contactModalFeedback

Agriturismo Casa di Campagna I Tre Tigli

Via Risorgimento, Loc. Piscicolo, 84070 Rutino (Salerno)

"Super"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie in een geweldige agriturismo! "

    06/08/2020

    We hebben een week in I Tre Tigli gezeten. We hebben er erg van genoten. Superleuke familie, die altijd voor hun gasten hebben gezorgd! Het diner overtrof onze verwachtingen elke dag! Fruit, groenten, vlees, een breed scala aan kaas! En de wijn!!!! Alles top!!! En bijna alles wat op deze boerderij wordt verbouwd en geproduceerd! Het Italiaanse ontbijt met zelfgemaakte jam, notenpasta en pistachepasta (ook zelfgemaakt) met vers geperst sinaasappelsap en heerlijke Kaffee??. En vers gebakken taart ?? was ook uitstekend!
    Zeer mooi huis, kamer werd elke dag schoongemaakt. Vlekkeloze wifi!
    Heel mooi gebied! Veel stranden in de buurt, veel mogelijkheden voor uitstapjes!
    Dit was onze eerste "agriturismo-ervaring" die zeer positief was. we komen zeker nog eens terug!
    Bedankt!
    En veel groeten aan Duke en Sarah :)

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmante gastheer, gepassioneerd door zijn werk."

    29/09/2019

    We brachten drie nachten door in I Tre Tigli en genoten ervan. Het ontbijt was elke ochtend een genot met verse snoepjes, jam, zuivelproducten (zowel buffels als geiten) en gladde koffie. Het diner was er een om te onthouden..... de meeste producten die op de boerderij geteeld of geproduceerd werden. De ochtend dat we vertrokken werden we door Gennaro rondgeleid en ontmoetten we de honden, het paard, de geiten en de varkens bij het maken van de rondes. Het aantal verschillende soorten groenten en fruit die op deze boerderij worden geteeld is verbazingwekkend. En de tomaten!!! We hadden het geluk om mama te ontmoeten en verse tomaten te verwerken tot een geurige rijke pasta.

    Gennaro was erg behulpzaam met tips en was erg geduldig met mijn gebroken en eenvoudige Italiaanse vaardigheden. Het was erg leuk om met hem in gesprek te zijn.

    We bevelen I Tre Tigli aan.... je zult het geweldig vinden!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie authentieke Agriturismo"

    01/05/2018

    We hadden twee geweldige nachten in I Tre Tigli en zouden graag terugkomen! Het is een zeer warm gezin dat de agriturismo runt en ze maken zich grote zorgen over het welzijn van hun gasten! Culinair wordt u verwend met uw eigen producten voor ontbijt en diner en krijgt u ook informatie over hun oorsprong en productie. Kaas, confit en wijn kunnen ook worden gekocht en zijn zeer geschikt als reisbepalingen. Er zijn gratis tips voor dingen om te doen en je kunt ook veel tijd doorbrengen rond het huis. De dochter Carmen spreekt Engels en hecht veel waarde aan begrip. Grace en tot de volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat we zochten."

    06/10/2017

    Al goed, vooral de gastvrijheid en vriendelijkheid van de familie die het en het eten loopt. EEN ECHTE boerderij voorzichtig zijn met de kwaliteit en de authenticiteit van de grondstoffen die gebruikt worden. Mooie Cilento dat we nooit hadden bezocht. We het sterk aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "OER PROBEREN TE GELOVEN"

    26/09/2017

    Goede smaak, harmonie, authenticiteit
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk verblijf"

    29/08/2017

    Omgeven door groen, is dit charmante, hoffelijkheid, professionaliteit en klantgerichtheid door Gennaro en zijn familie, make-up de rest. De kamers zijn ruim, goed uitgeruste, gezellige kamers met koelkast met ingebouwde vriezer, absoluut geproportioneerd badkamers, zorgvuldige reiniging. De keuken was onberispelijk, we elk van uw product, uitstekend gekookt genoot, werd demonstratie gegeven door onze kleine Martha die alles aten met gusto.È echt een genoegen om uw gasten de service was uitstekend. Had een geweldige tijd en hopen terug te keren ... groeten Enrico Monica en weinig Martha.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Casa di Campagna I Tre Tigli reageert
    Dank u voor het soort gedacht. We zijn blij te hebben gemaakt van uw verblijf aangenaam en dat alles was naar wens. Het was een waar genoegen je te ontmoeten en we hopen u snel te zien. Groeten uit onze familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie en een heerlijke vakantie"

    06/09/2016

    We hadden de kans om het voedsel en de gastvrijheid proeven in een warme en schone omgeving. Dank u voor deze mooie ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ideale vakantie"

    03/09/2016

    Hoffelijkheid, netheid, kwaliteit van de producten en gerechten, tot een niveau van excellentie. Gevoel thuis, in het gezin, maar zonder het schoonmaken, boodschappen doen, koken etc., omdat er die denkt en doet dat op een optimale manier onder het genot van de vakantie. Een oase van rust weg van het lawaai en het verkeer, ideaal voor rust en zich te ontdoen van stress. Een gevarieerd en uitgebreid ontbijt met biologische en natuurlijke ingrediënten, nagenoeg alle producten in de grond rondom de boerderij en geurige melk rechtstreeks van de koe. Zeker adviseren wij op basis van halfpension voor de kwaliteit en de verscheidenheid van producten en gerechten bereid door Carmela, met waardevolle tips Gennaro, "groene" authentiek, is het niet toelichtingen en verduidelijkingen, altijd aandacht voor de behoeften van de gasten beknibbelen en met wie, zelfs voor de culturele diepgang, is het heerlijk om te chatten onderschat niet de omgeving, met echt goed onderhouden en gezellige sfeervolle dorpjes, een adembenemend landschap en op korte afstand, een prachtige zee, met een goed uitgeruste stranden. De Zuid we zouden willen, geschikt voor kwaliteit van het toerisme. Sinds zijn komst terug zo spoedig mogelijk. Veel dank aan Gennaro en Carmela familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een wonder in wonder van de Cilento"

    10/07/2016

    Aangekomen bij de "Drie Limes Country House" heb je het gevoel hebt thuis in een prachtige plek, en al snel realiseer je je dat het niet een gevoel, maar een zekerheid. De uitnodigende omgevingen, schoon en geparfumeerde zet je meteen op je gemak. We waren er een week en beleefd en discreet ontvangst Gennaro familie en niet voelt u zich de passerende gasten, maar een deel van hun familie om de momenten van de dag te delen. Rondom het huis van de dieren worden gezegend als we dat doen, harmonie heerst serene waaronder geiten, kippen, paarden en honden en onvermijdelijk is het concert van de vogels. De keuken verdient een bevoorrechte opmerking: het ontbijt overvloedig en vol goede lokale producten, van yoghurt en geitenmelk, ghee en heerlijke zelfgemaakte jam en gebak met een rijke verscheidenheid aan meel; diner, altijd gevarieerd, met vleeswaren en kazen uit de authentieke smaak en groenten vakkundig bereid, de eerste met heerlijke sauzen en tweede gangen met een delicate smaak en waar op hetzelfde moment, in het kort, dat betekent "een wonder." We zullen zeker met veel plezier !!! Rita en Adriano (Voghera)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beoordeling van I Tre Tigli"

    15/10/2015

    We waren in Italië voor 3 weken en bleven voornamelijk in agriturismos. 'I tre Tigli' was veruit onze beste ervaring en we zouden het aan iedereen aanbevelen. Gennaro & Carmella (en hun 3 mooie dochters) waren geweldige gastheren en zorgden ons zo goed. Het huis was erg stijlvol, zeer comfortabel en had een foutloze wifi die geluk was. Het eten was geweldig en was bijna allemaal geproduceerd op het terrein. We vonden vooral de mogelijkheid om geen zoet Italiaans ontbijt te hebben. Een extra bonus was het prachtige kleine dierhuisje met geiten, een kalkoen, hennen en parelhoenigen. We hadden er een geweldige tijd gehad. Hoewel dicht bij de gemeente Rutino moet u zeker een auto om hier te komen. Michael & Jennifer, Australië
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    Agriturismo Casa di Campagna I Tre Tigli reageert
    Bedankt voor het delen van uw indrukken en vooral dank u voor uw prachtige bedrijf. We zijn blij te hebben bijgedragen om u te laten genieten van uw vakantie. Het was een genoegen om u te hosten en we hopen u weer te zien in de toekomst. Groeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in het Cilento"

    24/08/2015

    Het is altijd moeilijk om families zo gepassioneerd en toegewijd aan 'welkom, volledige ontspanning, buitengewoon verwend, alles boven alle verwachtingen te voldoen. Een oprechte dank aan al die kwaliteiten die je ons hebt gegeven, het goede eten en echt voor die mooi en gastvrij thuis. Nogmaals bedankt. Roberto en familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Casa di Campagna I Tre Tigli reageert
    bedankt voor je mening en een grote voldoening om je woorden te lezen op de kwaliteit van de producten, te weten dat uw werk en kennis van kwaliteit. groeten van onze familie DRIE TIGLI
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig welkom"

    17/08/2015

    We waren gasten van de drie Tigli 09-15 augustus 2015. Wij zijn niet de eerste plaats wist en waarom we Central, koos in Cilento, voor het oog op zona.La huis vonden we de rustige ligging en de verfijning van de bouw en de goede dagelijkse verzorging. De maaltijden (behandeling B & B met enkele diner) waren voortreffelijk en overvloedig, bereid met lokale producten zeer uitgesproken. Wij waardeerden de attente attentie van de heer Gennaro en zijn familie die in staat zijn om te vermaken, te introduceren ons en toon ons de plaatsen om te bezoeken in de omgeving, overtuigend maar niet opdringerig waren. Het is een plek die we zullen herinneren, als we terug gaan in de toekomst in hetzelfde gebied. We raden het. Voor de verfijning en de verzorging van de plaats, het onthaal en de aangeboden diensten, de prijs / kwaliteit is zeer goed. Remo Lucia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Casa di Campagna I Tre Tigli reageert
    Thanks for the review! We zijn blij dat je genoten hebt van onze kleine gebaren en dat alles was naar wens, voor ons is het altijd bevredigend. Wij hopen u snel te zien. De drie linden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echt uitstekend agriturismo"

    29/10/2014

    We verbleven voor vier nachten in midden oktober 2014. De locatie, op de top van een vallei net buiten het aangename kleine stadje Rutino, is uitstekend. De terreinen zijn privé, rustig en zeer goed onderhouden, met een heel mooi uitzicht op de heuvels. Het huis zelf is mooi en het is duidelijk dat veel gedachte in zijn structuur en meubels ging - je krijgt een echt gevoel van kwaliteit. De accommodatie is schoon, ruim en rustig 's nachts. En vooral, het eten is uitzonderlijk goed. I Tre Tigli wordt geleid door een gastvrije en eenvoudige familie die een vriendelijke hond en een fijn paard houdt. We werden inderdaad heel goed behandeld, met veel privacy, indien gewenst, maar ook met een interessant gesprek (in onze Italiaanse stopzetting). Toen we onze plannen noemden, maakte Gennaro een paar zachte suggesties, die zeer aantrekkelijk bleken. Een interessant kenmerk van deze agriturismo is dat de eigenaars zich vooral inzetten voor het verzorgen van het lokale wild en platteland in het nationaal park Cilento. Het is waard om te vermelden dat vanuit Rutino, met een auto, u gemakkelijk kunt wandelen in de hele Cilento, aangename slaperige steden, historische en natuurlijke bezienswaardigheden, en mooie stranden met heel schoon water. Ten slotte, het eten. We verbleven in een paar agriturismi op onze twee weken vakantie in Campania en Tre Tigli aangeboden op een afstand het beste eten - echt een snede boven. Een verscheidenheid aan verse bufala producten - natuurlijk mozzarella, maar ook spectaculair mooie yoghurt, salami, boter en het vlees zelf. Mooie lokale prosciutto, verse groenten, zelfgemaakte pasta, verse vis, zelfgemaakte jam, zelfgemaakt sap, lokale fruit, worstjes, enzovoort. We hebben gelukkig veel bedragen gegeten. Diner, met goed huis rode wijn van de typische lokale variëteit was altijd royaal en zeer goed uitgevoerd, maar even indrukwekkend (en misschien zelfs verrassend voor Italië) was het ontbijt, waar de verscheidenheid en kwaliteit van de lokale producten echt scheen. De halfpension, gezien de superieure standaarden, is inderdaad zeer goede waarde. Met andere woorden, dit is een echt mooie plek om te verblijven. Sterk aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Casa di Campagna I Tre Tigli reageert
    Bedankt voor de beoordeling! We zijn verheugd dat u blij was en dat alles naar uw zin was. We hopen weer in Londen te ontmoeten, als ik deze zomer zal komen of als u terugkomt in Cilento. Carmen, ik ben TIGLI
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super Vriendelijke gastheren"

    30/09/2014

    We brachten twee nachten in het prachtig gelegen boerderij. De kamer en het hele huis was erg schoon. De bereide diner en ontbijt met haar eigen producten zeer aan te bevelen. De gastheren waren erg vriendelijk en meegaand. Dankzij de dochter Carmen het werkte in het Engels met een vertaling uit het Italiaans. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "max lori koppel motorrijders volwassenen"

    16/09/2014

    oraaaa was eindelijk een echte boerderij mooi, schoon, schoon, rustig, cool, een echte paradiso.La verbazingwekkende keuken van deze prachtige familie, met geitenkaas en verse melk, marmrllate zoete kaas pasta hoofdgerechten en zo verder en zo voort, echt blij om hen te hebben ontmoet en van vriendschap regalataci.7 giiorni genoegen zeven dagen blij mee.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten