contactModalFeedback

Agriturismo Borgo di Campagna

Località La Castagna, 07020 Loiri Porto San Paolo (Sassari)

"Zeer goed"
Volgens 26 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 6
    "Redelijk"

    "Da migliorare"

    01/07/2019

    Sono stato ospite di questa struttura che non chiamo agriturismo e non riesco nemmeno a chiamare Albergo. Ha tutte le prerogative per essere stupendo, ma credo manchi di qualcosa. I due responsabili, o almeno le persone che ho incontrato, sono molto gentili e volenterose. La camera dove eravamo alloggiati, quando siamo arrivati era caldissima e credo che chiudere le imposte durante il giorno, sarebbe stato sufficiente. Camera spaziosa e in un buon stile. La piscina è bella, ma gli spazi adiacenti non sono tenuti bene. Tavolini con ordinazioni fatte tempo prima ancora da pulire, posacenere da svuotare sdraio quaà e là. La colazione buonina, anche se ho sicuramente mangiato meglio con una scelta più vasta. La cena, buona con prodotti buoni e ben servita, ma con tempi assai lunghi. Secondo me manca del personale, ma ripeto, non metto in dubbio la volontà dei proprietari, ma credo che manchi qualcosa.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "very nice"

    04/07/2017

    Een heerlijke rustige plek om een ??pauze te nemen. Mijn oprechte dank aan al het personeel. Vey gemotiveerde en competente medewerkers. Met een vriendelijke eerlijke glimlach alle wensen zijn vervuld. Uitstekend eten, sowihl voor ontbijt en diner en schone kamers ronden de zeer positieve indruk. We kijken ernaar uit om je weer te zien! Una locatie mervavigliosa per staccare la spina. Voglio ringraziare il personale competente, attento e preparato een soddisfare le nostre richieste. Ci siamo sentiti come in famiglia. La sincerita dei vostri sorrisi ci accompagnera durante i Mesi prossimi lunghi invernale.Spero di rivedervi il prossimo anno. Saluti ai pavoni e ai cani ?? Nicola, Andrea e Jasmina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Hallo Jasmina, hoort deze woorden van jou maakt ons erg trots op, we houden van ons werk en zien dat onze gasten waarderen alles maakt ons echt gelukkig. We kijken ernaar uit om je te zien binnenkort nieuwe gasten. opnieuw en tot ziens Thanks. Groeten uit Sardinië
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "wanbeheer"

    02/10/2016

    Het hotel zelf is aangenaam. De kamers zijn niet goed onderhouden en netheid is oppervlakkig en uiterlijk. De keuken is zeer slecht in alles voorstel, ingrediënten, presentatie. Huisdieren slecht onderhouden. Eigenschappen niet aanwezig. Vriendelijk personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Gentile Roberta, zijn we erg jammer om je negatieve opmerking te lezen, deels omdat hij geen enkel positief aspect vonden, afgezien van onze medewerkers. We weten dat het bedrijf heeft een aantal gebreken, maar er lijkt niet overdreven zelfs een positieve toon te hebben gevangen. Het zou blij zijn als hij deze klachten direct naar de structuur had gedaan, voor te zorgen dat we alles hebben gedaan om u te ontvangen en zijn toestand van ontevredenheid op te lossen. De vriendelijke groeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, we zullen terugkomen!"

    08/09/2016

    We verbleven in het Borgo in augustus (twee volwassenen en twee kinderen) en de keuze kon niet meer geschikt zijn. We waren erg blij met het verleden vakantie in deze woning gelegen in een perfecte locatie om te genieten van het platteland en in enkele minuten de zee. Fantastische medewerkers die ons op ons gemak op elke gelegenheid, comfortabele kamers en mooie structuur in het complex, evenals het zwembad onder de oude eiken! Ook uitstekend restaurant. Het spijt me te lezen van enkele negatieve recensies, kan het gebeuren, maar we vinden dat voor het landelijke dorpje duim!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Beste Mark, Heel erg bedankt voor je prachtige beoordeling, we zijn erg blij dat zijn verblijf in Borgo di Campagna was zo leuk. We kunnen het niet helpen, maar nodigen haar om terug te komen en we zijn zeker dat we binnenkort weer te ontmoeten! Alle medewerkers van de structuur begroet haar hartelijk.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "U moet zich verplichten zo slecht te doen!"

    27/08/2016

    prachtige locatie, het dorp is in een mooie locatie en is erg mooi buiten. Jammer voor de vervallen kamers en niet erg comfortabel (geen muskietennetten, vieze matrassen, algemene diensten decadent). Restaurant voor zowel de service en de kwaliteit van het voedsel te vergeten. Ontbijt begaanbare maar repetitief. Wij begrijpen niet of het is een huis of een hotel of een van de twee dingen. Ontbrekende zeker de regering van de structuur. Quality slecht geld. De prijs is hoog in verhouding tot het aanbod zeer slecht. De locatie is niet de totale afwezigheid van kwaliteit te rechtvaardigen. Jammer dat het schrijven van een beoordeling zo negatief enkel en alleen voor de inzet en de ernst van Tiziana die heeft echt het voortouw genomen in het proberen om het zo aangenaam mogelijk verblijf te maken. Zeker zouden we niet terug te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Lieve Laura, Thank you for your review, met het zicht op de klanten die we kunnen verbeteren. We zijn erg jammer dat je ervaring in het Borgo was zo'n negatieve campagne. Meestal is het comfort en het welzijn van onze klanten, zijn onze sterke punten samen met goed eten. Onze excuses als u de achterste slaapkamer en onzorgvuldig gevonden, samen met een ontbijt in de ochtend. We zijn al aan het maken van verbeteringen aan zowel het menu, onze beide kamers, dus gelieve terug te komen en bezoek ons! Het zal positief verrast blijven.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      2,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "All right!"

    02/05/2016

    We hadden een goede vakantie en we aten zeer goed! Thanks !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Gentile Janine! Thank you so much for your review. We zijn blij te zijn als haar en wees onze gast! We hopen om het terug zo snel als onze gast! Groeten uit Sardinië!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Mooie plek verwend met onherbergzame gastvrouw en zeer slechte keuken"

    05/10/2015

    Ik heb 3 maanden doorgebracht om een ??geweldige plek te vinden om naar onze geliefde Italië te gaan - deze keer Ligurië en Sardigna. We zijn familie van 5, zoeken heerlijke atmospheare en top restaurant ervaring vrij ver van crowdy plaatsen. Na het lezen van goede reviews vorig jaar besluiten we Borgo di Campagna te bezoeken en helaas was het niet de juiste keuze. Aangezien de plaats heerlijk is, zijn de corkbomen, bloemen, tuin, zwembad en de kamer met AC (een must deze keer van het jaar) goed, zelfs voor onze grote familie, de rest is GEVAAR. De gastvrouw is helemaal niet bewust van wat het betekent om mensen te hosten - meestal - je moet van mensen houden om zo'n bedrijf te leiden. Haar houding overweldigde ons - en niet alleen ons verblijf - op de tweede dag die we al hebben ontdekt van mensen die daar jaar eerder waren, de plaats veranderde een stuk - zij waren degenen die goede reviews schreven - en ze kwamen terug - wat betekent dat de Plaats echt veranderd - en alle andere gasten hebben onze meningen gedeeld. De meest behulpzame en leuke wijnen waren het zelfde dat het meest schreeuwde. De keuken - het is niet de moeite waard te noemen - een geweldige fans van Italiaanse keuken zijn die we ons moeten dwingen om daar te eten - en dit was onze slechtste Italiaanse restaurantervaring. Geen geuren, overgekookt voedsel dat zonder respect voor de producten wordt behandeld, monotonuos. En de laatste maar niet de minst - de honden hebben onze schoenen gegeten ... we vertrokken op de bank op de eerste dag die we kwamen terwijl onze kamer werd voorbereid - niemand heeft ons gewaarschuwd - dit zijn alleen dieren - het kan gebeuren - MAAR - De dame zei dat ze het spijt was en ze zou het van onze check aftrekken. Eindelijk zeiden ze dat (3 paar, Tommy Hilfiger-sandalen, enz.) CHINESE SCHOENEN - hoewel we haar prijzen via internet lieten zien - en het is niet zo'n 50 eur - maar over de houding die perfect samenvattelt hoe agroturismo NIET zou moeten werken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Geachte mevrouw Magdalena, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer voor uw meningen die we in gedachten houden om onze diensten te verbeteren. Het spijt ons ook voor uw recensie over ons restaurant omdat u zeker een goede service en hoogwaardig eten hebt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 2
    "Slecht"

    "Borgo je Campagna abgewirtschaftet"

    03/10/2015

    We waren dit jaar in juni, twee weken in Borgo di Campagna, kamers en faciliteiten ok voor de prijs. Echter, de signora overbelast met de organisatie, Antonello super vriendelijke ober, het eten ver onder het niveau van een agriturismo. Het ontbijt van de supermarkt met aufgebackenem oud wit brood, niet in de tuin, de prachtige eetzaal van het internet geleegd, geen tafels, elke dag hetzelfde menu voor het diner, een beetje beter in de tweede week. Mooie tuin met zwembad onder de oude kurkeiken, vervallen tennisbaan en de golfbaan: in het kort, is de Borgo Di Campagna veel betere dagen gezien! Maar we hebben de vakantie toch genoten. Maar we zullen niet hier te gaan. Petra en Erwin
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Dank u voor uw verblijf en je reactie. We zijn erg jammer dat we niet konden voldoen aan uw verwachtingen. Ons ontbijt bestaat uit 3 verschillende vruchtensappen, melk, koffie, thee, ham, kaas, gekookte eieren verschillende hauge zelfgemaakte jam, honing, ontbijtgranen, lange vingers, Sardijnse dame vingers, zelfgemaakt gebak, brood, geroosterd brood, fruit, yoghurt. In de keuken werken we uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Tijdens het diner, besteden we aandacht aan een verscheidenheid aan menu's. Wij betreuren het dat je niet als het eten. Onze kamer is uitgerust met een bank, tafel, open haard en fauteuils. De golfbaan is gesloten en wordt daarom niet vermeld op onze verkoopkanalen, hebben we een golfbaan. Wij nemen uw opbouwende kritiek ter harte en zullen ons best doen om onze dienstverlening te verbeteren. We willen graag in staat zijn om de volgende verblijf van onze boerderij te overtuigen. Hartelijke groeten uit Sardinië.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 2
    "Slecht"

    "farm ????"

    31/08/2015

    Helaas, alleen de locatie is mooi (veel bloemen en een mooi zwembad), maar het eten is verschrikkelijk (tonijn Carloforte: maar het is niet het geval in de doos Zij:? Maar ben je gek ... en natuurlijk het was in het vak, maar de slechtste) . Maar het ergste was het beheer in handen van een hooghartige dame en haar dochter ... nou boh personeel bang voor hen! we ontsnapte na een slapeloze nacht (te warm en er waren geen klamboes en vervolgens gesloten ramen) CMQ RUDE !! OMG verschrikkelijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Sorry zal niet goed worden gevonden, is onze locatie zeker niet vol muggen zo niet in een normale wezen op het platteland. Maar we zouden willen zeggen dat onze kamers zijn allemaal uitgerust met airconditioning. Zodat we niet de problemen die hij zegt hebben gehad begrijpen. Sorry voor de keuken in haar advies niet bevredigend, veel klanten blijven tevreden met ons eten en we zijn ons ervan bewust dat iemand niet kan zijn. Wat ten slotte de tonijn, het kan niet op prijs gesteld, maar zeker niet over tonijn in blik.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 8
    "Zeer goed"

    "vakantie 2015"

    06/08/2015

    Goed compromis tussen de boerderij en het hotel. Uitstekende keuken met dagelijkse keuze tussen vlees en pesce.Non typische producten dagelijks, maar echte en op aanvraag met een klein verschil kunt u de lokale gerechten of vlees of pesce.Il vriendelijke en attente personeel, mooie ligging (gunstig gelegen voor vragen en de stranden van het koraal kust en de Costa Smeralda of het zuiden van Sardinië dat in de buurt van de ss 131) schone kamers en rustig. Het zwembad is schoon en nodigt u uit om te duiken na een hele dag op het strand! We raden het.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Gentile Paolo heel erg bedankt voor je mening en we zijn blij te zijn als haar en wees onze gast! We hopen om het terug zo snel als onze gast! Groeten uit Sardinië!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 4
    "Misleidend"

    "Dit is niet een echte boerderij"

    30/07/2015

    Na een vakantie doorgebracht in augustus 2014, een vriend aanbevolen Borgo di Campagna: de kwaliteit en kwantiteit van het eten, de prachtige locatie, vriendelijk personeel, de nabijheid van dieren, enz ... Dus we geboekt en we hij bracht drie weken op basis van halfpension in het Borgo di Campagna 26/06/2015 om 2015/07/14. Ondertussen had hij een verandering van eigenaar. Nu is het de zoon van de baas, die over de zaak en helaas nam; Het was niet helemaal dezelfde visie van zijn vader! [...] Hier zijn onze indrukken: in feite, het landschap is prachtig, rustig, op een paar mensen in het zwembad. Maar het probleem eten is verre van een echte boerderij: - Het ontbijt is niet erg gevarieerd, niet altijd verse croissants en toast alleen. - Tijdens het diner kunt u kiezen tussen 2 inputs en 2 voor het dessert gerechten is gewoon de panna cotta. Bij een verblijf van meer dan drie dagen, is er een goede kans dat je dezelfde keuze van voedsel worden aangeboden. Het eten is eetbaar, maar niet typisch. Het is raadzaam om de koelkast te vullen in de kamer, omdat je een plotselinge wens om de tafel te verlaten kan hebben. Nauwelijks uw gerechten geserveerd zal de vreugde om te vechten tegen tientallen wespen hebben (blijkbaar maken deel uit van het meubilair omdat ze doen helemaal niets om de verspreiding tegen te gaan). Het zwembad is erg mooi, maar kijk uit voor de kinderen, de diepte is overal 1m40 en banken zijn besmet met wespen. De obers en serveersters zijn vriendelijk, maar doodsbang door de dame (de manager). De armen worden gewijzigd om de 2-3 dagen, als vermoedelijk niet geschikt. Lady, ik noem het dat, omdat we zijn naam niet eens weten na drie weken. 'Beautiful wat er ook gebeurt, [...] doet niet veel, behalve enguirlander personeel en loungen bij het zwembad. Hij blokkeerde ook pony's, geiten, pauwen en kippen, zodat ze bang is (voor het eerst binnenliepen in volledige vrijheid in de woning). Als je geluk hebt als wij samen met een huwelijk vallen, zal het zwembad worden verboden op die dag en u zult het voorrecht diner in oververhitte veranda. Hier hopen we dat onze mening doel dat u zal dienen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super leuk!"

    24/06/2015

    We waren 2 weken in Borgo di Campagna en waren helemaal tevreden. De locatie is perfect en het zwembad met de prachtige schaduwrijke tuin met de kurkeik is gewoon mooi. De gastheren waren zeer vriendelijk en gastvrij. We kunnen alleen maar aanraden !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Borgo di Campagna reageert
    Dank u voor uw waardering. We zijn blij dat u had een leuk verblijf en we hopen u weer te zien in Borgo di Campagna van harte welkom om te mogen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "stupendous vakantie"

    12/08/2014

    Een voldoende ver van de zee voor degenen die nog willen veranderen vaak het strand en zie de kust, schone kamers, vriendelijk personeel en een uitstekende keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrijheid"

    13/07/2014

    De Borgo di Campagna is een zeer gastvrije plek, we voelden ons zeer comfortabel hier, de chef-kok heeft elke avond geprobeerd om een ??vegetarisch gerecht te bereiden. het huis van de plant en zijn zeer goed onderhouden en erg mooi. Recommended !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect verblijf"

    01/10/2013

    Eerste keer in de boerderij. Ik verbleef in juli met mijn familie en ik moet zeggen ... geweldige ervaring. Vriendelijkheid en vriendelijkheid van het personeel en managers, heerlijk eten en altijd anders en zeer zorgvuldig xi onze kinderen. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten