contactModalFeedback

Agriturismo I Filadelfi 1828

Località Selvitelle snc, Selvitelle 84053 Cicerale (Salerno)

"Fantastisch"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    10/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijke plek met de meest gastvrije eigenaars ooit. Grazie Claudio e Francesca, we komen graag terug!"

    29/10/2019

    Een geitenboerderij en kaasmakerij op een prachtige plek in de heuvels van Cilento. Naar de kust en de meeste bezienswaardigheden is het een half uur rijden. Een auto is een must. Het half pension is aan te raden en zowel ontbijt als diner worden met passie bereid. We hebben genoten van de gastvrijheid, het zwembad (dat Claudio speciaal had open gehouden ivm het mooie weer eind oktober), de kaas en andere lekkernijen van eigen bodem en alle mooie dingen in de buurt (Agropoli, Paestum, buffelfarm en het strand.

    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Buonasera Robert + Joselin+Mauritius,
    We zijn blij dat we zo'n leuke gasten hebben.
    Te korte tijd samen, maar we hopen u te ontmoeten in de volgende lente (juni zou de beste periode voor u zijn) en we zullen ons best doen om u te ondersteunen bij het hebben van een betere vakantie. We kunnen u begeleiden in een bezoek aan Napels (niet gebruikelijke toeristische plaats) plaats en omgeving als Flavio amfitheater Griekse ruïnes en ga zo maar door.
    Hoe dan ook, we wensen Mauritius de beste groeten en een grote kus voor Mauritius...
    Dank u voor uw mooie commentaar.
    Claudio & Francesca
    PS
    Toiletafvoer is gerepareerd.....de onderste pakking moet worden vervangen...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig"

    19/09/2019

    De boerderij "I Filadelfi 1828" is gelegen in een paradijselijke hoek in het Nationaal Park van Cilento. Claudio en Francesca zijn perfecte gastheren en runnen het bedrijf met hun zoon. De zuivelfabriek produceert geitenkaas van hoge kwaliteit met een korte keten en produceert sinds kort een "kaas" die geschikt is voor vegetariërs, d.w.z. dat ze distel als stremsel gebruiken. We hebben ze allebei geproefd en we bevestigen de kwaliteit: smaak, textuur, geur. Ze maken ook een geweldige wijn.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Beste Marica en Carlo,
    het begin met jou, althans voor ons, was niet gemakkelijk. Carlo lachte nooit! Toen het ijs smolt en we waardeerden uw manier van zijn, uw verfijning, uw correctheid en vooral uw sympathie.
    Het was geweldig om te zien dat je je moe maar enthousiast was over de plaatsen die je bezocht, en het was voor ons een grote vreugde om te zien dat je tevreden was, zelfs als je moe was.
    Het was erg leuk om tijd met je door te brengen en we hopen je in de niet al te verre toekomst weer te zien.
    Een grote knuffel voor jou en Aria de bijtende.
    Claudio & Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een heerlijke plek om te verblijven (& te eten!) in Cilento "

    18/09/2019

    Claudio en Francesca zijn zeer goede gastheren. Van het warme welkom bij aankomst, tot de aandacht tijdens de maaltijden en het grote advies om de omgeving te verkennen - we hadden niet om een betere gastvrijheid kunnen vragen.

    De accommodaties zijn eenvoudig maar comfortabel en hebben alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf op de boerderij. (Mijn enige kleine wens is dat de hordeuren los van de rolluiken staan, zodat je meer licht en wind kunt krijgen terwijl je de vele vliegen uit de buurt houdt).

    Het ontbijt omvatte de basis (koffie, verpakt brood/gebak, gebak, sap uit de doos) plus verse eieren van de boerderij en zelfgemaakte jam. We hebben ook een diner en een aperitief geboekt, beide met de nadruk op lokale ingrediënten en traditionele gerechten met royale porties. We hebben genoten (vooral van de kikkererwtensoep!!), en Claudio en Francesca waren zelfs zo vriendelijk om onze restjes in te pakken, wat een geweldige picknick op de terugweg was.

    We hebben een deel van onze tijd doorgebracht in de agriturismo, genieten van de rondleiding door de geitenboerderij en loungen bij het zwembad. Claudio gaf ons een heleboel goede adviezen over waar we naartoe moeten en wat we kunnen zien in de nabijgelegen steden en het nationale park, en gaf zelfs een historische en culturele achtergrond aan een aantal van onze excursies.

    Al met al was het een geweldig verblijf!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Lieve Josephine,
    De volgende keer, hopen we echt dat we u als gast niet tot nu toe hebben, we zullen zorgen voor een betere accomodatie alleen maar van uw boeking! Het was leuk om voor jou en je vrienden te werken, omdat je zo'n mooi, levendig en zachtaardig persoon bent.
    Ik hoop dat je een leuke tijd hebt gehad in Amalfi en Napels en hoop dat je werk goed verloopt.
    Een grote en warme knuffel van
    Claudio & Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klompje in het hart van authentiek Italië "

    28/08/2019

    We hebben 4 dagen bij Claudio en Francesca's huis doorgebracht met onze 3 jaar oude dochter.
    De ontvangst was zoals wij dat willen, eenvoudig en oprecht.
    Het zijn zeer aardige mensen die je een comfortabel gevoel geven en je alles geven wat je nodig hebt.
    We aten er op de 4 avonden en de keuken was ongelooflijk, 100% Italiaans, gekookt met lokale producten en vooral met grote vrijgevigheid.
    Wij waren de enige Fransen. De andere gasten van de hoogopgeleide mensen, allemaal Italianen, met wie de nabijheid van de kamers geen probleem was.
    Deze accommodatie is gelegen in de bergen, de weg is kronkelig maar goed gemarkeerd en draagt bij aan het gevoel geïsoleerd te zijn, met een adembenemend uitzicht op het alento reservoir (meer waar u niet zwemt maar waar u omheen kunt wandelen - zie Oasi Fiume Alento), niet vermeld in toeristische gidsen, zoals de plaatsen die door onze gastheren worden aanbevolen, van ongelofelijke schoonheid en die niet door toeristen worden ingenomen, zoals andere plaatsen een beetje verderop aan de kust.
    Onze dochter waardeerde het zwembad en het comfort van haar ligstoelen....
    Het is onze beste ervaring in agriturismo.
    We verlaten ze vandaag met de hoop om terug te komen om ze te zien en de wens om te praten over deze prachtige plek om ons heen.
    Grazie Ancora zag jou en Arrivederci.
    Marc, Angélina en Armelle...

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Lieve Angelina,
    U bent voorbeeldig geweest in uw gevoeligheid en gedrag.
    Het zijn mensen zoals u die ons aanmoedigen om het beter te doen en onze fouten te corrigeren.
    We hopen je echt weer te ontmoeten...
    Een hele grote knuffel voor jullie allemaal.
    Claudio en Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtig verblijf"

    30/07/2019

    We verbleven 7 dagen in I Filadelfi. 2 volwassenen, 2 kinderen en een baby.
    De service bij aankomst was geweldig, met routebeschrijvingen, en de vraag of we bij aankomst willen dineren.
    De kamer was perfect voor 2 personen, en aanvaardbaar voor onze kleine familie.
    Er is geen enkele plek waar je niet op de agriturismo mag komen, en onze kinderen waren verschillende keren bij de geiten en kleine kittens aan het controleren. De geiten eten geven, en naar de kittens kijken.
    Er is een geweldig zwembad net buiten de deur. De beste ervaring die we hebben opgedaan tijdens een zes weken durende tour.
    Er is geen plek waar je niet kunt gaan op de agriturismo, en Claudio en Francesca is erg servicegericht.
    U moet er zeker voor kiezen om minstens één keer tijdens uw verblijf in de agriturismo te eten. Claudio creëert enkele van de beste traditionele en authentieke Italiaanse gerechten. We hebben echt genoten van zijn kookkunsten en hun zeer aangename gastvrijheid.
    Ook werd ons voorgesteld om naar een aantal locaties te gaan die we zonder hun begeleiding nooit zouden hebben gevonden.
    Zo'n leuk verblijf en zulke leuke gastheren zijn ze.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Ciao Thomas,
    Ik hoop u weer te ontmoeten. Het was leuk om u en uw familie als gast te hebben. Een grote knuffel aan Alfred en Carla, het zijn geweldige kinderen.
    Hebben jij en je vrouw een sterke knuffel met je vrouw?
    Claudio & Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super!"

    29/07/2019

    We hebben het heerlijk gehad bij Francesca en Claudio.

    Het is een prachtige, maar ook rustige locatie.
    Je kan er dus heerlijk van de natuur genieten, maar het strand is niet ver weg.

    Clauidio kookt heerlijk en hebben genoten van Francesca haar gastvrijheid.

    Dus een gouden aanrader!

    Grazie!

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Ciao Remco,
    Ik begrijp je taal niet, maar ik heb wel wat van wat je geschreven hebt kunnen voelen.
    Te korte tijd samen. Jij en je vrouw zijn levendig en interessant.
    Een grote knuffel voor jullie allemaal...
    Claudio & Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ideale plek om tot rust te komen, zeer lieve gastheer en gastvrouw! "

    23/07/2019

    De ideale plek om tot rust te komen, zeer lieve gastheer en gastvrouw

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Lieve jongens......,
    te korte tijd samen, maar genoeg om te begrijpen dat je twee mooie en interessante personen bent.
    Echt, ik hoop je weer te ontmoeten en als ik in Napels je .... leraar ben.
    Claudio & Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van welzijn en rust!"

    21/07/2019

    We verbleven op deze prachtige plek! Mooi uitzicht op de rivier de Alento, uitstekende gastvrijheid, eenvoudig eten en echt heerlijk! Grote, schone kamers! Een plek om terug te komen, absoluut! De top!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Cinzia, je bent geweldig. Zeg hallo tegen Luigi en Giulio.
    Claudio en Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische ervaring"

    15/07/2019

    Wij zijn een Ierse familie van drie, twee volwassenen, een 15 jarige jongen Tom.
    Claudio & Francesca waren beide geweldige gastheren.

    Ze kunnen ons niet beter van dienst zijn.
    Claudio raadde ons lokale bezienswaardigheden aan om te bezoeken. Hij had zoveel kennis, was zeer interessant om mee te praten, maar was ook zeer geïnteresseerd in ons.
    Ze nodigden onze 15-jarige zoon Tom uit om de geitenboerderij te bezoeken, wat erg indrukwekkend was.
    We hebben op beide avonden gegeten, het eten was heerlijk. We hadden hun eigen kaas, groenten en regionale gerechten, plus Francesca's citroencello WOW!
    Hoewel de Agriturismo afgelegen is, zouden we het beschrijven als een stukje hemel.
    Het zwembad was geweldig, het gaf ons de kans om te ontspannen na een paar dagen reizen.
    We waren verdrietig om te vertrekken, en we wensten dat ons verblijf hier langer zou duren.
    Ik heb al onze vrienden verteld over deze prachtige plek, en dit prachtige, charmante echtpaar Claudio & Francesca.
    Heel veel dank aan hen voor het zo bijzonder maken van de laatste dagen van onze vakantie.
    Norma Trevor & Tom
    Kurk
    Ierland





    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Je was een geweldige gast en we vonden het heerlijk om je hier te hebben.
    Ik hoop je weer te ontmoeten,
    Een grote knuffel voor Tom en voor jullie allebei!!!!!!
    Liefde Francesca & Claudio
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch "

    16/06/2019

    Allemaal zeer goed en vooral fris, hoffelijkheid en netheid vanaf 10+, tot ziens!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Het zal een genoegen zijn u weer te ontmoeten. U bent perfecte gasten geweest.
    Kus Alessandro.
    Claudio & Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede, smaak en hoffelijkheid"

    29/04/2019

    Ik verbleef in deze boerderij gelegen op de heuvels met uitzicht op enkele van de mooiste badplaatsen van Cilento. Twee fantastische dagen van rust en goede kwaliteit voedsel. Een grote dank aan de heer Claudio, die ons met veel vakmanschap heeft verrukt met heerlijke en hoogwaardige gerechten. Dank ook aan mevrouw Francesca, die haar gasten verwelkomt en verzorgt. We hebben beloofd om in juni terug te keren, wanneer het zwembad ook in werking zal zijn.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    .....en we zullen met plezier op je wachten. Groeten aan Rosa en de volgende keer gaan we naar boven... Masaniello.
    Claudio en Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PASEN IN ONTSPANNING"

    22/04/2019

    We hebben twee dagen in volledige ontspanning doorgebracht! Door de heer Claudio en mevrouw Francesca verwelkomd door de heer Claudio en mevrouw Francesca voelden we ons meteen op ons gemak! Goed onderhouden accommodatie met alle voorzieningen grenzend aan een prachtig zwembad (gesloten natuurlijk x slecht weer) gelegen in een uitstekende omgeving x bezoek aan mooie plaatsen in Cilento
    Maar de kers op de taart is het eten, bereid met liefde, eenvoud maar goede smaak, het bijzondere is dat alle producten lokale kazen zijn en salami, uitstekend vlees. We waren zeer tevreden dat we zeker snel terug zullen komen! Mijn jongens werden verliefd op alle geiten die vrij rondlopen in het gebouw. Groeten van de familie Paudice aan de volgende.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Geachte geliefden,
    Helaas was de tijd die we samen doorbrachten kort en was er weinig ruimte om elkaar beter te leren kennen.
    Uw bedrijf is prettig geweest en heeft ook voor u gewerkt. zeker een aantal fouten, ik hoop niet serieus, maar de volgende keer zullen we proberen het beter te doen met uw aanwijzingen en suggesties.
    Kus de twee jongens.
    Claudio Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plaats"

    19/02/2019

    We verbleven op deze fantastische plek met onze 6 maanden oude dochter en ons hondje en hadden een geweldige tijd. Boerderij gerund door een zeer vriendelijke familie die ons meteen het gevoel gaf dat we thuis waren. Beschikbaarheid en hoffelijkheid op elk moment van de dag. Heerlijk eten en in overvloed, de kaas met een unieke smaak. Ze verrukten ons met lekkere en smakelijke gerechten en als kers op de taart aten we heerlijk geitenvlees. Schone en ruime kamer, met koelkast, airconditioning en terras om een beetje te ontspannen. We komen zeker terug. Ps. We hadden een probleem met de machine, maar dankzij hun beschikbaarheid was alles opgelost. Bedankt voor het feit dat we 2 dagen in absolute ontspanning en rust hebben doorgebracht.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Bedankt voor uw mening die ons motiveert om meer en beter te doen. Nogmaals bedankt voor uw bedrijf en een kus in Desirè.
    We hopen u terug te zien in betere tijden (zelfs klimaat).
    Claudio&Francesca
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Week van echte ontspanning"

    17/09/2018

    Absoluut om terug te keren. Fantastisch eten, de houders Mr. Claudio en MrFrancesca mensen van enorme beschikbaarheid, dankzij hun advies konden we genieten van de fantastische Cilento. Mooie plek vooral in de vroege uren van de ochtend, adembenemend uitzicht !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Een leuke tien voor jou en je jongens. Het was gemakkelijk en leuk om voor je te werken. Een zeer warme knuffel en niet te moe worden. Claudio en Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    26/08/2018

    We zagen deze boerderij op de site en we hebben veel geslagen, maar het leven is veel mooier, er is een prachtig uitzicht en een stilte die de geest bevrijdt.We werden begroet door Claudio en Francesca met een glimlach en verwend tot het einde. We genoten van een lokale voedsel- en wijnproductie van hoge kwaliteit.We vertrokken met broederlijke knuffels en de belofte om weer terug te keren om onze geest en geest op te frissen. We hebben een geweldige tijd gehad, bedankt Antonio en Annamaria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Dank aan jullie twee Mensen zoals jij duwen ons om het beter te doen (het raam gefixeerd ...) en meer We zullen zeker nog een keer in Napels zien voor de levering van ... Een knuffel van Claudi & Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten