contactModalFeedback

Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca

Via dott. Mario Amato, 10 (parallela a Via Spiaggia) contattare sempre all 347 3672714, 95016 Mascali (Catania)

"Super"
Volgens 35 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer gastvrij en super behulpzaam van de eigenaar "

    04/06/2019

    Rust en onvergetelijke geuren en rust
    Ik kom terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "5 dagen aan de voet van L'Etnà in een citrustuin."

    01/10/2018

    Agrotoerisme Gli Agrumeti sul Mare is gevestigd in een prachtige citrusplantage. Eenmaal in de tuin kunt u genieten van de rust van de plaats en toch is de plaats strategisch om het gebied van Tormina naar Syracuse te ontdekken via Catania en vooral de Etnà (die direct vanuit het huis te zien is). vanuit het huis zijn eenvoudig maar voldoende. De ontvangst van Giovanni en Anna is het warmst. Ze brachten veel tijd door met ons te adviseren over plaatsen om restaurants en markten te bezoeken en aan te bevelen. Veel dank aan hen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Bedankt voor de echte kritiek van onze vriendelijke Franse gasten, in feite zeer geïnteresseerd in al ons advies en echt liefde voor Sicilië in al zijn aspecten, cultuur, monumenten van de gastronomie enz. Je hebt indruk op ons gemaakt met je geest van hartelijkheid en vriendschap. We wachten nog steeds op je, een knuffel. Giovanni en Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Prachtig verblijf!"

    12/08/2018

    Mijn vriend en ik voelde me zeer comfortabel. Ik vond vooral de ouderwetse keuken en het huisje zelf. We hielden van de buitendouche. Omdat we altijd alleen achteraan zaten, hebben we ze uitgebreid gebruikt. Geweldig waren ook de vele gekko's en hagedissen! Giovanni is erg leuk en kwam ons ophalen van het treinstation en bracht ons er weer naartoe. Nogmaals bedankt! Het enige nadeel was het bed, dat helaas uit twee eenpersoonsbedden en vreselijke piepende bestond bestond! Mijn vriend legde ze toen samen met kabelbinders, dat was een stuk beter, maar het piepen bleef. Dus een echt tweepersoonsbed zou geweldig zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Beste vrienden, je bent erg aardig. Bedankt voor de echte beoordeling. Sorry voor het kraken van het bed, er waren losse voeten, we gingen meteen om het te repareren. Als je had gewaarschuwd, hadden we het eerder gedaan. Nu piept het bed niet meer - we wachten nog steeds op u om te genieten van ons milde klimaat, en onze rustige boerderij, tot ziens Giovanni R. italiano Cari amici, siete molto carini. Grace per la vera recensione. Scusa per il cigolio del letto, c'erano i piedi allentati, Siamo subito andati a ripararlo. Wees avessi avvertito, lo avremmo fatto prima. Ora il letto non cigola più - Ti stiamo ancora aspettando per goderti il ??nostro clima mite, e la nostra azienda agricola tranquilla, a presto Giovanni R.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Idyllische zomervakantie"

    02/08/2018

    Beste Anna, beste Giovanni, hartelijk dank voor het geweldige verblijf in jouw appartement in Puntalazzo! Het kleine dorp ligt aan de voet van de Etna, op slechts 8 km van de zee en de omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers. In het onlangs gerenoveerde en ruime appartement, dat ideaal is voor gezinnen, voelden we ons zeer comfortabel. Een hoogtepunt hier was het terras met uitzicht op zee! Op de binnenplaats is er een stenen barbecue met zitplaatsen; in de tuin groeien sinaasappel-, citroen-, peren-, pruimen-, abrikozen-, moer-, kastanje- en kersenbomen. Winkels zoals een slager, een kleine supermarkt en een café liggen allemaal op slechts 200 meter van het appartement. De gastheren Anna en Giovanni waren zeer sympathiek voor ons vanwege hun warme en vrolijke aard en gaf ons goede tips over speciale bezienswaardigheden van de regio en restaurants. Voor ons was het een onvergetelijke zomervakantie op Sicilië. Bedankt voor dat! Groeten Inge, Kurt en Hanna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Beste Inge, Kurt en Hanna, we danken je. Ze waren in staat om de kenmerken van de "Dependance Puntalazzo" te waarderen. Het is een hemelse plek. Ze zijn een erg leuke familie, we wachten nog steeds op je. een knuffel van Anna Giovanni en Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoe thuis te zijn!"

    08/07/2018

    We waren 5 dagen gasten van Giovanni, Anna en Mario. Het was een mooie vakantie. Het huis is erg mooi, goed onderhouden, met alles wat je nodig hebt om de vakantie aan zee te ervaren. Vooral vers. De buitenkant met een mooie tafel onder een veranda nodigt u uit om buiten te blijven om te eten, lezen, kaarten te spelen .... altijd gaaf. De zee is een 5/6 minuten lopen door privépaden waar je de auto kunt vergeten. En de zee .... SCHITTEREND! Echt een prachtig strand en kristalhelder water. Maar bovenal stelde ik de verwelkoming, de sympathie, de vriendelijkheid van Giovanni en Anna. Anna's grote zoetheid trof me. Mario, hun zoon, heeft meteen vriendschap gesloten met onze ... Ga weg na 5 dagen was een beetje melancholisch, alsof we elkaar voor altijd hadden gekend. Ik raad hun boerderij echt aan voor de structuur, maar vooral voor de geweldige familie die er zal zijn om je te verwelkomen met al zijn Siciliaanse ervaringen. Ik hoop terug te kunnen keren om hen opnieuw te bezoeken en je uit te nodigen dit deel van Sicilië te bezoeken, echt heel mooi .... hoe mooi heel Sicilië is !!! Acitrezza, Acicastello, Taormina, Catania ..... van het vissersdorp naar de grote stad is een geweldige ontdekking. Onze buren van de boerderij - Frans - werden verliefd op Sicilië, onze zee, cultuur en eten. LET OP: ga voor het diner naar het Palazzo Rosso, een restaurant dat Giovanni aanbeveelt ... echt goed en veel vis. Maar je moet ook naar de Scalo Grande in Santa Maria La Scala, een gehucht van Acireale. Afgezien van het uitzicht op de Timpa en de positie op de zee, lijkt de vis "gebakken" in het gerecht direct van de zee beneden omdat het vers, smakelijk, delicaat, gekookt met wijsheid is. En inderdaad, het gebied van de Etna biedt voedsel dat verschillende smaken heeft vanwege de aanwezigheid van de vulkaan en de samenstelling van het land. Vriendelijk en gastvrij personeel, bekwaamheid, ze spreken ook Engels ... iets dat in Italië niet zo voor de hand ligt. Vol met buitenlanders. HELLO Giovanni, Anna en Mario. Goede zomer van werk en zee .... we zullen elkaar zeker zien!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Geachte Sonia, uw beoordeling heeft ons verrukt. vooral je waardering voor het bedrijf en ons gezin. We bewonderen uw spontaniteit bij het beschrijven en positief evalueren van ons bedrijf. We zijn blij dat je gezond bent geweest en dat je vooral van Sicilië houdt. Je bleef in onze harten, we hopen je snel weer te zien .... en wie weet ook in Saronno! Felicitaties aan de hele familie: aan Sonia Massimiliano en Lorenzo. U bent altijd welkom in ons bedrijf.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een zeer aangenaam en zeer exotisch verblijf"

    02/07/2018

    Deze accommodatie ligt in een gebied met citroen- en sinaasappelbomen, dat een onnavolgbare sfeer geeft. Giovanni en zijn vrouw zijn zeer attent en discreet, ongetwijfeld dat als we iets nodig hadden, hij ons de info zou hebben gevonden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Beste Lydie en Francoise, We waarderen uw oprechte beoordeling. We zijn blij dat we je hebben leren kennen, je bent leuke en buitengewone gasten. We wachten weer op je. Zoals beloofd zullen we je onze verzoeken laten uitproberen. "La Dependance di Puntalazzo". Een koele en panoramische plek. Een vakantie op de eerste hellingen van de Etna. Aan de rand van het dorp Puntalazzo. Met boomgaarden (abrikozen, kersen, appels, peren en kastanjes.) De zee is bereikbaar binnen 8 km of ongeveer 15 minuten met de auto, een knuffel, Giovanni, Anna en Mario.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijk verblijf tussen de sinaasappelbomen!"

    06/06/2018

    Giovanni en zijn familie waren erg gastvrij, je voelt je goed en ontspannen zodra je de poorten oversteekt! Alles in onze kamer was heerlijk en er voor ons. Giovanni gaf ons veel aanbevelingen, met name een super lokaal restaurant en we hadden het genoegen elke dag verse sinaasappels voor onze deur te vinden! De locatie was perfect om de omgeving, de Etna, Taormina en het prachtige landschap te verkennen. Ik wou dat we konden iets langer gebleven zijn op deze charmante plek, we zullen zeker terugkomen als we weer naar Sicilia gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Beste Leonie Pellissier, we zijn erg blij dat je van onze boerderij hebt genoten. Helaas heb je weinig tijd gehad. We wachten weer op je, want we hebben beloofd dat we je in de "Dependance of Puntalazzo" een frisse en panoramische plek op de Etna mogen verwelkomen, in een suitte. Nogmaals bedankt voor het zo goed beschrijven van onze echte boerderij. Ik zie je snel dat je goed en aardig bent. Tot ziens! Giovanni en Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige omgeving en zeer ontspannend!"

    12/05/2018

    We verbleven in Russo Rocca agriturismo voor 4 nachten en genoten van ons verblijf. De accommodatie bevindt zich in een citrusboomgaard die een zeer mooie omgeving was, met heerlijke geuren en een fantastisch uitzicht op de Etna. Het was erg rustig en ontspannend en het was heel dicht bij het strand. We verbleven in het "oude huis" en de accommodatie was zeer ruim, comfortabel en schoon met onze eigen veranda om te genieten van het ontbijt en het avondeten na onze dagtochten. Giovanni was erg gastvrij en hij kwam ons ontmoeten toen we moeite hadden om de accommodatie te vinden toen we aankwamen. We zouden het zeker aanbevelen aan anderen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een week in het paradijs"

    13/03/2018

    We hebben besloten om te verblijven in Johannes, tot de dag voor aankomst. Daarom was het allemaal heel spontaan. We kwamen eind februari, en aangezien het bedrijf niet op het moment gesloten is, werd alles speciaal voor ons bereid. Giovanni en zijn familie zijn zeer gastvrij en toegankelijk waren in alle zaken die altijd via WhatsApp. Op de laatste dag waren we gereden naar het station en toch rijkelijk beloond. we hebben echt genoten van het verblijf. Omdat we echt de enige gasten en de boerderij was niet open, hadden we de hele plantage voor ons. De boerderij is gelegen tussen de zee en de Etna, dat is energetisch een heerlijk krachtige plek. Als dan de wind waait en de zon schijnt, het is als het paradijs. Sinaasappels waren zo geweldig dat we druk en gewoon tijd om te ademen en te komen. Onze één jaar oude dochter genoten van de vele rechtszaken heeft zich geplukt sinaasappelen, met een bal spelen of rond te rennen. Het strand met kiezels ze hield. We reisden met de trein naar gitaar-Riposto en vervolgens liep vanaf daar. Neemt een moment, maar kan worden gedaan. Supermarkten zijn op loopafstand (ongeveer 20 minuten), maar helaas de omliggende wijk is niet zo mooi. Het is ongeveer een hoop troep. Maar misschien is het anders tijdens het seizoen. U kunt de ruimte goed gebruiken vanaf daar activiteiten te nemen aan de kust of op de Etna, als je op een gegeven moment genoeg van rust. Helaas voor ons het weer niet goed spelen, maar als we gewoon pech. We zullen weer terug met vreugde op een ander tijdstip zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 9
    "Super"

    "Paradijs - maar geen appels ...."

    06/01/2018

    We hebben het feestseizoen 2017 doorgebracht in de "Casa della Nonna" (een van de accommodaties beschikbaar bij Russo Rocca) die willen ontsnappen aan de waanzin van de kerstbusiness en het weer in het VK. Het kleine complex bevindt zich in een boomgaard met citrusvruchten en toen we eenmaal de poort achter ons hadden gesloten, bevonden we ons in een eigen wereld - bomen vol fruit die de geuren van citroenen, sinaasappels en grapefruits afwerpt. Na een paar bochten stonden we ineens voor de accommodatie. De lay-out was erg gul, een grote slaapkamer met zeer comfortabele matrassen en een prachtig uitzicht op roken Mount Aetna, een badkamer met bidet en een warme en krachtige douche. De keuken met woonkamer was functioneel en adequaat uitgerust en toen we Mediasat TV bekeken, zagen we een lachend gezicht (gezicht tillen) Berlusconi in plaats van een chagrijnige Theresa May - wezenlijk geen verschil! Omdat de buitentemperatuur behoorlijk kan dalen zodra de zon verdwijnt, was het goed om een ??goed werkende verwarming te hebben. We hebben ontbeten voor de "casa", blootgesteld aan de zon en beschermd tegen de wind. Het water van de zee (7 minuten lopen) is glashelder en was nog warm genoeg om een ??korte duik te nemen op eerste kerstdag - verrassend genoeg was ik die dag de enige zwemmer! Ik zou het dorp Mascali geen "parel" noemen, maar Riposto en Giarre op loopafstand zijn prachtig en hebben dagelijks een vismarkt, veel goede eetgelegenheden en allerlei winkels. Het beste van Russo Rocca is de gastvrijheid van Giovanni, de eigenaar. Hij liet ons een deel van zijn familie voelen, hielp bij het selecteren van de juiste biologische citroenen voor onze limoncelloproductie, zorgde ervoor dat we alles hadden wat we nodig hadden tijdens ons verblijf en gaf ook zeer nuttige informatie over het gebied - precies de juiste mix van aanwezigheid en discretie, precies wat we nodig hadden. We kochten ook wat olijfolie van zijn familieproductie om mee naar huis te nemen - mild en fruitig, fantastisch! Met deze olie en de limoncello (die binnen een paar weken klaar zal zijn om te drinken) zullen we herinnerd worden aan de Siciliaanse zon en de warme gastvrijheid gedurende het hele jaar 2018 - en dan is het weer tijd om Anna en Giovanni weer te bezoeken! We kijken er naar uit en zeggen opnieuw "grazie per tutto"!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Maddalena en Thomas, bedankt dat je onze boerderij hebt gekozen voor je vakantie. je recensie is speciaal. Uw beoordeling is uniek. Uw beoordeling geeft ons veel voldoening. We zijn blij dat je van onze boerderij hebt genoten. Rust en vrede tussen citroenen en clementines, de Etna en de zee: ik denk dat je een grote limoncello hebt gemaakt. We nodigen je uit om terug te komen. De volgende vakantie bezoeken we onze dependance op de Etna op 600 meter boven zeeniveau. In Puntalazzo. Puntalazzo is. een klein landelijk dorp. Bij Puntalazzo cultiveren we. abrikozen, kersen appels, peren en kastanjes. Een Puntalazzo is er zeer vers en panorama aan de oostkust van Sicilië Giovanni Anna en Mario.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    02/01/2018

    We waren in december in de kleine paradijs in het midden tussen rijpe mandarijnen, citroenen, sinaasappels en grapefruits. De plant kan echt worden omschreven als een klein paradijs, want zodra je rijdt op de hoofdweg door de poort, kun je jezelf onderdompelen in de plantage gaat door naar de achterkant en de woningen bereikt. Hier dan is er ineens een prachtige stilte en je krijgt niets, zo genoten van de buitenwereld en kan het citrus ruiken. De appartementen hebben elk een terras voor de deur en zijn heerlijk rustiek ingericht. We verbleven in La Casa della Nonna. De keuken is volledig uitgerust om goed te koken. La Casa della Nonna heeft een ruime slaapkamer en badkamer, en een gezellige keuken. Allemaal heel netjes en schoon. Giovanni is zeer behulpzaam, en er altijd als je iets nodig hebt, of heeft een vraag. De communicatie liep feilloos voorbij WhatsApp. Hij heeft respect voor ons een paar goede tips. Waar restaurants en excursies. Het strand met steentjes kan worden bereikt in een paar minuten lopen. De weg naar restaurants en supermarkten is ook niet ver met de auto. Met een 20 minuten lopen naar Riposto bereiken. Er is nog meer restaurants, bars en leuke winkels. Dit was een goede ervaring geweest. Etna, Taormina, Catania en nog veel meer kunnen allemaal verkennen van hier. Ons verblijf hier was gewoon geweldig en authentiek. We zouden graag weer terug komen! Veel dank aan Giovanni!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Beste Joan, lieve Marcel, dank u, dank u voor ons bedrijf trouw beschreven. Ik zag dat je blij om te verblijven in mijn huis waren. En geniet van onze natuur, de stilte, de authenticiteit van ons assortiment. U bent erg aardig. Ik hoop dat je snel terug komen naar Sicilië; Ik, zoals beloofd, ik zal u tonen onze boerderij in Puntalazzo. Tot ziens, groeten voor 2018. Giovanni.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "very nice"

    23/11/2017

    We waren aan het eind oktober Giovanni gast. Het weer was fantastisch, alleen in de avond pas buiten te zitten. De kleine citroenboomgaard is mooi, heeft een uitzicht vanaf het terras van de Etna. Het appartement (La casa della nonna) is gezellig rustiek ingericht, de badkamer en de keuken is compleet alle self-catering beschikbaar. Alles was super schoon en netjes. Giovanni is zeer behulpzaam, had wat advies over. Restaurants / Shopping / Excursies klaar en was altijd beschikbaar. Het gebied rondom de boerderij (Giarre / Riposto / Mascali) is een samengesmolten voorstad / stad Catania, veel industriële park. Supermarkten en een aantal leuke restaurants zijn bereikbaar met de auto in 5-10 minuten, anders zijn er een aantal prachtige bestemmingen in 30-60min afstand een treinstation met gemakkelijke toegang tot Catania dicht. Een mooie (in oktober bijna verlaten) kiezelstrand met kristalhelder water ligt op loopafstand in 5 minuten. Al met al hadden we een erg leuke week - dank je wel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    liefde Mareike Dank u voor het kiezen van onze boerderij Je bent heel aardig. Ik ben blij dat je goed zit. Ik hoop dat je terug te komen. Tot ziens Ciovanni Russo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    03/11/2017

    We zijn in Trentino Alto Adige kwam naar Sicilië als de eerste keer het prachtige eiland, zoals de familie Russo is beschikbaar in alle dingen. Het oude huis en cannicciola waren zeer comfortabel met alles op de juiste wijze als er iets ontbrak vragen en meteen was het geregeld. Zeer dicht bij mooie plekjes om weer te bezoeken Ik dank de Russische familie voor de mooie vriendschap die is vastgesteld
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Ik dank de aanhankelijk beoordeling. Het was een waar genoegen om je te ontmoeten. De boeiende enthousiasme van Deborah en zijn leuke familie ons verbaasd. De sterk verlangen om te ontdekken, om te zien, en waarderen elke hoek van onze Sicilië waren zeer onder de indruk. Zeker je in staat zijn geweest om de geest van de boerderij te vangen, volledig reprising in het Siciliaanse wereld delen gewoonten en tradities geweest. Uw vriendschap is echt waardevol. U bent altijd welkom in ons bedrijf. John, Anna en Mario
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Ik dacht dat beter."

    16/10/2017

    Gepositioneerd in het midden van de citrus, rustige plek, maar de accommodatie is een beetje verwaarloosd, maar zeker leuk om weer terug in de noodzaak van onderhoud, ontbrak de zeep, gerechten niet echt ingewikkeld adeguate.Accesso met deur die moet altijd handmatig worden geopend en gesloten gemeenteweg en niet helemaal in orde is. Uitstekende sfeer en vriendelijkheid van de eigenaar, maar moet meer aandacht besteden aan de kleine dingen die het verschil maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Gli agrumeti sul mare di Russo Rocca reageert
    Alexander, allereerst bedankt voor de erkenning van onze bereidheid en vriendelijkheid en ons bedrijf hebben geïdentificeerd als een rustige plek temidden van citrus boomgaarden. Maar we betreuren het dat: "van uw standpunt", iets gevonden heb je niet naar wens. Hoewel hij heeft verbleven in de "oude huis" de grootste accommodatie, comfortabel en we klaar. Zeker Alexander verwart onzorgvuldigheid met de echtheid en eenvoud niet gekunsteld van ons aanbod. Gezien de nog steeds attenzioniamo signalering meer zorg en het onderhoud van onze accommodatie, die niet volledig verwaarlozing te verzorgen en regelmatig te onderhouden; Wij waarderen onze activiteiten. We vonden dat zepen en hoffelijkheid shampoo-douche waren nog steeds in het bad geplaatst, aan de bovenkant op de hoedenplank, misschien minder zichtbaar. Wij geloven altijd dat gasten die geen behoefte te doen hebben is te raadplegen ons, wij zijn altijd beschikbaar om al hun behoeften, ons belang is om te voldoen aan en iedereen tevreden. Het is onze gewoonte, en we deden het goed met Alexander, met de vraag gasten als ze zijn blij met het gebied, en als ze nodig hebt of iets ontbreekt; Vanaf Alessandro hadden we een positieve reactie; Ook weten we niet vast te houden en we dwingen niemand anders. Houd er rekening mee dat de toegang tot het bedrijf is beveiligd met een smeedijzeren hek van oude en fijn bewerkte, zijn we van plan zijn automatisering; stellen we vast en welkom op onze gewaardeerde gasten dat we op vakantie en hebben niet de drukte en zorg opgelegd door de dagelijkse routine, stap dan uit naar de poort en al de reden te openen om te genieten in de lucht de geur van bloemen citrus, de wind komt uit de zee of de geur van de aarde van ons bedrijf, en nu in de winter de rode mandarijn en gele citroenbomen puntjes op de groene bomen. Is het niet iets unieks? Wij houden om erop te wijzen dat we zijn niet en zullen niet van een dorp of een 5 sterren hotel, maar een echte boerderij, waar ze groeien citrus- en waar we de emotie van het leven in een echt huis in het Siciliaanse platteland zijn! We zijn echter getroost door het applaus van de gasten die; en dat steeds vaker terug te komen en word speciale vrienden van onze hele familie. recht Alessandro Hij is dat het de kleine dingen die het verschil maken, zijn we perfect in harmonie met deze geest Zijn tips zijn waardevol volg ze zeker. Reactie door Alessandro moedigt ons aan om voortdurend te verbeteren en verwachten dat het weer stil: het is een graag geziene gast van ons bedrijf; meer dan alleen twee dagen na door te brengen, zodat ze eigenlijk een ware en echte vakantie genieten in contact met de natuur, aan de voet van de Etna en in de buurt van de zee tussen de geuren van citroenen en mandarijnen en sinaasappelen. Giovanni Russo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 9
    "Super"

    "Very nice!"

    18/07/2017

    Zeer dicht bij een mooi strand, Taormina, de Etna en Catania: Excellent location. Landhuis, dicht bij de natuur, omgeven door citroen- en sinaasappelbomen. We waren in Casa della Nonna 3 personen: 1 kamer + volledig uitgeruste keuken. Zeer aangenaam terras met uitzicht op de Etna, die een splash gemaakt met onze vrienden op Facebook.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten