contactModalFeedback

Agriturismo Ponterosa

Contrada Montigliano, 14, 62010 Morrovalle (Macerata)

"Super"
Volgens 20 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Vrede en rust"

    25/09/2018

    We verbleven vorige week op de boerderij van Fabrizio en Iolanda en we vonden wat we zochten: vrede, rust, goed eten en familiale sfeer. Geweldige zelfgemaakte yoghurt en lemon plumcake. De versheid van de producten voelde alles. We hebben er echt van genoten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super onthaal, heerlijke keuken. Een absolute aanrader"

    08/09/2018

    Fabricio en Yolanda praten met passie over hun werk. Hun ontvangst is super. De keuken is gevarieerd,heerlijk en verrijkend. Fabricio gidst je door de streek en contacteert voor jou wijnboeren, tratoria's. Dit is een absolute aanrader.

    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "STIL"

    27/08/2018

    Het verblijf was rustig, de prachtige boerderij, hoewel ik het grootste zwembad had verwacht zoals op de foto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Goedenavond, mevrouw Giovanna, bedankt voor uw beoordeling en voor de complimenten voor onze structuur. We zullen controleren of het mogelijk is om notities in te voegen om te benadrukken dat de onze een kleine pool is. Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer te zien. Beste wensen Fabrizio en Iolanda boerderij Ponterosa Morrovalle
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "goed"

    16/08/2018

    goed geen airco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Bedankt voor uw verblijf en we kijken ernaar uit u binnenkort te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Slow food excellent zeker een aanrader"

    31/03/2018

    Iolanda kookt buitengewoon heerlijk. Verse ingrediënten, innovatief en regionaal. Precies wat moderne keuken maakt. Met liefde gemaakt en met toewijding en passie door Fabrizio naar de tafel gebracht. Uitstekende regionale wijnen !!! Prijs / prestatieklasse. Mis het niet!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Dank aan onze gasten die in een paar woorden al onze toewijding en werk hebben samengevat om van onze boerderij een plaats van vrede en goede smaak te maken. dankzij
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Lekker eten in een prachtige locatie"

    05/11/2017

    De gerechten worden zorgvuldig bereid met verse, lokale ingrediënten, worden ze gepresenteerd in een originele en bieden een ruime keuze. Fabrizio en zijn vrouw te zenden veel passie voor hun bedrijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ponterosa reageert
    dank aan onze gasten voor mooie woorden en bedankt voor het waarderen al onze werkzaamheden en passie. Tot snel weerziens. Groeten uit Iolanda Marche en Fabrizio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Geweldige plek om te verblijven. Alle Faszilitäten in goede staat. Ruim terras buiten de kamer."

    14/10/2017

    Had een persoonlijke Giro d'Italia op het programma. Ponte Rosa is een ontspannen verblijf punt tussen de vele excursies en activiteiten. In het restaurant gevarieerde regionale keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Bedankt aan onze gasten voor een goed overzicht. In onze keuken gebruiken we alleen producten van onze boerderij en onze regio. Dank u, een warm onthaal van de overheid Iolanda en Fabrizio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek om de regio te verkennen"

    03/09/2017

    We waren in juli 2017 voor 9 nachten in dit pand. We hebben dagelijkse uitstapjes naar het platteland of de zee gemaakt. Het is dan ook een geweldige plek om de regio te verkennen om te verkennen. De accommodatie was zoals we hadden gedacht. Het is rustig, heeft een mooie tuin om te ontspannen en de kamer is eenvoudig maar voldoende ingericht. Echter, een nadeel is dat er geen Klimaanalga aanwezig in de kamers zijn, dus het kan ook leiden tot zeer hete nachten. De enige remedie maakt vervolgens een fan is beschikbaar in de kamer. De service van Iolanda en Fabricio was uitstekend. Iolanda en Fabricio waren zeer beleefd en behulpzaam. Omdat mijn vriend heeft een EI allergie, zijn ze altijd ontvangen op hun allergie. Dus een eifreier gebak / muffins voor ontbijt was meestal gerealiseerd via we waren zeer tevreden. Vooral onder de indruk ons ??het diner, want het is ongelooflijk goed. De producten die u hier kunt kopen zijn zeer goed. We hebben echt genoten van de vakantie en het voelde als thuis. We zouden zeker terugkomen en kan absoluut aanraden Ponte Rosa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Dank aan onze gasten dat wij onze diensten op prijs hebben gesteld: de structuur, de ruimte, de tuin, het eten en onze aandacht voor de gasten. Dank u voor het benadrukken van de geweldige locatie waar Ponte Rosa Farm is. Dank je wel dat we elkaar snel hebben gezien. een warm onthaal. Iolanda e Fabrizio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Gematigde gevoelens over verblijf"

    11/08/2017

    Vroeger bij aankomst hadden we veelvuldig email contact met betrekking tot het feit dat ze ons een babybed en koude kamer voor onze 5 maanden oude baby kon bieden. Ze hebben bevestigd dat dit alles mogelijk was, zodat we vertrouwden op het feit dat alles was opgelost. Toen we aankwamen, we merkten dat de wieg was slechts een bed met kleine barrière aan de zijkant. Op de randen van het bed zouden we kussens moeten leggen om te voorkomen dat onze baby zou vallen. Dit was niet wat we van een wieg verwacht hadden, maar we hebben het geprobeerd. Onze baby is 5 maanden oud en begint om te keren en veel te verhuizen, dus het was nogal riskant. Als jonge ouders, we konden dit niet goed anticiperen en we voelden ons niet helemaal comfortabel 's nachts met de wieg, waardoor we' s nachts wakker worden om te controleren of de baby er nog steeds is en niet uitval. Bovendien hadden we het ongeluk dat het op dat moment extreem warm was. De temperatuur in de kamer was hoog en hoewel het misschien de koudste kamer in het huis was geweest, was het niet. We hebben vaak de auto genomen op de heetste momenten van de dag, alleen om het comfort van de airco in de auto te hebben. 'S Avonds moesten we met open ramen en deur slapen, vanwege de heide. Gelukkig waren er schuifdeuren om te voorkomen dat insecten binnenkwamen, maar dat leek het geluid van auto's weg te rijden en mensen praten op de parkeerplaats (er is ook een restaurant). Het zwembad was niet aantrekkelijk te gebruiken aangezien het niet een leuke ontspannende omgeving met baby heeft en ook vrij klein was (hoewel genoemd op de website). De combinatie van alle factoren zorgde ervoor dat we eerder vertrokken dan gepland. Als we daar zouden zijn als een paar, zonder baby, zouden we gecompenseerd hebben met bezoeken en uitstapjes in de buurt. Echter, met een baby, heb je een beetje meer comfort en accommodatie nodig om te genieten van een verblijf. We bezochten het strand (Porto Recanati en Civitanova) maar werden niet overweldigd door haar schoonheid, dus we verhuisden meer naar Loreto, die gemakkelijker was om te genieten. Het restaurant was altijd vol en bewijst dat het eten goed moet zijn. Naar mijn mening is dit meer een plek waar u een lekker diner kunt hebben en als u teveel wijn heeft gedronken en niet meer thuis kunt rijden, is er ook een mogelijkheid om te slapen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ponterosa reageert
    We kochten een beschermende barrière voor baby's van 90 cm in een gespecialiseerde winkel. Verstuurde beschrijving en foto's per e-mail, zodat ze de cradle niet uit België hoeven te halen. We hebben het geïnstalleerd toen ze aankwamen en alles was in orde. Ze hebben nooit gezegd dat het kind dreigde te vallen. 'S Morgens aten ze voor het ontbijt en lachte en speelde het kind. Op een dag zei hij dat het kind ziek was, ze had een zeer hoge koorts. We hebben hen voorgesteld om hen te vergezellen naar de apotheek, naar de dokter of naar de noodsituatie. Hij accepteerde niet dat hij wilde wachten tot de koorts alleen was. 'S Morgens vroeg hij waar ze heen konden gaan: kerken, winkelen en meer. Ze gingen in de heetste uren met het kind met hoge koorts de zee in, een ander naar de Basiliek van Loreto en op een dag naar de schoenenwinkels. Hij moest elegante schoenen kopen voor een bruiloft. Zijn vrouw heeft nooit met ons gesproken. Op een dag zei hij dat ze wilden vertrekken en op zoek waren naar een hotel met airconditioning in de buurt van de zee. We hebben onze hulp aangeboden bij het onderzoek omdat het in het hoogseizoen moeilijk is om een ??gratis hotel te vinden. Hij antwoordde nee. Ze wilden vroeg vertrekken zonder de hele vakantie te betalen. We hebben gezegd dat de regel is om altijd alles te betalen. Hij begon te schreeuwen en dreigde met een negatieve beoordeling. We zeiden dat ze de boerderij konden verlaten zonder de hele vakantie te betalen. De volgende ochtend vertrokken ze zonder te ontbijten en zonder afscheid te nemen. Onze boerderij staat bekend om zijn stilte, familie welkom en heerlijk eten. We hebben een heel klein restaurant en in de zomer hebben we nooit meer dan 10-12 personen (hoogstens kunnen we 25 accommoderen) inclusief gasten die bij ons slapen. Het diner begint en eindigt vroeg omdat het mensen zijn die op vakantie zijn en vroeg willen slapen. In de afgelopen 3 jaar hebben we de hoogste erkenning voor Slow Food gehad voor de kwaliteit van gastvrijheid en eten. Deze beoordeling is gemaakt om ons pijn te doen. Bedankt Iolanda en Fabrizio "Ponterosa"
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "bedankt voor de geweldige tijd"

    07/08/2017

    Het was een heel leuk Urlaub Julia was blij blijft het alleen maar om te zeggen dank u voor het iedere dag mooie schone accommodatie en lekker eten. Stefanie Ulf and Juliet
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Dank aan onze gasten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Langzaam eten en langzaam leven - een mooie plek voor dolce vita"

    06/08/2017

    Zeer goed traag eten en rustige en schone kamers, de eigenaren zijn erg vriendelijk en we raden de accommodatie aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Bedankt Uwe voor verblijf in Ponterosa agriturismo en dank u voor het waarderen van onze gastvrijheid en ons eten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zo goed om voor onszelf houden"

    18/07/2017

    Als u advies nodig naar deze mooie Farm Great all ligging, 15 m van de zee gastvrijheid, welkom, perfect schoon en dan is het echt heerlijk om te eten en Fabrizio W Iolanda
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Dank aan onze gasten voor het waarderen van de strategische ligging, het eten en onze gastvrijheid. We hopen nog steeds u als onze gasten. Tot ziens Iolanda en Fabrizio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke week!"

    14/06/2017

    Ponterosa is alsof je in haar huis - maar beter! Yolanda betekent het koken als een luxe restaurant en Fabrizio is een geliefde broeder. We zullen snel weer terug! Ponterosa is als je eigen huis - maar beter! Iolanda maakt als diner in een luxe restaurant en Fabrizio is als een geliefde broeder. We zullen snel terug komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Ponterosa reageert
    Bedankt Kerstin klinkt jouw woorden als een genoegen. Wij houden van ons werk en we proberen elke dag het beste voor onze gasten te geven. We hopen U snel binnen te zien in Ponterosa. Iolanda & Fabrizio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer warm, lekker eten"

    13/06/2017

    We waren met 3 nachten in Iolanda en Fabrizio. Onze eerste stop op weg naar Salento. De versoepeling bleef onmiddellijk ondanks een lange rit. Fantastische tuin, hebben het zwembad aan het grote enthousiasme van onze twee zonen en vooral het uitstekende eten ons geïnspireerd. We komen terug. Al op de weg terug. rijden erg mooi gebied om te fietsen. Kamer uitzonderlijk schoon
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Ponterosa reageert
    dank je wel, we wachten op uw volgende vakantie. Iolanda en Fabrizio "Ponte Rosa"
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "---"

    28/08/2012

    Farm erg leuk, ontspannend, rustige omgeving. De eigenaren zijn erg vriendelijk en aardig. Het eten is geweldig, prima. We raden !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten