contactModalFeedback

Agriturismo Villa Flavia

C.le S.Rosalia Graffetta/Serrafiori, 97015 Modica (Ragusa)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Geweldige plaats"

    07/10/2019

    Mooie woning, schoon en goed onderhouden. De gastheer Nanni is heel gemakkelijk in de omgang; hij is altijd beschikbaar om te helpen of aan te bevelen.
    Het ontbijt is zeer goed. We hebben elke ochtend buiten gegeten, het was geweldig!
    Nanni en zijn dienstmeisje ontvingen ons 4 dagen; elke keer als we ze tegenkwamen, was het met een glimlach.
    Terwijl we daar waren, brachten we onze tijd door in Vendicari (Calamosche strand), Modica, Pozzallo en Sampieri strand.
    Met andere woorden, een geweldige locatie om veel plaatsen te bezoeken!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijk verblijf"

    09/09/2019

    Zeer liefdevol ingerichte villa met tuinidylle, een geweldige verhuurder en elke ochtend een heerlijk zelfgemaakt ontbijt en een glimlach van Anna! We voelden ons zeer comfortabel!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Perfecte vakantie"

    08/09/2019

    We waren 10 dagen in de accommodatie en waren volledig tevreden.
    De boerderij ligt in het achterland tussen Pozzallo en Modica en is gemakkelijk bereikbaar. De snelweg van Catania ligt op ongeveer 15 km afstand. Op dit moment is er iets om op te letten, vanuit welke richting men aankomt. Komende vanuit het noorden, is de toegangsweg afgesloten, dat wil zeggen vanuit het zuiden.
    We werden hartelijk verwelkomd door de heer Nanni, die ons alles precies heeft uitgelegd en altijd beschikbaar was voor vragen.
    In de ochtend werden we verwend met een heerlijk ontbijtbuffet. Het appartement was schoon en ruim, het terras en de keuken waren voordelig.
    Het zwembad kan op elk moment gebruikt worden en is zeer groot.
    De tuin is mooi aangelegd, schaduwrijk en we kunnen alle fruit en kruiden in de hand werken.
    Er waren ook parasols voor het strand en tennisrackets voor de eigen tennisbaan beschikbaar. Tennissen was in deze tijd van het jaar een beetje vervelend, omdat de baan niet in de schaduw en niet verlicht was, dus het was erg warm.
    We hebben erg genoten van de vakantie en zouden zeker weer een huwelijk boeken, als we weer in dit gebied van Sicilië zouden komen (steden om te bezoeken zijn in de nabije omgeving Modica, Ragusa, Notto, Siracusa).
    Naar het strand was het met de auto ca. 5-10min te rijden.
    Bedankt voor een aangenaam verblijf,
    Wolfgang en Christine
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige rustige plek met een warm welkom"

    03/05/2019

    Deze agriturismo werd onlangs met zorg gerenoveerd. Nanni's familie woont er al eeuwenlang en hij heeft er een deel van het originele meubilair bewaard. We waardeerden het dat we een keuken hadden om 's avonds met de kinderen te kunnen koken en ze vonden het heerlijk dat ze buiten konden rondrennen en in het zwembad konden zwemmen. Nanni liet ons de johannesbroodbomen zien en gaf ons graag advies over wat er te zien was. Ik hield van het licht hier, de citroenbomen, het zwembad en de rustige sfeer. Grazie Nanni!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Flavia reageert
    Dank je wel Isabel, te vriendelijk. Goed om naar huis te gaan en je snel weer te zien!

    Nanni
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek - zeer gezellig, zeer mooi"

    26/04/2019

    We brachten 6 nachten door in Villa Flavia en verkenden de SE van Sicilië. Nanni is een zeer aardige en gastvrije gastheer. We voelden ons zeer welkom. De tuin is een oase, vol met citrusplanten, bloemen en olijfbomen. We kunnen deze plaats aanbevelen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmante en rustige accommodatie met vriendelijke gastheren"

    08/09/2018

    Een ideale uitvalsbasis om het zuidoosten van het eiland te verkennen. De binnenplaats is zeer aantrekkelijk en smaakvol ingericht, er zijn verschillende zitjes buiten. Host Nanni is zeer meegaand en biedt gasten aanbevelingen voor bezienswaardigheden, restaurants en stranden. Het ontbijt is uitgebreid en vers. 'S Avonds kunt u genieten van de sterren en de stilte op het balkon of in de tuin, maar ook op een paar minuten rijden in het volgende dorp met restaurants. Als u wilt, kunt u ook voor uzelf zorgen in een goed uitgeruste keuken. Een zwembad biedt verkoeling, de zee is niet ver weg en biedt - afhankelijk van uw smaak - van het volledig uitgeruste Lido tot aan het afgelegen strandgedeelte voor elk wat wils.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BETER DAN IK VERWACHT"

    01/09/2018

    Villa Flavia heeft me vanuit alle gezichtspunten voldaan. Gelegen in het rustige platteland tussen Pozzallo en Modica, lijkt het een soort van oud landelijk dorp, maar goed ingericht met zorg en nuchterheid, badend in het licht en gestreeld door de zeewind. De zee ligt op slechts een paar kilometer afstand en in minder dan een uur bereikt u alle historische centra van de barok, Syracuse, Ragusa, Noto, Scicli, Modica en de prachtige stranden van Vendicari, SM del Focallo en Sampieri. Nanni de eigenaar en zijn medewerker Anna verwelkomen u als familie, met vriendelijkheid en grote professionaliteit. Eenvoudig maar ruim appartement, compleet met alle comfort. Brede en aangename gemeenschappelijke ruimtes in de tuin en onder de prachtige veranda die grenst aan het centrale plein in witte steen. Aanbevolen voor liefhebbers van rust en ruimte en voor diegenen die alle prachtige plekken van kunst van dit deel van Sicilië willen bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs met hart"

    25/08/2018

    Op de boerderij is Villa Flavia de man en zijn wensen - we werden hartelijk verwelkomd door Nanni en vergezeld - in het centrum. Met veel liefde heeft hij ons de geschiedenis en de vruchten van zijn tuin uitgelegd en getoond. Het zeer overvloedige ontbijt was het genot voor een goede start van de dag. Elk klein ding - of dit nu het verlangen was van onze gasten om in het gebouw te ontbijten in plaats van in de open lucht en dus een onmiddellijke bedekking van een tafel binnenin of de uitleg van de Siciliaanse ontbijtbars etc. had grote betekenis. Nanni nam veel tijd om onze vragen te beantwoorden - hij was een zeer speciale gastheer met veel hartelijkheid. Onze verzoeken, of het nu ging om een ??lunchpakket voor de terugvlucht of om theatertickets voor het poppentheater in Syracuse te reserveren, werden allemaal zonder aarzeling vervuld. Alle mensen op de boerderij ontmoetten ons alsof we familieleden waren. We konden veel lijst - de accommodatie zelf met nieuwe keuken voor self-catering en de locatie is geweldig - de jongens genoten vooral het geweldige zwembad en tennisbaan. Mijn vrouw en ik proefden vijgen en druiven die aan de takken in de tuin hingen. We kunnen alleen maar bedanken voor het geweldige verblijf en de menselijke warmte die we van Nanni en zijn familie hebben gevoeld, en als we terugkeren naar het gebied, lijdt het geen twijfel dat we weer bij Nanni zullen zijn. Met dank aan Nanni en zijn familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    22/08/2018

    we brachten 3 weken door in Nani tijdens de zomer van 2018, en we zullen nog terugkomen! het huis van Nani en Ana was geweldig, ze zijn schattig, het appartement, het zwembad en de tuin, alles was perfect, nogmaals bedankt aan jullie twee Ik beveel deze plek aan,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    15/08/2018

    We hadden een fantastische 10 dagen bij Giovanni's, die ons verwelkomde in zijn ouderlijk huis dat hij in een pension had gerestaureerd. Onberispelijke service, een authentieke, met smaak gerenoveerde woning, een zeer aangenaam zwembad midden in de olijfbomen en amandelbomen, kortom een ??echte oase van rust. Villa Flavia ligt op 25 minuten van Modica en op 10 minuten van het strand in Pozzallo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "geweldige villa op een prachtig eiland"

    02/07/2018

    we zijn net teruggekomen na een verblijf van iets meer dan een week in de prachtige villa flavia. geweldige accommodatie op een rustige locatie met Nanni de uitstekende gastheer en niet te vergeten Anna serveert ons dagelijks een fantastisch ontbijt. zou het ten zeerste aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Villa Flavia reageert
    Geachte mevrouw Particia, Bedankt voor de mooie woorden die u hebt doorgebracht, het was me een waar genoegen u hier bij ons te hebben! We wensen je een goed rendement en hopen je snel weer te zien! Hugs Nanni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk verblijf in Villa Flavia"

    12/06/2018

    We hebben een hele goede vakantie gehad in Villa Flavia, de boerderij is met smaak gerenoveerd, de tuin en het zwembad zijn zeer aangenaam. Onze kamer was schoon en comfortabel. En onze gastheer Nanni was heerlijk en zeer behulpzaam!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Flavia reageert
    Veel dank Karine! Ik hoop dat je vakantie het beste verloopt! De beste wensen en tot ziens Nanni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "geweldige accommodatie, rustig, vriendelijk, erg leuk"

    22/05/2018

    we waren met onze 4 -jarige dochter in de villa Flavia. het hele pand ziet er geweldig uit. het ontbijt is geweldig. het zeer leuke team, is attent en warm.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    Agriturismo Villa Flavia reageert
    Geachte heer Björn Hartelijk dank voor uw ervaring in de Agriturismo Villa Flavia en voor de waardering, Het was een genoegen u te ontmoeten en we kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen. Groeten Nanni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sfeer van het verleden, gastvrij en ontspannend"

    20/05/2018

    Een goed onderhouden historische structuur, ruim, romantisch, schoon en goed verzorgd. Dhr. Nanni beschikbaar en vriendelijk, altijd klaar om plaatsen en bezienswaardigheden aan te bevelen. Mevrouw Anna is erg aardig en maakt goede snoepjes. Jammer dat het niet langer was gebleven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Villa Flavia reageert
    Geachte heren Paolo en Nadia, bedankt voor het delen van uw ervaring bij Agriturismo Villa Flavia en voor de mooie woorden die u heeft uitgegeven; Namens mij en mevrouw Anna bedank ik u en wij verheugen ons erop u, onze gasten keer op keer met het hele gezin te mogen heten. Groeten Nanni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, rustig, omgeven door platteland en ooit zo'n warm welkom !!!"

    07/05/2018

    Ons kleine gezin van 5 is net terug van Sicilië na een verblijf in verschillende agriturismo-locaties. Alle waren een zeer positieve ervaring, maar deze was een favoriet bij elkaar. De eigenaar en het personeel zijn de meest behulpzame en gastvrije we zijn tegengekomen en maakte ons verblijf zo een gelukkige tijd. De kinderen vonden het heerlijk om in de tuin rond te rennen, het zwembad te gebruiken en hun ouders uit te dagen om te voetballen. Het ontbijt was heerlijk, de ontbijtruimte en kamer mooi en idyllisch en ze hebben echt een inspanning geleverd om ons tegemoet te komen. We zullen die lekkere chocoladetaart missen !! Voor de volwassenen hielden we van de rustige en prachtige omgeving van de charme van de oude wereld, vermengd met modern gemak waar je alleen vogels hoort zingen en af ??en toe een koe van de achtergrond opbelt. De kamers zijn mooi, ruim, vol licht en zeer schoon. Het enige jammere was om te vertrekken ... maar we zullen zeker terugkomen op ons volgende bezoek aan dit eiland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Flavia reageert
    Beste mevrouw Verena, Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Agriturismo Villa Flavia en voor de prachtige woorden die u heeft besteed! Mevrouw Anna en ik hopen u weer te zien, onze graag geziene gasten. De beste wensen Nanni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten