contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova

Via Pontone, 10, Sant'Agata sui Due Golfi 80061 Massa Lubrense (Napels)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,1/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    7,8/10
    "Goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "De ingang is een eenvoudige valhek dat het wonderland verbergt, waar we heel goed aten....."

    10/03/2019

    We kozen voor dit restaurant omdat een vriendin er al was geweest en omdat een eerste ervaring positief was ..... voor een moment voelde ik me als Alice in het land van de wonderen door een deur een beetje 'oud' opent de betoverende tuin die in het restaurant is ...... waar alles magisch lijkt ..... van de receptie tot de lunch, alles heel echt en gekookt en zeer goed gepresenteerd ....felicitaties
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Prachtig uitzicht, ontspannen sfeer en deluxe dineren"

    06/08/2018

    Fantastisch uitzicht, delesious eten, uitstekende service en zeer aardige mensen. De bedden kunnen beter zijn ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend!"

    01/04/2018

    Gezellige plek met heerlijk eten. Een beetje lastig te vinden met Google Navigator
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alles perfect"

    19/03/2018

    Eten zeer goed, zeer nauwkeurige locatie, mooie kamers en zeer ruime en heldere, comfortabele en een fantastisch ontbijt met taarten en desserts bereid door de chef-kok op het moment ... een weekend uit de wereld
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    thanks we zijn blij dat de woonkamer en 'was naar zijn zin, kans om haar nog steeds hier bij ons de richting Newfoundland boerderij hebben
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Leuk en behulpzaam personeel en redelijk goede accommodatie"

    09/09/2017

    We verbleven hier voor 4 nachten vanaf 4 september 2017 met mijn vrouw. De kamer was goed, het centrale gebouw met receptie en restaurant zeer aangenaam en met een goede sfeer. Kira, de eigenaarshond, super lief en leuk om rond te hebben. Mijn suggestie voor verbetering zou zijn om de kamers te voorzien van wat meer basics als glazen, bestek enz., Zoals het zeer eenvoudig was voor de prijs. Op enkele dagen was er geen diner of lunch geserveerd, die ik in het hoogseizoen vond, dat september nog steeds hier is. Het nabijgelegen dorp is een 20min lopen en defintely mooi, maar een beetje moeilijk om je auto te parkeren dus wandelen leek de beste optie. Het personeel was geweldig en eten in het restaurant erg goed BTW, bedankt voor een heerlijk verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer aardige mensen, schoon en goed"

    17/08/2017

    Alles was OK, maar het eten is te duur. Te duur voedsel schrikt :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    Ik dank u voor het delen met ons lavostra vakantie met de 'hoop dat je terug bent snel Fattoria Terranova
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    03/06/2017

    Dit is echt mooi in een unieke locatie is gekozen als de locatie voor onze trouwdag .... vertrekken iedereen sprakeloos ... aan te bevelen aan degenen die graag de natuur landschap en lekker eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    Ik dank u voor het delen met ons lavostra vakantie met de 'hoop dat je terug bent snel Fattoria Terranova
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 7,5
    "Goed"

    "Onderdak matig, restaurant goed"

    08/05/2017

    We hebben de prijs te hoog gevonden voor de goedkoop ingerichte accommodatie, die nodig is voor renovatie en slechte of niet-functionerende airconditioning, die nodig zijn op ons bezoek voor verwarming. Ontbijt was teleurstellend. Weinig beschikbaar voor internationale toeristen die geen zoete taarten eten! We zouden graag wat lokale producten hebben gekocht (bijvoorbeeld kaas, joghurt) in plaats van de smaakloze, fabrieksgemaakte producten. Echter, we hebben genoten van een aantal goede diners in het restaurant, mooi gedecoreerd met een overvloed aan bloemen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    Bedankt, we wachten op je volgende vakantie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      4,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    19/03/2017

    We zijn voor het laatst in de familie met bambini.Cibo ottimo.Nulla te klagen. We gaan terug en we zijn al verspreiden van ervaringen onder vrienden en kennissen. Diana Franco Fresa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    Dank u voor Fattoria Terranova zal apsettiamo voor een aanstaande vakantie van de familie Ruoppo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie en lekker eten"

    06/10/2016

    We hebben gevoeld zeer comfortabel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    dankzij u Fattoria Terranova
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Restaurant TOP, accommodatie ... goed ..."

    07/08/2016

    Uitstekend eten, uitstekende wijnkaart, zeer goede service, prijs zeker. Helaas, onze accommodatie was niet zo overtuigend: spartaans, sommige kwam geen (warm) tot bruin water uit de kraan. Het zwembad is ... beschikbaar. Waar voor je geld was er mis met ons. Het voedsel dat we zouden op elk moment teruggaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola Fattoria Terranova reageert
    dankzij u de volgende vakantie Fattoria Terranova
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dream Living"

    13/04/2015

    We hebben net een week hier doorgebracht. Uitstekende gastvrijheid, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie omgeving! Dat in een notendop is een echte boerderij. De keuken ... ongelooflijk. Kwaliteit, versheid en overvloed. de medewerkers die alle gerechten (die van dag tot dag, afhankelijk van de dingen die waarschijnlijk vers in de keuken) zal uitleggen. We maakten ook gebruik van een culinaire cursus over Pizza - onze kinderen hebben de beste pizza op ons! een onvergetelijke ervaring. Ik hoop snel weer terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten