Agriturismo Del Ponte

Via Ferriera, 3, Calvi 17020 Rialto (Savona)

Ligging en omgeving
9,5
Activiteiten/services
9,1
Accommodatie
9,5
Restaurant
9,9
SY
Sergio Yuliya e figli
september 2021
10
Uitstekend
We waren 10 dagen te gast in de boerderij met de kinderen.
Fantastische plek en de keuken nog meer!
Dankzij Laura en Mr. sweet Germano SPECIAL PEOPLE voelden we ons als familie!
Onvergetelijke vakantie!
Hartelijk dank.
(Vertaald met DeepL Translate... Meer lezen
Verblijf: 9/2021
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
MC
Manuela Carminati Negretti
januari 2020
10
Uitstekend
We verbleven op de Del Ponte agriturismo tussen 2 en 6 januari. We werden begroet met warmte en goede koffie en, zoals de titel van de recensie zegt, werden we echt in de watten gelegd; het eten was dus geweldig! Kunnen we gewoon zeggen dank je wel en... ga zo door!
Oeps! ... Meer lezen
Verblijf: 1/2020
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Romantisch
Ligging en omgeving
7
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Bedankt voor de recensie en bedankt voor het kiezen van ons voor uw vakantie. We zijn blij te weten dat u zich goed heeft vermaakt, dat u onze gastvrijheid en onze keuken heeft gewaardeerd. Gegroet, Laura en Germano
(Vertaald met DeepL Translate)
M
Mila
november 2019
10
Uitstekend
Herzliche, grosszügige Gastgeber. Authentiekes Essen, köstlich, frisch, reichlich. Sehr kinderfreundlich.
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 10/2019
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
8
Activiteiten/services
7,5
Restaurant
10
HL
Hans Lochbihler
september 2019
10
Uitstekend
We hebben een paar dagen doorgebracht in een aangenaam rustige en rustieke omgeving (de luidste haan in de ochtend is de haan!), maar nog steeds niet ver van de zee. Zeer attente gastheren die uitstekend ontbijt en diner serveren. We zouden graag terugkomen!
Klein nadeel: I... Meer lezen
Verblijf: 8/2019
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
RC
Rita Campioni (e Adriano Bracone)
april 2019
10
Uitstekend
Het appartement van de Pomelo ... en de vrucht van geluk!

Bij aankomst op de boerderij verwachten we dat we ons in een familiale omgeving bevinden, met mensen die het genoegen hebben om u te ontvangen en te verwennen, waar de kamers netjes en schoon zijn, het eten va... Meer lezen
Verblijf: 4/2019
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Open lucht
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het was een genoegen u te hebben ontmoet en ontvangen en we zijn bijzonder blij dat we volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw beoordeling moedigt ons aan om het nog beter te blijven doen. Hartelijk dank, Laura en Germano.
(Vertaald met DeepL Translate)
AR
Annarita e Roberta
oktober 2018
10
Uitstekend
In de prachtige omgeving van Ligurië, om de natuur volledig te ervaren en te "proeven". Uitstekend eten omringd door vriendelijkheid en professionaliteit. Bedankt Laura en Germano.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 9/2018
Ligging en omgeving
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Heel erg bedankt Roberta en Annarita, het was een genoegen om jullie gasten te hebben. Groeten aan het hele gezin. Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
I
Inge
september 2018
8
Zeer goed
Rustige leuke plek, echt aardige gastheren, goed eten
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 9/2018
Reiziger: Bejaarden
Vakantie: Artistiek-cultureel
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
8
Activiteiten/services
8
Restaurant
9
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Heel erg bedankt Inge! We zijn blij dat je genoten hebt van onze gastvrijheid. Een knuffel, Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
AU
Anna und Alexander mit Luca
augustus 2018
10
Uitstekend
We waren de tweede gast. Nogmaals, de gastheren waren erg vriendelijk. Het ontbijt en het diner zijn gevarieerd, rijk en altijd heerlijk. Weer blij.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 6/2018
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Open lucht
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
9
Activiteiten/services
7
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Bedankt Anna, Alexander en Luca voor de beoordeling, het was een genoegen om gasten opnieuw een tweede keer te hebben. We zijn heel blij dat je van onze gastvrijheid hebt genoten. Een knuffel, Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
EM
Eva Mensching
augustus 2018
10
Uitstekend
Grazie Mille, Laura & Germano, we hebben echt genoten van onze tijd met jou! Warme gastvrijheid, ongelooflijk goed en rijk eten - we zullen terugkomen!
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2018
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
9
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Bedankt Eva, het was een genoegen om daar gasten te hebben gehad. De beste wensen voor jou, Maurice en de jongens. Ik zie je snel, Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
A
Antonella
juli 2018
10
Uitstekend
We waren in orde .... Verwend door de managers die twee geweldige mensen zijn! Dank je wel.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 7/2018
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
7
Activiteiten/services
7,5
Restaurant
9
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Bedankt Antonella en bedankt aan haar man. We zijn blij te weten dat je genoten hebt van de Ponte en dat je genoten hebt van onze gastvrijheid. Beste wensen, Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
A
Astrid
maart 2018
10
Uitstekend
Ciao Laura, Duits en Anna, grazie mille per tutto !!!!!!!!! Nu zijn we voor de vijfde keer bij je geweest en, zoals altijd, hebben we ons heel goed gevoeld. Bedankt voor je aandacht en gastvrijheid. Bedankt voor de geweldige tijd met jou. Ze was, zoals altijd, geweldig, het eten ... Meer lezen
Verblijf: 3/2018
Reiziger: Vriendengroepen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Bedankt Astrid voor de beoordeling. Het is altijd een plezier om u als gast te hebben. We zijn blij dat je een fijne vakantie hebt doorgebracht op onze boerderij. Ik zie je snel, Laura
(Vertaald met Google Translate)
YB
Yvonne Bangert
september 2017
10
Uitstekend
Twee maanden geleden, waren we weer terug met u, en hebben weer sensationeel hersteld. Het eten was zo goed en je helpen met alles (keelpijn ..., muggenbeten, vers water voor de tank :-), honger, dorst ...) zo schattig! Dank je wel! Cat Germano Mau is in Henris Zimmer en laat ons... Meer lezen
Verblijf: 7/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Yvonne Dank zoals altijd voor uw vriendelijkheid. Het is altijd een plezier voor ons om u te hosten een warme knuffel voor het hele gezin. Tot ziens, Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
A
Astrid
augustus 2017
10
Uitstekend
Lieve Laura en Germano, zoals altijd het was geweldig met u en we voelden ons alsof de hemel. We kijken uit naar de volgende keer dat we met u !!! Duizendmaal dank Laura voor het fantastisch eten !!! Germano dank u voor uw geweldige service! Hoe dan ook u dank u beiden voor alles... Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Carissimi Astrid en Thomas, wij oprecht danken u voor het kiezen Farm Del Ponte elk jaar voor uw vakantie. Jullie zijn allebei geweldige mensen en voor ons is het altijd een waar genoegen om gasten te hebben. Bedankt en tot ziens! Laura, Germano en Anna
(Vertaald met Google Translate)
T
Tatiana
juli 2017
10
Uitstekend
We ontspannen, Laura en Germano twee fantastische gastheren, aandacht voor alles, behulpzaam, vriendelijk en complimenteren met hun activiteiten zijn niet genoeg om recht te doen! Een eenvoudige en authentieke keuken, de kamer schoon en hun manier van doen is dit verwelkomende en... Meer lezen
Verblijf: 7/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
10
Activiteiten/services
8
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Thanks for your review, we zijn blij dat je je gevonden goed in onze kleine boerderij, en dat u genoten van onze gastvrijheid en onze eenvoudige keuken. Ik hoop dat je terug te komen en te bezoeken in de toekomst. Grote dank en een knuffel te weinig Giacomo dat onze dagen juichten. Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
M
marco
december 2016
10
Uitstekend
Als u van lekker eten, vriendelijke mensen, mooie en passie vinden voor wat ze doen wordt het moeilijk om te vertrekken zonder spijt. Dank voor het kijken na ons in deze kerst weekend 2016. Luciana, Marco en hun BorderCollie
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 12/2016
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
8
Activiteiten/services
9
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Del Ponte reageert
Met dank aan Mark en Luciana voor uw beoordeling. We zijn blij, dat ons voedsel en onze gastvrijheid genoten. Ik hoop dat je terug te komen en te bezoeken in de toekomst. Met vriendelijke groet, Laura en Germano
(Vertaald met Google Translate)
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten