Ponterosa

Morrovalle (Macerata)

Ligging en omgeving
8,9
Activiteiten/services
8,8
Accommodatie
8,8
Restaurant
9,4
A
Annalisa
september 2018
8
Zeer goed
We verbleven vorige week op de boerderij van Fabrizio en Iolanda en we vonden wat we zochten: vrede, rust, goed eten en familiale sfeer. Geweldige zelfgemaakte yoghurt en lemon plumcake. De versheid van de producten voelde alles. We hebben er echt van genoten.
(Vertaald met... Meer lezen
Verblijf: 9/2018
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Artistiek-cultureel
Ligging en omgeving
7
Accommodatie
8
Activiteiten/services
7
Restaurant
7,5
BV
Bart Vander Elst
september 2018
10
Uitstekend
Fabricio en Yolanda praten met passie over hun werk. Hun ontvangst is super. De keuken is gevarieerd,heerlijk en verrijkend. Fabricio gidst je door de streek en contacteert voor jou wijnboeren, tratoria's. Dit is een absolute aanrader. Meer lezen
Verblijf: 9/2018
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Artistiek-cultureel
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9,5
Restaurant
10
G
Giovanna
augustus 2018
10
Uitstekend
Het verblijf was rustig, de prachtige boerderij, hoewel ik het grootste zwembad had verwacht zoals op de foto
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2018
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Plezier
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Goedenavond, mevrouw Giovanna, bedankt voor uw beoordeling en voor de complimenten voor onze structuur. We zullen controleren of het mogelijk is om notities in te voegen om te benadrukken dat de onze een kleine pool is. Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer te zien. Beste wensen Fabrizio en Iolanda boerderij Ponterosa Morrovalle
(Vertaald met Google Translate)
C
Carine Ck
augustus 2018
7,5
Goed
goed geen airco
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2018
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
8
Restaurant
8
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Bedankt voor uw verblijf en we kijken ernaar uit u binnenkort te zien
(Vertaald met Google Translate)
AH
Andreas Heike Kanonenberg
maart 2018
10
Uitstekend
Iolanda kookt buitengewoon heerlijk. Verse ingrediënten, innovatief en regionaal. Precies wat moderne keuken maakt. Met liefde gemaakt en met toewijding en passie door Fabrizio naar de tafel gebracht. Uitstekende regionale wijnen !!! Prijs / prestatieklasse. Mis het niet! Meer lezen
Verblijf: 3/2018
Ligging en omgeving
9
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Dank aan onze gasten die in een paar woorden al onze toewijding en werk hebben samengevat om van onze boerderij een plaats van vrede en goede smaak te maken. dankzij
(Vertaald met Google Translate)
SB
Stefano Bertoldi
november 2017
9
Super
De gerechten worden zorgvuldig bereid met verse, lokale ingrediënten, worden ze gepresenteerd in een originele en bieden een ruime keuze. Fabrizio en zijn vrouw te zenden veel passie voor hun bedrijf.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 11/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9,5
Activiteiten/services
9
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
dank aan onze gasten voor mooie woorden en bedankt voor het waarderen al onze werkzaamheden en passie. Tot snel weerziens. Groeten uit Iolanda Marche en Fabrizio
(Vertaald met Google Translate)
RS
Rolf Stecher
oktober 2017
8
Zeer goed
Had een persoonlijke Giro d'Italia op het programma. Ponte Rosa is een ontspannen verblijf punt tussen de vele excursies en activiteiten. In het restaurant gevarieerde regionale keuken.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 9/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
8
Activiteiten/services
8
Restaurant
8
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Bedankt aan onze gasten voor een goed overzicht. In onze keuken gebruiken we alleen producten van onze boerderij en onze regio. Dank u, een warm onthaal van de overheid Iolanda en Fabrizio
(Vertaald met Google Translate)
JU
Julia und Julian
september 2017
10
Uitstekend
We waren in juli 2017 voor 9 nachten in dit pand. We hebben dagelijkse uitstapjes naar het platteland of de zee gemaakt. Het is dan ook een geweldige plek om de regio te verkennen om te verkennen. De accommodatie was zoals we hadden gedacht. Het is rustig, heeft een mooie tuin om... Meer lezen
Verblijf: 7/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8,5
Accommodatie
8,5
Activiteiten/services
8,5
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Dank aan onze gasten dat wij onze diensten op prijs hebben gesteld: de structuur, de ruimte, de tuin, het eten en onze aandacht voor de gasten. Dank u voor het benadrukken van de geweldige locatie waar Ponte Rosa Farm is. Dank je wel dat we elkaar snel hebben gezien. een warm onthaal. Iolanda e Fabrizio
(Vertaald met Google Translate)
PV
Pieter Van Londersele
augustus 2017
7
Goed
Vroeger bij aankomst hadden we veelvuldig email contact met betrekking tot het feit dat ze ons een babybed en koude kamer voor onze 5 maanden oude baby kon bieden. Ze hebben bevestigd dat dit alles mogelijk was, zodat we vertrouwden op het feit dat alles was opgelost. Toen we aan... Meer lezen
Verblijf: 7/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
7
Accommodatie
7
Activiteiten/services
7
Restaurant
9
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
We kochten een beschermende barrière voor baby's van 90 cm in een gespecialiseerde winkel. Verstuurde beschrijving en foto's per e-mail, zodat ze de cradle niet uit België hoeven te halen. We hebben het geïnstalleerd toen ze aankwamen en alles was in orde. Ze hebben nooit gezegd dat het kind dreigde te vallen. 'S Morgens aten ze voor het ontbijt en lachte en speelde het kind. Op een dag zei hij dat het kind ziek was, ze had een zeer hoge koorts. We hebben hen voorgesteld om hen te vergezellen naar de apotheek, naar de dokter of naar de noodsituatie. Hij accepteerde niet dat hij wilde wachten tot de koorts alleen was. 'S Morgens vroeg hij waar ze heen konden gaan: kerken, winkelen en meer. Ze gingen in de heetste uren met het kind met hoge koorts de zee in, een ander naar de Basiliek van Loreto en op een dag naar de schoenenwinkels. Hij moest elegante schoenen kopen voor een bruiloft. Zijn vrouw heeft nooit met ons gesproken. Op een dag zei hij dat ze wilden vertrekken en op zoek waren naar een hotel met airconditioning in de buurt van de zee. We hebben onze hulp aangeboden bij het onderzoek omdat het in het hoogseizoen moeilijk is om een ??gratis hotel te vinden. Hij antwoordde nee. Ze wilden vroeg vertrekken zonder de hele vakantie te betalen. We hebben gezegd dat de regel is om altijd alles te betalen. Hij begon te schreeuwen en dreigde met een negatieve beoordeling. We zeiden dat ze de boerderij konden verlaten zonder de hele vakantie te betalen. De volgende ochtend vertrokken ze zonder te ontbijten en zonder afscheid te nemen. Onze boerderij staat bekend om zijn stilte, familie welkom en heerlijk eten. We hebben een heel klein restaurant en in de zomer hebben we nooit meer dan 10-12 personen (hoogstens kunnen we 25 accommoderen) inclusief gasten die bij ons slapen. Het diner begint en eindigt vroeg omdat het mensen zijn die op vakantie zijn en vroeg willen slapen. In de afgelopen 3 jaar hebben we de hoogste erkenning voor Slow Food gehad voor de kwaliteit van gastvrijheid en eten. Deze beoordeling is gemaakt om ons pijn te doen. Bedankt Iolanda en Fabrizio "Ponterosa"
(Vertaald met Google Translate)
SK
Stefanie Kunze
augustus 2017
9,5
Super
Het was een heel leuk Urlaub Julia was blij blijft het alleen maar om te zeggen dank u voor het iedere dag mooie schone accommodatie en lekker eten. Stefanie Ulf and Juliet
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9,5
Activiteiten/services
9
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Dank aan onze gasten
(Vertaald met Google Translate)
UR
Uwe ReuŖ
augustus 2017
9,5
Super
Zeer goed traag eten en rustige en schone kamers, de eigenaren zijn erg vriendelijk en we raden de accommodatie aan
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9,5
Activiteiten/services
8,5
Restaurant
9,5
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Bedankt Uwe voor verblijf in Ponterosa agriturismo en dank u voor het waarderen van onze gastvrijheid en ons eten
(Vertaald met Google Translate)
MR
Manuela Rossi Marcelli
juli 2017
10
Uitstekend
Als u advies nodig naar deze mooie Farm Great all ligging, 15 m van de zee gastvrijheid, welkom, perfect schoon en dan is het echt heerlijk om te eten en Fabrizio W Iolanda
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 7/2017
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9
Activiteiten/services
8,5
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Dank aan onze gasten voor het waarderen van de strategische ligging, het eten en onze gastvrijheid. We hopen nog steeds u als onze gasten. Tot ziens Iolanda en Fabrizio
(Vertaald met Google Translate)
K
Kerstin Evťn
juni 2017
10
Uitstekend
Ponterosa is alsof je in haar huis - maar beter! Yolanda betekent het koken als een luxe restaurant en Fabrizio is een geliefde broeder. We zullen snel weer terug! Ponterosa is als je eigen huis - maar beter! Iolanda maakt als diner in een luxe restaurant en Fabrizio is als een g... Meer lezen
Verblijf: 5/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Romantisch
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Restaurant
9,5
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
Bedankt Kerstin klinkt jouw woorden als een genoegen. Wij houden van ons werk en we proberen elke dag het beste voor onze gasten te geven. We hopen U snel binnen te zien in Ponterosa. Iolanda & Fabrizio
(Vertaald met Google Translate)
HH
Harald BŁhler
juni 2017
10
Uitstekend
We waren met 3 nachten in Iolanda en Fabrizio. Onze eerste stop op weg naar Salento. De versoepeling bleef onmiddellijk ondanks een lange rit. Fantastische tuin, hebben het zwembad aan het grote enthousiasme van onze twee zonen en vooral het uitstekende eten ons geïnspireerd... Meer lezen
Verblijf: 6/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Korte verblijven
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Restaurant
10
Antwoord van de host
Agriturismo Ponterosa reageert
dank je wel, we wachten op uw volgende vakantie. Iolanda en Fabrizio "Ponte Rosa"
(Vertaald met Google Translate)
A
Ce-Anto
augustus 2012
10
Uitstekend
Farm erg leuk, ontspannend, rustige omgeving. De eigenaren zijn erg vriendelijk en aardig. Het eten is geweldig, prima. We raden !!
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2012
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Enogastronomie
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten