contactModalFeedback

Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme

Via Galbusera Bianca, 2, Monte 23888 La Valletta Brianza (Lecco)

"Super"
Volgens 11 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Aandacht voor detail"

    03/02/2019

    Ontspannende sfeer, comfortabele kamers, goed eten, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Grazie!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Super!"

    23/08/2018

    Een hoekje van rust en romantiek op enkele kilometers van Milaan! ?? We hebben een geweldige tijd gehad in dit kleine stukje paradijs, om nog maar te zwijgen van de Timmerman-kamer ... we waren sprakeloos! ?? Personeel ook erg hoffelijk !! We zullen zeker terugkomen !!! Michela & Fabio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Bedankt, bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    17/02/2018

    Prachtige plek prachtig ingericht en zeer comfortabel. Goed ontbijt en al midden in de natuur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een stukje van de hemel"

    20/12/2017

    We Antonio en Diana nu we verbleven in bijna elke kamer, ze missen een paar, het klimaat is veel meer dan vertrouwd, het vriendelijke en behulpzame personeel, de inrichting is het hoogtepunt van de kamers zijn allemaal thema voedsel andere bloem te ' oogje, maar het ding dat je weg gardes is de kalme stilte van de sfeer zowel binnen als buiten, het lijkt erop dat de tijd stil staat, het ontbreken van een satelliet radio, mobiele telefoon die draait en niet (en het is goed dat het zo ) het maakt je kijkt naar de dingen op een andere manier, kunt u contact opnemen met jezelf, je gedachten en de mensen om je heen, dat vele malen we onderschatten, realiseer je je dat het leven niet alles over materialisme, je beseft dat je hebt gevoelens die je had begraven, zelfs een eenvoudige hallo of goedemorgen resoneert anders, voel je dat in je lichaam is er een hart dat weet hoe te verheugen, dat je niet nog een paar keer moeten we vaak aan de stekker trekken en hun toevlucht nemen in dit paradijs, en zullen we met vo dit uiteindelijk in 2017. BEDANKT
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Hallo jongens. Thanks a lot van mooie woorden. Het is een plezier voor ons om trouwe klanten zoals jij. Echt. Bedankt en tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats suggestieve en prachtige keuken"

    18/09/2017

    De boerderij is letterlijk ondergedompeld in het platteland Brianza: het is bereikbaar via een onverharde weg (nog steeds meer dan goed te doen met de auto), waarna het uitzicht is echt mooi. Het pand is romantisch (rustiek, maar elegant) en de kamer waar je eet heeft grote ramen en uitzicht op het platteland en de nabijgelegen Montevecchia, evenals de ene naar de buitenlucht moeten leiden in een aangename veranda, omringd door wijngaarden ... "het uitzicht vanaf kamer is zo aangenaam dat de moeite van het nemen van de trap omhoog gaan betaalt "zijn de woorden van een 90-jarige vrouw, die zijn verjaardag daar met 30 andere mensen gevierd. Onberispelijke service, warm en geserveerd in meer dan een redelijke tijd (en het is niet zo duidelijk voor grote groepen), hoffelijk, verfijnde en zeer smakelijke gerechten. Een speciale lof voor de gebakken spek van de agrarische productie en een kalf ganassino zo mals het niet het mes nodig om het te snijden. Volwassenen, kinderen en ouderen, we hebben allemaal genoten er erg veel! Een plek om aan te bevelen en, waar zeker terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Thanks a lot van beoordeling geweldig. We zijn blij dat je gelukkig waren. Wij doen altijd ons best om u te ontvangen en toen we beantwoord met veel mooie woorden, de tevredenheid is immens. Nogmaals bedankt. Tot snel weerziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    23/08/2017

    Diner: echte en heerlijke producten, gekookt in een volledig ongebruikelijk. Kamers: een thema, onze was enorm, over de groene, met veel hout overal. Zeer leuke sfeer. Personeel: beleefd en vriendelijk en zeer klantgericht. We zullen zeker terugkomen en we zijn al vertellen de ervaring om vrienden. Goed gedaan. Ga zo door.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Dank u Thomas. Wij doen ons best om al onze klanten tevreden te stellen en laat een goed geheugen van onze boerderij. Wij hopen u snel te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "volledig tevreden"

    11/12/2015

    Op korte afstand van Milaan, zoals een ongerept plek is vrijwel onmogelijk te vinden! Uiteraard betaal je voor ... maar de romantische wandeling met een mooie vrouw aan zijn zijde is onbetaalbaar ... voor de rest is er de credit card: D
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Mirko Goedenavond, dank u voor onze gasten en voor de vrolijke lichtheid van zijn commentaar op onze Oasis. Het wachten in het voorjaar, wanneer de bloeiende bomen maken deze plek een paradijs op 30 minuten van Milaan. Nogmaals bedankt en goede dagen voor haar. Nirava.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Menu 29 €"

    19/10/2014

    Zeker als gevolg van te veel klanten, ik hoop niet te kwader trouw, er is gediend met een snelheid minder (vleeswaren) en verwijderd andere klimmen slechts 3 euro, terwijl de prijs was tien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    25/08/2014

    Wat een geweldige plek op het platteland, lijkt in een dorp om te wonen waar de tijd heeft stilgestaan, magische sfeer. Geuren en smaken omringen u tijdens uw verblijf. Opgravingen raden "Iron", uniek, vriendelijk personeel, heerlijk eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Oasi di Galbusera Bianca-Agriturismo Bio di Charme reageert
    Lieve Maria Teresa, ik dank u voor het kiezen van onze boerderij bio charmante en dank u voor uw woorden die we verwelkomen met vreugde en u ons terug te betalen van de "betrokkenheid en zorg dat elke dag profondiamo om onze gasten te maken verblijf van magisch en onvergetelijk. Weer terug komen. We wachten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Piece of Paradise"

    14/03/2014

    Ik bleef met mijn vriend een nacht in december 2013 vast in het Carpenter Room. Het was alsof ik in een sprookje! Allemaal heel aardig, heerlijk eten, vegetarische keuken rijk en gevarieerd. prachtige en gastvrije personeel, een mooie ervaring worden vernieuwd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lunch (tak) van het eerste jaar"

    01/01/2014

    zeer aangename en vriendelijke sfeer. De service was uitstekend. Gerechten uitstekend en sommige hebben een speciale smaak. Bevestig een terugkeer met vrienden en familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten