Agriturismo Sognando Villa Edera

Salita San Giovanni, 3, Rapallo 16035 Rapallo (Genova)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heel bijzondere plek in een prachtige omgeving"

    01/09/2018

    We waren een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen (12 en 9 jaar) in het Lavanda appartement dat was compact, maar had alles wat je nodig hebt met een prachtig uitzicht over Rapallo naar de zee vanaf de patio. Er waren 2 zwembaden, één om te zwemmen en de andere om te ontspannen, beide hadden een prachtig uitzicht en waren omringd met prachtige bloemen en struiken. Vanwege het kleine aantal appartementen hadden we vaak het hele zwembad voor onszelf met uitzondering van talloze zwaluwstaartvlinders en kleine hagedissen die over het pad schoten. Er was een geweldig restaurant genaamd da Romina die goede lokale specialiteiten en veel pizza's deden die ongeveer 15 minuten naar beneden de heuvel was (we zagen wilde zwijnen op weg naar huis een nacht). We hadden gemakkelijk de hele week kunnen relaxen in Sognando Villa Edera, maar we zijn wel naar de nabijgelegen steden Rapallo, Portofino en Camogli gegaan. Camogli is onze favoriet met zijn grote stranden, mooie stad, uitstekende focaccia en gelato!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooie uitvalsbasis voor Riviera en Cinque Terre"

    17/08/2018

    Gastvrij oord in de heuvels van Rapallo met 2 mooie zwembaden. Genua en Cinque Terre goed bereikbaar met auto, trein of boot. Vlakbij bevindt zich een heel leuk restaurant. Aanrader is (in de vroege ochtend) de boot nemen naar Portofino!

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een fantastische plek !"

    12/08/2018

    Een bijzonder mooi agritusmo met veel privacy, een prachtige tuin en een heerlijk zwembad. Appartement KIWI is compleet, schoon en heeft, net als alle andere appartementen veel privacy en een eigen terras. De weg naar het agriturismo is smal en bochtig, maar went snel. De gastvrijheid van Sara was bijzonder, ze gaf veel tips voor uitjes in de omgeving etc. We hebben genoten: het was elke dag een aangenaam thuiskomen in Sognando Villa Edera !

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "fabelachtig"

    04/09/2017

    We zijn een gezin met twee meisjes van 10 en 12 jaar en we verbleven in de week 21-28 agosto.Cosa u kunt vertellen ... de plaats is mooi, met een adembenemend uitzicht erg rustig, maar op hetzelfde moment handig om alle voorzieningen en dicht de mooiste plekken ... Portofino, Camogli, Santa Margherita Ligure en zo voort en zo voort !!! kers op de taart en 'het zal zijn met zijn hele familie ... gastvrij, behulpzaam en altijd klaar om te helpen en te adviseren. met andere woorden een vakantie toppunten, maar ook een plek om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooi, goed gelegen agri met geweldige gastvrijheid"

    12/08/2017

    Wij, een familie met twee jongens van 9 en 11 jaar, brengen in juli / augustus 2017 twee weken in het appartement Salvia. Vanuit onze tuintafel kregen we een prachtig uitzicht op de zee, Rapallo en de omliggende heuvels (mooie zonsondergangen en na het donker een verspreiding van lichten over de heuvels). De agri zelf wordt gekenmerkt door zijn prachtige tuinen vol bloemen. Het appartement was eenvoudig maar goed uitgerust (airco, kleine maar complete keuken). We hadden geweldig warm weer en gebruikten de zwembaden en ligbedden bijna elke dag om te ontspannen en af ??te koelen. Onze jongens hielden van het spelen van de tafeltennis- en voetbaltafels. Sara en haar ouders zijn zachte, gastvrije en hardwerkende mensen die toeristische informatie verstrekken en helpen bij het boeken van restaurants en uitstapjes. De agri ligt in de buurt van veel leuke toeristische locaties. We hebben mooie uitstapjes naar Genua, Cinque Terre (met de boot van Rapallo), het Nationaal Park van Portofino (wandelen) en genoten van zwemmen op verschillende stranden (Sestri Levante, Camogli, St. Marguerita). We zouden zeker nog een jaar weer willen komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Van de beste ervaringen in Italië"

    09/07/2017

    De plek is geweldig, veel mooier dan de foto's laten zien. De locatie is de droom (zoals de naam al aangeeft), met een prachtig uitzicht over de baai. We waren in het departement Kiwi, zeer comfortabel, met goede faciliteiten voor het koken en bereiden van een ontbijt. We reisden met onze 5 jaar oude dochter, die enorm genoten van het zwembad, de natuurlijke omgeving, de tuin spelen, in het bijzonder het bedrijf van Guia, dochter Sara. De aandacht van Sara en haar familie is onberispelijk, van de receptie we legde alles en liet ons de plaats, dat is merkbaar overgedragen met veel liefde. Dan waren ze altijd attent op onze behoeften, ze hielpen ons met aanwijzingen over hoe onze tijd te optimaliseren in Genova, gaf hij ons nauwkeurige aanwijzingen voor een bezoek aan Cinque Terre, die goed werden gebruikt. Sognando Villa Edera is een van de mooiste ervaringen in Italië, we zullen altijd blijven herinneren, en zal zeker terugkomen wanneer we terugkeren naar Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    24/09/2016

    We hebben geweldig 10 dagen doorgebracht in het appartement Limone. We zijn de familie met twee kinderen van 13 en 4 jaar oud. Een leuke speeltuin, twee zwembaden, ezels, mooie kleine hond Lily. Onze kinderen waren erg blij. Sara en haar ouders waren erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is een geweldige plek om te verblijven en te reizen in Ligurië. Het is perfect om Cinque Terre, Portofino, Santa Margherita Ligure, Sestri Levante, Nice, Monaco te bezoeken. Sterk aanbevolen en we zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige plek!"

    05/07/2016

    We hebben net drie nachten doorgebracht en vonden het geweldig. Het was een perfecte plek voor ons (twee volwassenen en een 6 jaar oud kind) om het gebied te verkennen, maar ook te ontspannen en te ontspannen van de drukte. De weg naar Villa Edera is niet voor de zwakte van het hart; Bij aankomst wordt echter voldaan aan de meest adembenemende uitzichten. Onze dochter hield van het zwembad, de speeltuin, de tafeltennistafel. We hielden van het uitzicht op de zee en de omliggende heuvels en de sereniteit. Er waren vuurwerk elke nacht dat we er waren die we perfect van ons appartement zouden kunnen zien. We hebben elke ochtend ontbijten genoten. De appartementen zijn eenvoudig, maar uitgerust met alles wat we nodig hadden. We hebben dit gebruikt als thuisbasis om Portofino, Rapallo, Camogli en de Cinque Terre te verkennen. Na het zien van de onderdrukkende drukte in de Cinque Terre drukte, waren we erg blij dat we hier verbleven. De gastheren zijn warm en gastvrij. Ik wou dat we langer hadden kunnen blijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fANTASTISCH"

    12/06/2016

    Farm prachtig, ondergedompeld in een kleurrijke vegetatie en ontspannend. Zelfs als je een uitzicht over de baai krijgen is prachtig en de straten die naar de appartementen zijn vol detail, als elke hoek van dit paradijs! Mijn kinderen (10 en 8 jaar oud) hadden een geweldige tijd. Ze speelden in het park en de twee zwembaden zijn erg mooi en goed onderhouden. Alles is zeer schoon, vooral in de appartementen, waar we hebben alles wat nodig is voor een gezin! de vriendelijkheid en sympathie van Sarah en Rosanna hebben nog meer comfortabele plek gemaakt! Ze zijn twee grote werknemers en altijd met een glimlach! De positie dan de boerderij is geweldig voor gemakkelijke toegang tot alle bezienswaardigheden. Een prachtige baai! We hopen snel weer terug te keren met andere koppels!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    03/09/2015

    We hadden een geweldige vakantie in de appartementen van Villa Edera. Dit zijn een zeer goed onderhouden en prachtig omlijst eigendom. De appartementen zijn ook prachtig ingericht en bieden alles wat uw hartje begeert. kunt u genieten van het prachtige uitzicht en ontspannen in de twee zwembaden. Sara en haar familie hebben de vakantie een zeer aangename ervaring gemaakt, omdat ze echt verzorgd ons en hebben ons een goede service gegeven. Ik kan alleen maar aanraden het Villa Edera!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooi vakantiepark"

    24/08/2015

    De Villa Edera biedt verschillende vakantiehuis op een liefdevol gestallteten perceel op de heuvel met uitzicht over Rapallo. Het appartement (Arancio) is volledig ingericht en schoon. Buiten het appartement het grote pand biedt een verscheidenheid van verschillende zitjes, een barbecue, een tafelvoetbalspel, een tafeltennistafel en 2 zwembaden. Sara (de eigenares) is erg vriendelijk en behulpzaam en eventuele problemen of vragen op elk moment. De vakantie in het Villa Edera ik fande zeer aangenaam en zou dat ook aanbevelen op elk moment.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Studenten
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Propiamente Wonderful !!!"

    31/07/2015

    Wij zijn een Spaanse familie met twee jongens van 12 en 14 jaar. We gingen naar this're Dreaming Villa Ivy bijna een week, vanaf het einde van juni tot en met 4 Juli. Vanaf het eerste moment van arriveerde het lijkt de paraiso, zoals propiamente zegt Sara, de gracieuze eigenaar 'met zijn ouders. Hun gastvrijheid gaf ons het gevoel thuis, maar in de prachtige omgeving van het pand, zelfs het kleine meisje, altijd een Luglia sonriso en als het laat zien bereid te helpen, mooie familie! Ons appartement is zeer schoon en zeer goed ingericht, er was de Salvia uitzicht op de zee, een prachtige plek en zeer aanbevolen. De plek is perfect voor een bezoek aan Cinque Terre, Portofino, Santa Margherita Ligure, Sestri Levante ... Genua, in feite te leren kennen de Riviera. Een geweldige plek voor prachtige vacance !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs!"

    18/06/2015

    We brachten vijf nachten door in het Lavanda appartement in Sognando Villa Edera, en de plek was prachtig! De foto's vertellen zeker de waarheid over deze prachtige plek. We werden hartelijk verwelkomd door Sara, die ons het appartement, de tuin en de twee (!) Zwembaden heeft laten zien (een voor kinderen - fantastisch) en die ons vertelde over plaatsen om te bezoeken en hoe te bereiken; Cinque Terre (makkelijk te bereiken per trein), Portofino en Camoglio (meest fantastische stad ooit terloops). Sara en haar ouders hebben het verblijf echt mooie, mooie mensen gemaakt! De tuin was ook fantastisch: veel bloemen, bomen, kleine paden die de verschillende delen en de tuinen verbinden. Een mooie speeltuin, ezels (achter een hek) en veel buitenplaatsen om te gaan zitten en genieten van de zon / schaduw / vrede. Ons appartement. Lavenda, was mooi en zeer schoon en net als alle andere appartementen had het een eigen terras (twee eigenlijk, maar we hebben alleen de ene met uitzicht over Rapallo gebruikt). Perfecte plek om te verblijven voor zowel gezinnen als koppels. Sterk aanbevolen en we zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grote vakantie in Ligurië in Villa Edera"

    29/09/2014

    We brachten een week in het Sognando Villa Edera. Onze kleine appartement "Kiwi" was erg mooi en rustig. Sara en haar ouders zijn vriendelijke en behulpzame gastheren. We hebben hier voelden ons zeer comfortabel. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super!"

    31/08/2014

    We verbleven in Sognando Villa Edera voor een week in augustus 2014 - appartment Kiwi. De plaats is mooi, intiem, de tuin luxueus, het appartement zeer comfortabel voor 2 personen en de gastheer, Sara, erg aardig. Op 10 minuten van het centrum van Rapallo en zeer makkelijke toegang tot Sta Margherita Ligure en Portofino. Niets anders te zeggen maar dank u en kijk ernaar uit om terug te zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten