Agriturismo Collina Torre

Loc. Torza, Torza 19010 Maissana (La Spezia)

"Super"
Volgens 58 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke vakantie"

    10/09/2018

    Zeer schone accommodatie, het hele complex goed onderhouden, mooie plek, 10 dagen totale ontspanning. Daria zeer behulpzaam en beleefd Ik raad het aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooie en rustige accommodatie"

    04/09/2018

    We brachten twee dagen door in Daria, dat is erg gastvrij. Het appartement was erg schoon, de badkamer was nieuw en het hele gebied is zeer goed onderhouden. We hebben niets gemist en we kunnen het alleen maar aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heel leuk"

    27/08/2018

    Zeer aangenaam verblijf in de koele bergen, ver weg van het tumult van de aarde. Zeer aardig welkom van Daria, beschikbaar en discreet. Zeer goede kok. Zeer mooie accommodatie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke week"

    27/08/2018

    We verbleven een week in deze boerderij. Meteen realiseerden we de rust en ontspanning die kenmerkend is voor de positie van de appartementen in de heuvels, weg van het stadsverkeer. Het appartement was goed geventileerd, licht en schoon. We hadden twee keer diner met hen proeven van verschillende lokale specialiteiten, allemaal uitstekend. Om te onderstrepen, dat alle ingrediënten die worden gebruikt in de bereiding door Daria nu worden genomen uit hun tuinen of van producenten en fokkers van het gebied. Andrea heeft zijn passie getoond voor het land waar hij woont en vertelt ons de oorsprong van elk product dat ze verbouwen. Daria en Andrea hebben altijd bewezen dat ze zeer beschikbaar zijn om plaatsen aan te bevelen om te bezoeken en de beste manier om te bewegen in het oosten van Ligurië. We raden u daarom aan om daar te blijven, ook als u bedenkt dat het dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden in het oosten ligt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Collina Torre reageert
    Bedankt, we zijn blij dat je het naar je zin hebt gehad en dat je van onze Liguria in het oosten hebt genoten. Als u de kans krijgt om terug te komen, laten we u andere gerechten uit onze traditie proeven en kunnen we andere gebieden voorstellen die een bezoek waard zijn. Groeten Andrea en Daria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "we waren prima!"

    10/07/2018

    Afgelopen 10 juni verbleven mijn vrouw en ik in deze prachtige boerderij. Zeer gastvrij de kamer, zelfs het appartement, rustig en goed ingericht. Maar de echte complimenten gaan naar de professionaliteit en vriendelijkheid van mevrouw Daria en haar echtgenoot die ons een uitstekend diner met typische gerechten en lokale producten hebben gebracht en ons vertelden over de kwaliteitsproducties van hun boerderij! We waren prima, behandeld als oude vrienden ...... we zullen weer terugkomen! Bruno en Franca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wildflowers"

    01/06/2018

    Mijn man en ik, we waren gasten van Andrea en Daria van 23 tot 25 mei 2018, (voor een korte vakantie), de accommodatie was erg schoon, van alle gemakken voorzien. Rond alleen de natuur. We hadden een diner en we proefden uitstekende gerechten uit de Ligurische keuken. We genoten van alles en in het bijzonder de korsetten met pesto. Daria is een uitstekende kok en ik wil Andrea vertellen dat ik het boeket met wilde bloemen in het middelpunt nooit zal vergeten. We hebben de beschikbaarheid en vriendelijkheid enorm op prijs gesteld. We hadden een geweldige tijd. Ik hoop dat ik terug kan komen. Bedankt, Silvana en Mario
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Groot moment"

    02/05/2018

    Zeer gastvrij in een natuurgebied. We hadden een geweldige ervaring met onze baby voor een aantal holodays. Wij raden ten zeerste aan het speciale diner aangeboden door Daria die heerlijke maaltijden bereiden uit Ligurië!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Prachtige brug van 1 mei"

    01/05/2018

    Ik en mijn vriend na een heerlijke dag diner met typische culinaire producten, we gingen in een van de 4 comfortabele en goed afgewerkte appartementen van de boerderij. In de daaropvolgende dagen gebruikten we ook het barbecuegebied dat beschikbaar was voor de gasten. Het weekend was bijzonder ontspannend en interessant voor de reis naar de vijf landen. We bedanken Daria en Andrea nog steeds voor hun gastvrijheid. Barbara en Stefano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Collina Torre reageert
    We danken u en we wachten op u, dus we hebben nog een kans om u andere gerechten uit onze keuken te laten proeven. Beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, rustig, authentiek"

    31/07/2017

    We kwamen met onze kleine jongen (3) hier voor 10 dagen in juli. Het was een geweldige ervaring. Daria en Andrea waren zeer gastvrij. De appartementen zelf zijn als nieuw en doordacht ingericht. De netheid was onberispelijk en ze praten echt duurzaamheid serieus. We hadden zelfs een tuin, waar ons kind heel graag in speelde. Bovendien was de locatie erg rustig. 'S Nachts is het alleen jij en de sterren (en wat wilde zwijnen). Het is een beetje ver van de kust voor degenen die op strandvakanties zoeken, maar dit was niet ons hoofddoel dus we waren blij om een ??paar dagen te rijden. (Voor fietsen is het gebied heel goed.) En zelfs in juli was het leuk en sfeervol 's nachts. Geen hittegolf in de heuvels! Ten slotte, het eten. Daria is een uitstekende kok en de 2 maaltijden die we hadden waren de beste die we daar hadden (en we hadden geen slechte maaltijden). Mis het niet! Andrea sprak lang over de gewassen die ze terugbrengen, maar helaas begrijpen we het Italiaans niet. Heeft ons niet gestopt om het allemaal hetzelfde te genieten. Al met al een onvergetelijke en echt ontspannende vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    13/07/2017

    Plaats nieuw, schoon en in volle natuur om te ontspannen dag samen met goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "absolute ontspanning"

    15/06/2017

    Wij danken Daria en Andrew voor hun gastvrijheid en de passie waarmee ze hun activiteiten te vertellen. We brachten slechts twee dagen, maar het andere zou dienen dan in staat zijn om de zee, ook het omringende heuvelachtige boerderij te genieten. En laten we de diners ... allemaal uitstekend met lokale producten waar mogelijk hun teelt professioneel gekookt niet vergeten. Het is gewoon perfect. Ervaring zeker worden herhaald. Nogmaals bedankt. Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vier dagen in Tower Hill"

    26/04/2017

    We hebben van 22/04 tot 25/04 van Daria en Andrew aangename dagen in een omgeving van rust en ontspanning. Appartementen smaakvol ingericht, functioneel en schoon. Dinners uitstekend en gevarieerd, moeilijk om een ??classificatie van individuele gerechten, allemaal uitstekend te maken. Proficiat aan Daria en Andrew voor hun vriendelijkheid, professionaliteit en toewijding ze doen in alle dingen. Groeten van Adriano, Gabriella, Aldo en Maria Grazia met de hoop om de kans om te werken aan een oplossing.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Collina Torre reageert
    Dank u, als er nog een kans om je te zien op de tabel vindt u zeker andere eenvoudige gerechten van onze keuken zal zijn, maar we altijd proberen te gevarieerd en met de producten die we willen cultiveren bieden. Beste wensen aan u allen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "New Year 2016"

    02/01/2017

    We verbleef twee dagen in New Year naar Daria en Andrew, zeer speciale mensen, een beetje rust en stilte omgeving, weg van de zee en de Ligurische schoonheid. comfortabele appartementen, smaakvol ingericht, zeer comfortabel en schoon. New Year's Eve Gala Dinner tot voorbij aspettetiva: gezonde gerechten en producten van hun land en een groot restaurant dienst .Complimenti vooral voor de passie die hij in alles wat je doet te zetten. Roberta, Marcus, Lucas en Matteüs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    03/11/2016

    Allereerst hartelijk Daria en Andrew voor hun gastvrijheid en het uitstekende diner van de natuurlijke en authentieke producten. Het appartement is erg gezellig, nieuw en voorzien van alle comfort met een grondig onderzoek naar de kleinste details, maar ook schoon en ruim. Een locatie, omgeven door de natuur in staat zijn om in alle behoeften, groot en klein te voldoen. Had een geweldige tijd, we zouden zeker weer terug te keren en zou het iedereen aanraden aan iedereen. Cinzia en Domenico (Bergamo).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Collina Torre reageert
    Dank u voor uw medeleven en laat ons weten wanneer de tijd hoe het ging zaaien van gegevens naar je kleine Lorenzo. We sturen een dikke kus.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en gastvrij."

    19/10/2016

    We verbleven hier voor drie nachten midden september. De kamers waren schoon en modern, maar ook gezellig. Het weer was een beetje nat, en we moesten donderstorms inzien van onze baars op de heuvel. Het zou leuk geweest zijn om ontbijt te hebben, maar er is een volledige keuken in het apparaat, dus we gingen gewoon de basis in de nabijgelegen stad Varese Ligure. Ik zou het sterk aanbevelen om deze stad te bezoeken. Er is een carver daar die de croxetti postzegels maakt om een ??typische pasta van de regio te maken. We namen ook een kooklessen terwijl we daar waren en het was prachtig. We zijn begonnen in de tuin die de vruchten en groenten vers van de wijnstok verzamelen. We hebben verder geleerd over onze ingrediënten, en de verschillende redenen waarom lokale producten van kleine boerderijen het beste zijn. Onze groep, waaronder Italianen, Duitsers, Amerikanen en Fransen, hielp en luisterde en ik denk dat we allemaal met nieuwe recepten, vaardigheden weglopen en een aantal typische gerechten en recepten van dat seizoen in Ligurië begrijpen. De bonen die ze hier groeien zijn geweldig en lekker. Een onverwachte traktatie, en ik ben meestal geen liefhebber van bonen, dus dat zegt veel. De maaltijd die de klas volgde was fenomenaal. Onze vertaler was ook een brouwer in de stad, we probeerden het naar haar brouwerij te maken, maar miste ze door andere plannen, maar probeerde twee avonden 'Taverna Del Vara' bieren bij 'Posta' in Torza later die avond. Sterk aanbevolen, zowel het bier en het lokale restaurant. Er is ook een Pizzaria en bar in de stad die laat geopend is, en was heerlijk. Beide restaurants liggen op loopafstand van Collina Torre. Enkele tips: Uw gastheer spreekt Italiaans, Duits, Frans, en een beetje Engels. De werkelijke kamers liggen op de heuvel en links van de plek die Google Maps u zal leiden. De pelletkachels zijn een beetje lastig om te beginnen, dus vraag je hulp wanneer je aankomt, voordat je koud wordt! In dit gebied lijkt het veel te regenen. Kom voorbereid! We hielden van ons verblijf. Hartelijk dank, Collina Torre!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten

Het telefoonnummer is een informatie die voorbehouden is aan de geregistreerde gebruikers van Agriturismo.it. Voer uw e-mail in om het nummer te zien.

U bent al geregistreerd bij Agriturismo.it! Vergeet niet in te loggen om tijd te besparen en een gepersonaliseerde ervaring te hebben.