Agriturismo Collina Torre

Loc. Torza, Torza 19010 Maissana (La Spezia)

"Super"
Volgens 50 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, rustig, authentiek"

    31/07/2017

    We kwamen met onze kleine jongen (3) hier voor 10 dagen in juli. Het was een geweldige ervaring. Daria en Andrea waren zeer gastvrij. De appartementen zelf zijn als nieuw en doordacht ingericht. De netheid was onberispelijk en ze praten echt duurzaamheid serieus. We hadden zelfs een tuin, waar ons kind heel graag in speelde. Bovendien was de locatie erg rustig. 'S Nachts is het alleen jij en de sterren (en wat wilde zwijnen). Het is een beetje ver van de kust voor degenen die op strandvakanties zoeken, maar dit was niet ons hoofddoel dus we waren blij om een ??paar dagen te rijden. (Voor fietsen is het gebied heel goed.) En zelfs in juli was het leuk en sfeervol 's nachts. Geen hittegolf in de heuvels! Ten slotte, het eten. Daria is een uitstekende kok en de 2 maaltijden die we hadden waren de beste die we daar hadden (en we hadden geen slechte maaltijden). Mis het niet! Andrea sprak lang over de gewassen die ze terugbrengen, maar helaas begrijpen we het Italiaans niet. Heeft ons niet gestopt om het allemaal hetzelfde te genieten. Al met al een onvergetelijke en echt ontspannende vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    13/07/2017

    Plaats nieuw, schoon en in volle natuur om te ontspannen dag samen met goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "absolute ontspanning"

    15/06/2017

    Wij danken Daria en Andrew voor hun gastvrijheid en de passie waarmee ze hun activiteiten te vertellen. We brachten slechts twee dagen, maar het andere zou dienen dan in staat zijn om de zee, ook het omringende heuvelachtige boerderij te genieten. En laten we de diners ... allemaal uitstekend met lokale producten waar mogelijk hun teelt professioneel gekookt niet vergeten. Het is gewoon perfect. Ervaring zeker worden herhaald. Nogmaals bedankt. Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vier dagen in Tower Hill"

    26/04/2017

    We hebben van 22/04 tot 25/04 van Daria en Andrew aangename dagen in een omgeving van rust en ontspanning. Appartementen smaakvol ingericht, functioneel en schoon. Dinners uitstekend en gevarieerd, moeilijk om een ??classificatie van individuele gerechten, allemaal uitstekend te maken. Proficiat aan Daria en Andrew voor hun vriendelijkheid, professionaliteit en toewijding ze doen in alle dingen. Groeten van Adriano, Gabriella, Aldo en Maria Grazia met de hoop om de kans om te werken aan een oplossing.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Collina Torre reageert
    Dank u, als er nog een kans om je te zien op de tabel vindt u zeker andere eenvoudige gerechten van onze keuken zal zijn, maar we altijd proberen te gevarieerd en met de producten die we willen cultiveren bieden. Beste wensen aan u allen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "New Year 2016"

    02/01/2017

    We verbleef twee dagen in New Year naar Daria en Andrew, zeer speciale mensen, een beetje rust en stilte omgeving, weg van de zee en de Ligurische schoonheid. comfortabele appartementen, smaakvol ingericht, zeer comfortabel en schoon. New Year's Eve Gala Dinner tot voorbij aspettetiva: gezonde gerechten en producten van hun land en een groot restaurant dienst .Complimenti vooral voor de passie die hij in alles wat je doet te zetten. Roberta, Marcus, Lucas en Matteüs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    03/11/2016

    Allereerst hartelijk Daria en Andrew voor hun gastvrijheid en het uitstekende diner van de natuurlijke en authentieke producten. Het appartement is erg gezellig, nieuw en voorzien van alle comfort met een grondig onderzoek naar de kleinste details, maar ook schoon en ruim. Een locatie, omgeven door de natuur in staat zijn om in alle behoeften, groot en klein te voldoen. Had een geweldige tijd, we zouden zeker weer terug te keren en zou het iedereen aanraden aan iedereen. Cinzia en Domenico (Bergamo).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Collina Torre reageert
    Dank u voor uw medeleven en laat ons weten wanneer de tijd hoe het ging zaaien van gegevens naar je kleine Lorenzo. We sturen een dikke kus.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en gastvrij."

    19/10/2016

    We verbleven hier voor drie nachten midden september. De kamers waren schoon en modern, maar ook gezellig. Het weer was een beetje nat, en we moesten donderstorms inzien van onze baars op de heuvel. Het zou leuk geweest zijn om ontbijt te hebben, maar er is een volledige keuken in het apparaat, dus we gingen gewoon de basis in de nabijgelegen stad Varese Ligure. Ik zou het sterk aanbevelen om deze stad te bezoeken. Er is een carver daar die de croxetti postzegels maakt om een ??typische pasta van de regio te maken. We namen ook een kooklessen terwijl we daar waren en het was prachtig. We zijn begonnen in de tuin die de vruchten en groenten vers van de wijnstok verzamelen. We hebben verder geleerd over onze ingrediënten, en de verschillende redenen waarom lokale producten van kleine boerderijen het beste zijn. Onze groep, waaronder Italianen, Duitsers, Amerikanen en Fransen, hielp en luisterde en ik denk dat we allemaal met nieuwe recepten, vaardigheden weglopen en een aantal typische gerechten en recepten van dat seizoen in Ligurië begrijpen. De bonen die ze hier groeien zijn geweldig en lekker. Een onverwachte traktatie, en ik ben meestal geen liefhebber van bonen, dus dat zegt veel. De maaltijd die de klas volgde was fenomenaal. Onze vertaler was ook een brouwer in de stad, we probeerden het naar haar brouwerij te maken, maar miste ze door andere plannen, maar probeerde twee avonden 'Taverna Del Vara' bieren bij 'Posta' in Torza later die avond. Sterk aanbevolen, zowel het bier en het lokale restaurant. Er is ook een Pizzaria en bar in de stad die laat geopend is, en was heerlijk. Beide restaurants liggen op loopafstand van Collina Torre. Enkele tips: Uw gastheer spreekt Italiaans, Duits, Frans, en een beetje Engels. De werkelijke kamers liggen op de heuvel en links van de plek die Google Maps u zal leiden. De pelletkachels zijn een beetje lastig om te beginnen, dus vraag je hulp wanneer je aankomt, voordat je koud wordt! In dit gebied lijkt het veel te regenen. Kom voorbereid! We hielden van ons verblijf. Hartelijk dank, Collina Torre!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Alles was perfect."

    28/09/2016

    Alles was oke. Behalve: ze hebben geen ontbijt en de dichtstbijzijnde supermarkt ligt ver van de agroturismo; -The agroturismo ligt op slechts 20-25km ver van La Specia, maar het is bergweg en het is moeilijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige vallei, perfecte locatie!"

    17/09/2016

    Het was een geweldige ervaring om in Collina Torre te verblijven in juli 2016. Mijn familie en ik hadden een geweldige vakantie in deze geweldige omgeving. De omgeving rondom het pand is mooi en stil en het is de perfecte plek om te ontspannen. Vanuit de balconys is het uitzicht mooi, vooral bij de vuurvlieg in de nacht. Het appartement zelf was mooi en zeer schoon en groot genoeg om vier volwassenen te huisvesten. De dochter van het huis bereide ons een avond met eten van de boerderij - geweldig! Ook Daria en Andrea hadden een dag geregeld om ons de prachtige vallei te laten zien en al het heerlijke eten dat hier geproduceerd werd, bedankt zoveel! Als u naar Ligurië gaat, kan ik u alleen aanraden om hier te blijven. Onthoud echter een auto te huren met een goede motor, u zal rijden in sommige steile heuvels.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ontspannende tijd in een prachtige omgeving"

    09/09/2016

    Zeer schoon en netjes. We waardeerden het welkom van de gastheren. Gekocht prachtige producten, vers geplukt zoals we keken. De locatie is rustig; Rond het gebied komen, die betrokken zijn bij het rijden van bergwegen door een prachtig landschap. De enige frustratie had geen internet voor twee van de drie avonden, hoewel de eigenaar ons verzekerde dat dit ongebruikelijk was.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Veel aandacht voor detail en vriendelijke eigenaren."

    08/09/2016

    De weg om er te komen is niet zo groot, maar eens in de plaats waar je wordt beloond met rust en ontspanning die de locatie van de boerderij biedt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      6/10
      "Redelijk"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    31/08/2016

    We verbleven hier twee nachten en hadden een geweldige tijd. De accommodatie en 'smaakvol ingericht en compleet met alles. De reinigings- en 'onberispelijke evenals de vriendelijkheid van mevrouw Daria. De locatie en 'zeer rustig, heuvel, halverwege tussen Cinque Terre en Genua. Wij bevelen het! We hebben niet het restaurant zodat we niet kunnen evalueren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende service en eten"

    04/08/2016

    Voorbeeldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige en mooie kamers"

    10/07/2016

    Daria en Andrea waren fantastische gastheren. Zij namen ons op een onvoltooide dagtocht rond de lokale producenten, met wijn een bierproeverij en afgerond met een heerlijk zelfgemaakt diner met eigen biologische producten. Het appartement was spectaculair - nieuw ingericht met een super badkamer en buiten balkon. Geweldig uitzicht vanaf het appartement en een fantastische heuvelachtige vallei. Een 1/2 uur rijden naar Sestri-Levante, waar we de trein naar Cinque Terre hebben gevangen voor een goede dagtocht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Collina Torre reageert
    Bedankt voor uw bezoek, we waren blij dat u van onze vallei en de tour die we samen hebben gedaan vonden. We wachten op een andere gelegenheid om te leren over andere Gemeenschappen Food Slow Food. Heb een geweldige vakantie in Italië!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi en ontspannend"

    23/05/2016

    Een zeer mooi praktisch appartement in een rustige locatie. Klasse is ook de pelletkachel, die ons 's ochtends gaf en' s avonds aangename temperaturen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en zorgzaam. Absolute hoogtepunten waren de "slow food" menu's in een familiale omgeving, met lokale producten en specialiteiten. Bovendien, in het bijzonder de wandelingen we genoten in het achterland. We komen graag terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten