contactModalFeedback

Agriturismo Cascina San Martino

Regione Ronco, 5, 14050 Moasca (Asti)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Overal gelukkig"

    11/06/2019

    Veel dank aan Nucci en Franco voor hun oprechte gastvrijheid en behulpzaamheid in deze vertragende omgeving, voelden we ons zeer comfortabel. Ook de Hofhund Tielde was een heel bijzondere hond.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Wat leuk je commentaar! Bedankt voor het genieten van de rust en ontspanning van Cascina San Martino. Wij, die hier al bijna twintig jaar wonen, houden ook van de rust van deze plek. En Tilde is er een fundamenteel onderdeel van!
    Hopelijk zien we je snel weer. Nucleair & Frans
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer vriendelijk, schoon en veel te doen / zien"

    07/08/2018

    we verbleven in het aparte huis waar alles is: koelkast, vriezer, vaatwasser, airco, aparte parkeerplaats, terras met prachtig uitzicht, gemakkelijke toegang tot het zwembad. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gaven ons hele goede tips voor dagtrips, restaurants, ... Ze houden alles heel schoon en zijn erg behulpzaam! Bravo! We bezochten Turijn, de kust en vele dorpen. We hielden van onze reis op de vespa's in de heuvels. Volgende keer zullen we zeker Milaan bezoeken. Onze kinderen hielden van de katten en de hond en brachten vele uren met hen door. We waardeerden de airco en het zwembad. Jammer dat er veel muggen waren en dat het zwembad pas open is tot 19 uur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Beste Wilfried, heel erg bedankt voor je mooie herinnering en voor de dingen die je hebt geschreven. In feite is de Dépendence een goede locatie voor een gezin, met veel ruimte. Het spijt ons voor de muggen want in de vallei zijn de paarden van de buurman; terwijl de zwembaduren verband houden met de aanwezigheid van een persoon voor beveiliging. Nogmaals bedankt en mogelijk Arrivederci! Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige plek om te verblijven"

    29/07/2018

    Dank aan Nucci en Franco voor onze geweldige vakantie in Cascina San Martino. Het complex, het huis en de appartementen zijn goed onderhouden en smaakvol ingericht. Het altijd schone zwembad en het terrein zijn perfect voor een ontspannen vakantie. De keuken was uitgerust met eerste voedsel en de uitstekende wijn van zelfontplooiing. Verscheidenheid wordt geboden door de dieren - katten, honden, pauwen, fazanten, schildpadden, goudvissen, siervogels, kippen enz. Het was zeer aangenaam voor ons om te genieten van de gastvrijheid van Nucci en Franco in een fantastisch landschap. Weer blij!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Dank aan uw familie voor het kiezen om met ons op vakantie te gaan. We zijn blij als een gast gelukkig is, want dit is onze missie. Je bent heel lieve en speciale gasten geweest: je liefde voor dieren en de natuur maakt je eerbaar. We hopen je weer te zien! Nucci & Franco en Tilde en alle dieren
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige, comfortabele, toegankelijke - aardige gastheren."

    08/11/2017

    Franco en Nucci verwelkomden ons met hun druivenoogst. De gronden waren heerlijk met uitzicht op de omliggende heuvels. De accommodaties waren goed ingericht, goed gevuld, schoon en comfortabel. De accommodatie ligt zo dat je gemakkelijk naar nabijgelegen steden kunt gaan (we hadden een auto). Over het algemeen was het een heerlijk ontspannende tijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    01/07/2017

    Gastvrijheid uitstekend eigenaren erg behulpzaam geweldige ervaring
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige plek en geweldige gastheren"

    05/05/2017

    De plaats is goed gelegen tussen Turijn, Genua, Asti en Alba en is erg stil in de campagne Piemonte. Nucci en Franco zijn erg aardig en meegaand. Het appartement is zeer goed uitgerust en de plaats is goed onderhouden. Alles is perfect voor een fijn verblijf! Grazie a Nucci e Franco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gezellig, aandacht voor detail"

    03/01/2017

    Een geweldige ervaring, aardige eigenaren, altijd beschikbaar, zeer mooi buiten, het appartement verzorgd met veel aandacht voor detail.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Thanks Margaret. We zijn blij u te hebben voldaan. We kijken uit zijn terugkeer wanneer hij wil en in de tussentijd dank voor wat hij schreef. Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer gastvrije eigenaren, een prachtig landschap en de locatie van de boerderij, aangename sfeer"

    24/09/2016

    1 week in september met mooi weer, zeer rustig en gezellig appartement, mooi terras in de vroege ochtend en 's avonds te zitten en te genieten van goede wijn van het huis; Zwembad en tuin goed onderhouden; We voelden ons goed in het algemeen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Lieve Michael, ik dank u voor het schrijven van je mooie indrukken. We zijn ook een zeer goede ervaringen met jou: je stil en vriendelijke gasten zijn geweest. Tot ziens! Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    14/09/2016

    Hield van ons verblijf in de Onafhankelijkheid ... Ruimte, geweldig balkon, privacy, alles wat je nodig hebt om te koken ... Nucci en Franco zijn super genereus! Nathalie houdt van de dieren. Mooi zwembad en uitzicht over hun wijngaard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Geachte Nathalie, wij zijn blij voor uw goede herinnering aan de afhankelijkheid: het is een open ruimte met privacy en een mooi uitzicht over de vallei, ideaal voor gasten zoals u houdt van ontspannen en koken! Bedankt en misschien, arriveerderci! Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    25/08/2016

    Ik zou iedereen aanraden om een ??paar dagen en door Franco Nucci blijven. De structuur is goed georganiseerd met mooie appartementen ingericht met passie, lijkt te zijn hun woning te betreden ... niets ontbreekt zelfs de sfeer van de "haard". Ook geschikt voor kinderen als gevolg van de aanwezigheid van een groot aantal dieren zoals vissen, schildpadden, ganzen, kippen, pauwen, veel gemanicuurde kittens en een mooie hond! Zwembad zeer toegankelijk en goed onderhouden. Nucci en Franco zijn fantastisch, je te begroeten in hun leven door het delen van hun passies. Altijd aanwezig en zeer aanwezig. Ze leveren een uitstekende Barbera DOCG dankzij de wijngaard dat het resort omarmt. In de structuur is er, maar we aanbevolen lokaal restaurant waren we heel dichtbij en uitstekend. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Thanks Luke schreef hij. We zijn blij dat zal worden gevoeld thuis en we waarderen het woord dat hij gebruikte: aandeel. Dit is wat ons aanleiding om te starten en verder het welkom activiteiten. We zullen blij zijn om haar weer te zien met zijn prachtige familie. Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "... ontspanning !!!"

    01/07/2016

    Ik las de recensies voordat ... nou ja, je zou gelijk hebben: een stukje hemel !! De plaats is geweldig ... allemaal erg mooi, schoon ... Nucci en Franco zijn twee lieve mensen ... beschikbaar, vriendelijk en altijd bereid om al het mogelijke doen om u comfortabel te maken. We waren in het Zuiden: ruime, uitgerust met alles wat kan dienen ... en te eindigen, een mooie piano !! Het omringt de prachtige wijngaarden, boomgaarden, een vijver met ganzen, paarden ... van de Raad om te proberen Bacco DiVino ... delicate en mooie barbera van hun productie. We zullen weer terugkomen !!! Een dikke knuffel voor Nucci Franco en van ons allemaal! Giorgio, Arianna, Valentina en Roberto!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Emmanuel & Vera"

    10/07/2015

    We verbleven een week in het prachtige huis van Nucci & Franco. Een zeer vriendelijk stel. Het appartement was perfect, goed uitgerust en schoon, met veel privacy. Het verblijf op het ruim terras was niet mogelijk tijdens de dag van de warmte. Gelukkig kunnen we in de tuin bij het perfecte en schone zwembad blijven. Wat een genot! Het enige wat ons stoorde was het geluid van de pauwen tijdens de dag en de nacht, vergezeld van de geluiden van kikkers en de hond. Nucci en Franco hebben ons een rondleiding gegeven in hun wijngaard en we hebben hun zelfgemaakte wijn geproefd (en gekocht).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Beste Vera, bedankt voor uw positieve evaluatie van uw verblijf in Cascina San Martino, zeer positief, behalve de hitte in het terras en het geluid van de dieren. Maar deze zomer heeft heel West-Europa de hoogste hittegolf van de eeuw gehad, en ook de dieren waren nerveus. Normaal gesproken is ons klimaat fris.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Missen"

    15/05/2015

    Ik ben erg blij om in Cascina San Martino te verblijven. De eigenaren zijn erg vriendelijk, comfortabel appartement, zuiverheid op het hoogste niveau, de locatie geweldig. Ik beveel deze boerderij aan aan iedereen die in een mooie en comfortabele plek hun vakantie Grazyna uit Polen wil doorbrengen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Geachte Grazyna, we hebben hier heel goede herinneringen aan over uw verblijf. Heel erg bedankt voor uw evaluatie. Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een rustige en ontspannen vakantie"

    17/03/2015

    Cascina San Martino is alles waar we naar hopen. In het midden van de wijngaarden met prachtig uitzicht op het Piemont landschap. De appartementen zijn zeer goed uitgerust en allemaal met een ander karakter, wordt aandacht besteed aan details. Een zeer mooie uitje uit de stad. Het kan niet beter zijn geweest. Bedankt Nucci en Franco voor deze onvergetelijke week.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina San Martino reageert
    Beste Isabelle, bedankt voor uw mooie woorden. We zijn blij als gasten rust en ontspanning vinden, want dit is de manier van leven van deze plek. Een kus voor je mooie hond! Nucci & Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    02/11/2014

    Een adembenemend uitzicht, het Cascina San Martino is ondergedompeld in Astigiane heuvels bedekt met wijngaarden. We hebben mooie wandelingen met onze hond, ze welkome gast van de prachtige gastheren. Mooi, comfortabel en in detail de appartementen, waar u lijken te zijn thuis behandeld. Cascina San Martino heerst een bijna magische sfeer van rust en vrede. Met dank aan Franco Nucci en voor hun gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten