contactModalFeedback

Agriturismo Punta Lizzu

Loc. Ofricatu SS 125 Km 255+500, 08029 Siniscola (Nuoro)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "relaxen"

    16/09/2020

    Zeer mooie locatie met aandacht voor detail, met een prachtig uitzicht vanuit het appartement kunt u de zee zien. Heel mooi ook de schoonmaak die elke dag wordt gedaan. We hebben goed gegeten. Ik raad het aan. Cinzia en Giancarlo
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2020
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ervaring om te herhalen"

    22/08/2020

    We verbleven 2 weken in deze prachtige boerderij omgeven door groen. De eigenaar Fabio en al het personeel zijn zeer attent, vriendelijk en behulpzaam. Hun typische Sardijnse thuisbereiding is van een veel hogere kwaliteit dan gemiddeld. Laten we teruggaan naar Milaan, volledig geregenereerd! Tot ziens.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooie en rustige ligging, goed eten, E-bikes, en een zeer rustige omgeving."

    10/06/2019

    Midden mei 2019 brachten we een zeer gevarieerde vakantieweek door in Punta Lizzu. Het kleine appartement met een kitchenette is goed uitgerust, is prachtig gelegen en heeft een groot terras met een prachtig uitzicht op het landschap en de zee. Fabio heeft ons zeer vriendelijk ontvangen en goed voor ons gezorgd, hij was ook blij om ons te helpen met tips voor excursies. We reisden zonder auto. Een bijzonder hoogtepunt voor ons was dan ook de mogelijkheid om zeer goede e-mountainbikes rechtstreeks bij Fabio te huren! Met deze e-bikes waren we onderweg in een grote straal om de prachtige en interessante omgeving van Punta Lizzu te verkennen: langs de fantastische kust, hoog in de bergen richting Monte Albo, eenzame gebieden in het achterland, prachtige rustplaatsen en uitzichten, nuraghi opgravingen, de prachtige stranden, Posada, ... . s Avonds hebben we zelf gekookt of genoten van het uitstekende eten bij Fabio. Begeleid door goede muziek zaten we in het restaurant of op het stijlvolle terras van het restaurant met avondzon en uitzicht op zee. We voelden ons hier in Punta Lizzu op ons gemak en zullen zeker nog eens terugkomen. Veel dank aan Fabio en zijn team. Petra en Valentin
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Prachtig huisvesting in de heuvels nabij de zee"

    16/09/2017

    Mooie agriturismo. Verbleef in het charmante kleine stenen huisje voor 3 nachten met privé zitplaatsen in de bomen 'schaduw. Prachtig uitzicht op zee vanuit het terras van de restaurants. Vers gebrouwen koffie met een gemiddeld ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer ontspannend en romantisch, het beste eten!"

    08/08/2017

    We verbleven er als een gezin (2 volwassenen. En een 3-jarig kind) in Punta Lizzu en hebben twee heerlijke weken doorgebracht in het appartement op de top van de berg. We hadden een heel mooi romantisch uitzicht over de zee. De locatie is zeer rustig en ontspannend. In de aangrenzende appartementen waren er altijd kinderen die op het grote grasveld bij elkaar zou kunnen spelen in de voorkant van het terras. Er was ook tijd tot tijd bezoek aan de schattige hond dame die wilde graag en veel geaaid te worden. De appartementen zijn zeer schoon en worden regelmatig schoongemaakt! Het beste deel was de zelfgemaakte Sardijnse voedsel van Fabio en zijn familie / haar medewerkers. 4-gangen menu met water en in-house rode wijn! Gewoon heerlijk en een echte aanrader! Nergens anders kun je zo'n fantastische menu! Met de auto, maar ook te voet, alle belangrijke winkels zijn en vooral de stranden net naast de hoofdweg. Niet ver zijn ook de besteding van de plaatsen zoals Costa Smeralda en Cala Gonone naar mooie dagen daar met bijvoorbeeld een boottocht ... Al met al was het een erg leuke Uraubszeit! Dank u voor dat u! Groeten Tobias met familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "alles perfect"

    06/07/2017

    We hadden een geweldige tijd. Keuken geweldig en geweldige gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Punta Lizzu reageert
    Bedankt lieve, het was een genoegen om u onder ons. Beste wensen en een goede terug naar huis. Punta Lizzu Team
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi!"

    21/08/2016

    Wij (paar met 3-jarige zoon) brachten een goede twee weken bij Fabio in Punta Lizzu. We hadden een van de appartementen boven het hoofdgebouw. Het uitzicht vanaf het terras over de heuvels naar de zee was fantastisch, kun je uren gewoon zitten en genieten van het uitzicht en de natuur rondom. Het was erg rustig en vredig. Het appartement was zeer schoon en eenvoudig en smaakvol ingericht. Met de auto, waren we niet in vijf minuten naar de dichtstbijzijnde stranden, binnen 30 minuten te vinden talloze andere prachtige stranden, de een nog mooier dan de andere. Aan de andere kant, waren we ook snel in de bergen, waar we een paar kleine, maar mooie wandelingen gemaakt. Place la caletta is ook bereikbaar met de auto in een paar minuten, zijn er verschillende supermarkten, restaurants, ijssalons en apotheken. Ons zoontje heeft echt genoten van wandelen rond in de tuin, een beroerte de vriendelijke honden dame die naar het verleden ons elke dag zag (... waarschijnlijk omdat hij altijd gaf haar enkele van zijn noodles) te bezoeken en de schapen en varkens. Hoewel we hadden alleen geboekt self-catering, maar vaak kon diner door Fabio. De gerechten die Fabio's moeder en zus koken zijn heerlijk bijna volledig van zelf-geproduceerde ingrediënten, eenvoudig en gemakkelijk! Zelfgemaakte pasta, varkens- en lamsvlees, groenten, kaas, salami ... We hadden geen idee, feta kaas kunt proeven hoe verschillend! Fabio en zijn familie waren zeer vriendelijk en behulpzaam; Fabio had veel tips voor ons en zodra ik mocht zelfs een kijkje in de keuken te nemen en let op zijn mummie in noodle making - een van de vele hoogtepunten in deze heerlijke vakantie. We hadden een geweldige tijd in Punta Lizzu en we zeker willen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Nos aanbevolen"

    24/08/2015

    Abríamos gegeten monteren mis met een biggetje verwarmd en niet vers brood. Gebrek aan cortesía, waarschijnlijk is het niet in zijn DNA
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Punta Lizzu reageert
    Ik wachtte op de reactie en dit soort commentaar, gezien de situatie die is ontstaan. Om mijn antwoord dat de geroosterde speenvarken was absoluut vers en niet de dag ervoor, in reactie dat ze besloten om te vertrekken de factuur onmiddellijk te betalen en zonder te wachten op de komst van de taart. Een situatie zeker onaangenaam dat me vooral ergert voor de leugenachtigheid van de verklaringen: een frisse speenvarken gekookt in de middag en diende als gebruikelijk, een brood dat we in de ochtend van de bakker voor het ontbijt en op die manier, dan dienen we de avond ook voor de diner samen met onze Carasatu (brood typisch voor Sardinië), een pasta met de hand gemaakt door onze meester lekker en geserveerd met groenten die we groeien, besprenkeld met olijfolie en pecorino kaas zowel van ons bedrijf. Dit laatste gerecht, onder meer, dat op verzoek voor een vegetarisch menu, alleen maar om ons te horen te vragen een tweede hamburger vlees in plaats van groenten die we speciaal hadden gekookt. Ik denk dat de lezer kan een persoonlijke mening wijzend op de dissonantie van deze beoordeling met betrekking tot de overgrote meerderheid van de anderen op de site, de meesten van hen zeer positief receptie op ons werk, op ons voedsel, eenvoudig maar oprecht en zeker echt te hebben. Maar ze zou onder de indruk zijn zeker de opstellers van deze beoordeling, als die nacht zijn blik had wendde zich tot de andere tafels, omdat ze zou zien de serene mensen die langzaam aten, dronken onze wijn, tegen me te praten over extra vergine olijfolie, typische producten van Sardijns, van ons eiland Sardinië, de meeste van de argumenten die ons trots maken en we genieten van dat elke cursus gaven uiting aan hun meest oprechte felicitaties voor onze smaak. Je kunt niet altijd iedereen tevreden stellen, zonde.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "leuke familie vakantie in een prachtige omgeving"

    29/07/2015

    We waren in het voorseizoen met Fabio en zijn erg leuk team / familie. Onze bungalow was eenvoudig en perfect geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen. Vanaf het terras hadden we een prachtig uitzicht over de zee en het milieu. De boerderij is zeer kindvriendelijk, rustig en onze dochter had haar plezier om de dieren te kijken. Het ontbijt was erg lief maar goed en het diner overvloedig, lekker en typisch voor de regio. Vanaf hier kunt u het strand of stranden te bereiken met de auto binnen enkele minuten. We hadden een geweldige week all round gehad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "grote ontsnapping"

    10/07/2015

    Ik heb met mijn gezin acht dagen in deze prachtige boerderij. Uitstekende ligging op een heuvel, maar binnen 5 minuten van de zee en in een strategische positie x bezoek aan de prachtige stranden van Berchidda, Bidderosa, Posada, La Caletta en nog veel meer allemaal binnen een 30 minuten rijden We verbleven in een appartement met één slaapkamer met kitchenette met een terras van waaruit u genoten van een prachtig uitzicht, en wanneer meer en gooide een lekker briesje. We maakten gebruik van halfpension en de keuze was zeer geschikt inderdaad vond ik echt geweldig eenvoudige gerechten eten maar gekookt echt goed ook uitstekend xi onze 2 kinderen met grondstoffen bijna al hun productie Pecorino kaas, vleeswaren, pasta, vlees, wijn Diner het werd geserveerd op een mooi terras waar u de zee kon bewonderen en de kinderen vrij kunnen spelen terwijl we dat we diner afgewerkt. Dankzij Fabio x vriendelijkheid en beschikbaarheid zal zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    23/06/2015

    We waren wees Lizzu vorige week. Wat kan ik zeggen .... we missen veel !!! De boerderij is fantastisch, de appartementen zijn super functioneel en zeer comfortabel. De keuken is eenvoudig en oprecht, ook ideaal voor kleine kinderen. het personeel is erg aardig en behulpzaam. Kortom, een fantastische ervaring! Voor herhaling vatbaar !!!! groeten van Julia, Alex en Carolina!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig familie vakantie"

    11/06/2015

    -Goede accommodatie op een geweldige locatie, aan de oostkust van Sardinië -Veel grote stranden binnen een korte afstand, onze favoriet "Spaggia Berchida" -Fantastischer view -clean vanuit de kamers naar de zee, eenvoudig ingerichte kamers -Netter Engels sprekende gastheer -zeer heerlijk diner met zelfgemaakte -easy eten maar goed ontbijt -Diverse dieren op de boerderij (varkens, schapen, kippen, honden) -Wifi in het hoofdgebouw beschikbaar helaas geen speelplaats
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen"

    07/10/2014

    Geweldige locatie en uitzicht, uitstekende Sardijnse keuken, benadrukt gastvrijheid. We hadden een geweldige vakantie daar. aanbevolen halfpension heel veel. We komen terug !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sterk AANBEVOLEN *****"

    17/09/2014

    Ik bevestig, niet repetitieve, de eerdere positieve reacties te zijn. Ik toevoegen dat de boerderij is gemakkelijk te bereiken vanaf Olbia, in een rustige schilderachtige locatie, luchtig en veel dichter bij de zee dan het lijkt op de kaart: het mooie strand van de Cove is zeer dichtbij. Met dank aan Fabio & C. voor de gastvrijheid. Ik hoop om terug te keren en terug te krijgen van de comfortabele accommodatie en aangename keuken die de trip erg plezierig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk"

    06/09/2014

    mooie en schone oplossing, zeer schilderachtig. Restaurant typisch Sardijnse eten, geweldig, absoluut niet om de kaas te missen. aanbevolen gentelissimi managers
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten