contactModalFeedback

Agriturismo Valle Chiappella

Via Gotelli, 27, Celesia 16040 San Colombano Certenoli (Genova)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "een authentieke agriturismo"

    23/08/2018

    een rustige plek in een prachtige vallei waar we eenvoudig maar comfortabel worden ondergebracht de omgeving is authentiek, omringd door boerderijdieren, met zeer goede en stevige maaltijden bereid met de producten van de prachtige zwembadboerderij; aanbevolen plek vooral als je van dieren houdt en als je kinderen hebt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Heel erg bedankt voor de goede reactie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voor liefhebbers van de Ligurische natuur, het gezinsleven en de dieren"

    10/08/2018

    Ontspannen sfeer met zeer vriendelijke mensen en veel dieren, ideaal voor kleine kinderen - warm welkom door de uitbater van de boerderij - heerlijk eten. Genua niet ver. Als je regelmatig naar de zee wilt, moet je erover nadenken, het gaat over bochtige landweggetjes ongeveer 40 minuten naar het volgende goede strand. (Camogli, Siestre Levante).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dankzij het hele gezin is uw verblijf sereen geweest en uw kleine dochter is echt schattig en aardig.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Rustig, vriendelijk en lekker eten."

    05/06/2017

    Prachtig gelegen aan een weelderige bergzijde met zeer rustige omgeving is het een perfecte plek voor een ontspannen verblijf. Dieren op de boerderij, heerlijk eten en een zeer vriendelijk welkom betekent dat het geschikt is voor alle leeftijden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dank u !!!!!!! Ik hoop u weer te zien !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Logeren bij een familie"

    03/05/2017

    Het pand en het personeel zijn een unieke vriendelijkheid, nooit nee zeggen, en u kunt de passie die zij hebben voelen. We maakten zelfs ons diner met hen de avond net alsof we familie en werden gemaakt om de kamer te houden (we moesten vertrekken op 11, tot 's avonds na het diner!) Goed en overvloedig eten. Verschillende dieren allemaal goed en goed onderhouden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Thanks !!!! Tot ziens !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "U kunt alleen terug te gaan !!!"

    26/04/2017

    Als uw vakantie wens is om te worden ondergedompeld in een weelderige natuur, waar u een echte boerderij leven, we eten lekker eten met ingrediënten km0, weet speciale mensen zoals Maria Luisa, Roberto en hun personeel van vrienden niet dat u kunt gaan naar de Vallei Dank Chiappella we waren prima! Tot ziens Maria en Cristiano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Speciale dank aan twee bijzondere mensen !!! Ik mis het al en we hopen u snel te zien !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "U kunt alleen terug te gaan !!!!"

    26/04/2017

    Als X wenst dat uw vakantie is rust genoten van een nauwe relatie met de natuur, smakelijke, huisgemaakte gerechten met ingrediënten op km 0, de menselijke relatie met bijzondere mensen die Maria Luisa, Roberto en hun personeel van vrienden ..... je kunt niet dan stroomafwaarts gaan die zich beroept
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie plaats op het platteland en een uitstekende keuken"

    23/02/2017

    Ik was deze zomer voor een weekend met mijn kinderen, die zijn zo veel plezier ????
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    .. Bedankt voor de reactie en hopen je te zien !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Rust, natuur en ontspanning"

    29/09/2016

    We brachten een Valle Chiappella drie mooie dagen aan het einde van augustus. Omgeven door de natuur, zonder tv en telefoon ... dat vrede !!!! Mijn dochter net draaide drie jaar werd verdeeld tussen het zwembad, schommels en paarden. Een eerste ervaring op het paard dat hij zal onthouden 'voor het leven. Hij herinnert zich nog de namen van de paarden ... en de "verschrikkelijke" gans Luigi ... dat was een beetje 'angst. Lunches en diners met het personeel ... niet vergeten !!! Ik dank u allen voor een aangenaam verblijf ... we hopen terug te gaan !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Bedankt voor uw mooie familie !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "mooi! fantastische plek en zeer mooi relatie met de natuur"

    22/08/2016

    We verbleven er op vrijdag 16,00-15,00 op zaterdag. We maakten gebruik van het zwembad van paarden en vooral de "mens / dier relatie" dat mijn kinderen het meest van hebben gemaakt. Leuke ervaring x burger kinderen. Opmerkelijk dan de zorg van het voedsel gezien het feit dat in mijn familie twee mensen lijden aan voedselintolerantie (coeliakie)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dankzij u, zelfs als u bij ons geweest maar hebben toch een stempel en een echt leuke herinneringen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en een goed restaurant"

    21/08/2016

    Alles wat mooi! Mijn dochter hield van de dieren .. We hadden zo veel plezier doen van de doop van het zadel paard en ontspanden we zo veel in het zwembad .. Dan eten allemaal zeer goed van voorgerecht tot dessert, hadden we het geluk om het pensioen formule te sluiten uitgebreid ontbijt diner en lunch, allemaal heerlijk! Wachttijden x hebben de kortste eten .. Vriendelijkheid, vriendelijkheid en gastvrijheid! We kijken ernaar uit om terug te keren! Bedankt voor alles ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dank aan alle Voi..siete geweest een fantastisch team !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Mooi boerenhuis"

    20/08/2016

    We zijn net in Valle Chiapella verbleven voor 4 nachten met onze 3 kinderen (5, 10 en 13) en hadden een geweldige tijd. Iedereen was erg gastvrij. De kinderen hielden van de dieren, vooral de 2 honden Piyo en Zibbi !! Ze hebben ook genoten van het zwembad, de stoute speeltuin, een paar Italiaans leren en een paar dagen rijden met Stefano. Accommodatie is eenvoudig maar de locatie is de moeite waard - zeer afgelegen (in het midden van nergens na 30 minuten klimmen door een eng mountain road !!) en rustig. Erg ontspannend. Een geweldige manier om ook lokale gerechten te genieten. "De andere Stefano" was een geweldige attente ober die we genoten van het chatten. All-in-all, een fantastisch verblijf als je iets anders wilt en weg van toeristische, drukke plaatsen. Het Agriturismo ligt op ongeveer 30 minuten afstand van de zee met de auto, dus plaatsen zoals Camogli, Portofino of Rapallo worden gemakkelijk gedaan als dagtocht. Nogmaals bedankt iedereen in Valle Chiapella. De kinderen hebben mooie herinneringen aan hun vakantie in Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dank u !! Ik hoop u snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    10/07/2016

    Drie jaar lang ik de groene week. Fantastisch. Het maakt het land levende bij paarden, koeien, kippen, geiten ... en Luigi gans. De Louise en Roby eigenaren zijn zeer gastvrij en u voelt zich deel van de familie! En ze leren je de natuur en de dieren te respecteren! Ga paardrijden, eet, ga dan naar het zwembad, je achter de tuin, games ... allemaal in volslagen stilte! Ik beveel het aan de kinderen een week een beetje 'anders en onderhoudend te krijgen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Thanks Giuliaaaa, en we zijn blij om u als gast en kleine vriend. We missen je !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige mensen, lekker eten"

    07/06/2016

    Had een fantastisch verblijf hier. Mooie omgeving gelegen tussen de heuvels, het is echt landelijk en erg rustig (nog maar 30 minuten van de kust). Er is veel ruimte, veel vriendelijke dieren en een droom van een paardrijder. Kamers zijn comfortabel, misschien een beetje shabby, maar perfect schoon. Het eten is fantastisch, traditionele Linguïsche gerechten, producten van de boerderij, alles was heerlijk. We hielden van eten met de familie en andere gasten, en de pizza maakte een briljante ervaring. En de eigenaars / medewerkers zijn zo erg vriendelijk en voelt u zeer welkom. Als we vertrokken was Maria Luisa lunch voor 40 ..... natuurlijk komen er veel mensen uit de omgeving. Sterk aanbevolen, en we zouden zeker teruggaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dank u en ik hoop u snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek, in prachtige natuur en straal dicht bij zoveel"

    23/10/2015

    We hebben een super verblijf gehad met Maria Louise, Roberto, Guizeppio en meer. Geweldige mensen op de mooiste plek. We hebben het beste eten gegeten en veel geweldige mensen ontmoet. Een perfecte plek voor gezinnen met kinderen. We werden zelfs uitgenodigd voor pizza competitie in de Italiaanse keuken, waar kinderen en volwassenen hun eigen pizza zouden moeten maken. De kinderen hadden veel plezier in de prachtige omgeving met alle dieren. Er is echt een educatief overschot voor zoveel dingen. We kunnen de plaats sterk aanbevelen en het is maar een half uur van het water. We hopen terug te komen ... Lars en familie uit Kopenhagen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een week te doen"

    11/07/2015

    We stuurden ons kind naar Green Week, unieke ervaring te maken. Hij heeft gegroeid geleerd om de natuur en de dieren te respecteren. Ze houdt van paarden al koeien kippen en geiten ... na deze week was er een echte passie. Opvoeders en speciale en bekwaam personeel maakte het speciale en plezierig. Ps je eet te schreeuwen. Dankzij mille..torneremo zo spoedig mogelijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valle Chiappella reageert
    Dank je wel. We Chiappella the Valley personeel dol op dit werk en met de kinderen is spannend !!!! Het zijn de jongens die deze plek uniek te maken !! Tot ziens !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten