contactModalFeedback

Agriturismo Cascina dei Peri

Via Montefrancio, 71, Castelnuovo Magra 19033 Castelnuovo Magra (La Spezia)

"Zeer goed"
Volgens 47 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aangenaam verblijf"

    06/09/2019

    We brengen 3 dagen door in de prachtige en originele agriturismo van Mariangiola. Zij exploiteert deze agriturismo al 30 jaar en blijft zeggen dat dit het laatste jaar zal zijn. Je kunt echter zien dat, door de manier waarop gasten worden behandeld, ze dit werk erg leuk vindt en hopelijk kan ze nog een tijdje doorgaan.

    De plaats is echt een basis agriturismo, dus ga er niet heen als je veel luxe nodig hebt, maar ga erheen om het originele gevoel te ervaren. Het eten is erg lekker (ga voor de mezzapensione) en de zelfgemaakte wijn is echt geweldig. Tijdens de diners zijn alle gasten aanwezig en Mariangiola en haar grote en vriendelijke hulp aan Giovanni en Antonella en natuurlijk alle gesprekken.

    Vanaf deze plek hebben we Cinque Terre (maar je zult er niet alleen zijn) en de Marmer grotten in Carrara bezocht, die beide goed bereikbaar zijn. Mariangiola geeft u graag advies.

    Het is echt een zeer aan te bevelen plek en we hopen dat we weer terugkomen,

    Martien en Diny
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Bedankt voor de mooie woorden, het is waar dat ik altijd zeg dat ik volgend jaar niet meer werk en dan blijf ik werken.
    Welkom mensen en doe mijn best om u zich op uw gemak te laten voelen en de goede en echte dingen te koken die we produceren en onze goede wijn te drinken.
    Ik wacht nog een keer op je.
    Een sterke knuffel
    Mariangiola
    traduzione con google
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "A disgrace for the real Italian hospitality. "

    18/08/2019

    Een schande voor de beroemde Italiaanse gasvrijheid. We hebben via de app agriturismo een kamer geboekt voor twee nachten vanwege de vriendelijke prijs en de goede reviews.
    We hebben de dag na aankomst bij de eigenaresse betaald. Toen we bij het agriturismo Cascina dei Peri aankwamen vonden we het een beetje 'frans' aandoen. De franse slag was er duidelijk zichtbaar. Maar vanwege de plek en het vriendelijke tarief deed ons doen blijven.
    We kregen een sleutel en onze koffers werden netjes in een appartement neergezet. Het was niet een luxe accommodatie maar schoon en het uitzicht was fantastisch.
    15 minuten voordat we zouden vertrekken werd er aangebeld. We hadden niet alleen gebruikt gemaakt van de slaapkamer maar ook van de keuken, de koelkast en het gasfornuis! Eigenlijk koste het 100 euro meer, maar vooruit, voor 50 euro konden we onze schulden afbetalen. Er was ons niets verteld! Er staat ook dat er een zwembad bij deze agriturismo is. Ja dat schijnt zo te zijn maar daarvoor betaald je 10 euro per persoon extra. Mensen, laat je niet misleiden en zoek even verder naar een plek waar eerlijkheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Ze boeken een kamer met badkamer, u krijgt een kamer aangeboden in een gratis appartement.
    Ze maken gebruik van de keuken, er werd aangegeven dat ze de keuken niet mochten gebruiken, deze zat niet in de prijs.
    Ze beginnen rustig te koken, zetten de koelkast aan en zetten de hele keuken ondersteboven.
    Toen hen gevraagd werd om te betalen voor de keuken, betaalden ze en wilden toen twee flessen extra vergine olijfolie als cadeau.
    De Nederlanders willen ze niet ontvangen, ze zijn slim en willen alles gratis.
    Vanmorgen kwam de Vrouwe niet opdagen toen ik en haar metgezel mijn klachten over de onfatsoenlijkheid uitten.
    hebben ze rustig een stevig ontbijt genuttigd.
    Toen ze aankwamen, brachten ze ook hun bagage het huis binnen, ze denken dat ze 5 sterren hebben.
    Ik adviseer mijn collega's om weg te blijven van deze roepnaam...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2,5/10
      "Slecht"
  • 7,5
    "Goed"

    "Een betoverende plek tussen olijfbomen en wijn"

    10/08/2019

    Mijn 12-jarige zoon, onze hond en ik hebben een hele leuke week doorgebracht in de Cascina dei Peiri. Het landgoed is rustig gelegen in een prachtig landschap, dicht bij de zee en dicht bij de mooie steden Sarzana en Carrara. Het heeft een magische charme. De eigenaar is een geweldige gastvrouw. Samen met Giovanni en Antonella, hun even vriendelijke personeel en andere gasten aten we 's avonds heerlijk eten. Overdag konden we genieten van de rust onder de olijfbomen, ons verfrissen in het kleine zwembad, lezen en ontspannen of naar de ganzen kijken.
    We leerden Raffaele en zijn lieve hond en andere leuke gasten kennen.
    Ons appartement had een stijlvolle slaapkamer, een eenvoudige woon- en keukenruimte en was schoon en mooi.
    We voelden ons zeer comfortabel.
    Het beste, lieve Maria Angiola, lieve Giovanni, lieve Antonella...

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Beste Beate
    Dank u voor uw aardige opmerking.
    Ik hoop dat Joel alles zal blijven eten zoals toen hij bij ons op vakantie was en dat hij thuis zonder problemen van alles zal genieten.
    Ook u bent altijd erg aardig en vriendelijk.
    Ik zal volgend jaar op je wachten.
    Groeten
    Mariangiola
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een betoverende plek buiten de tijd...."

    14/07/2019

    Ik had het geluk acht dagen vakantie te mogen doorbrengen in deze faciliteit in het gezelschap van mijn hond Lola. In een bucolische context van absolute rust en sereniteit leidt mevrouw Mariangiola deze boerderij met dezelfde toewijding waarmee ze haar huis leidt. Elk fruit of groente dat op tafel komt, elk gerecht dat door Mariangiola wordt gemaakt, bevat ingrediënten die het resultaat zijn van de harde groei- en oogstwerkzaamheden die direct in de boerderij worden uitgevoerd. Acht dagen lang had ik het genoegen om te genieten van een hoffelijkheid, een oprechtheid en een vrede die in het dagelijks leven over het algemeen niet aanwezig zijn. Het diner vindt plaats in een absoluut informele context, waar Mariangiola zijn gasten betovert met zijn geschiedenis, waar hij uitlegt hoe hij de moed had om de bladzijde naar het verleden te draaien, een baan "veilig" achter te laten en van nul af aan te beginnen in het avontuur van de boerderij. Ik beveel Cascina dei Peri sterk aan voor degenen die "de stekker eruit te trekken", volledig ondergedompeld in het landschap dat is de ansichtkaart van Lunigiana, hard en zoet op hetzelfde moment, onder de vlag van de natuur en het echte concept van "Country Life". Ik kan het niet aanraden aan degenen die vijfsterrenhotelverwachtingen hebben, of aan degenen die de deur moeten openen en het strand voor het huis moeten vinden. Want als het waar is dat de zee dichtbij is en je de invloeden kunt voelen, dan is het ook waar dat je een paar kilometer met de auto (6,5 om precies te zijn) moet afleggen om er te komen.... je zult het begrijpen. Tot slot.... Hoera naar de Cascina dei Peri!
    Raffaele Cavallari
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Geachte Rafaël
    Ik vind nog steeds dat een vakantie op een boerderij anders moet zijn dan een vakantie in een hotel. Het is niet altijd het geval dat deze begeerte van mij aan boord wordt genomen.
    Samen eten om elkaar te leren kennen, de authenticiteit van de producten die je kookt, is een belangrijk punt om dagen door te brengen in naam van het welzijn, met anderen en met onszelf.
    Ik probeer mijn best te doen, ik ben niet geboren als restauranthouder, noch als hotelier, noch als boer en veel minder als boer, omdat je in de eerste plaats een boer moet zijn, maar als je dit werk wilt doen, moet je beschikbaar zijn voor de receptie, de dialoog met anderen en het werk.
    Ik zal weer op je wachten, en ik zal een knuffel geven aan al je geliefden en aan Lola.
    Hallo Mariangiola...


    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een aangename terugkeer"

    07/02/2019

    We ontmoetten de Cascina dei Peri, met Mariangiola en Tonino vele jaren geleden, toen ons kleine meisje, die aan het nest begon, de hele tijd ziek werd met otitis. We kwamen aan op vrijdag en vertrokken op zondag, met een voorraad eieren en ze bloeide in die korte tijd, dankzij het uitstekende eten, dat altijd gewaardeerd wordt, zoals we dat sowieso doen. We kwamen terug in de zomer en ik moet zeggen dat het voor kinderen de ideale plek is. Onze dochter zwierf naakt door het gevogelte, speelde gratis met andere kinderen en dieren .... het was moeilijk om haar mee te nemen naar de zee, dus ze vond het leuk om er te zijn! Na jaren kwamen we terug, zonder dochter en met de camper en het was echt een genot om de plek en Mariangiola te vinden zoals we ze zich herinnerden. De sterke punten zijn: de ligging, de ongerepte natuur, de smakelijke en gezonde keuken, de familiale omgeving en aangenaam (lekker om samen te eten en rond de tafel te praten). Het kan teleurstellend zijn voor degenen die andere soorten boerderijen verwachten, waar er afstand is tussen de exploitant en de "klant", waar je verwacht dat de "alles georganiseerd" en overvloed ten koste gaat van de kwaliteit (wat zich dan vertaalt in afval). Dat bevalt ons wel, en we hopen dat het zo door kan gaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Beste Raffaella en Giorgio, zoals ik u heb verteld
    Ik ben blij dat ik je na zo lang weer heb gezien.
    We bedoelen op deze manier de term "agriturismo", om ons huis open te stellen voor onze gasten, om de producten die we produceren aan tafel te consumeren, om aan tafel te eten met de gasten in gesprek en ons te vertellen wat er in de dag is gebeurd, met eenvoud en veel passie voor dit werk.
    Wij vinden dat een vakantie op een boerderij anders moet zijn dan naar een hotel met meer of minder sterren.
    Maar helaas wordt het door velen opgevat als een goedkope vakantie, maar alles vragen alsof we een geweldig hotel zijn.
    Laat het milieu gezond achter, vervuil niet, gebruik geen behandelingen in de landbouw, houd onze kippen groot en meer, om gezonde en echte producten aan tafel te leggen.
    Nogmaals bedankt voor het volledig begrijpen van onze filosofie (wat u in het verleden al hebt gedaan)
    Ik zal weer op je wachten, een knuffel.
    Mariangiola

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een REAL agriturismo!"

    05/02/2019

    Ik ben de zoon van voormalige Emiliaanse boeren en ik ken de wereld van het platteland, de eenvoud, de geuren en smaken van die authentieke wereld. Ik waardeerde verschillende boerderijen die tot op de dag van vandaag zijn bijgewerkt, zorgvuldig ingericht met historische voorwerpen, gehaakte doilies gekocht op een of andere markt, schilderijen en meubels die kunstzinnig gezocht werden, bedden met messing knoppen .... maar toen ik in Peri aankwam en ik Mariangiola ontmoette, de eigenaar, vond ik in haar wat die authentieke mensen uit mijn jeugd mij hadden doorgegeven, de warmte van echte mensen, die houden van de eenvoud van het natuurlijke leven en de cultuur van samenzijn.
    Degenen die haar voor mij ontmoetten, vertelden me over hoe ze werkte in die boerderij vol met dieren en land om gekweekt te worden, hoe ze voor haar beesten zorgde..... met de kuikens in zijn zak door het huis lopen om ze op koude dagen op te warmen.
    De oorspronkelijke wereld die we zoeken in de boerderijvakanties bestaat niet uit reconstructies uit die periode, maar uit die mooie, oprechte ziel die steeds moeilijker te vinden is.
    Hier bij Peri vindt u het, niet in de gadgets, maar zittend aan tafel, verlicht door een adembenemend uitzicht, misschien terwijl u met Mariangiola praat!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Dank u voor uw vriendelijke woorden.
    Het wordt niet altijd gewaardeerd om te leven met natuurlijkheid en eenvoud in contact met de natuur, met liefdevolle dieren,
    niet vervuilen, behalve het gebied om ons heen.
    Sinds vele jaren geleden kwamen we in dit gebied te wonen, ver weg van de grote stad, probeerden we ons eigendom te verbeteren, zonder het milieu te verstoren.
    We zijn erg blij met uw opmerking, om te weten dat onze bedoelingen worden gewaardeerd en gedeeld.
    We wachten nog steeds op u, een groet
    Mariangiola
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Goed adres voor een verblijf in Ligurië"

    17/08/2018

    We waren in kamer 3 die triple is. We hebben goed geslapen 3 dagen. De badkamer was groot genoeg. avondmaaltijden zijn er in overvloed, mijn zoon was blij om te eten in goed gezelschap.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Goedemorgen
    Het spijt me dat ik niet eerder heb geantwoord.
    Eind augustus had ik een onrustige periode, maar toen was het opgelost.
    Dank u voor uw mooie woorden, wij doen zoals ik altijd ons best om onze gasten te behagen.
    Om het milieu te redden, niet vervuilen en het gebied gezond en natuurlijk te verlaten.
    Hopelijk tot ziens.
    Groeten
    Mariangiola
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer comfortabel"

    05/04/2018

    we hebben een paar dagen in maart gedaan, we werden heel goed behandeld. Beschikbaar Mr Mariangiola, altijd klaar om advies te geven over waar te gaan, wat te bezoeken, zelfs met het weer niet bijzonder leuk. Uitstekend ontbijt en diners. We zijn van plan snel terug te komen. Anna Maria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Bedankt voor de mooie woorden, we proberen ons best te doen. Ik hoop je snel weer te zien. Een lieve knuffel Mariangiola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuk en gezellig"

    02/08/2017

    We kwamen hier om verschillende plaatsen te bezoeken. Toen we aankwamen was de heer Mariangiola verwelkomde ons met warmte en vriendelijkheid. Er is een familiale sfeer vooral tijdens het diner. De Sig. Mariangiola raadde een aantal plaatsen om te bezoeken. De sfeer is warm en gastvrij, de gastvrouw en Antonella zijn uitstekende koks, en voor ontspanning is er ook het zwembad. Het is de ideale plek om een ??paar dagen vakantie door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Morelli Gentile Signore, dank u voor de vriendelijke woorden, ik en degenen die mij helpen bij het uitvoeren van mijn boerderij management, doen we ons best op hun gemak degenen die komen en hier verblijven te zetten. Zelfs als je zoeken op het internet of andere steden van de monumenten te zien, in onze omgeving (zoals in heel Italië) er zijn zo veel mooie dingen te zien, dat sommige kunnen ontsnappen. Reden meer te reizen en itineri kleine dorpen niet bekend te bieden. Hartelijke groeten zie je volgende bezoek aan Lunigiana. Mariangiola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "fantastisch"

    12/07/2017

    Prachtige plek .tranquillo zwembad, omringd door olijfbomen. uitstekende keuken met hun producten. Schone kamers een spectaculair uitzicht. Aanbevolen voor alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Hartelijk soort leuke en vriendelijke woorden. Zoals ik al zei in de stem terug te komen een beetje eerder dit keer Mariangiola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Familiale sfeer, een uitstekende keuken en een overvloed aan"

    26/04/2017

    Mevrouw Mariangiola verwelkomde ons met warmte en vriendelijkheid. Hij gaf ons veel advies over plaatsen om te bezoeken. Aan de tafel hadden we een geweldige tijd in een vertrouwde en intieme omgeving. Lange en aangename gesprekken met gasten en de gastvrouw, begeleid door de sympathie van Antonella, een thuis koken, stevig en een goede huiswijn. Mooi standpunt over de kust, zeer rustig en dicht bij de doelen die we stellen (Lerici, Cinque Terre en dorpen van Lunigiana). Omgevingen schoon en de tuin / gemanicuurde aangrenzende terrein. Een grote dank en tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Bedankt voor uw mooie woorden. Ook u bent erg aardig en vriendelijk, beleefd gasten sepete de echtheid van de vakantie op prijs stellen op een boerderij. we wachten nog steeds op. groeten Mariangiola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zoals altijd een leuke vakantie"

    28/12/2016

    Ze zijn ongeveer 20 jaar dat ik ga een paar keer per jaar vakantie in dit land, ik heb altijd genoten. Mariangiola de eigenaar en altijd erg behulpzaam. Ik heb de kerstvakantie met andere gasten, de grote kerstdiner. de volgende reis zal zijn in mei.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Goedemorgen Marco bedankt voor je mooie woorden. Een knuffel wensen voor een gelukkig nieuwjaar en tot ziens. Mariangiola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Ik verwachtte meer"

    27/12/2016

    Meestal heb ik vertrouw de site reviews en ik heb altijd goed gegaan. Deze keer teleurstellend de heel gewone eten en ontbijt met verpakte producten, maar nu al geopend voor wie weet hoe en door wie. Onprofessioneel! schoon en fatsoenlijk appartement.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Goedenavond, ik verwacht ook meer van je. Boek, data te wijzigen, past voor en willen dat de korting. Het eten is gemaakt met onze producten die andere gasten hebben genoten. Ontbijt met producten te openen in de ochtend en je wist door wie, zoals ze waren bij het ontbijt met je mee. Dus zelfs de wijn was slecht, want je hebt twee dronk een hele fles? Ook u bent een teleurstelling als gasten en beter niet te hebben. Ik herinner u eraan dat, wanneer bij het ontbijt je hond heeft geplast op de vloer, heb je deed alsof hij natte voeten had; wanneer je kwam Ik maakte mezelf. Ik denk dat zonde van gebrek aan respect.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      3,5/10
      "Slecht"
  • 9
    "Super"

    "Perfect!"

    13/11/2016

    Een agriturismo dat in mijn geheugen gegrift zal blijven! Zeer vriendelijke gastheren, een aangenaam, ruim en schoon, uiteindelijk maaltijden en producten (jam wijn kaas ...) ongelooflijk lekker. Aarzel niet om advies te vragen om het gebied te bezoeken ;-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Serafino dank je wel mooie woorden. We willen authentiek als onze producten. Als u wilt terug te komen volgend jaar verwachten we redding Best Mariangiola mijn Franse is niet goed
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "goede en oprechte"

    26/09/2016

    We hebben een aantal heerlijke dagen in september in deze "echte" boerderij waar echtheid van de mensen, het eten en lifestyle regeren. Felicitaties aan mevrouw Mariangiola dat alles organiseert met sympathie en wijsheid, zelfs zijn team en 'uitstekend, met inbegrip van ganzen .... Mijn teven nogmaals bedankt voor de gastvrijheid' en zal zeker terug te komen op de juiste manier om dingen te vinden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina dei Peri reageert
    Met eenvoud we proberen te geven en doen het beste voor onze gasten, we zijn blij als we vinden degenen die ons werk waarderen. Een knuffel voor jullie allemaal, waaronder cagnoloni. Mariangiola en bedrijf
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten