contactModalFeedback

Agriturismo San Giorgio

<p>Via San Giorgio, 14</p>, Acquavella - Casalvelino 84040 Casal Velino (Salerno)

"Super"
Volgens 82 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sterk aanbevolen"

    28/08/2018

    We verbleven hier een week in augustus 2018. San Giorgio verslaan onze verwachtingen op alle niveaus, zelfs rekening houdend met de zeer positieve beoordelingen die al op Trip. De omgeving is prachtig, met een prachtig uitzicht op de heuvels en groenten en fruit die rond het landgoed groeien. De plek zelf is zeer smaakvol ingericht en is brandschoon.Het eten (we aten er elke nacht) is alles zelfgemaakt en zelf verbouwd en perfect voorbereid. Ten laatste, en niet het minst, doen AnnaMaria en haar team er alles aan om ervoor te zorgen dat u een goed verblijf heeft. De regio zelf is ook heerlijk en erg 'onontdekt' - er waren zeer weinig niet-Italiaanse toeristen, zelfs in augustus. U kunt genieten van zowel de zee (op een paar kilometer afstand) als de bergen. Kortom, een geweldige plek om een ??week of zo door te brengen, ten zeerste aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Geachte heer Paul, wat een geweldige beoordeling! We zijn echt blij om te weten dat je de boerderij, het eten en de regio leuk en leuk vond! Bedankt voor de uitstekende woorden! We hopen je weer te ontmoeten en je bent altijd welkom! Met vriendelijke groeten aan Charlie, je lieve vrouw en natuurlijk aan je lieve Paul! Annamaria, Danilo en de staf van ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Week van ontspanning"

    25/08/2018

    We verbleven in San Giorgio in de week van augustus met een groep vrienden, de plaats is omgeven door groen op slechts een paar kilometer van de zee, ideaal voor een ontspannen vakantie, uitstekend en oprecht eten, groot zwembad is zeer schoon evenals de kamers. Mevr. Anna Maria is een uitstekende hospita die in staat is om met klasse om te gaan en de structuur Aanbevolen voor gezinnen te verzorgen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek"

    19/08/2018

    Als u met uw gezin op vakantie wilt gaan, raden wij u aan om in de heuvels van Casal Velino te gaan, maar op slechts 5 minuten van de zee, waar zich een prachtige boerderij San Giorgio bevindt. Hier is het gras erg fris en het zwembad is erg schoon. De kamers zijn groot en zeer schoon. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. De keuken is uitstekend en de ruimte waar je eet is erg vers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Geachte Margherita, hartelijk dank voor uw beoordeling en voor de prachtige woorden! Met vriendelijke groeten, vriendelijke groeten, Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer nauwkeurig in elk detail"

    19/08/2018

    Ik verbleef 7 dagen met familie en vrienden en we zouden langer zijn gebleven! .. kamers, tuin en zwembad zeer goed onderhouden in detail en schone, comfortabele en gastvrije ruimtes, diner is heerlijk en goed verzorgd voor km 0; in het midden van augustus diner heerlijk buffet met dessert bij het zwembad De eigenaar en familie attent op elke behoefte en erg aardig. een perfecte plek om de Cilento te bezoeken! niet te missen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Geachte Isabella, hartelijk dank voor de goede beoordeling en voor uw besluit om uw vakantie bij ons door te brengen! We hopen je weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet bij de volgende Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk ontspannend, aardige gastheren, heerlijk eten"

    17/07/2018

    We verbleven twee weken bij Annamaria en hebben echt genoten van de tijd. De kamers zijn comfortabel, alles is zeer schoon. Het uitzicht in het landschap van de Cilento is geweldig. Het zwembad is ook erg leuk. Ontbijt en diner waren geweldig. Het is heel goed gekookt, veel lokale productie. Annamaria is ook erg bekend met het gebied en heeft ons waardevolle tips gegeven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Beste Gunnar, bedankt een miljoen voor je mooie beoordeling! Het was een genoegen je te ontmoeten en ik ben echt blij dat je van mijn boerderij en mijn gastvrijheid hebt genoten! Bedankt, echt waar! Met vriendelijke groet en tot snel! Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk ontspannend verblijf!"

    09/07/2018

    We verbleven in juni voor 2 nachten (wenste dat het meer was). Hartelijk welkom van Annamaria die heel vriendelijk is. Onze kamer was vlekkeloos schoon en had het meest prachtige uitzicht op het zwembad en prachtige velden en heuvels. Bed en kussens zeer comfortabel en een geweldige badkamer. Zeer goede airconditioning. Tuinen erg mooi met veel plekken om te zitten en zwembad / terras brandschoon en ontspannend, hadden het voor onszelf de meeste tijd. Het ontbijtbuffet werd geserveerd op het mooie terras en was een heerlijke combinatie van zoet en hartig. We hadden een avondeten die Annamaria's fantastische zelfgemaakte pasta inbegrepen, de hele maaltijd was geweldig. Ik liet wat kleding in de kast toen we vertrokken en ze stuurden ze heel vriendelijk terug naar mij in het VK. Alle correspondentie werd gevoerd met Danilo (de zoon van Annamaria) die we nooit hebben leren kennen toen hij in die tijd in Dublin woonde, hij is fantastisch - alle reacties waren bijna onmiddellijk en hij is zo vriendelijk dat we heel verdrietig waren hem niet te ontmoeten. We zouden niet aarzelen om hier te blijven als we ooit in dit deel van Italië weer zijn en kan het niet sterk genoeg aanbevelen. We reden 17 dagen rond en bleven op 7 plaatsen in totaal (dit was de enige agriturismo) en dit was absoluut onze favoriet. GROOT DANK U aan al het lieve gezin en we verheugen ons erop u ooit weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Beste Joanne, wat we zouden kunnen zeggen ... gewoon een grote big DANK U! Bedankt voor de geweldige woorden, bedankt voor je vriendelijkheid en bedankt voor het zorgvuldig delen van je ervaring! We hopen je weer te ontmoeten, lieve Joanne! Het was echt een enorm genoegen je te ontmoeten! :) Met vriendelijke groet Danilo e Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer rustige plaats"

    27/09/2017

    we waren in een hotel in september 2017 voor een week, samen met de kinderen, de faciliteit is zeer schoon, mevrouw Annamaria beschikbaar. De plaats is rustig, de eenvoudige en goed eten. plaats geschikt voor kinderen waar ze veilig kunnen spelen We zullen terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Wat een geweldige plek"

    10/07/2017

    We verbleven in de boerderij van mevrouw Annamaria in mei tijdens een motorrit die net doorgegeven via de Cilento. Geweldige locatie en zeer rustig, maar nog steeds een stap verwijderd van de zee. Het wordt gegeten door God met lokale delicatessen vakkundig bereid door de dame. Ruime accommodatie in particuliere huizen. Zeer mooi zwembad. Omringd beschouwen het als "highly recommended".
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Dank u zeer Mr. Alessandro !!! Mooie woorden en prachtige recensie! Ik hoop dat jullie allemaal opnieuw en zien ons in de toekomst! Goede dag! Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "betoverende plek !!!!!!!!!!"

    03/07/2017

    Bleef met broer en hun vrouwen, vanaf 24/06 voor een week in een boerderij San Giorgio. ZEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gewoon fantastisch, rust en stilte zijn de ingrediënten van een ontspannen vakantie, in een mooie stenen huisje, gelegen in de groene heuvels van Cilento. gezellig, familiair met de dame van het huis erg aardig en attent op eventuele behoeften van de gasten. Cleaning OKOKOKOKOKOK, ik betreur het alleen geen gebruik te hebben genomen van het goede eten in het bedrijf, gemaakt van echte producten met inachtneming van de tradities van de Cilento (in overeenstemming met de andere gasten, zal het voor de prox tijd). logistiek prachtige locatie, in ongeveer een uur of zo u de belangrijkste toeristische plekken van Paestum kunnen bereiken naar de Grotten van de Heat, van het heiligdom van Madonna di Novi Velia, de oase van Alento en nog veel meer. Ervaring zeker volgend jaar worden herhaald, misschien verblijft twee weken (hopelijk goed). [...]
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Hallo gentile Donato en familie, die zeggen, grazieeee voor de prachtige beoordeling en prachtige woorden! Ik raad, in de toekomst terug te komen op onze gerechten te proeven! Een hartelijke groet aan alle leden van zijn familie! Goede dag! Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "favolosoooo"

    02/07/2017

    Ik laat graag mijn bescheiden mening over dit fantastische accommodatie ... we net onze week vakantie op 'boerderij, hoe zit het met ... de hemel !! Omgeven door groen, allemaal zorgvuldig onderhouden om de orde van de kamers in het bijzonder schoon met elk comfort en mevrouw Annamaria ... Een persoon vriendelijk en behulpzaam en altijd beschikbaar, we blij ook haar keuken ... top zelfs dat !! Wat te zeggen ... zullen zeker terug komen want het was een ervaring van 10 en lof ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Buongiorno Francesca, DANK U! Dankzij de prachtige woorden en voor het waarderen onze welkom! Hij maakte me echt blij te leren kennen en ik hoop dat u in de toekomst zal terugkeren om ons te bezoeken! Goede dag Met vriendelijke groet Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EDEN"

    01/07/2017

    Een fantastisch weekend .... in deze prachtige charmante plek op het platteland, gekleurd door de geur van lekker eten en vooral de hygiëne in elke hoek .... zeker terug. ... zee en het strand in 10 minuten met de auto, maar we verkozen om hier te blijven en genieten van de rust en de frisse lucht van deze plek. ... als je kon geven een persoonlijke stem probeer voor te stellen de oneindige ..... het zal u overtuigen ... eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Gentile Lino, bedankt voor de mooie woorden en de hoogste beoordeling! Er was erg blij om u te ontmoeten en we hopen u terug als onze gasten in de toekomst en misschien hebben voor meer dan een weekend! Goedenavond Met vriendelijke groet Annamaria ASG
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke vakantie in de rust van de natuur!"

    26/06/2017

    Er waren twee in San Giorgio. Anna Maria is een zeer goede gastheer, we voelden ons zeer comfortabel. Het eten smaakte erg goed, hoewel het een beetje eentonig tegen het einde van ons verblijf (10e-17/06/17). We waren op dat moment de enige gasten op het landgoed, misschien was het omdat. Echter, waren we erg blij met de warme ontvangst door Anna -Maria en kan aanbevelen het landgoed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Beste Micheal, bedankt voor uw recensie! Wij zorgen voor uw suggesties en hopen dat u de volgende keer nog beter zal vinden! Een warm grettingswerk voor jullie allebei, ik was erg blij je te ontmoeten. Anna Maria Agriturismo San Giorgio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik kan niets zeggen"

    17/06/2017

    De structuur is vrij veel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Dank je wel voor een maximale beoordeling Mr. Ferdinand! We zijn erg blij dat je je goed gevonden en hoop je weer te zien in de toekomstige gasten! Met vriendelijke groet Annamaria AgriturismoSan Giorgio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek om tot rust te komen"

    15/06/2017

    Zeer vriendelijke ontvangst door lieve gastvrouw die meteen info geeft over de streek.
    Prachtge kamer met adembenemend zicht op de bergen en grote badkamer ( bijna een suite).
    Mooi huis in prachtige tuin en mooi zwembad.
    De keuken is uistekend. Wij zijn vegetariër en daar hield onze gastvrouw 100% rekening mee mer heerlijke gerechten uit Italiaanse keuken!

    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    12/06/2017

    mijn vrouw en we waren erg blij met alle ondanks slechts twee dagen bedankt voor alles Vincenzo C.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo San Giorgio reageert
    Dank je wel voor een maximale beoordeling Mr. Vincenzo! We zijn blij dat je goed vinden in ons hotel! We hopen dat u ons opnieuw bezoeken in de toekomst gevels, terwijl goede avond Annamaria Boerderij San Giorgio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten