contactModalFeedback

Agriturismo Luis Gianni

Via Sanguarzo, 46, 33043 Cividale del Friuli (Udine)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    8,4/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijke Schone goede bedden, heerlijk ontbijt"

    17/05/2018

    De familie is erg aardig. Alles is heel schoon. De boerderij ligt op 1,5 km van het dorp maar zeer goed op loopafstand. Uitgebreid ontbijt in de ochtend. ??????
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heel mooi"

    12/05/2017

    Het is een boerderij Mooie full service in elk opzicht!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous!"

    20/07/2016

    Proficiat aan de hele familie Luis .. mooie plek zeer schoon en eten goed .. plaats ontspannen .. we deze plek aanraden !!! Hopelijk kunnen we terugkomen jaar prossimo..saluti
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie posto..panorma mooi en erg vriendelijk personeel"

    16/09/2015

    allereerst wil ik groet al het personeel en bedankt voor de gastvrijheid van alle, hebben we besloten om deze plek om uit te schakelen en te ontspannen volledig uit het dagelijks leven te komen .. vonden we dit mooie boerderij en we boekten. We kwamen, kamers netjes en schoon overvloedige ontbijt en gezellige managers .. ik restaurant, geopend in het weekend, heel schattig en aten goed (zelfs te overvloedig porties :-) positieve ervaring en we raden het in de toekomst we hopen terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Luis Gianni reageert
    Thanks Elisa .. erg leuk!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 2
    "Slecht"

    "negatieve ervaring"

    13/09/2015

    de terugkeer uit Slovenië samen met mijn partner en zoon verbleven voor het diner, eenmaal binnen ik vroeg of je kon eten en nu is op de tafel waar je gaat zitten opgelegd, na 5 minuten hetzelfde meisje in onaardig manieren ging te nemen de reservering van de gerechten arriveren zelfgemaakte gnocchi met veel saus, maar de plaat was te veel water over, maar de stroom van gerst en bonen was bijna verstoken van bonen, salami azijn is zo goed als een glas rode wijn, op het moment het wetsvoorstel het meisje zag dat het mijn bedoeling om te betalen met contant geld en onbeschofte wijze hij trok van onder het geld het ding voor de pos betalen ... hier was de druppel die brak de kameel bereikt 3 soms maakte hij ervoor dat de transactie te annuleren, zeggen dat de betaling die de ATM niet werkte ik ... ik betaalde de volledige uur voor en onmiddellijk na het verlaten van de boerderij ik naar de ATM hebt genomen met geen enkel probleem ... .esperienza echt slecht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Luis Gianni reageert
    Met betrekking tot de vermelding van deze klant, ons doel zeer pretentieus en onbeschoft, melden we de pos onder de betaling van EUR 30 is niet een must om te gebruiken, als de pos de betaling is er een reden om niet heeft gedaan, we zijn niet technisch op dit gebied en het geld iemand heeft ze op uw notebook. Dat gezegd hebbende Het spijt me, maar het meisje die werkt nauwkeurig en goed opgeleide, de bevestiging van veel mensen, heb je waarschijnlijk misschien zijn opgevallen het affront van de klant in kwestie. Bedenk dat niet altijd het gezegde "De klant heeft altijd gelijk" is geldig. zalf
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Slechts een stap van thuis, ontspannen voor het hele gezin"

    07/07/2015

    Net terug van een "gestolen" de dag dat de dagelijkse routine. Ik wilde me een andere verjaardag te geven dan normaal, en ik wist dat - als ik thuis was - ik elke dag zou hebben verloren tussen de vele kleine dingen. Dus probeerde ik "pool" + "Farm" ... en hier ben ik! Vanuit de provincie Gorizia in Cividale del Friuli, een stad die mijn man en ik hou. Goed verzorgd voor de kamer met een kitchenette, de openbare ruimten. Een sterk punt voor onze keuze was zeker het zwembad, verfrissende dag, en gewoon mooi en romantisch 's nachts, verlicht door de natuur. Kind en discreet managers .... en onnodig te zeggen ... uitstekend Gubana bij het ontbijt. Het vlees is heerlijk. Ik hoop snel weer te bezoeken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    19/06/2015

    We waren 9 nachten bij familie Luis, die (voor mijn man elke dag een geweldige vlees plateau zonder extra kosten) ons verwend met een heerlijk ontbijt. De kamer met keuken was erg mooi en schoon. Het zwembad was elke dag schoongemaakt en was gewoon geweldig. Zelfs zonder kennis van het Italiaans, waren we in staat om te communiceren. Een vakantie in Fam. Luis kunnen we alleen maar aanraden. Family landgenoot
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "juni 2015"

    14/06/2015

    angreist waren met de verwachtingen van een ontspannen vakantie en werden beloond: Mooi huis, comfortabele kamer met een kitchenette, een groot zwembad, een goede locatie. Na de eerste taalproblemen (we net een beetje Italiaans, familie luis geen Duits spreken) kregen we onze ontbijt dient volledig is voldaan (meer dan normaal door de Italiaanse normen). Family Luis was altijd proberen om ervoor te zorgen dat we een aangenaam en ontspannen verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie!"

    06/06/2015

    Sinds gisteren zijn we (4 volwassenen) terug naar huis. Na een week in het huisje van de familie Luis. Voordat we vertrokken, waren we erg enthousiast over wat is zo goed als de bevestiging was van korte nu komen, en er was geen stem. Maar we waren aangenaam verrast. Mooie receptie, mooi huis, zeer schone kamers, mooie badkamers. We hadden een kamer met kitchenette en en een normale tweepersoonskamer. Beide zeer ruim. Wi-Fi is gratis, in-room tv, maar alleen in het Italiaans. Het huis is slechts een jaar oud, dus waarschijnlijk het gebrek aan beoordelingen. Het ontbijt wordt bereid in de kleine eetzaal, maar het is er allemaal. Natuurlijk, niet zoals in een hotel. Maar wie naar Italië zijn geweest, weet dat dit soort ontbijt. Het zwembad werd dagelijks schoongemaakt. Stoelen en ligstoelen zijn voldoende aanwezig. Met de zeer open en vriendelijke familie, kwamen we snel in contact. Ze boerderij, dus je kunt zelfs de varkens te horen. Kippen en twee honden behoren tot de familie. Agriturismo vlak. Salami, Salicce, spek, enz. Wordt gemaakt zich, evenals de lokale wijn. Beide kunnen worden gekocht. In de bijbehorende kleine trattoria, we hebben de typische gerechten gegeten uit Friuli - heerlijk! De omgeving is zeer divers - cultuur, wandelen, winkelen in Cividale en Udine, wijn en lekker eten. De week gingen door veel te snel. En afscheid was er voor ons een verrassing door de familie Luis. Toen we terug in het gebied opnieuw vakantie, dan is er zeker!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten