contactModalFeedback

Agriturismo Canto degli Alberti

Loc. Pocaia, 28, 52035 Monterchi (Arezzo)

"Super"
Volgens 66 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastische vakantie met mijn familie "

    17/06/2019

    In 2017 waren we 2 weken op Canto Degli Arberti, dit was een geweldige ervaring. Antionio was erg leuk, nonna was een mooie donna.

    Ik wil graag terugkomen in Monterchi in Canto Degli Alberti.

    Uit Nederland, met veel groeten!


    Koelen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Ik geef je heel erg een duwtje in de rug, Luuk.

    Met vriendelijke groeten

    Antonio
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer goede structuur"

    25/09/2018

    Locatie, netheid en vriendelijkheid aan de top
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Heel erg bedankt meneer Marco. Groeten Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "spectaculaire"

    14/09/2018

    De maximaal zo niet meer, prachtige plek met op zijn zachtst gezegd prachtige appartementen. Schoon en met geparfumeerd linnen; goed onderhouden met een zeer goed onderhouden zwembad. De vriendelijkheid van de eigenaar Antonio is koning, beschikbaar op alles. De mooiste ervaring was om ons met hem mee het bos in te nemen om met zijn hond Patty naar truffels te zoeken. Mijn zoon was heel blij. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Hallo Valentina heel erg bedankt, ik ben erg blij dat het goed is met je gegaan. Groeten aan iedereen Tot weldra Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "OASE VAN RUSTBAARHEID"

    07/09/2018

    De structuur als geheel zorgt voor rust en ontspanning en door zijn strategische ligging is het zeer gemakkelijk om plaatsen van groot belang te bereiken. Antonio's advies is altijd kostbare, onvermoeibare en veelzijdige eigenaar van de structuur. Nogmaals bedankt en gefeliciteerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Hartelijk dank aan u, mevrouw Lorita, groeten aan iedereen. Tot binnenkort Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen"

    17/07/2018

    Ik verbleef een paar dagen op deze plek met mijn partner en onze hond en we waren alle drie erg blij, Antonio discreet en attent op alles wat we ook een echt opmerkelijk restaurant aanbevolen. De plaats is goed verzorgd en rustig, het zwembad is de kers op de taart. We raden het zeker aan en ik denk dat we terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Heel erg bedankt, ook een groet aan Buccia. Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Receptie en service geweldige sprookjesachtige accommodatie"

    15/07/2018

    Mooie ervaring mooie structuur
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Heel erg bedankt meneer Tiziano. Tot snel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuurkunst en ontspanning"

    18/06/2018

    We brachten 7 dagen door in juni onvergetelijke dagen ondergedompeld in het groen in de stilte. Bij aankomst verwelkomde Antonio, de jonge eigenaar, een buitengewoon persoon, discreet en attent, ons. Dankzij zijn suggesties bezochten we betoverende plaatsen van artistiek-historisch-religieuze interesse en middeleeuwse dorpen waarvan we het bestaan ??niet kenden. De agriturismo ligt tussen Toscane en Umbrië in een rustige en groene oase waar je rustige wandelingen kunt maken. Het appartement dat we bewonen is gastvrij, goed onderhouden en schoon. Het grote zwembad was echt een wondermiddel, een duik in haar frisse en schone water gaf kracht aan onze vermoeide ledematen van wandelen en 's avonds misschien een beetje' moe maar gelukkig rusten in een comfortabel bed. Hoe zit het met !!! BEDANKT Antonio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Bedankt mielle voor jullie allemaal, ik beveel mijnheer Stefano de porssima tijd aan om hengels mee te nemen !!! Tot binnenkort Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Great property"

    11/12/2017

    We verbleven in dit huisje erg gezellig, schoon, verwarmd en uitgerust. aanbevolen voor gezinnen en groepen. Dankzij Antonio bracht een mooi weekend, volledige beschikbaarheid en aandacht die wij voelden echt thuis. Groeten Valeria & C.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Dankzij haar dame Valeria en haar vrienden. Antonio binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer ruime omgeving, zeer smaakvol gerenoveerd"

    10/10/2017

    lieve Antonio Het verblijf was gelukkig Uw steun was geweldig en ik hadden een onvergetelijke tijd. waardeerden vooral natuurlijk heb ik mijn twee grote honden waren welkom en zeer goed verdragen met de jouwe! Tot de volgende keer zal ik weer komen! Met vriendelijke groet Thomas
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Hallo Thomas, dank je. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Zeer tevreden!"

    16/09/2017

    Voor rust en ontspanning en 'perfect>
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    02/09/2017

    We keerden terug voor de derde keer door onze vriend Antonio, zoals altijd vonden we het allemaal perfect is de locatie die gastvrijheid. Plaats aan te bevelen. Dankzij Antonio zie je in een jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Millle Dankzij u, weten dat u altijd goed komen. Tot ziens Een knuffel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beschikbaarheid en betrouwbaarheid"

    30/08/2017

    We zijn in deze prachtige boerderij voor 4 dagen en morgen gaan we op ... het was een geweldig verblijf, ideaal voor wie op zoek is rust en comfort .... maximale beschikbaarheid van de manager Antonio! Nogmaals bedankt ..... Fabrizio, Halyna en weinig pest Maria Cristina.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Garzie duizend van je, ik ben erg blij dat je goed zijn geweest. groeten Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "doorslaand"

    29/08/2017

    Zeer mooie accommodatie, schoon, Dogwelcome, de eigenaar Antonio soort zorgzaam en attent op de behoeften van de gasten. Zwemmen geweldige nieuwe apparatuur. Een ideale plek voor koppels en gezinnen. We echtpaar met 2 honden we waren erg blij zeker terugkeren naar dit etablissement bedankt voor alles en tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Bedankt voor alles. groeten Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    02/08/2017

    We soggiormato bij "zingen Alberti" van 29 juni-2 juli 2017. De plaats is' mooie appartementen met een schoon en smaakvol ingericht met alles wat je nodig hebt. Het zwembad en 'mooi en omringd door een groot park. De groene en vrede ontbreken niet !!!! Antonio, de eigenaar en 'erg aardig en behulpzaam. De omgeving biedt vele mooie plekken om te bezoeken .... vraag hem !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Mevrouw Antonella dank u hartelijk voor uw beoordeling. Ik ben erg blij dat je boete. groeten Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke week"

    23/07/2017

    We brachten een week in prachtige landschappen en uitstekend eten, ik mijn vrouw en mijn Figliola Michela. Het grondgebied toelaat, culturele excursies naar de kunststeden in de omgeving, wandelen en voor mensen zoals ik kan niet niet trainen, zelfs op vakantie, een prachtige rit 's ochtends door het platteland en de zonnebloemvelden. De structuur Canto degli Alberti is suggestief: een oude fraai gerestaureerde en aandacht voor detail met een zwembad en een solarium. Uitstekende gelegenheid om te ontbijten of halfpension op basis van overeenkomsten met bars en restaurants in de omgeving, een werkelijk effectieve oplossing. Speciale dank aan Antonio, vriendelijk en altijd beschikbaar die de boerderij perfect loopt. Tot ziens, want ik wil terug met de hele familie en ook met mijn zoon Lorenzo komen. Gianni
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Canto degli Alberti reageert
    Dank je wel u allen Gianni !!! Je bent echt de goede mensen, de volgende keer dat je zelfs kijken met uw kind. Groeten aan alle
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten