contactModalFeedback

Agriturismo Giandriale

Loc. Giandriale, 5, Tavarone di Maissana 19010 Maissana (La Spezia)

"Super"
Volgens 64 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Ideaal omdat het van de natuur en wandelen houdt. "

    20/09/2019

    Mooie plek, ik eigenaar behulpzaam en vriendelijk, we hebben twee nachten de formule HB gedaan en we waren meer dan tevreden. Gefeliciteerd!!!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Alleen voor de lunch"

    15/08/2018

    Mijn vrouw en ik gebeurden bijna per ongeluk, we wilden een kijkje nemen om een ??weekend met de kleinkinderen in het avonturenpark te kunnen doen, en we zijn alleen gestopt voor de lunch. We hadden een geweldige tijd de lunch was uitstekend, in relatie kwaliteit prijs, de prachtige gastvrijheid en de positie volledig ondergedompeld in de natuur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
  • 7
    "Goed"

    "Omgeving om in tot rust te komen"

    09/08/2018

    We hadden huisje lumache. Het was voor ons gezin (3 kinderen) te klein: Weinig woonoppervlakte mede doordat er geen eigen buiten terras is bij het huisje, 2 pits kookstel.
    De omgeving is prachtig. Heel rustig. Veel fruitbomen. Wandelen vanuit het huisje.
    Gastvrijheid hebben wij niks van gemerkt. Geen hartelijk welkom of interesse in ons verblijf.

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dagen vol met fantastische ervaringen"

    15/06/2018

    Ik bracht 4 dagen door met de kinderen van de school! Het was een heel positieve ervaring !!! Een speciale dank aan Nereo, Lucia, Chiara en de 2 fantastische koks !!! En hoe het niet te praten over Blue, adorable dog !!! Chiara (de leraar)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie ervaring, om zeker te bezoeken!"

    26/05/2018

    Dag doorgebracht op de boerderij met ouders en kinderen van onze kleuterschool en kleuterschool, unieke en zeer bevredigende activiteiten. Heerlijk eten en geweldige beschikbaarheid en professionaliteit van het personeel. Prachtige plek! Geweldige beoordeling op alle fronten, zeker een ervaring om aan te bevelen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekend verblijf"

    12/09/2016

    We brachten 8 dagen in het gezin met 3 meisjes van 2, 7 en 10 jaar op basis van halfpension. We smulden keuken Lucia met lekkere en verschillende recepten elke avond rond een vriendelijke diners met een andere familie die we met veel plezier hebben elke nacht. On-site wandelpaden laten backpacken gaan zonder een auto. De boom klimmen Avonturenpark was erg populair bij de meisjes zo veel dat we deden 2 keer! We wilden zelfs ons verblijf te verlengen, zodat we goed voelde Giandriale in deze prachtige omgeving. Gefeliciteerd Nereo en Lucia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie plek, aanraden!"

    21/07/2016

    Onze familie van twee volwassenen en twee kinderen (4 en 7 jaar oude jongens) brachten hier 4 dagen in mei. We huurden flat "Sole", dat was schoon, warm en leuk. Bedden waren goed. In ons vorige appartement in de buurt van Garda was de verwarming al in het begin van mei uitgeschakeld en het was een beetje koud, dus het was erg leuk om in Giandriale te verblijven in een warm appartement. De verwarming in de badkamer zorgde voor een goede warmte voor het gehele appartement (in mei) en er was ook de mogelijkheid om het appartement met houten fornuis te verwarmen, die we een paar keer gebruikt hebben. Het was leuk dat alle basisapparatuur bij de prijs inbegrepen was en beschikbaar was in het appartement (handdoeken, beddengoed, zeep, afwasmiddel, toiletpapier, houtkachel, enz.) De gastheer en gastvrouw waren erg aardig en vriendelijk en We voelden ons van harte welkom. Dit is een goede plek voor ontspanning in de natuur. U kunt de paden in de heuvels lopen of ontspannen in de tuin van de Giandriale. Ook is er een fantastisch avontuurpark op de plaats om te gebruiken tegen extra kosten, we hebben het niet gebruikt deze keer. Naast het Avontuurspark is er een schommel voor kinderen, maar niet veel andere "gebouwen", maar onze kinderen vonden het erg leuk en we waren niet 24 uur per dag in de Giandriale, maar bijna elke dag reisde er met de auto en keerde de middag terug, Dus dit bood kinderen ook nog wat extra te doen. Binnen is er een "openbare woonkamer" voor alle bewoners, volwassenen en kinderen, waar is het mogelijk om tafelvoetbal te spelen, dvd's te bekijken, boeken te lezen, te tekenen, te spelen met speelgoed, enz. En onze kinderen vonden dit heel leuk. Het is een goede plek om te regenen als het regent. Koeien leefden in het veld en bos voor onze flat. Paardenvoetafdrukken we zagen in de paden in de heuvels, maar geen paarden. Het zou ook leuk geweest zijn om de paarden te zien. We werden verteld dat ze waarschijnlijk aan de andere kant van de grote heuvel liggen. Dit was ons eerste bezoek bij "agriturismo" en de ervaring was erg positief. Er was mogelijkheid om een ??ontbijt te bestellen of een diner te reserveren. We hebben ons eigen ontbijt en ander eten in onze flat gekookt, zodat we de ontbijtdienst van de plaats niet nodig hadden. Echter, we probeerden het Giandriale's diner eens en het was echt goed Italiaans huis eten, ik kan het aanraden. Dichtstbijzijnde stad met goede diensten is het kleine stadje Varese Ligurië, ongeveer 30 minuten met de auto van Giandriale, die we dachten dat het OK was. Er zijn alle basisdiensten, zoals supermarkt, Bancomat-ATM, apotheek, gelateria, enkele kleine bars / restaurants / pizzeria's (weg SP49 en SP523). Er is ook een goede speelplaats voor kinderen in de buurt van de supermarkt met een zeer goede kabelzwaai, tegenover het benzinestation (weg SP523). Probeer pub / birreria Il Vero op de lunchtijd voor een fijne basis lunch "werkermenu" (menu-operaio) voor ongeveer 10 EUR per persoon inclusief twee gangen, bijgerechten, wijn en koffie. Dus alhoewel Giandriale "midden in het bos" ligt, kan je vrijwel gemakkelijk in 30 minuten koffie of gelato in deze stad hebben. We kunnen deze plek aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Rust, privacy, uitstekende struttura.La mevrouw Lucy uitstekende kok !!!"

    09/06/2016

    Dankzij de nauwkeurige gegevens die u hebt ontvangen Mrs. Lucia bereikten we gemakkelijk de structuur. De eenvoudige kamer, maar met een comfortabel bed we sliepen als baby gewikkeld in de warme dekbed, het alarm werd gegeven aan ons door de zon filteren door middel van de gesloten luiken. In de boerderij leven ze twee prachtige poedels zwarten die verwelkomde ons in het begin blaffen, maar na een korte snuifje werden we vrienden ..... ik hou van ze !! Ik denk dat het is een paradijs voor liefhebbers van rust voor gezond koken (en dierenliefhebbers ... je ... we zijn :) !!! )
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie Hideaway"

    19/05/2016

    Niet erg gemakkelijk te bereiken (door onverharde weg), maar prachtige locatie met een uniek uitzicht op de vallei, zeer mooie accommodatie en heerlijk eten. De gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, we voelden ons zeer comfortabel hier.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "romantisch weekend geweldig !!!!!!!"

    02/05/2016

    Afgelopen zaterdag waren we in dit pand om onze trouwdag te vieren, we hadden een geweldige tijd: mooie kamer, heerlijk diner en ontbijt, een adembenemend landschap, zullen we zeker leiden tot 'vanwege de regen konden we niet de dieren te zien, het' we konden wandelingen !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan in contact met de natuur"

    31/03/2016

    We verbleven een nacht met Wonderbox "ontsnappen aan de stad." De plaats is omgeven door de natuur, de kamer was eenvoudig maar uitgerust met alles en zeer schoon. Het diner en ontbijt fantastisch en producten km0.ci bleef in het hart Ciliegiolo wijn en jam gemaakt van bessen Nereus en zijn vrouw. Leuke ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    28/09/2015

    We verbleven 1 week, het appartement en volledig en helemaal tevreden waren. De keuken is klein maar voldoende. De galerie heeft geen deuren. En aAusblick het dal we misten (alle andere Fewos hebt) Wie kent ons niet want wie een klein paradijs vindt. We mochten oogsten ons de groenten zelf, die we vonden. De weg naar Cinque Terre is lang en bochtig. Maar de moeite waard (ondanks massale toeristen?). Talrijke mogelijkheden voor wandeltochten in de omgeving. Bv monte alpi. Mimi kreeg de hond als een metgezel. Dat was het hoogtepunt voor de kinderen. Supermarkt uniek in de vallei, maar er zijn basisvoedsel aan het hof. Weekends veel gasten voor de direct aangrenzende avonturenpark. Dat is geweldig! Geslaagde vakantie! many thanks
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige locatie"

    18/07/2015

    We hadden onze twee kinderen (2 en 6 jaar oud) een geweldige tijd in Giandriale. Het eten is zoals je het wilt. Eenvoudig maar zeer smakelijke Italiaanse home cooking. Het uitzicht is geweldig en nergens om de vrede te vinden anders. Met kinderen elke moeten zich ervan bewust dat er niets, maar twee schommels, veel stenen, salamanders en puur natuur voor entertainment. Maar dat is precies wat de kinderen vonden en ze hebben niets anders nodig. Nereo en zijn vrouw begegenen gasten hartelijk en zijn nuttig voor ons open. Bedankt voor de geweldige tijd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie op de boerderij"

    25/05/2015

    We hadden een heerlijke vakantie week in Legurien bij Nereo en Lucia! specialiteiten van de boerderij die worden geserveerd voor het ontbijt en diner, zijn top. Het appartement was super schoon en ruim en heeft, zodat we konden elke avond samen te zitten bij het vuur zelfs een houtkachel. De boerderij heeft een prachtige tuin voor de kinderen om te spelen en het landschap is prachtig. We zouden op elk moment teruggaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en ruimte"

    03/11/2014

    essentiële plaats om te wonen en te genieten in al zijn vormen, kleuren, geuren en smaken waar de natuur spreekt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten