contactModalFeedback

Agriturismo Del Ponte

Via Ferriera, 3, Calvi 17020 Rialto (Savona)

"Super"
Volgens 28 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer ontspannende korte vakantie in Ligurië"

    08/09/2019

    We hebben een paar dagen doorgebracht in een aangenaam rustige en rustieke omgeving (de luidste haan in de ochtend is de haan!), maar nog steeds niet ver van de zee. Zeer attente gastheren die uitstekend ontbijt en diner serveren. We zouden graag terugkomen!
    Klein nadeel: In de app. Pomelo het WLAN werkt niet, maar buiten.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het appartement van de Pomelo ... en de vrucht van geluk!"

    24/04/2019

    Het appartement van de Pomelo ... en de vrucht van geluk!

    Bij aankomst op de boerderij verwachten we dat we ons in een familiale omgeving bevinden, met mensen die het genoegen hebben om u te ontvangen en te verwennen, waar de kamers netjes en schoon zijn, het eten van uitstekende kwaliteit en het milieu sereen is, nou ja, dit alles op de boerderij "Del Ponte" is de realiteit. We waren vijf dagen te gast, verwelkomd door de sympathie van Laura en haar man dat we niets hebben gemist, vooral met een ontbijt en diners van uitstekende kwaliteit, kortom, als je toevallig in de buurt van Rialto bent, mis dan niet de kans voor een vakantie vol gezelligheid en plezier die de boerderij biedt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het was een genoegen u te hebben ontmoet en ontvangen en we zijn bijzonder blij dat we volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw beoordeling moedigt ons aan om het nog beter te blijven doen. Hartelijk dank, Laura en Germano.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    08/10/2018

    In de prachtige omgeving van Ligurië, om de natuur volledig te ervaren en te "proeven". Uitstekend eten omringd door vriendelijkheid en professionaliteit. Bedankt Laura en Germano.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Heel erg bedankt Roberta en Annarita, het was een genoegen om jullie gasten te hebben. Groeten aan het hele gezin. Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Echt verwend :-))"

    04/09/2018

    Rustige leuke plek, echt aardige gastheren, goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Heel erg bedankt Inge! We zijn blij dat je genoten hebt van onze gastvrijheid. Een knuffel, Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Goed eten in een ontspannen omgeving"

    31/08/2018

    We waren de tweede gast. Nogmaals, de gastheren waren erg vriendelijk. Het ontbijt en het diner zijn gevarieerd, rijk en altijd heerlijk. Weer blij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Bedankt Anna, Alexander en Luca voor de beoordeling, het was een genoegen om gasten opnieuw een tweede keer te hebben. We zijn heel blij dat je van onze gastvrijheid hebt genoten. Een knuffel, Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische vakantie in het paradijs!"

    05/08/2018

    Grazie Mille, Laura & Germano, we hebben echt genoten van onze tijd met jou! Warme gastvrijheid, ongelooflijk goed en rijk eten - we zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Bedankt Eva, het was een genoegen om daar gasten te hebben gehad. De beste wensen voor jou, Maurice en de jongens. Ik zie je snel, Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend .... Gewoon aangenaam!"

    30/07/2018

    We waren in orde .... Verwend door de managers die twee geweldige mensen zijn! Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Bedankt Antonella en bedankt aan haar man. We zijn blij te weten dat je genoten hebt van de Ponte en dat je genoten hebt van onze gastvrijheid. Beste wensen, Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor de geweldige tijd met jou"

    31/03/2018

    Ciao Laura, Duits en Anna, grazie mille per tutto !!!!!!!!! Nu zijn we voor de vijfde keer bij je geweest en, zoals altijd, hebben we ons heel goed gevoeld. Bedankt voor je aandacht en gastvrijheid. Bedankt voor de geweldige tijd met jou. Ze was, zoals altijd, geweldig, het eten was altijd uitstekend. We voelden ons zeer comfortabel. We kijken uit naar volgend jaar. Met vriendelijke groet van Astrid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Bedankt Astrid voor de beoordeling. Het is altijd een plezier om u als gast te hebben. We zijn blij dat je een fijne vakantie hebt doorgebracht op onze boerderij. Ik zie je snel, Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals altijd geweldig!"

    28/09/2017

    Twee maanden geleden, waren we weer terug met u, en hebben weer sensationeel hersteld. Het eten was zo goed en je helpen met alles (keelpijn ..., muggenbeten, vers water voor de tank :-), honger, dorst ...) zo schattig! Dank je wel! Cat Germano Mau is in Henris Zimmer en laat ons elke dag aan de geweldige vakantie denken. De mooie en praktische tuin ontbreekt ons aan! De Cappuccino flat rate we missen! Uw vriendelijkheid we missen! Agriturismo del Ponte is als een tweede thuis! Tot ziens! Een knuffel voor jullie allemaal! Ciao ciao PS: Duitse nationaliteit er niet in de lijst ...?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Yvonne Dank zoals altijd voor uw vriendelijkheid. Het is altijd een plezier voor ons om u te hosten een warme knuffel voor het hele gezin. Tot ziens, Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals in de hemel"

    31/08/2017

    Lieve Laura en Germano, zoals altijd het was geweldig met u en we voelden ons alsof de hemel. We kijken uit naar de volgende keer dat we met u !!! Duizendmaal dank Laura voor het fantastisch eten !!! Germano dank u voor uw geweldige service! Hoe dan ook u dank u beiden voor alles! Voor ons, met jou is onze tweede thuis! Bedankt voor alles !!! Astrid en Thomas uit Oostenrijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Carissimi Astrid en Thomas, wij oprecht danken u voor het kiezen Farm Del Ponte elk jaar voor uw vakantie. Jullie zijn allebei geweldige mensen en voor ons is het altijd een waar genoegen om gasten te hebben. Bedankt en tot ziens! Laura, Germano en Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Giacomo gelukkige baby"

    16/07/2017

    We ontspannen, Laura en Germano twee fantastische gastheren, aandacht voor alles, behulpzaam, vriendelijk en complimenteren met hun activiteiten zijn niet genoeg om recht te doen! Een eenvoudige en authentieke keuken, de kamer schoon en hun manier van doen is dit verwelkomende en aangename plek! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Thanks for your review, we zijn blij dat je je gevonden goed in onze kleine boerderij, en dat u genoten van onze gastvrijheid en onze eenvoudige keuken. Ik hoop dat je terug te komen en te bezoeken in de toekomst. Grote dank en een knuffel te weinig Giacomo dat onze dagen juichten. Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend Kerstmis"

    26/12/2016

    Als u van lekker eten, vriendelijke mensen, mooie en passie vinden voor wat ze doen wordt het moeilijk om te vertrekken zonder spijt. Dank voor het kijken na ons in deze kerst weekend 2016. Luciana, Marco en hun BorderCollie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Met dank aan Mark en Luciana voor uw beoordeling. We zijn blij, dat ons voedsel en onze gastvrijheid genoten. Ik hoop dat je terug te komen en te bezoeken in de toekomst. Met vriendelijke groet, Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    14/08/2016

    We hebben een heerlijke vakantie in deze boerderij .Laura en Germano enige mensen en geweldige gastvrijheid !!!! Mijn dochters Melissa en Vanessa dank !!!!! Ook zeer geschikt voor degenen die de hond onze maan heeft gevonden een nieuwe vriend: Roi Bedankt om Laura voor de lekkernijen die we vooral door Devis hebben voorbereid (Whatwizardry vetgemest tot 3 kg)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Thanks Elena, Devis, Melissa en Vanessa, we zijn erg blij dat u onze gastvrijheid genoten, maar voor ons was het een genot om gekend hebt, zijn geweldige mensen. Het spijt me voor de 3 kg Devis !!!!! een beetje fietsen zal hem helpen om snel weer terug !!!!! :-) Een dikke knuffel voor alle soorten en 4, ik hoop dat je snel te zien, en als we besluiten om onze vakantie in Veneto te brengen, zullen we ook gaan gewoon om hallo te zeggen en misschien laat een potje pesto voor Melissa. Dank u, Laura en Germano. Een kus op de Maan door Roy !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful tip omgeven door prachtige natuur"

    06/08/2016

    We hadden nog nooit in een boerderij geweest. Het was een soort van onze eerste ervaring. En we zijn blij! We hebben geweldige 11 dagen bij Laura en Germano in Rialto. Laura en Germano zijn zeer gastvrije en je voelt zeer comfortabel. De boerderij is prachtig gelegen, omgeven door de natuur. Alles is zeer goed gepresenteerd en zeer schoon. Vanuit ons appartement patio deur naar buiten geleid direct in de prachtige tuin. Wat zullen we zeggen om te eten? Wij zeggen: Fantastic !!!! Het wordt geoogst tijdens de dag en 's avonds krijg je het ware verse groenten en alles vers op het bord. Laura is een top chef-kok !! Could not be better! De prijs / prestatie verhouding is zeer goed. De dieren zijn allemaal erg leuk en we hebben haar naar mijn hart. We vonden het goed met Laura en Germano, zodat we snel weer terug, maar we hebben een zeer lange reis. Er zijn het middeleeuwse dorp Finalborgo en de beroemde Finale Ligure in de buurt en beide zijn zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is een goede openbare stranden waar u kunt zwemmen. Alles wat we kunnen zeggen over dit vakantiehuis: Het was onze beste, hebben we ooit hadden. Wij danken Laura en Germano nogmaals voor alles en kijken ernaar uit om binnenkort weer te zien. Groeten van Astrid en Thomas uit Oostenrijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Thanks Astrid en Thomas for your review, het is altijd een groot genoegen om beleefd en respectvol mensen gastheer zoals jij. Wij danken u voor uw keuze voor uw vakantie de boerderij Del Ponte, Roy is wachten om te spelen ?? Een knuffel en al snel zie je. Laura en Germano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie, graag weer!"

    29/07/2016

    Met twee kinderen hadden we een geweldige tijd daar. Super Ligurische voedsel aan wensen van de gasten en hartelijke gastvrijheid. Een omheinde tuin met alles wat ze nodig hebben kleine kinderen. zodat ouders kunnen ontspannen! Zeer fraai gerenoveerd appartement in goede kwaliteit en een ongelooflijke gebruik van Laura en Germano voor hun gasten !!! Dank u voor heerlijke dagen en tot volgend jaar :-) Y. en Co. ancora Grazie per le vacanze fantastiche! Siete bravissimi! Un caro saluto ea presto. Y.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Del Ponte reageert
    Thanks Yvonne, Dirk, Thea en Henri voor het kiezen van Farm Del Ponte voor uw vakantie en duizend dank voor de vriendelijke woorden die u ons hebt gegeven. We zijn verheugd aan uw verwachtingen te hebben voldaan en we zullen nog gelukkiger zijn als u besluit om terug te keren naar de brug voor uw vakantie toekomst. Je bent mooie mensen, dan is dat je zal altijd in onze harten. We omhels je met genegenheid. Laura, Germano en Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten