contactModalFeedback

Agriturismo Valcrosa

Via Merea, 101, Diano Arentino 18013 Diano Arentino (Imperia)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastischer Ort zum Abschalten"

    30/06/2019

    Schon die Buchung war unkompliziert und die Rückmeldung von Donata freundlich und einladend. Die Räume in der Unterkunft sind zweckmässig eingerichtet und sehr sauber. Es stehen genügend Liegestühle und auch Handtücher für drinnen und draussen zur Verfügung. Am meisten überrascht waren wir vom reichhaltigen Esskorb, mit dem wir empfangen wurden. Neben Olivenöl, Kaffee, Biscotti und einem ganzen Pack Vollkorntoastbrot und Konfitüren, Honig, Nutella und Biscotti etc. fanden wir im Kühlschrank Mineralwasser, Milch und Butter vor. Und auch 1 Büchse Tomaten samt Spaghetti waren da. Dafür nochmal herzlichen Dank!
    Der Pool und die Umgebung sind sehr gepflegt und man kann die Tage gut verbringen mit kleinen Spaziergängen oder Wanderungen rund um das Agriturismo. Bis zum Meer sind es ca. 10 Min. mit dem Auto...ÖV gibt es erst ab der Hauptstraße, die mit einem längeren Fussmarsch zu erreichen wäre. Mit dem E-Bike hatte mein Partner mehrere Ausflüge gemacht...ohne E-Unterstützung wird es happig. Hier ist das einzige ABER zu vermerken: Die Anfahrt ab der Hauptstrasse hoch Richtung Merea ist eine eher ruppige Angelegenheit. Zwar befestigt, aber mit Schlaglöchern und Unebenheiten und Steigungen wie auch Haarnadelkurven ist sie als Singletrack angelegt, die trotz Einbahnschild in beiden Richtungen befahren wird. Tiefer gelegte Autos haben da wenig Chancen auf Unversehrtheit...auch mancher Spoiler dürfte dran glauben. Mit normalen Autos aber ist es zu Schaffen, sofern sie genügend Kraft für die Steilpassagen mitbringen....mein 0.9 lt Yaris hätte Mühe gehabt.
    Diano Marina ist ein überschaubares Urlaubsstädtchen, typisch für die Riviera. Es hat öffentliche Strände, auch der ganzen Küste entlang. Parken ist ein heikles Thema, etwas weg vom Strand jedoch meist machbar.
    Diano Castello ist unbedingt zu empfehlen auch für ein feines Abendessen in der dortigen Osteria gleich unterhalb der schönen Kirche.
    Auch Ariello und Cervo sollte man besuchen...wunderschön! Und den Veloweg zwischen San Lorenzo und Ospedaletti, der dem Trassee der alten Bahnstrecke, die aufgelöst wurde, folgt, sollte man unbedingt geniessen. Es gibt genügend Velovermietungen.
    Doch das Highlight war stets das "Heimkommen" in das Agriturismo, das auch bei grösster Hitze mit einem kühlenden Wind und drinnen mit Klimaanlage überzeugte. Kurz - Valcrosa und Ligurien haben uns beeindruckt!

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Valcrosa reageert

    Dear Yvette,
    Thank you very much for you kind review. I am very happy you appreciate the appartment, the swimming pool and you enjoy different area of our region. I know the road is a little challnge to overcame for enjoying silence and peace of Valcrosa.
    I am glad you had the possibily to visit the bicycle path and other hamlets.
    I wish to host you again in Valcrosa.
    All the best.
    Marta, Donata ed Emanuele.
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek om je gewoon goed te voelen "

    20/06/2019

    Maria, Emanuel en Maria zijn zeer hartelijke en altijd attente gastheren die voor alles zorgen. Mille Grazie.
    Bedankt voor de geweldige wijnproeverijen, de interessante tips en de tandarts.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Meyer familie,
    Ik ben erg blij om uw fantastische recensie te lezen. Het was een genoegen u te ontvangen. We wensen dat het bezoek aan de tandarts goed was en we hopen u hier in Valcrosa weer te zien.
    Het beste
    Marta, Donata en Emanuele
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    30/07/2018

    We hebben een geweldige week gehad, liefdevol verzorgd door Donata, Emanuele en Marta. Het appartement is nieuw en zeer mooi ingericht, de matrassen erg goed. De eerste dagen is er eten in het huis. Alle ramen beveiligd met netten (omdat de muggen de hele dag prikken!) Het zwembad groot genoeg en schoon. Er was een wijnproeverij en tips voor uitstapjes en om te winkelen. We voelden ons heel goed. Het uitzicht is ongelooflijk mooi, de kust niet ver; Het is erg rustig en ontspannend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Rasma, Hartelijk dank voor je vriendelijke beoordeling. We zijn blij dat je hebt genoten van het zwembad, de wijnproeverij en de ontspannen sfeer. We denken aan een nieuw extern apparaat om de muggen weg te duwen. We hopen je weer te mogen ontvangen. Het beste. Marta, Emanuele en Donatella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldig verblijf, geweldige gastheren, goede wijn"

    16/07/2018

    We hebben een geweldige tijd gehad in Agriturismo Valcrosa. Het appartement was top. We hielden van de nette en netheid. Een grote badkamer met voldoende handdoeken, een mooie en opgeruimde kamer, schone keuken met veel keukengerei, perfect werkende airconditioner etc ....... De uitzichten zijn geweldig. De eigenaren zijn zo vriendelijk en behulpzaam. Een goed onderhouden zwembad en een jacuzzi liggen dicht bij de appartementen. We komen zeker terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Leys Ann, Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. We hopen je weer te mogen ontvangen! Het beste
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super plek"

    16/08/2017

    Mooie rustige locatie. Prachtig uitzicht! Genieten van rust ruimte en lekkere wijnen. Leuke proeverij gehad en de kinderen hebben genoten van het watergevecht! :) huisjes perfect ingericht. Ook erg fijn dat er al wat te eten en drinken stond bij aankomst! Martha en familie dank voor jullie goede zorgen .

    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Jennifer, heel erg bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Ik hoop je en je familie weer hier te zien in Valcrosa. Al het beste Marta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek die harmonie en vrede ademt"

    03/07/2017

    Adembenemende landschappen, van een dergelijke schoonheid die je kan bewegen. Horen en zien van de dieren van het bos, insguire blik vlinders en vuurvliegjes ... huizen goed uitgerust en door het warme welkom en zeldzame eigenaren van horecazaken, verrijkt met aangename altijd informatief chats. Bella de gelegenheid om te wandelen in de zuivere heuvel lucht, geurende pijnbomen en jeneverbessen, en je kunt zelfs naar het strand. De regio biedt cultuur, prachtige natuur, goede smaak in de keuken en ontmoetingen met vriendelijke mensen en open voor dialoog - we zullen graag terugkeren boerderij Valcrosa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Carissimi Valentina en Hermann, Met veel plezier lezen we uw prachtige beoordeling. Bedankt voor de mooie woorden. Wij hopen u snel te zien! beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige accommodatie en een uitstekende verzorging!"

    13/06/2017

    Zie hierboven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Geachte Erich, hartelijk bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Wij wensen u hier weer gastheer in Valcrosa. Met vriendelijke groet Marta, Donatella en Emanuele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Marta en Martin"

    04/10/2015

    Na het waarderen in het voorjaar voor rust en ontspanning in de boerderij Valcrosa, wilden we een paar warme herfst dagen door te brengen in Ligurië. Ons plan was een groot succes en we konden bijna continu genieten van de blauwe lucht en een prachtig helder herfstweer. Onze zeer vriendelijke gastheer Donata, Marta en Emanuele hebben we ons wenden bereidt een aangename vakantie en gaf ons veel goede tips voor het verkennen van het achterland met zijn pittoreske bergdorpjes.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Martin en Marta, bedankt voor uw zachte beoordeling. We waren zo blij om voor de tweede keer hier in Valcrosa te hosten. Wij waardeerden uw enthousiasme bij het beschrijven van uw herfstvakantie! Hoop je weer te zien! Met vriendelijke groet Marta, Donatella en Emanuele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige, rustige plek"

    27/08/2015

    Een prachtige, rustige plek waar jong en oud genoten van zwemmen, rusten, lezen, koken en eten. Mooie huizen, goed uitgeruste keukens. Veel goed doordacht door details en goede service, dat wil zeggen wat eten in de keuken, als u miste winkelen in Diano Marina. Koop hier witte wijn als u van plan bent om zeevruchten te eten :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Trond, Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn blij dat u mooie herinneringen heeft aan uw vakantie. Wij hopen u en uw vrienden weer hier in Valcrosa te hosten! Marta, Donata ed Emanuele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Augustus met kinderen in Ligurië"

    24/08/2015

    Ik verbleef in Agriturismo Valcrosa tijdens 1 week in augustus en het was zeer aangename ervaring. De agriturismo heeft uitstekende faciliteiten, het zwembad is erg mooi en de omgeving is erg rustig en ontspannend, speciaal na de hele dag op een drukke strand. Onze gastheren waren zeer aardig en welkom, maar ook respect voor onze privacy. En ten slotte, de wijnproeverij is een uitstekende ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Alexandra, heel erg bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Ik ben blij uw feedback te lezen over ons agritisme en de wijnproeverij. Ik hoop je en je familie weer hier te zien in Valcrosa. Groeten naar Portugal. Marta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Marta Buschle en Martin Knopf"

    21/06/2015

    Onze vakantie in agriturismo Valcrosa bracht precies wat we zochten voor ontspanning, een prachtig landschap, een feel-good accommodatie met sfeer, prachtige gastheren, gemakkelijke toegang tot de mooie plekjes en plaatsen van de regio. Liefhebbers van de zee, maar zal niet noodzakelijkerwijs op de eerste rij vond het hier. Een glas Vermentino in de avond op het terras wat je wilt. We komen terug in de herfst Marta Buschle en Martin Knopf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Valcrosa reageert
    Beste Martin en Marta, bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Het was een genoegen om u te hosten. We hopen je hier weer te zien in Valcrosa. Met vriendelijke groet Marta, Donatella en Emanuele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een juweel van nature met 5 sterren aandacht voor elk detail"

    27/05/2014

    Emanuele en Maria Donata's hartige vriendelijkheid is moeilijk te vinden in de moderne wereld van vandaag. Hun familiebedrijf prive-wijnmakerij laat niets toevallig en de Vermentino-wijn is een must-probeer. Een paradijs voor pure natuurliefhebbers met Zwitsers, zoals afwerking op de accommodatie, het zwembad en de jacuzzi en met de Duitse aandacht voor detail maakt dit een ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen. Eenvoudige wandelingen en mooie Italiaanse dorpjes met veel geschiedenis. We zullen zeker terugkomen. Dit is zo'n speciale plek die we bijna niet willen schrijven en het geheim houden voor onszelf !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon fantastisch"

    09/04/2014

    We hebben erg genoten van de gastvrijheid, het hartelijk welkom, het prachtige huisje, het prachtige landschap en de jacuzzi. Een perfecte vakantie-retraite, ook voor gezinnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gemakkelijk om te genieten"

    26/08/2012

    Perfect agriturismo in een rustige omgeving! Goed uitgerust, met inbegrip van thee, koffie, zelfgemaakte jam ... en een fruitmand uit de tuin! Alles is schoon en goed onderhouden, vooral zwembad en spa, dankzij Emanuele, het zwembad arts, die ook verantwoordelijk is voor de grote wijnen. Een ideaal uitgangspunt om te mountainbiken en voor excursies naar de mooie plaatsen in de omliggende gebieden en het achterland. Ten eerste wordt verondersteld te zijn aangekomen bij het einde van de wereld, maar hebben hier eerder geweest, je wilt blijven terugkomen naar deze oase van rust in de wijn kin en olijfgaarden. Pure ontspanning, vakantie op zijn best !!! Dank u, Emanuele en Maria!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    08/09/2011

    We hebben genoten van zeer comfortabele vakanties in Agriturismo Valcrosa - case di Donatella - appartement Ciliegio. Dit was te wijten aan het mooie gebied, goed weer en vooral de uitzonderlijke gastvrijheid van de verhuurders Maria en Emanuele. Het appartement, zwembad en jacuzzi zijn in perfecte staat en het appartement is ideaal voor families met kleine kinderen. Stranden zijn dichtbij. Bedankt en alles, Matthias & Ines van Lörrach
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten