contactModalFeedback

Agriturismo Li Misteri

Loc. Zirra - Santa Maria La Palma, 9, Santa Maria La Palma - 07041 Alghero (Sassari)

"Super"
Volgens 50 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer warm verblijf"

    22/08/2019

    Zeer warm welkom en verblijf bij Julieta en Salvador. Het gevoel in een echt huis te zijn........................................................................................................................................................................................................................................ Om nog maar te zwijgen van Julieta's heerlijke keuken! We hebben twee zeer aangename nachten gehad!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Li Misteri reageert
    grasia's een vusaltrus
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een warm welkom en goed eten"

    12/05/2019

    Voor de rondleiding door Sardinië hebben we verschillende Agriturismo's gedaan en het was een van onze favorieten. De eigenaar was blij ons te ontvangen, ze deelde deze recepten van deze 4 digestieven met ons. Het eten was uitstekend en ze vroeg ons of we meer wilden. Ze bood me zelfs een grote tas vol citroenen uit haar tuin aan... Eerlijk gezegd, waren we niet teleurgesteld. Gefeliciteerd aan de dame. Het is een 10 van de 10. Ik adviseer zonder aarzeling.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Li Misteri reageert
    GRAZIE DI CUORE SALVATORE GIULIETTA LIMISTERI
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Goede aanbeveling"

    11/05/2019

    We voelden ons hier zeer comfortabel. Het eten was allemaal zelfgemaakt en typisch Sardijns. De gastvrouw was warm. De boerderij is een goed startpunt voor sightseeing,
    Wandelingen en stranden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    Agriturismo Li Misteri reageert
    Veel dank uit het hart
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    06/05/2019

    Zeer warme omgeving. Het eten was heerlijk, typisch Italiaans. De gastheer was super vriendelijk en zorgde ervoor dat we een geweldige ervaring hadden. We kwamen aan en er stond wijn en water op tafel. De wijn was ook zeer goed. Toen kwam de eerste gang en de tweede en derde gang en na onze maaltijd mochten we verschillende likeuren uitproberen. De algemene ervaring was verbazingwekkend. Het eten, de gastheer en de omgeving waren geweldig. Alles was zelfgemaakt en erg lekker. Ik hoop dat ik Li Misteri snel weer zal bezoeken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Li Misteri reageert
    tante grazie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer goed adres"

    26/08/2018

    De zeer vriendelijke ontvangst, een schone kamer met alle comfort. Het diner is de omweg waard en biedt plaats aan lokale producten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Lieve en informele sfeer"

    28/05/2018

    We voelden ons hier heel comfortabel. De kamers waren erg schoon en Giulietta is een geweldige kok en is bereid om te helpen met eventuele vragen. Er was niets mis met ons.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "weer vliegtuig .........."

    03/02/2018

    We waren al Pasen 2016 "Il Misteri". We heel erg veel. De eigenaren zijn zuvokommend en behulpzaam. We hebben een extreem comfortabel. De kamers zijn eenvoudig - maar functioneel. We hadden halfpension. Het ontbijt is niet te behandelen. Het diner fantastisch en net zo overvloedig. De eigen wijn met het - gewoon goed en fit. We willen opnieuw gaan !!! En het plan van de reeds :-). Italiaans is een voordeel. Je leert gewoon een veel over het leven op een boerderij Sardijnse ..... willen leren als je weet Sardinië (het noorden) is in goede handen. Om ergens snel te krijgen. Grazie Giulietta e Salvatore - ci vediamo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer comfortabel en uitstekend eten!"

    03/08/2017

    We hebben genoten van ons verblijf aan het begin van onze reis, dus we kwamen terug voor de laatste dag van onze reis. Li Misteri ligt op slechts enkele minuten van de luchthaven. Het ontbijt was overvloedig en heerlijk inclusief vers fruit uit de tuin. Diner was ook uitstekend en ik beveel het sterk aan bij Li Misteri; De gastvrouw is een uitstekende kok.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Li Misteri reageert
    many thanks limisteri
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijk eten. Vriendelijke en behulpzame eigenaar van de boerderij"

    21/06/2017

    Heerlijke dagen op deze boerderij. Zeer behulpzame eigenaars. Onze vlucht was drie uur te laat. We zijn geland en alles wat we contact opgenomen met meer dan 3 uur te laat (rond 01:30) hebben ze op het vliegveld wachtte ons naar en van zuholen. De verhuur stations zijn gesloten en taxi's, er waren niet veel. We hebben gevoeld zeer comfortabel op het veld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Li Misteri reageert
    dankzij een knuffel limisteri
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "doe!"

    15/10/2016

    We gingen hier voor de tweede keer. Juliet en Heiland hebben veel voor ons, rustige kamers, lekker eten, een overvloed aan fruit, onvergetelijke ervaringen, zoveel gepraat gedaan ..... We vonden belissimo. We keren terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Li Misteri reageert
    met een knuffel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Zeer mooie locatie, vriendelijke gastheren, ontspannen in de tuin"

    23/09/2016

    We brachten drie dagen. De omgeving is zeer mooi en rustig. Kamer en badkamer waren functioneel, maar heel eenvoudig, heel klein, weinig opslagruimte en te donker. Maar alles werkte. In de tuin kunt u goed ontspannen. Het eten was zeer goed, het ontbijt fantastisch en gevarieerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 2
    "Slecht"

    "ER ZIJN !!! DAT teleurstelling"

    01/02/2016

    We hebben niet de reden voor al deze goede beoordelingen niet begrijpen, misschien ben ik uit de lijn, maar met grote droefheid moet ik zeggen dat mijn ervaring helaas negatief. Gezien het feit dat de eigenaar-managers, zijn zo vriendelijk geweest, maar dit is niet genoeg voor een vakantie. Deze uitstekende opmerkingen die zij waren verbijsterd op het punt van het boeken van deze vakantie, maar het bleek een echte flop. Wij komen tot het punt, kamers te vergeten klein is, kun je niet eens omdraaien, is het moeilijk om de koffers te openen, zonder TV, je begrijpt het niet waar was het bed, maar het ergste dat ons heeft in verlegenheid gebracht, en toen ze kwamen terug van het strand in de avond en we moesten de hele eetzaal zo triest, vooral dat verlegenheid brengen mensen naar ons te kijken, in feite hebben we voelden echt slecht. Laat de badkamers te zeggen, zeer klein, met geen privacy, dan waren ze blind, dus alle dampen in de toch al kleine kamer binnenkwam, oh mijn God, wat kwelling, we begrijpen niet hoe het mogelijk is zo'n ding, in feite de foto's zijn misleidend, met betrekking tot de eigenlijk die van de kamers, waarom ga je niet foto's van badkamers te zien? Ik heb, na twee dagen we pakten en we hebben een meer menswaardige huisvesting voor een ontspannen vakantie gekozen. Geachte mevrouw Juliet, kunt u ons vertellen dat de kamers waren klein, maar kleine badkamers en de blinde, misschien met een beetje ambachtelijke. We zullen niet langer voet sorry, dank voor uw vriendelijkheid, maar je moet duidelijker zijn om de kamers te vertegenwoordigen. Diner zonder lof, we dachten dat een beetje typisch penne in plaats daarvan stelt ons, we ze thuis de penne. We voelen ons niet aan te bevelen aan iedereen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    15/10/2015

    We brachten 11 dagen in Sardinië en gebruik hebben gemaakt van Li Misteri als uitgangspunt voor onze dagtochten. Li Misteri is ideaal gelegen, maar je hebt een auto nodig om het eiland te verkennen van hier. De accommodatie is rustig en dank Navi ook gemakkelijk te vinden. De kamers zijn een beetje klein, maar dat betekent niet vallen op verder want je kunt de grote lounge en de mooie tuin kunt gebruiken. We werden hartelijk verwelkomd vanaf het begin en elke avond volop getrakteerd op Sardijnse specialiteiten - als gevolg van de taalbarrière ook vaak gediend als verrassingsmenu ;-) Bedankt voor de verwennerij!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en een uitstekende keuken"

    16/09/2015

    We verbleven bijna een week en hadden een geweldige tijd: op het platteland, kleine kamers, eenvoudig maar schoon en comfortabel. Uitstekende keuken met typische Sardijnse die elke dag gevarieerd. Family-run met extreme vriendelijkheid en behulpzaamheid van alle. Straconsigliato aan degenen die willen ontspannen, goed te eten en te genieten van de schoonheid van het noorden van Sardinië (Stintino, Asinara, Alghero, Argentiera) zonder al te veel km !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Li Misteri reageert
    veel dank een knuffel limisteri
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie!"

    16/09/2015

    Gedurende twee weken, heeft Li Misteri ons diende als een basis van onze Sardinië vakantie. De gastvrijheid en behulpzaamheid in alle aspecten van de Giulietta en Salvatore was overweldigend tijdens ons verblijf. Bovendien Giulietta's kookkunsten vaardigheden zijn onberispelijk. Elke avond was er heerlijke pasta gevolgd door een vleesgerecht met diverse bijgerechten en al uit de eigen productie. het eten van een verscheidenheid aan vers fruit, koffie en diverse likeuren (wijn en water inbegrepen) werd voltooid. Niet te vergeten de heerlijke zelfgemaakte jam bij het ontbijt te noemen. Onze accommodatie was eenvoudig, functioneel en zeer schoon, gelegen in het midden van een boomgaard. De boerderij is rustig met weinig verkeer, maar slechts 8 minuten met de auto van de luchthaven. Toch kan men de mooiste stranden en de grote steden te bereiken vanaf daar gemakkelijk. Wij willen graag van deze gelegenheid opnieuw naar Giulietta, Salvatore en familie bedanken voor die perfecte vakantie. Birgit en Christoph (chi mangava sempre il doppio)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Li Misteri reageert
    thanks altijd twee keer een knuffel om je weer te zien zodra mogelijk limisteri goede wijn
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten