contactModalFeedback

Agriturismo Don Carlo

Via Pozzo Rocca, 1 - Fulgatore, Erice 91010 Erice (Trapani)

"Super"
Volgens 32 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer goede vestiging "

    28/01/2020

    We zijn erg blij met ons verblijf op Agriturismo Don Carlo, gelegen op het platteland in de buurt van Erice. Er heerst een rustige en familiale sfeer. Anna en Rosa's lunches en diners zijn gewoon heerlijk. We hadden heel Sicilië op ons bordje...We hielden van deze plek...We verbleven er 9 dagen in juli 2017. Wij raden deze agriturismo aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank u wel. Dank u wel. Ik hoop je snel te zien.
    Leonardo

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6,5
    "Redelijk"

    "Agriturismo ganz o.k."

    02/11/2019

    Wir haben 4 Tage auf dem Bauernhof verbracht. De Empfang-oorlog was trocken und unpersönlich. Das Zimmer war geräumig und sauber und das Babybettchen staan bereit. Jedoch war es ziemlich klamm und im Bad roch es leicht nach Abfluss. Allgemein kann man sagen, dass die Einrichtungen (Bad, Babystuhl, Wasserspender) schon ziemlich in die Jahre gekommen sind und nicht zum gepflegten Bild nach Aussen passen. Was das Abendessen angeht, dus hatten wir bessere Erfahrungen bei anderen Agriturismen gemacht. Hier staat de Vorspeise Vorspeise schon auf dem Tisch, noch bevor wir uns hingesetzt hingesetzt hatten. Es gab gar gar keine andere Wahl, als das was uns aufgetischt wurde. Wenn man etwas bestimmtes nicht essen konnte, bekam man dafür 3 Stückchen Käse en 3 Stückchen Wurst. Für den Preis erwartet man eine bessere Leistung. Vom Frühstück gab es reichlich.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Het spijt me dat je niet echt genoten hebt van je verblijf bij ons. Met betrekking tot de onaangename geur werd ik ook gemeld door degenen die de schoonmaak deden en dat was te wijten aan de luier die 24 uur in de kamers bleef!
    L.Zichichi
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Meer dan wat u kunt vragen "

    06/08/2019

    Dit is de eerste keer dat ik een review laat, maar voor de boerderij don Carlo kan ik er niets aan doen! De locatie is strategisch voor een bezoek aan de omgeving, de structuur is gezellig en zeer goed onderhouden, de kamers zijn ruim en schoon, de bedden comfortabel en kwaliteitslinnen. Het eten is heerlijk, van ontbijt tot diner, de wijn en olie van de boerderij is van uitstekende kwaliteit (wat zelfs in een boerderij niet vanzelfsprekend is: "wij doen dit" betekent niet noodzakelijkerwijs: "Het is goed"). Mevrouw Rosa verwent haar gasten elke dag met haar echte "thuiskeuken": eenvoudige gerechten, echte ingrediënten en bovenal veel liefde! De echte toegevoegde waarde van deze plek, die geen prijs heeft, is in feite DE PEOPLE: de heer Leonardo, mevrouw Anna, mevrouw Rosa, zijn van een unieke gastvrijheid, niet spaarzaam met tijd, advies, aandacht zodat gasten een positieve ervaring kunnen beleven, die precies "meer dan nodig" geeft. Bedankt voor "het openen van uw huis voor ons"! Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Nou, dat is alles wat er is!"

    26/06/2019

    We kozen deze agriturismo vooral vanwege de centrale ligging in de bezoeken die we wilden afleggen en gezien de uitstekende score. We hebben 4 nachten doorgebracht en hadden halfpension. We waren erg teleurgesteld over de foto's op de site die niet meer gerelateerd zijn aan de werkelijkheid. Inderdaad, een nieuw gebouw van okerkleurige kleur kwam uit de grond voor het zwembad en verpestte een beetje de charme van het oude. Bovendien was de bouwplaats nog steeds in bedrijf, waardoor de rust van de plaats werd verstoord.
    We waren niet meer blij met de receptie. We vroegen om 1 uur voor de check-in te arriveren en dit werd geweigerd, omdat volgens de verklaring van de eigenaar: "als er geen bijzondere reden is, moet de aankomst binnen de geplande tijden plaatsvinden. We arriveerden op het terrein (om 16:30 uur), de ontvangst was vlot verlopen, we kregen onze kamer te zien, de tijd van het ontbijt en het diner werd aangegeven. Geen uitleg over het veld, van wie het is, wat doen ze. Geen glas water of een welkomstkoffie. Ik wil erop wijzen dat ik zeer goed Italiaans spreek en dus perfect in staat ben om te converseren. Eenmaal gevestigd, gaan we naar het zwembad en een groep van 9 personen komt aan. Dit is hun laatste dag. En als zodanig nemen hun aperitief bij het zwembad met goede bruschetta gemaakt door Rosa, die deelneemt aan hun vreugde zonder te denken dat het misschien leuk was geweest om er nog 2 te doen om ons een goed gevoel te geven! Nou, nee! Nee! Nee! We gaan terug naar onze kamer omdat we ons te veel voelen. Kortom, het is niets ernstigs, maar zoals we zeggen, de eerste 90 seconden zijn de belangrijkste voor een goede relatie en de onze waren niet geweldig. Net als de keuken! We hebben tijdens ons verblijf verschillende agriturismo's gedaan en we begrijpen niet hoe enthousiast de meningen zijn over Rosa's keuken, die goed maar niet buitengewoon is. Wij raden u aan om niet halfpension te nemen en zelf de rijkdom van de lokale keuken te ontdekken op slechts enkele kilometers rondom het landgoed. Uiteindelijk eindigde ons verblijf met een misverstand over de totaalprijs, wat naar onze mening niet erg eerlijk was, maar wel goed! Vergeet niet om de totale prijs per persoon te vragen! Uiteindelijk hebben we zelfs met deze parasitaire elementen een mooi verblijf gehad, maar op de hele reis is het voor ons de ergste ervaring.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Mi spiace per questi, "tanti", fraintendimenti. Vorrei commentare l'ultima lamentela: i ns prezzi sono pubblicati sul ns. sito e su tutti i portali dove siamo presenti. Comunque credere di aver trovato un agriturismo che con soli 55 euro al giorno ti possa dare letto, colazione e cena per due persone é così irrealistico che viene difficile pensare che qualcuno possa convincersene!.
    Leonardo
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      5,5/10
      "Misleidend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie locatie en goede locatie"

    11/06/2019

    We zijn al 1 week op deze boerderij en hebben excursies gemaakt in de omgeving. De faciliteit is prachtig, helaas konden ze er geen gebruik van maken, omdat het weer niet optimaal was. Ontbijt en diner waren erg goed. Rosa is een fantastische kok.


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon super!!!!!! "

    05/06/2019

    Mooie goed onderhouden woning met een groot zwembad en grote gastheren. Vooral Rosa die ons 's avonds culinair verwend heeft en Anna die onze ochtend heeft gezoet!!!!!!!!
    Ik hou van jullie allebei!!!!!!
    Marion&Ekke
    29.05.-04.06.2019
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Proost en dank je wel.
    Leonardo Anna Rosa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Rustig en ontspannend verblijf"

    01/05/2019

    Zeer schone kamers. We voelden ons zeer welkom bij het personeel van Anna en Rosa, die zeer vriendelijk waren. We hebben altijd al uitgekeken naar hun kookvoorbereiding. Eten en ontbijt waren heerlijk. Zal zeker nog een keer langskomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure ontspanning"

    16/05/2018

    We verbleven 10 nachten in Agriturismo Don Carlo met onze zoon (3,5 jaar) en niet vervelen. Het complex is zeer goed uitgerust, mooi ingericht, goed onderhouden en schoon. Het team van Don Carlo is uitstekend. Anna en Rosa zorgde goed voor ons, maakte het verblijf speciaal. De bediening was altijd open en hartelijk. Het ontbijt was altijd heerlijk, met veel zelfgemaakte delicatessen van Anna, altijd vers en uitstekend. Het diner van Rosa was ook gevarieerd, veel lokale gerechten die we met haar konden proberen. Ze heeft altijd goed voor haar gasten gezorgd. Gedurende de dag konden we gewoon rondhangen bij het zwembad of excursies maken. De vakantie was precies zoals we wilden. BEDANKT natuurlijk voor Leonardo. ;)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Bedankt en bedankt. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Personeel was vriendelijk en deed ons comfortabel voelen"

    26/11/2017

    We waren een groep van 6 volwassenen en een baby. Anna en Rosa hebben hun best gedaan om aan onze behoeften te voldoen. Diners aangeboden bij de Agriturismo zijn zowel echt als heerlijk. Ontbijten zijn goed, maar kunnen een betere selectie bieden. De locatie is centraal om de meeste bezienswaardigheden in de provincie Trapani te bereiken. Over het algemeen was onze ervaring bij Don Carlo een positieve.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "avvremo wilde blijven"

    13/11/2017

    We slechts een nacht doorgebracht in een tweepersoonskamer, maar het is genoeg om de schoonheid van de plaats, uw welkom op prijs stellen, cake Rosa, ontbijt en uitstekende accommodatie faciliteiten? Ik zeg ervaring te herhalen en aan te bevelen! Maria-Luise en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank je wel. We hopen om u te hebben onze gasten terug voor een langer verblijf. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "pure ontspanning"

    05/11/2017

    Roze eten is voor en zeer veelzijdig te sterven. Zeer rustige ligging. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Heel erg bedankt. Medewerkers Agri Don Carlo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles was perfect, het duurt een goede plek :-)"

    28/09/2017

    Ik dank u allen van Agriturismo Don Carlo: - *
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank je. We hopen u snel terug te zien Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie woonkamer Trapani"

    14/07/2017

    Great place. We zullen herinneren mevrouw Anna die heerlijke cakes en taarten van zelfgemaakte appel, tot vreugde ontbijt bereidt. Mevrouw Rose keuken en zorgt voor de gasten tijdens het diner en de eigenaar Mr. Zichichi vriendelijk. We hopen terug te keren, ondanks de afstand van ons huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank u wel, we hopen u als onze gasten snel. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Great!"

    10/07/2017

    We hadden een geweldig verblijf in Don Carlo. De kamer was erg schoon met comfortabele bedden. Anna's ontbijt is geweldig! Welkom terug!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Bedankt voor je ondersteuning. We hopen u snel terug te zien Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ook thuis werden we begroet met grote genegenheid"

    25/06/2017

    21 juni tot en met 25. Valeria uit Reggio Emilia. Mooie plek tussen de olijfbomen en wijngaarden, goede Anna met haar heerlijke taarten voor het ontbijt, mooie Rosa, met zijn heerlijke en stevige diners, maar vooral met zijn glimlach en zijn vreugde dat alle contagiosa..grazie omarmt Had een geweldige tijd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank je wel. Het was een genoegen om u als onze gasten en we hopen u snel te zien. Leonardo vriendelijkheid
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten