aandacht je ze gebruikt, die voor het eerst worden geserveerd. Dan zijn er degenen die eetproblemen, die elke dag is gewijd aan een bepaald menu. Dus moet de wereld rond gaan: aandacht voor de kleinste en meest weerloze en die behoefte heeft aan meer aandacht. De kwaliteit en de smaak van het eten zijn fantastisch, gekookt in een eenvoudige, maar met een lang vergeten gerechten in de hoofdstad waar we wonen. De locatie van de tafel is een momentopname uitzicht op de zee met de Stromboli vlak voor, klaar om het spektakel van de zonsondergang zo verschillend elke avond bieden. Aan de tafel voelt je meteen bereid om de mensen naast de deur, de Duitse, Oostenrijkse, Amerikaans (alleen Italiaans) weten om het geluk te delen zoals een fascinerende plek te hebben gekozen. Op donderdagavond de gastheer, Franco, vermomt zichzelf als een pizza maker in de prachtige outdoor houtoven, met kinderen te mengen en de voorbereiding van de pizza die onmiddellijk na het eten: we hebben een echt wonder, gezien wanneer een ongeveer 9 jaar oud met kleine problemen van aanpassing en communicatie, nog steeds verbonden aan de moeder, die alleen maar pasta gegeten met tomatensaus, door de volgende dag van zijn aankomst heeft ondergedompeld in de sfeer van Pirapora, het eten aan de tafel van de kinderen - alle buitenlanders die geen woord van 'sprak Italiaans zo goed als hij sprak geen andere talen - eten voor de eerste keer de pizza gemaakt door hem, het proeven van een beetje 'alle gerechten en ontketenen onmiddellijk in eenvoudige games zoals alleen kinderen kan doen! En dan na het eten, toen Franco stopt soms in lange gesprekken met gasten (ja, voor hen zijn we niet klanten, maar gasten zoals wanneer je iemand uitnodigen om uw huis!) En deelt met u de moeilijkheden om te streven naar een ' bedrijf in zo ingewikkeld grond, maar met een kracht en een aanstekelijke vreugde. Het is leuk om te kunnen zeggen dat ze een prachtige job en je nooit te stoppen met het doen het op die manier zo spannend! Ja, want alle mensen die werken in het bedrijf deze geest, trasferendotelo in al hun handelingen en aandacht voor een klein of groot probleem hebben belichaamd. Dit alles, en nog veel meer dat je niet kunt beschrijven in woorden, het was Pirapora: een ervaring die je zou willen dat je leven het hele jaar door, in je leven elke dag. Thank you !!! Alberto & Antonella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    30/05/2016

    Pirapora en een plaats prachtig en geweldig. In belissimo een plek waar u de zee kunt zien van al het agro-toerisme - je voelt je meteen ontspannen. De plaats is eigendom van een mooi koppel en altijd beschikbaar. We aten als koningen - bijna alles en cultivata en zelfgemaakte, biologische en verse. Ik zou het sterk aanraden daar te verblijven
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VOEL THUIS"

    04/08/2014

    Vaak en graag een paar weken door te brengen in Pirapora, zou ik zeggen gemiddeld om de drie jaar: de sfeer van het huis, de kwaliteit van de service, de vriendelijkheid van al het personeel en Franco, Rosy, Sara, Michael (en John, Lauren en hun stam) maakt de plek en de mensen blijven het hart en de emotie die terugkomt elke keer en het vinden van dit alles te maken magie alle tijd die je hier door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    15/06/2014

    Aankomst in "Pirapora" betekent: warm welkom, vriendelijke mensen, mooie grote treinen kamers, atemberraubener uitzicht op zee, de beste lokale gerechten met zijn eigen biologische producten. Het is verbazingwekkend de passie en consistentie Franco en Rosi uw type Landwirtschft (permacultuur) uit te voeren en aan te sluiten op de boerderij. Mooi zijn de gemeenschappelijke maaltijden met alle grote en kleine gasten op een lange tafel waren. Ouders met kinderen zijn hier welkom en krijgen een stuk van casual vrijheid om te weten. Alles is perfect. "Pirapora" een zeer speciale plek voor ons, een klein stukje paradijs in Calabrië. Dank u voor de geweldige tijd. We komen graag terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een hoogtepunt op onze Calabria-reis"

    30/09/2013

    4 nachten hebben we doorgebracht in Pirapora - een mooie kamer met een groot balkon en een geweldig uitzicht! Bijzonder zijn de gastvrijheid en behulpzaamheid van de eigenaar en de uitstekende keuken !! Service en aandacht van het personeel liet ook niets te wensen over. We waren voor de dag en hebben altijd keek ik uit naar de geweldige diner, alle drankjes was meer gemeen en omvatte geserveerd in de lange gemeenschappelijke tafel. Graag zullen herinneren Pirapora en kan deze operatie, die altijd draait vergelijkbare uit zijn eigen groeiende verse producten, alleen maar aanraden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een verrassende ontdekking!"

    02/09/2013

    Een fantastische week! Zeer dicht bij de zee, een strategische positie voor een bezoek aan de stranden van de kust. schone en comfortabele accommodatie, gezonde en echte co mozzafiato.Cucina landschap, met flexibele opties voor kinderen en tieners, eten allemaal aan dezelfde tafel vervolgens liet ons toe om nieuwe vrienden te maken, opnieuw met hoffelijkheid, respect en een maximum riservatezza.Grazie Franco en Rose, Sara en Michele.Un groet aan alle prachtige staff.Siete !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    18/08/2013

    Gewoon fantastisch! Sfeer, gastvrijheid, de beschikbaarheid, het eten en een ongeëvenaard uitzicht. Je ziet en voelt de passie en inzet van Francesco Rosi en alle mensen die een bijdrage leveren aan Pirapora maken misschien wel de beste vakantie die we zijn geweest. Het diner samen, verleden en pizza gemaakt met de kinderen, verse groenten die vrij kan worden gehouden met de vers gebakken eieren. Het fantastische strand ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto. We kunnen een gedicht van lof te schrijven, maar gewoon raden u aan om het te proberen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Thuiskomen"

    05/03/2012

    We willen graag op vakantie over de hele wereld, maar omdat we voor de eerste keer in Pirapora in 1994, elke 3/4 jaar hebben we de behoefte voelen om een ??paar dagen door te brengen in deze prachtige plek. Het is als 'thuiskomen' in een plek vol van licht, kleur, natuur en vooral van zoveel warme en gastvrije mensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mijn buen terugtrekking"

    09/12/2011

    een taart te zijn goede wensen vele punten .... en wie weet koken capisce..la metafoor Pirapora..il waarde uit te leggen voor je geld ... de prijzen zijn, ik zeggen dat de kwaliteit is de moeite waard .. .er inhoud en diepgang in diensten ... goedheid en liefde voor kwaliteit .... respect voor het land, dat wordt aangeboden aan de kennis van degenen die willen ..... de plaats is die van Calabrië en bitter weinig verontreinigde ... maar de boerderij is niet in het land, maar op een bepaalde hoogte ... verdediging van het lawaai en hitte ... maar in vijf minuten, je bent TROPEA..ad voorbeeld ... de ontvangst is bijzonder, maar niet raccontata..forse het gaat, het geheime ingrediënt van de taart.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een oase van gezondheid en de mensheid"

    07/12/2011

    We wonen de Rosy boerderij en Franco in 1995 geopend en zijn opgegroeid in de tijd niet alleen het bedrijf, maar ook de gemeenschap van vrienden die terug te komen jaar na jaar aan uw vulling van de gezondheid en de mensheid te krijgen. De zee is altijd mooi en zelfs nog meer in het laagseizoen. De ontvangst is warm en attent, het eten was fantastisch, de kamers groot en comfortabel. Maar boven alles, zodat u kunt komen als je het project aan een bedrijf dat het onderzoek naar voeding en het milieu met passie en vakmanschap doet maar wilt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten