contactModalFeedback

Agriturismo Villa Coren

Via Cividale, 1, Povoletto 33040 Povoletto (Udine)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "we zijn blij "

    10/09/2019

    Ik en mijn familie zijn absoluut blij met de plaats, het gevoel, de boerderij! We voelden ons een beetje echt Italië! En natuurlijk - eigenaar!!!!! Ben - je bent de beste Italiaanse man die ik in jaren heb ontmoet! En je rustige wandelingen met je hond!)))) mijn vrouw herinnert zich nog de sfeer - rustig platteland, binnenplaats, druivenvelden rond het terrein. Gebouwen - eeuwen geleden gebouwd. Perfect!!!!!!! We gaven zelfs niet eens om de buurt van de kerkklokken in de ochtend)). Het zwembad - ook al is het niet het grootste zwembad, het is perfect gedimensioneerd voor iedereen in de buurt. Onze zoon heeft erg genoten van het zwembad!
    in één woord - gelukkig. Bedankt voor het gevoel!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Soggiorno molto piacevole"

    03/07/2019

    Abbiamo soggiornato l'ultima settimana di giugno nell'appartamento "la baita". Struttura caratteristica, posta in posizione strategica per poter visitare la regione, defilata dal traffico, ma vicina a supermercati, bar e negozi vari. Proprietari, soprattutto Bernardo, estremamente disponibili e appartamento super equipaggiato. Consigliatissimo!

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 5
    "Misleidend"

    "Zeer teleurgesteld door het pand, mooie plek"

    17/08/2018

    Helaas kan ik geen positief advies geven over dit verblijf. Om rekening te houden met dat tussen de maand juli (2 weekand), meer in augustus (6 nachten), we hebben verbleven in deze prachtige plek. Mooie plek in de natuur, perfecte plek om te ontspannen, maar helaas ben ik niet tevreden met het pand. Ze hebben ons nooit gerustgesteld, waarschijnlijk, ik weet niet waarom we niet naar het genie zijn gegaan, waardoor we ons bijna geïrriteerd voelden, hoewel we ons vorig jaar nog steeds in dezelfde structuur bevinden, hoewel we nog steeds goede klanten zijn. Sinds de eerste week en er zijn misverstanden geweest, hebben we vooral over de schoonheid van de locatie gevlogen. Eindelijk, na verschillende misverstanden op de datum van vertrek, (de deal was 7 nachten maar ze dwongen ons om te verblijven voor 6 nachten) zeggen dat de kamer door een ander gezin was geboekt, de kers op de taart. We gaan om de rekening te betalen is dat we een ander bedrag moeten betalen dan de eerder gemaakte afspraken, dat wil zeggen, vergeleken met de prijs van een klein appartement, 60.00EUR nacht, (De overeenkomsten voorzagen we dat we meer mensen zouden opnemen, maar we zouden regelen, en over dit probleem vertelde de eigenaar ons dat er voor hem geen probleem was, de prijs van 60EUR was voor de accommodatie dat het hem niet kon schelen hoeveel mensen er waren gebleven) we moeten 70,00 EUR per nacht betalen. Het excuus van het supplement en een toevoeging van een extra bed, een denkbeeldig bed of ingebeeld (nooit beschikbaar) door de eigenaar, maar we zijn uitgerust met opblaasbare matrassen. Een opmerking negativissima, op het moment van betaling, de eigenaar is afwezig en daarom gaf ons niet de mogelijkheid om dit probleem persoonlijk aan te pakken, de persoon die delegeerde voor betaling was niets van bewust, dit een ander element dat er is Het leek heel duidelijk, omdat de delegator dan contact opneemt met de eigenaar voor opheldering, maar helaas verwaardigt hij zich niet eens om ons via de telefoon te spreken. Helaas, na vele gegeven mogelijkheden, zijn we gedwongen om niet naar deze structuur te gaan (misschien was het hun doel), met tegenzin, en we zouden nooit iemand anders kunnen adviseren om daar te blijven. Schande super plek, eigenaren doen het niet waarmaken. Heel erg teleurgesteld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Coren reageert
    Geachte heer Azzolin, het spijt me voor de misverstanden die er zijn geweest tijdens uw verblijf en het spijt me dat u in het algemeen teleurgesteld bent gebleven. Ik blijf echter eerlijk gezegd verbaasd over uw klachten. Zoals u terecht opmerkte, heb ik ingestemd met uw verzoek om opblaasbare matrassen in een van onze appartementen te plaatsen. Als gevolg hiervan werd een appartement ingericht voor twee gasten door in totaal 6 personen gebruikt, die van alle faciliteiten van het bedrijf profiteerden (tuin, barbecue, taverne, zwembad, wifi, parkeren, douches enz.) . Dit gebeurde, niet in een periode van het jaar, maar tijdens de periode van maximale bezetting van de boerderij (half augustus). Ik ben er absoluut zeker van dat geen enkele andere accommodatie ooit zoiets zou toestaan. Wij hebben echter ingestemd met de zuivere geest van sympathie jegens u. Daarom blijf ik zeer verbijsterd over de klacht in verband met het verzoek om € 10 meer per nacht voor het gebruik van de slaapbank, wanneer niets nodig was voor alle andere extra mensen die op matrassen sliepen en profiteerden van de structuren en diensten die de onze boerderijaanbiedingen. Met betrekking tot de uitcheckdatum begrijp ik dat het vrijdagochtend werd overeengekomen. Ik verontschuldig me als er een misverstand bestaat over het punt. We konden uw verzoek om een ??verlengd verblijf van een paar nachten niet opvolgen. Eerlijk gezegd heb ik moeite om te zien in het verzoek om het appartement te bevrijden op de datum waarop de "beperking" werd vastgesteld waarover je klaagde. Tot slot betreur ik het niet aanwezig te zijn geweest op het moment van betaling. Zoals je zeker hebt gemerkt, ben ik bijna altijd aanwezig in het bedrijf. Helaas gebeurt het soms dat ik ook een paar uur weg moet (op de betreffende dag zat ik trouwens in het ziekenhuis). In ieder geval spijt het me natuurlijk altijd zeer wanneer onze gasten om welke reden dan ook niet tevreden zijn over hun verblijf in onze faciliteit. Het is duidelijk dat ik in de toekomst, om misverstanden van die aard te voorkomen, zal proberen duidelijker te zijn en zeker niet langer zal instemmen met afwijkingen van de regelgeving van de boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "bellissimo"

    14/05/2018

    Wij hebben het heel goed gehad in Villa Corèn. Het appartement is fijn en de eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is schitterend. Wij hebben genoten van het mooie zwembad.

    Abbiamo passato due settimane bellissime a Villa Corèn. L' appartamento è comodo e i proprietari sono molto gentili e sempre disposti a aiutare e dare consigli. I dintorni sono stupendi. Ci siamo goduti la bella piscina.

    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Coren reageert
    Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw woorden: het was een genoegen u te mogen ontvangen en ik hoop het genoegen te hebben u weer te zien. Mijn groeten, zelfs voor je man. Daniele Cecioni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    01/07/2016

    Living helaas kort, maar heerlijk! Verliefd op deze plaatsen rijk aan oude herinneringen ... Orde, netheid en rust zijn hier thuis ... Hoewel ze vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren prevaleren !! Voor mijn interieur passie van oude boerderijen en weefsel zou een briefje geven meer in de decoratie en in de keuze van gordijnen en huishoudlinnen .. Maar dit is mijn persoonlijke smaak .. (ik zou graag mijn handen te krijgen ?? )!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    Agriturismo Villa Coren reageert
    Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en ik hoop dat ik het genoegen hebben om haar weer hebben onze gast.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ideale hub om FVG te verkennen - of verder"

    11/08/2015

    Wij, Nederlandse familie met 2 kinderen 12 en 15 jaar oud, brachten een week door in de 2 kleinste (+/- 35-40 m2) bovenste appartementen van VC. De feitelijke ervaring is nog beter dan de foto's (foto's 18 en 19) suggereren. De appartementen zijn comfortabel: volledig uitgerust met een keuken (die we alleen voor ons ontbijt voorbereiden - maar dat is altijd leuk om toegang te krijgen tot). En met een mooi balkon aan de westkant, waarmee u kunt zitten onder het mooi gerestaureerde dak. Plus hun eigen tuin (zoals alle andere appartementen), naast het zwembad. Alles erg schoon en goed onderhouden. Een goed gesorteerde Spar supermarkt op 5 minuten. rijden. De klokkentoren van de nabijgelegen kleine kerk maakt u om 6.30 uur wakker om u te herinneren aan de voordelen van vakantie, dwz om uw slaap nog een keer te hervatten ...... heerlijk! (Geen grapje) De belangrijkste gastheer in de zomer, Ben (zoon van eigenaar Daniele), is een zeer gelukkige collega, die u voorzichtig helpt met toeristische tips en snel elk praktisch probleem oplost. Zijn aanbevelingen voor trattorie waren zeer verleidelijk - lekker, eerlijk eten (vooral de nabijgelegen geproduceerde prosciuttos) tegen redelijke prijzen, in een vriendelijke sfeer. Terwijl we op VC verbleven, bezochten we Cividale, Udine, Monte Zoncolan, Grado, Triëst met een hop naar Slovenië, Venzone, Venezia (en natuurlijk het zwembad). FVG is een heel mooi, divers, untouristisch gebied in Noord-Italië, en ook dicht bij de Karntenmergen in Oostenrijk en Slovenië (voor mensen die 2 weken doorbrengen). U ziet er eigenlijk niet veel buitenlanders, maar de Italianen willen hun vakantie in de FVG-regio doorbrengen, aangezien het klimaat over het algemeen een beetje koeler is dan elders in Italië. Dat draagt ??bij aan het gevoel van 'echt Italië', dicht bij de grens van Oostenrijk! Enige nadelen? Nou, er is niet veel van het nachtleven op loopafstand, maar dat is niet wat je in elk geval een Agriturismo wilt bezoeken. En de charmante stad Udine is echt maar 10-15 minuten rijden weg; Je vindt er zeker een aantal. OK, er zijn mozzies (zoals overal in Italië). Niets van belang, met andere woorden. Wij raden zeker aan om een ??verblijf in VC aan te bevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in Noord-Italiaans landleven. Bedankt Cecioni's!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig verblijf"

    11/07/2015

    De "hut" is een charmante accommodatie, ideaal voor 5/6 personen, met kleine, maar goed uitgebuit ruimtes en totale privacy. Ontbijt op de open veranda met uitzicht op het park is al de reis waard. Bernardo was zeer vriendelijk, altijd behulpzaam en vrijgevig met informatie over de regio. Goed gedaan !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure ontspanning!"

    04/04/2015

    We - mijn man en ik met 2 honden - bracht de Heilige Week in een appartement in Villa Coren. Het paste allemaal: een geweldige accommodatie, heerlijk ontbijt, warme sfeer. Met advies en familie streeft Cecioni om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De tips voor restaurants in de omgeving worden aanbevolen. Onze twee golden retrievers welkom waren en genoten van het verblijf. Dank u - we komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige appartementen in de buurt van Udine"

    13/10/2014

    We waren op doorreis en werden goed ontvangen zonder voorafgaande aanvraag. Villa Coren is gunstig gelegen, maar naast de hoofdweg in een rustige locatie, omgeven door velden en wijngaarden. Ons appartement was ruim en absoluut schoon. De keuken was uitgerust met alles wat erforderlicht voor een aangenaam verblijf. De bedden zorgen voor een comfortabele nachtrust. We waren zag er uitstekend en waren ausgezeichnte tips voor restaurants in de omgeving. We kunnen aanbevelen Villa Coren zonder beperkingen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een zeer aangename stop"

    21/08/2014

    Mooi in alle opzichten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Coren reageert
    Mevrouw, dank u voor uw hoffelijkheid en ik hoop dat zal een mooie herinnering aan zijn verblijf in Friuli blijven. Cecioni Family
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nu met zwembad met de Juliaanse Alpen als een terugval."

    30/11/2013

    Vrienden en ik zijn vele keren teruggekomen naar deze rustige locatie, die gemakkelijk toegang heeft tot andere delen. De huizen en appartementen zijn zeer professioneel omgebouwd uit een grote schuur en zijn compleet met alles wat u nodig heeft van een zelfstandige woning. De streek heeft uitstekende restaurants, dus we hebben alleen ontbijt gegeten (plus proeverij van de uitstekende lokale wijn)!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te verblijven, sterk aanbevolen"

    08/09/2013

    We waren (met 2 kinderen) 3 nachten in Villa Coren. Geweldig, grote en zeer mooi ingerichte appartementen, prachtige tuin en een groot kinderen geschikt zwembad. Zeer mooie verhuurder! Ideale ligging tussen Udine en Cividale. Twee kleine nadelen: Ons appartement was zeer hellhoerig, en nu, begin september, was er een heleboel muggen ... Maar we komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sterk aanbevolen!"

    04/06/2013

    We besloten spontaan een regenachtige weekend in Italië te besteden en kregen korte termijn een appartement voor 2 personen in de Villa Coren. De familie is zeer vriendelijk en behulpzaam en spreekt uitstekend Engels. Het appartement was zeer comfortabel met een volledig uitgeruste keuken. WiFi is gratis, evenals lakens en handdoeken beschikbaar waren. We namen onze (zeer groot) hond die geen last heeft gekost en was zeer welkom. In de directe omgeving kun je heel goed lopen met de hond. Als u wilt ontbijten kunt u ze op te sommen. Vanaf de snelweg, Villa Coren is ongeveer 10 minuten rijden van Udine centrum ongeveer 15 minuten met de auto. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 2 minuten. We raden het hotel en zal er verblijven wanneer we gaan de volgende keer naar Udine zeker terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gezellig en rustig"

    06/09/2012

    De gastheren waren erg vriendelijk. We voelden ons thuis hetzelfde. Het kleine appartement was comfortabel en mooi ingericht en schoon. Zelfs onze hond was zeer welkom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en ruimte"

    29/04/2012

    Jarenlang, ik en mijn partner kiezen we Villa Coren voor onze vakantie in de zomer en tijdens de kerstvakantie. We zijn thuis elke keer dat we gaan, en natuurlijk blijven we er naartoe te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten