contactModalFeedback

Agriturismo Il Belvedere

Via Belvedere, 6, Gromlongo 24030 Palazzago (Bergamo)

"Fantastisch"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon perfect! Sterk aanbevolen!"

    21/03/2019

    Ik heb al een paar keer in deze fantastische familiebedrijf verbleven en elke keer kan ik alleen maar perfecte woorden zeggen over faciliteiten, eigen wijn en fantastisch eten!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "A Cosy Home om terug te keren"

    11/03/2018

    Ik verklaar dat ik schrijf heel weinig beoordelingen in vergelijking met plaatsen bezocht en vooral positief, want ik geloof dat de ongepaste plaatsen waardig zijn pei haar klanten niet mijn tijd nodig. De agriturismo's Belvedere restaurant was een van de mooiste verrassingen die je niet verwacht. Bij toeval gevonden op een industrie website gaf ons een zondagse lunch met Fantastic Family. Een gezellige plek om de minst, een mooie eetzaal op hetzelfde moment in staat zijn om een ??gezin met kleine tegemoet als de onze zeggen. Met dank aan de eigenaar en zijn ouders, nooit opdringerig maar altijd alert, het heden en vriendelijk personeel, maar nooit opdringerig. Een plek om terug te keren wil waaruit weggaan met de wens om dezelfde gevoelens te proberen. Hoe meer voedsel dat we alleen voor ons, want die wil eetbuien zijn andere plekken met een hoge kenmerken ... Dit are'll hem vast te houden. Bedankt voor alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lunch op zondag"

    04/03/2018

    Ik was op zoek naar een rustige plek voor een zondagse lunch met familie en vonden deze prachtige boerderij, omgeven door natuur en rust. De eenvoudige gerechten bereid met zorg en passie, de huiselijke sfeer en de warme gastvrijheid die zij hebben toegestaan ??me om een ??ontspannen en vrolijke lunch te brengen. Om de vriendelijkheid en de bereidheid van de eigenaren mee. In de zomer kun je de lunch en het diner buiten te hebben. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, zelfs voor de honing die ze produceren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voedsel en passie"

    24/09/2017

    Zondagmorgen ... we besloten om te gaan om de regio te ontdekken ... aan deze plek "fabulous" Ik vulde mijn buik, maar vooral het hart uitzonderlijke menu, locatie (vooral buiten) aan de boven- en top het af ... de eenvoud en schoonheid van mensen die deze taak voor passie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk lang weekend in midden juni 2017"

    15/06/2017

    We zijn een Britse familie die in het midden van juni in de familiekamer gebleven is. Michele is een absolute vreugde als gastheer, net als zijn ouders. Ontbijten waren prachtig - fantastisch eten (veel van de boerderij of de lokale omgeving), geserveerd aan ons op het terras met een prachtig uitzicht - grote aandacht voor detail (afwerking) en service. Het smakendineravond op vrijdag was ook lekker - met wijnstromen (alles inbegrepen). Michele was erg behulpzaam met het verstrekken van tips over waar te gaan (inclusief waar te parkeren). Er zijn ook andere goede restaurants in de buurt. Over het algemeen waren we blij met ons verblijf en zou ik graag een dag terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie"

    28/05/2017

    We waren mei 2017 voor 11 dagen en nachten in Il Belvedere en nog steeds hou ervan. De grote en gevarieerde Italiaans eten, vers en smaakvol bereid door Speranza, was elke avond een genot. Wijn, groenten en kruiden uit eigen tuin altijd behoorde tot het. De kamers waren groot, vooral het sanitair, en elke dag werden goed schoongemaakt. Het gehele complex is een plek om te ontspannen en te rusten, maar ook een goed startpunt voor excursies. Tips voor het daar door Michele, die het Il Belvedere en Francesco, de senior van de familie hoofd. We kunnen raden Il Belvedere 100%.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig weekend"

    17/09/2016

    We brachten 3 nachten in half september in deze boerderij en we hebben de buitengewone genoten. De boerderij ligt hoog boven een klein dorp ongeveer 15-20 noordwesten van Bergamo. Bij mooi weer kan het voedsel worden genoten van het prachtige landschap terras. De kamers bevinden zich in het noorden vleugel en zijn gerenoveerd ongeveer 5/1 jaar (2014-2015). De grote badkamer met douche en bidet up to date zijn. Aan de voorzijde van de vier kamers is er een grote open veranda met uitzicht op de rustige binnenplaats, die alle kamers met elkaar verbindt. In de kamers zelf hoewel er raam, maar geen uitzicht - maar het leven gaat eh buiten af. Franco, zijn vrouw, en zijn zoon Michele, die het bedrijf leidt, doe het met hart en passie. de moeite waard ieder geval een reis. Doe je niet afschrikken voordat omhoog te beginnen, omdat dit leidt tot een industrieel gebied (Dalmine). In Bergamo Citta Alta een reis is het zeker de moeite waard! Nogmaals, we hebben ervan genoten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    10/09/2016

    We brachten vijf dagen genieten van een prachtig. De plek is prachtig, de accogienza en gastvrijheid waren uitstekend. Ze gaven ons het gevoel dat we thuis waren bij ons thuis. Goed eten, goede wijn, prachtige plek. jammer dat we naar huis terug te keren. Gazie voor uw gastvrijheid en service.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ideale keuze"

    20/06/2016

    We brachten 6 nachten in Il Belvedere en genoten van ons verblijf. De kamer was brandschoon, comfortabel en stil. Michele, onze gastheer, ging uit zijn weg om ons verblijf aangenaam te maken, niets was teveel moeite. Zijn gastvrijheid en vriendelijkheid, en dat van zijn ouders Franco en Speranza, was uitzonderlijk. Bij het diner hebben we genoten van uitstekende lokale gerechten en de eigen wijn van de agriturismo. Michele heeft ons geadviseerd om Bergamo, Como, Milaan etc te bezoeken. Ideale uitstapjes binnen handbereik. Over het algemeen hadden we een geweldige ervaring in Il Belvedere en zou het sterk aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Il Belvedere-gewoon prachtig!"

    14/09/2015

    Mijn familie en ik hadden 2 kamers in Il Belvedere voor 2 nachten in begin september. Het ligt op een schilderachtige landelijke locatie in de buurt van Bergamo, die we wilden verkennen. We kwamen aan om een ??mooie binnenplaats vol jonge mensen te vinden die een verjaardag vierden. Michael, onze gastheer, kwam om ons te begroeten, ons te zitten met een aantal rode wijn en een stuk torte. Hij had een kamer geboekt, maar gaf zijn eigen slimme appartement aan onze dochter en partner om voor de eerste nacht te gebruiken. Het diner was heerlijk. Ontbijt was substantieel, maar het continentale type met gebak en zelfgemaakte taarten. De kamers zijn ruim, de inrichting is modern en van topkwaliteit. De badkamers zijn gloednieuw. De kosten waren zeer redelijk. Michael spreekt goed Engels en was blij om ons te adviseren over wat te doen in Bergamo en was genereus met zijn tijd. Zijn familie, en met name zijn vader, maakten ons ook vriendelijk van harte welkom, hoewel we geen Italiaans hadden gesproken. Taal was geen belemmering voor hun gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een echte ontdekking"

    10/08/2014

    een aangename verrassing voor zowel de plaats waar de natuur en rust heerschappij, zowel voor voedsel. Al het goede van voorgerechten tot desserts, met zorg bereid door de moeder van Michael. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De sympathie, de gastvrijheid en de beschikbaarheid van de hele familie voelt u zich casa.Torneremo zeker en aanbevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gintaras"

    11/07/2014

    We hebben echt genoten van deze plek: zeer warm welkom, het mooie uitzicht, lokaal geteelde groenten perfect, zelfgemaakte rode wijn super en diner spectaculair. Sterk aanbevolen!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "magische plek"

    08/06/2014

    Wij danken Michael en zijn familie voor het aanbieden van gastvrijheid. ... voor de geweldige diner ... en gefeliciteerd voor de perfecte locatie ... x die behoefte hebben aan een ontspannende plek ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi en onvergetelijke vakantie in Gromlongo"

    13/01/2014

    Prachtige plek, de casalingha gerechten en heerlijke bereid met producten van eigen bodem in het gebied. We hebben genoten van de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaars, de rust en de versiering van de zaal. Een ervaring om te worden vernieuwd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Riki en niki"

    22/09/2013

    Ongelooflijk! Buona ospitalita '. Het eten was geweldig, allemaal zelfgemaakt. Vino locale buono. Camera accogliente. Panorama suggestivo. Michele en zijn familie zorgen ervoor dat u een geweldige ervaring hebt. Beveel het aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten