contactModalFeedback

Agriturismo Ca' Montioni

Loc. Montioni, 23, 61040 Mercatello sul Metauro (Pesaro e Urbino)

"Fantastisch"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch, omgeven door de natuur. "

    10/06/2019

    Alles is perfect. Geweldige accommodatie, geweldig ontbijt, behulpzame en gastvrije mensen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Bedankt voor uw mooie woorden...
    Een sterke knuffel en .........................................................................................................................................................................................................................................
    Standaard en familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Adem schoonheid, vriendelijkheid en vriendelijkheid ..."

    08/04/2018

    Er is niets mooiers dan stoppen bij Ca 'Montioni ... ik ging erheen toen het zwembad er niet was en de prachtige "geschapen" accommodatie met een bepaalde studie ... Alles wordt getransformeerd in "emoties om te leven en te genieten. "... Over een tijdje" Ik zal terugkeren om je te omhelzen en mezelf op te laden met positieve energie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Bedankt voor je vriendelijke woorden, een sterke knuffel. Marco, Norma en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful !!"

    17/09/2017

    Wat kan ik zeggen? Prachtige plek, maar nooit als de gastvrouw, mevrouw Norma. Absoluut 10. Jammer dat we niet geven de hoogste rating.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MOOI"

    16/02/2017

    Een weekend met veel vrienden tot 3 verjaardagen ... vieren aan het eind van januari 2017 Bell'ambiente ..pulito en aten goddelijk ... ook !! We moesten zeggen bastaaa Norma barsten ... .. alles gebeurt in zeer goede thuis. Een goede dosis geduld xi levendige kinderen ... en veel gelach, elk verzoek was een ja .. Wat anders te zeggen .... prestoooo !! Nadia Pesaro-
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Thanks Nadia voor deze mooie woorden. Ik hoop je snel te zien. Een knuffel Norma en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de lunch 2015/08/19"

    20/08/2015

    Speciale dank voor een diner met alles erop en eraan, dat ik kon genieten met mijn man en mijn zoon Thomas van vijf en een half jaar, maar gisteren 2015/08/19. Wijs erop dat we aten alleen alle gerechten zonder gluten, drie soorten voorgerechten, wandaden en knoedels met een heerlijke saus Marche. (Mijn zoon aten een bord gnocchi te schreeuwen). Helaas voor de laatste was er geen ruimte, maar we hebben niet missen een chocoladetaart voor het dessert mond-baffi.E Ik was altijd het brood gemaakt van hen, zoals pasta te vergeten en alles wat je te bieden als hij legde in detail de Lady Norma. Ik heb niet had het genoegen van het ontmoeten van andere familieleden, maar er zal zeker een nieuwe kans. Groeten ook de zeer vriendelijke jonge dame die de gerechten geserveerd en nederig ik u vragen, ga zo door want je bent echt heel goed, zorgvuldige en nauwgezette ons ook met degenen onder ons die moest de keuze van gluten te maken. Een warm onthaal van de moeder Sabrina, de kleine Thomas en Stephen vader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Bedankt voor de lof die ons heeft gemaakt! Hoewel we elkaar ontmoetten Hartelijk dank voor je mening en hopen om nog beter te doen de volgende keer. Marco snel, Norma, Arianna, Franco; Tito en Diana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BEAUTIFUL !!!!!!"

    19/08/2015

    We kozen voor Ca Montioni Perhe ons geïnspireerd. De werkelijkheid was zelfs migliore.Immerso in de groene, ontspannen, heerlijk eten, schone kamer en-fortabele, het zwembad. Maar afgezien van de oordelen is de menselijke waarde van Marco Norma Franco ... en Tito en Diana hond.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Dankzij Mario was een waar genoegen om u als onze gasten bij aankomst en als vrienden te gaan! Tot ziens Marco & C.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "drie dagen sprookje"

    17/06/2015

    We hadden het genot van uitgaven drie dagen in Cà Montioni me mijn man en onze peper en gastvrijheid van Marco en Norma moeder heeft geen gelijke. Lieve mensen uiterst verkrijgbaar met een plus voor degenen die dit soort activiteiten te maken. De plaats is erg mooi schilderachtig, het zwembad fantastisch, geholpen door het slechte weer van de laatste dag dat we met tegenzin terug .... we hadden al besloten om te stoppen voor een 'de andere dag maar ik hoop van harte dat de ervaring snel herhalen. Dolcissimi Tito en Diana beide hun honden met mijn hebben geen enkel probleem gehad. En als laatste en niet in het minst de aandacht en zorg voor voedsel (x mensen met gluten problemen en intoleranties) uitstekend in alle "sauzen" voorgesteld. Zou echt aanraden deze plek voor iedereen die wil om te rusten, weg te komen en te ontspannen. We zullen terugkeren !!! Groeten ook aan de heer Franco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden dat we alleen vreugde en het verlangen om ons best doen. Dank je wel voor een van ons! Een knuffel en al snel zie je. Marco Franco, Norma, Tito en Diana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    07/05/2015

    Grote villa's, comfortabel, vriendelijke managers die ook welkom is ingenomen met honden, het eten en de wijn zijn zeer goed, het risico op het krijgen van vet en te veel drinken frizzantino.Giudizio totaal is er meer dan bevredigend, ervaring die zal herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Hallo Benito dank voor het eraan herinneren ons deze mooie beoordeling. Je hebt gelijk! bestaat het gevaar op het krijgen van vet, maar ..... enige echte dingen! Een knuffel je snel Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de vriendelijkheid 'en' home"

    05/05/2015

    Uitstekend eten, zelfs voor mensen met voedselintolerantie, Marco en zijn moeder waren vriendelijk, behulpzaam en zeer premurosi.Il allemaal in een schone en comfortabele plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Thanks Diego voor wat ze hebben geschreven. Het was me een genoegen dat zowel u als gast en vriend. Ik hoop je weer te zien. Een dikke knuffel Marco en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "UITSTEKENDE"

    04/05/2015

    ALLES PERFECT van ontbijt tot diner !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Thanks so much for your review. Het is altijd een plezier om gasten zoals jij. Een knuffel Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vancanza veramnete incatevole"

    05/01/2015

    De recensies waren goed te lezen. Hoe beter de werkelijkheid, fantastisch eten mooie gezellige kamers met een bekwame combinatie van traditie en 2000 echt fantastisch, evenals gastvrijheid en oprechte vriendelijkheid van mevrouw Nora en zijn zoon Marco Zo goed het is echt de moeite waard
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Thanks Piero Sorry voor mijn late antwoord, maar ik moest antwoorden om u te bedanken. Ik hoop je weer te zien knuffelen Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great place to relax"

    21/01/2014

    Ik heb een gezellige avond met mijn gezin (vrouw en 4 jaar oud) kind met Marco en zijn moeder, geweldige gastheren casa.Il onberispelijke service, uitzonderlijke keuken naar de uitstekende zelfgemaakte pasta waarderen, hapjes, alle gekookt in een zachte en gekruid met olie eccezzionale.Le kamers zijn perfect in alles, schone ruimte en comodo.Bellissima de kamer met open haard en zachte muziek om een ??brandy te nippen na een maaltijd. We zullen zeker terugkeren in de zomer om meer tijd door te brengen en te genieten van het prachtige zwembad dat in de voorkant van rooms.Just binnenkort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Dank u wel, we zijn erg blij dat deze opmerkingen die we in rekening brengen vreugde aan de gang, zelfs in deze moeilijke tijden moeten we allemaal gaan om te blijven ontvangen. Een knuffel en tot ziens, Mark
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    02/08/2013

    echt goed en aanbevolen voor iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    Bedankt voor deze beoordeling die ons helpen om ons bekend te maken. Thanks so much Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "TWEE dagen ontspanning"

    29/07/2013

    We verbleven in deze agriturismo op zaterdag en zondag, de plaats is erg leuk, het eten is heerlijk en iedereen is vriendelijk. De kamers zijn zeer schoon en ruim. Wij danken de eigenaars voor hun gastvrijheid. Dani en Lele.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' Montioni reageert
    dank u dat u ons uw vriendschap, voor ons deze woorden terug te betalen alle inspanningen en het harde werk dat we zetten inspanningen om door te gaan met onze boerderij. Een dikke knuffel, Marco, Norma, Franco en de legendarische Tito!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten