contactModalFeedback

Agriturismo A Veggia Vigna

Via Borgata Villa, 36, 17033 Garlenda (Savona)

"Fantastisch"
Volgens 36 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ontdekking"

    29/04/2019

    Mooi appartement, smaakvol ingericht en zeer schoon. We vonden alles wat we nodig hadden voor ons 4 nachten verblijf samen met vriendelijkheid en uitstekende beschikbaarheid. Dat is een echte aanrader.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Bedankt voor uw vriendelijke woorden, het was een voorrecht om u te ontmoeten en het zou leuk zijn om u weer te ontmoeten!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De mensen die het verschil maken"

    02/09/2018

    We verbleven voor de derde keer bij Veggia Vigna en we genoten ervan zoals altijd. Piero en zijn vrouw zijn erg aardig, attent op de behoeften van iedereen, beschikbaar, gul en vriendelijk. De appartementen zijn smaakvol ingericht, ruim, schoon en compleet met alles wat u nodig heeft. We zullen zeker terugkomen en het sterk aanbevelen. Daniela en familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Beste als altijd, bedankt voor de mooie woorden. Piero en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oude boerderij gerenoveerd met liefde"

    13/08/2018

    Ideale plek om het prachtige omliggende achterland te bezoeken en toch dagenlang niet te verdwalen in de nabijgelegen stranden van Albenga en Alassio. We werden begroet door Piero en zijn vrouw, twee uitstekende mensen die je het gevoel geven dat je thuis bent. Het was de eerste ervaring in het gezelschap van onze twee honden, ook verwelkomd met een glimlach en beschikbaarheid. De appartementen zijn ruim, met zorg ingericht en verrijkt met prachtige originele stenen muren. Er is ook een grote tuin geurende met bosjes aromatische kruiden. Onvergetelijke ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden! Het was een genoegen om je te ontmoeten en je te verwelkomen ... het zou leuk zijn om elkaar weer te ontmoeten in de toekomst.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super aardig, super vriendelijk"

    05/08/2018

    We zouden heel vriendelijk ontvangen. Het appartement was perfect ingericht en mooi, een oud kasteel, liefdevol gerestaureerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "arina"

    30/06/2018

    Het is een geweldige plek om de tijd door te brengen in Ligurië. Piero was zo aardig en gul voor ons! Het appartement is groot met een prachtig terras. Er is een grote tuin waar ons kind plezier had en we hadden een barbecue. Het is een heel mooi en rustig dorp, heel dicht bij de zee. Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Bedankt voor de mooie woorden, het was een voorrecht om je te ontmoeten en je te verwelkomen en het zou leuk zijn om je in de toekomst weer te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi huis, warme gastheren"

    09/06/2018

    We leerden Piero en zijn vrouw kennen als buitengewoon warme gastheren. We werden verwend met fruit, olijven, olijfolie en eigen wijn. Het comfortabele appartement Il Pergolato met twee badkamers, vaatwasser en wasmachine liet niets te wensen over. We gebruikten vaak het grote, overdekte terras, vooral voor alle maaltijden. De ruime tuin is een geurig kruidenparadijs met een groot gebied om te ravotten met een trampoline, een overdekte barbecue en ligstoelen. We mochten de fietsen op elk moment gebruiken. Als vaarwel kregen we persoonlijke geschenken. Heel erg bedankt voor het fijne verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Bedankt voor de mooie woorden die je ons hebt gegeven, het was een waar genoegen en voorrecht om een ??mooi gezin als het jouwe te mogen verwelkomen en verwelkomen! Ik zou je in de nabije toekomst graag ontmoeten. Piero en Enrica
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf"

    21/05/2018

    We hadden een geweldig kort verblijf in de Veggi Vigna. Het welkom van Piero is warm en zijn service is uitstekend. Het appartement is onberispelijk en de kleine, goed onderhouden tuin is charmant voor het ontbijt. Bij aankomst werden we getrakteerd op kleine details die het verschil maken. Aanbevelen en vooral herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Bedankt voor de mooie woorden, het was een voorrecht voor ons om je te ontmoeten en je te verwelkomen en we zouden je graag weer ontmoeten in de toekomst!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect voor ons!"

    05/03/2018

    We waren al twee keer de gasten in deze boerderij en ik moet zeggen dat we geen probleem dat niet naar onze tevredenheid hebben gevonden. Op loopafstand van het huis zijn paden midden in de natuur, ideaal voor lange wandelingen in het bijzonder wanneer in het gezelschap van hun honden zoals in ons geval., De accommodatie was ongetwijfeld de beste van de vele geprobeerd omdat we frequent boerderijen. De heer Piero en zijn vrouw zijn de perfecte gastheren. Zeker een ervaring die ik zou aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de woorden die u hebt besteed aan Veggia Vigna, het is gemakkelijk met gasten zoals jij!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oasis of Peace"

    19/10/2017

    Zeer mooie plek en op een steenworp afstand van de zee! We hebben echt genoten van beide 2umani ons dat onze twee harige! Piero en zijn vrouw twee mensen erg aardig en vriendelijk mensen die vaker moeten worden gevonden ... het huis was naar onze smaak en super uitgerust! niet aan de buitenruimte .... een natuurgebied oase van rust en kalmte op te noemen! Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de mooie woorden, is het gemakkelijk om vriendelijke aardige mensen zoals jij ... en hoe behaard zijn !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een behandeling van de pergola!"

    23/09/2017

    Voor onze strandvakanties 9 september tot en met 16 hadden we de Spinning gereserveerd en de heer Piero maakte ons de verrassing van het aanbieden van dezelfde prijs voor The Arbor! Er waren drie en we hebben geprofiteerd van alle voorzieningen van dit prachtige appartement met oa vaatwasser (!!) en overdekt terras !! Zeker, de vakantie zonder een rit naar Vineyard Veggia niet de moeite waard! Vijgen, wijn, druiven, de beschikbaarheid van elk moment ... wat meer is, maar dankzij en nogmaals bedankt te zeggen. We kijken ernaar uit om terug te keren ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Wij niet zoals je goed met woorden bent .. opnieuw een zeer speciale dank van ons allemaal op Veggia Vigna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek om te ontspannen"

    30/07/2017

    We waren de 34e Fiat 500 Meeting in Garlenda. Pierro heeft ons verwend zo zijn tuin aangeboden om te parkeren onze auto's en een extra helling gebouwd zodat we konden rijden. Het huis zelf is een droom. Het grote dakterras, alles schoon en comfortabel. We voelden ons zeer comfortabel en zou zeker weer komen. De 10 km naar het strand waren korte routes.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de mooie woorden, maakt me gelukkig om te weten dat het heeft te maken geholpen om een ??goed gesprek met je mooie Fiat 500 auto door te brengen. Het was een waar genoegen om een ??aantal echt aardige mensen vriendelijk en met respect voor hetzelfde huis en de tuin te voldoen. Nogmaals bedankt voor alles en ... tot ziens !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    17/07/2017

    .... het was super leuk .... we zullen terugkomen .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de mooie woorden, maakt me gelukkig om te weten dat het heeft te maken geholpen om een ??goed gesprek met je mooie Fiat 500 auto door te brengen. Het was een waar genoegen om een ??aantal echt aardige mensen vriendelijk en met respect voor hetzelfde huis en de tuin te voldoen. Nogmaals bedankt voor alles en ... tot ziens !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in Italië"

    17/07/2017

    Het was gewoon geweldig: de baas heeft alle verwachtingen overtroffen! Kort Tags: eenvoudige, zeer schoon, goedkoop, perfecte service, persoonlijke service, zelfs als we geen vreugde hebben uitgenodigd voor een tuinfeest, kregen we steun, zelfgemaakte wijn en olijfolie afgerond dit hopelijk niet unieke ervaring. we zullen terugkomen !!! Groeten Axel met familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de mooie woorden, maakt me gelukkig om te weten dat het heeft te maken geholpen om een ??goed gesprek met je mooie Fiat 500 auto door te brengen. Het was een waar genoegen om een ??aantal echt aardige mensen vriendelijk en met respect voor hetzelfde huis en de tuin te voldoen. Nogmaals bedankt voor alles en ... tot ziens !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Could not be better!"

    17/07/2017

    Aangezien de jaarlijkse Fiat 500 in Garlenda (vintage) was ontmoetingsplaats, ik reed in een konvooi met een aantal Fiat 500 vrienden na Garlenda. Tot slot, op doel, en vervolgens bij Pierro, dat was echt geweldig. De loutere welkom door hem ... het gaf op het terras wijn en olijven (groot), allemaal vanuit onze eigen productie ... gewoon een genot. Het huis, met zijn appartementen en kamers in mijn ogen, in een zeer goede conditie, alles is er, allemaal heel schoon. De keukens en badkamers zijn ook erg goed uitgerust-we niets ontbrak. Zelfs wasmachines zijn beschikbaar. De prachtige tuin waar onze klassieke auto's mochten staan, houdt klaar ook stoelen. En er is een grote BBQ en tal van mogelijkheden om daar te zitten, en er een geweldige avond (natuurlijk doorbrengen op de dag :-). Ik kan alleen maar aanraden, Pierro en zijn vrouw zijn er altijd, en echt zo aardig en behulpzaam. Dank Pierro, voor een onvergetelijke tijd met u.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de mooie woorden, maakt me gelukkig om te weten dat het heeft te maken geholpen om een ??goed gesprek met je mooie Fiat 500 auto door te brengen. Het was een waar genoegen om een ??aantal echt aardige mensen vriendelijk en met respect voor hetzelfde huis en de tuin te voldoen. Nogmaals bedankt voor alles en ... tot ziens !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een erg leuke tijd!"

    17/07/2017

    Ik kwam in Garlenda met een groep vrienden voor Fiat 500 oldtimers 34 ° Meeting Internazionale Fiat 500 Localization naar de plaats van de bijeenkomst was ideaal en we brachten een heerlijke week met uitstapjes naar Alassio en Monte Carlo. De accommodatie was uitstekend en Piero en zijn vrouw waren ons te verwelkomen en zeer behulpzame gastheren. Onze kleine Fiat Antieke werden in de tuin en zelfs een oprit geplaatst voor de ingang Piero heeft voor hen gebouwd. De olijven, olijfolie en wijn zijn heerlijk. Het was een onvergetelijke vakantie en ik zou hier weer verblijven. Hans & Romeo :-))
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo A Veggia Vigna reageert
    Dank u voor de mooie woorden, maakt me gelukkig om te weten dat het heeft te maken geholpen om een ??goed gesprek met je mooie Fiat 500 auto door te brengen. Het was een waar genoegen om een ??aantal echt aardige mensen vriendelijk en met respect voor hetzelfde huis en de tuin te voldoen. Nogmaals bedankt voor alles en ... tot ziens !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten