contactModalFeedback

Agriturismo La Costa

Via Monte Pasubio, 55, Mignanego 16018 Mignanego (Genova)

"Super"
Volgens 51 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful farm with a beautiful view and friendly hosts"

    03/07/2019

    We had a great stay at the La Costa farm with our three kids. A very beautiful view down to the valley and the sea. Watching fire flies and stars at night was amazing.
    In the farm there are animals: Many horses, donkeys, dogs,bees (bought the self-made honey). Kids loved the place . A nice breakfast room with a mountain view and Great coffee.
    Did a lovely walk down to The creek (700m).There was lush vegetation and refreshing water in the creek.
    . We slept very good in The country House. Thank you, it was a great stay. Silvana and her husband are very welcoming hosts. They waited friendly even we arrived late.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een verblijf midden in de natuur de moeite waard"

    13/06/2019

    De weg naar de accommodatie is al de moeite waard. Eén werd ontvangen door knuffelhonden. De gastheren waren zeer hoffelijk en hartelijk. De accommodatie was erg schoon en erg gezellig. Het bed was zeer comfortabel. Ik kan La Costa alleen maar aanbevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie locatie en aardige gastheren"

    16/10/2018

    We hadden een leuk verblijf - alleen al de reis naar de bergen was al mooi. De kamer was schoon en het was stil. De gastheren waren erg vriendelijk en meegaand. Het aanbevolen restaurant in de buurt was een goede tip.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    28/08/2018

    Verbleven een nacht. Zeer mooie eigenaar, liefdevol ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Costa reageert
    Veel dank aan Melanie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "goed onthaal, comfortabele kamers, geweldige site, uitstekende koffie!"

    21/08/2018

    Heb een nacht doorgebracht om onze reis terug naar Frankrijk te breken. De plaats is erg mooi, gastheren zijn erg zacht, alhoewel de moeilijkheid die we hadden om te communiceren: ze spreken alleen Italiaans en dat doen we niet of bijna niet - maar uiteindelijk begrepen we elkaar voor het essentiële. We komen graag terug om meer tijd door te brengen en misschien een ritje te maken op de paarden die Mauro en zijn vrouw fokken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo La Costa reageert
    jouw Italiaan is perfect Olivier! :)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring op een prachtige plek."

    19/08/2018

    La Costa is een fantastische plek om een ??paar nachten te verblijven. Het is weg van de hitte van Genua, maar toch dicht genoeg bij restaurants en wandelingen. De gastheren bieden ontbijt (soms zelfs na uren :)) en echt leuke koffie en thee. De rit op en neer de berg kan uitdagend zijn voor mensen met weinig ervaring, maar ze krijgen het wel! De kamer was schoon en netjes en voorzien van airconditioning. We hadden een mooi uitzicht op de bergen en de zee. De badkamer was ook ruim genoeg, en shampoo, douchegel en zeep van goede kwaliteit werden verstrekt. Dierenliefhebbers zullen ook niet teleurgesteld zijn. Er zijn twee vriendelijke honden - Mimi en Coco. Er is ook een mogelijkheid om te zien en, indien geïnteresseerd, paarden te rijden. We konden de ezels horen zwerven in de bergen. 'S Nachts, toen we terugkwamen van een nabijgelegen stad na een lekker diner in Il Torchio, zagen we een das en een ferrot. Al met al een echt leuke plek om wat tijd door te brengen! Bedankt, Silvana!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Costa reageert
    Hartelijk dank Luda!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grazie-mijl!"

    12/08/2018

    Silvana was zo'n gastvrije en behulpzame gastheer voor ons! Het ontbijt was uitstekend! De behuizing bevindt zich in een rustige en werkelijk prachtige sfeer. We hebben echt genoten van ons verblijf!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo La Costa reageert
    Hartelijk dank Marjolaine en Auranne!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    08/08/2018

    Uitstekend: schone en ruime kamers, rustige, stille en ontspannende omgeving. De eigenaren zijn heerlijk, gastvrij en erg aardig. Ik bleef bij het gezin (ik heb 2 kinderen) en we waren goddelijk, ik raad het iedereen aan, vooral gezinnen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo La Costa reageert
    Dank je wel Ilaria, het was ook een plezier voor ons. Beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie en bereide gastheren, zeer schoon, goed onderhouden kamer!"

    06/08/2018

    We brachten hier een week door en vonden het geweldig! In het weekend kun je ook rijlessen volgen. In het midden van de natuur !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aangename plek is erg schoon zeer vriendelijke eigenaren"

    21/07/2018

    We hebben genoten van een zeer mooie kamer en zeer schone zeer vriendelijke eigenaren zo veel rust
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo La Costa reageert
    Bedankt voor je vriendelijkheid! er zou ook een kans moeten zijn om de gasten te beoordelen en in dit geval zou je een mooie 10 hebben!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Eerste Agriturismo-ervaring"

    19/06/2018

    Dit was ons eerste verblijf in een Italiaanse Agriturismo en het stelde niet teleur. De wegen rondom La Costa zijn extreem bochtig en steil maar laten je niet afschrikken. Het is vrij standaard voor het gebied. De kamers zijn zeer schoon en comfortabel en de gastheer Silvana was zeer behulpzaam. Ontbijt was Italiaanse stijl van geroosterd zelfgebakken brood, jam, koekjes en koffie die voldoende was. We waren niet zeker wat te verwachten, en ze gaven ons extra eieren en kaas die van harte welkom was.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Costa reageert
    Veel dank Seda!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een prachtig rustig deel van de wereld"

    26/06/2016

    Mijn kinderen en ik hield van de rustige sereniteit van La Costa en ook alle dieren. Bedankt dat je ons zo welkom voelt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pasta alla Genovese - Nudeln mit Genuss"

    17/01/2016

    We verbleven hier in september 2015 en het was erg leuk. Het eten was erg, heel goed, veel Pasta alla Genovese (Grazie Silvana ;-)) de kamer (kleine huizen) nieuw, helemaal stil en zeer schoon. De accommodatie was goed en de gastheer was erg, erg vriendelijk en zacht. We hebben in het Engels gesproken en het werkt heel goed. Alles was goed, behalve de locatie. Het is in de Berg, over Genua. Je moet een goede chauffeur zijn. Grazie mille weer naar Silvana en Mauro. Buon anno nuovo - Gisela en Günter uit Duitsland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik hou van La Costa"

    06/05/2015

    We stoppen elk jaar in deze prachtige agriturismo op onze weg van Frankrijk naar Venetië. Schoon, Rustig en uitstekende kwaliteit zijn gevonden sinds 2009 (ons eerste bezoek). Leuk ontbijt inbegrepen en heerlijke zelfgemaakte maaltijd op aanvraag (pasta al pesto en Crostata zo goed) een bezoek aan ezels en paarden is de kers op de taart naar deze perfecte accommodatie. Tijdens ons laatste bezoek zagen we zelfs een hert <3 <3 Ik hou van La Costa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "in het paradijs"

    19/07/2014

    Als je van het rustige en idyllische, is dit de plek! Hoewel ik kwam heel laat, werd ik hartelijk ontvangen. Er wachten voor mij een comfortabel bed in een zeer schone kamer met zo veel badkamer. Het uitzicht in de ochtend was spectaculair! Paarden en honden begroette me. De tijd van de heerlijke ontbijt ik kon me te kiezen. Ik zou op elk moment komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten