Agriturismo Don Carlo

Via Pozzo Rocca, 1 - Fulgatore, Erice 91010 Erice (Trapani)

"Super"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure ontspanning"

    16/05/2018

    We verbleven 10 nachten in Agriturismo Don Carlo met onze zoon (3,5 jaar) en niet vervelen. Het complex is zeer goed uitgerust, mooi ingericht, goed onderhouden en schoon. Het team van Don Carlo is uitstekend. Anna en Rosa zorgde goed voor ons, maakte het verblijf speciaal. De bediening was altijd open en hartelijk. Het ontbijt was altijd heerlijk, met veel zelfgemaakte delicatessen van Anna, altijd vers en uitstekend. Het diner van Rosa was ook gevarieerd, veel lokale gerechten die we met haar konden proberen. Ze heeft altijd goed voor haar gasten gezorgd. Gedurende de dag konden we gewoon rondhangen bij het zwembad of excursies maken. De vakantie was precies zoals we wilden. BEDANKT natuurlijk voor Leonardo. ;)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Bedankt en bedankt. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Personeel was vriendelijk en deed ons comfortabel voelen"

    26/11/2017

    We waren een groep van 6 volwassenen en een baby. Anna en Rosa hebben hun best gedaan om aan onze behoeften te voldoen. Diners aangeboden bij de Agriturismo zijn zowel echt als heerlijk. Ontbijten zijn goed, maar kunnen een betere selectie bieden. De locatie is centraal om de meeste bezienswaardigheden in de provincie Trapani te bereiken. Over het algemeen was onze ervaring bij Don Carlo een positieve.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "avvremo wilde blijven"

    13/11/2017

    We slechts een nacht doorgebracht in een tweepersoonskamer, maar het is genoeg om de schoonheid van de plaats, uw welkom op prijs stellen, cake Rosa, ontbijt en uitstekende accommodatie faciliteiten? Ik zeg ervaring te herhalen en aan te bevelen! Maria-Luise en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank je wel. We hopen om u te hebben onze gasten terug voor een langer verblijf. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "pure ontspanning"

    05/11/2017

    Roze eten is voor en zeer veelzijdig te sterven. Zeer rustige ligging. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Heel erg bedankt. Medewerkers Agri Don Carlo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles was perfect, het duurt een goede plek :-)"

    28/09/2017

    Ik dank u allen van Agriturismo Don Carlo: - *
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank je. We hopen u snel terug te zien Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie woonkamer Trapani"

    14/07/2017

    Great place. We zullen herinneren mevrouw Anna die heerlijke cakes en taarten van zelfgemaakte appel, tot vreugde ontbijt bereidt. Mevrouw Rose keuken en zorgt voor de gasten tijdens het diner en de eigenaar Mr. Zichichi vriendelijk. We hopen terug te keren, ondanks de afstand van ons huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank u wel, we hopen u als onze gasten snel. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Great!"

    10/07/2017

    We hadden een geweldig verblijf in Don Carlo. De kamer was erg schoon met comfortabele bedden. Anna's ontbijt is geweldig! Welkom terug!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Bedankt voor je ondersteuning. We hopen u snel terug te zien Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ook thuis werden we begroet met grote genegenheid"

    25/06/2017

    21 juni tot en met 25. Valeria uit Reggio Emilia. Mooie plek tussen de olijfbomen en wijngaarden, goede Anna met haar heerlijke taarten voor het ontbijt, mooie Rosa, met zijn heerlijke en stevige diners, maar vooral met zijn glimlach en zijn vreugde dat alle contagiosa..grazie omarmt Had een geweldige tijd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank je wel. Het was een genoegen om u als onze gasten en we hopen u snel te zien. Leonardo vriendelijkheid
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen !!!"

    25/06/2017

    Leg prachtig gelegen, heel rustig. Was erg schoon, zeer mooi zwembad. Gastheren zeer vriendelijk, vertrouwd. Kamers zeer schoon, zeer mooi ingericht. Ontbijt en diner uitstekend. Ik was er twee nachten en ik voelde me zeer comfortabel. Ideaal uitgangspunt voor excursies in het westen van Sicilië. Alles perfect, een echte aanrader !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Bedankt voor je ondersteuning. We hopen u snel terug te zien Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijke ervaring!"

    01/05/2016

    Dank u voor de zeer persoonlijke en geweldige gastvrijheid. We waren in staat om een ??onvergetelijk verblijf met jou doorbrengen. Zeer aangenaam, we hebben hier de grote kamer, en voelde de mooie badkamer. Speciale dank aan Rosa die geleverd voor de vele bijzondere en zeer goede menu's tijdens het diner en ook om Anna ons met een goed ontbijt en, zoals roze, met veel informatie over geholpen. Wie wil naar Sicilië intense ervaring, op de juiste plaats, voelt u zich vanaf het eerste moment en zeer goede handen. De boerderij is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en is daarom ook zeer geschikt voor een bezoek aan het westen van Sicilië. Een verblijf in uw bedrijf is gemarkeerd als veilig voor een terugkeer verblijf in Sicilië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Hartelijk dank voor uw steun Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie, heerlijk ontbijt"

    19/10/2015

    We verbleven 2 nachten in Agriturismo Don Carlo. Senora Anna biedt de meest delicous ontbijten - heerlijke zelfgemaakte taarten, jam en zelfs de mogelijkheid van eieren en zelfgemaakte yoghurt. We waren een gezin van 7 en hadden 3 zeer comfortabele kamers. Het was leuk om het prachtige zwembad en de veranda direct buiten onze kamers te hebben. Het is erg handig om Erice en Trapani te bezoeken. Uitstekende gratis wifi. We kozen voor een diner daar en het was alleen OK.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te rusten"

    27/05/2015

    Gelegen in een enigszins 'verborgen in de heuvels van olijfbomen, de boerderij Don Carlo is een prachtig huis. Mr. Zichichi heeft verwelkomde ons heel goed en de dames die het ontbijt en diner doen we verwend geweest voor 3 dagen. Buiten is er ook een zwembad en veel bloemen en bomen, een droom! Bedankt voor uw gastvrijheid, zult u zeker vinden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank u voor uw geweldige reacties. We wachten je weer te verrassen !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "c"

    27/04/2015

    Het is een mooie plek, mooie en schone kamers, welkom en uitzonderlijke gastvrijheid. Geweldig ontbijt met dingen die gemaakt zijn door Anna en zelfs diner geserveerd door een aardige dame. ER voelde alsof je terug in de zomer ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank u, deze opmerkingen ons helpen om meer en meer professioneel met behoud van een vertrouwde relatie met onze gasten. Anna en Rosa zijn de hoeksteen van deze aanpak. L. Zichichi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "rustig, vriendelijk"

    02/10/2014

    We waren zeer goed in Don Carlo in een rustige locatie met een mooie buitenruimte, goed ontbijt en zelfgemaakt gebak van mevrouw Anna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Dank u voor uw reactie. Wij streven ernaar elke dag proberen om ons best doen om aangename vakantie van onze gasten te maken. L. Zichichi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Agriturismo Don Carlo"

    15/11/2013

    Mijn zoon en ik hebben een geweldig verblijf gehad bij Agriturismo Don Carlo. Locatie is perfect voor een breed scala aan ontdekkingen in het westelijke deel van Sicilië. Mooie kamer goed ingericht. Aangenaam buitenruimte en tuin. Goed verzorgd ontbijt met echte producten. Signora Anna is het leukst en gastvrij. Heb al geboekt voor Pasen 2014.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Don Carlo reageert
    Hartelijk dank voor uw reactie. Ik hoop dat je beter na Pasen blijft! Tot ziens. Leonardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten