contactModalFeedback

Agriturismo Assia spa

Via della bigattiera, 6 , Frazione Galleno 50054 Fucecchio (Florence)

"Super"
Volgens 84 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles perfect"

    30/09/2019

    Goedenavond, meneer.
    We werden door onze vrienden uitgenodigd om deel te nemen aan een open dag op deze boerderij.
    Ik wilde wijzen op de onberispelijke organisatie van het personeel, vooral de opvang van de kinderen.
    De catering was perfect en onberispelijk, zowel voor de kwaliteit als de service.
    De kinderen hebben deelgenomen aan verschillende activiteiten, vissen, paardrijden, tennis, avonturenpark, veel plezier.
    We werden verwelkomd, niet als gasten, maar als vrienden.
    Bedankt voor alles en tot ziens.
    Een speciale groet aan Toro, de teckel.
    We konden de accommodatie niet evalueren, omdat we tot nu toe niet zijn gebleven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vakantie en reizen lang gewild"

    02/09/2019

    Eerste ervaring in Hessen, maar niet in een boerderij, zeker positief en in alle opzichten de moeite waard. Gezinsvakantie met drie meisjes op sleeptouw, volledig ervaren dankzij de vele diensten en mogelijkheden die de structuur biedt: paardrijden in het bos (dank u Alessia goed en mooi), kleine maar heerlijke spa, mooi en goed onderhouden zwembad om te ontspannen, veel groen om in te wandelen, grote speeltuinen voor kinderen en velden voor sportieve activiteiten. Allemaal ondergedompeld in een betoverende plek waar de achtergrond een klein meer is met een klein avonturenkamp (alleen spijtig, het niet perfecte weer op de geboekte dag gaf ons niet de kans). En een geweldig restaurant waar we ons prachtig bevonden (lekker eten, gezellige avonden, maar vooral beleefdheid, behulpzaamheid en sympathie). Mooi appartement, goed onderhouden en verzorgd, goed uitgerust. Structuur ook gekozen vanwege de strategische nabijheid van de mooiste kunststeden en plaatsen in Toscane die we natuurlijk niet hebben laten ontsnappen. Een vakantie en een reis lang gezocht, en met grote tevredenheid gerealiseerd, moeilijk te vergeten en dat ik zonder aarzeling opnieuw zou doen. Ik dank in het bijzonder Elena en de bereidheid en het medeleven van Charlotte en Cristiano: mooie menselijke relaties zijn altijd goed voor het hart. Bedankt voor alles. Ik hoop je echt weer te zien.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 7,5
    "Goed"

    "prachtige locatie met 'n mix van rust en gezelligheid "

    22/08/2019

    POSITIEF: Ligging resort was perfect en midden in het mooie Toscaanse natuur. Ons appartement was lekker koel en ruim ingericht. Alles wat aangeboden werd op het terrein was voorhanden en in prima staat. Keuze van zwembad was ook ideaal. Pizzaavond en Happy hour werd nagenoeg prima verzorgd, kortom jong en oud konden zich uitstekend vermaken. Host Elena was op en top host en verdient een dikke pluim voor haar passie en energie die ze in haar vak gooit. NEGATIEF: De inhoud van het appartement vertoonde gebreken bijvoorbeeld keukenvoorraad was te beperkt (bijv. géén flessenopener in t land van Chianti!), lichtje boven gasfornuis deed t niet, verder geen mogelijkheid om natte handoeken en zwemkleding uit te hangen. Auto op parking bij ons appartement werd na 1 dag al besmeurd door betonstof en opspattend grint zorgde voor (lichte) beschadiging aan autolak. Mss toch maar bestraten? DJ performance tijdens Happy Hour liet te vaak te wensen over; dan te hard dan te zacht en vaak onsamenhangend. CONCLUSIE: Ik heb me overall uitstekend vermaakt en mijn gezin idem dito en kan alleen maar hopen dat er iets met mijn kritieken gedaan wordt zodat we bij een mogelijk volgend bezoek nóg prettigere ervaringen zullen opdoen..

    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 6
    "Redelijk"

    "Boerderij? Oh, ja."

    28/07/2019

    De faciliteit zelf is helemaal niet slecht, vooral het appartement waar we verbleven was functioneel en goed ingericht, maar.... we vonden niet eens een bezem en vuilnisbak om de vloer een beetje schoon te houden.
    Helaas moet ik zeggen dat de plaats is verre van mijn idee van een boerderij, want ze geven veel prioriteit aan evenementen in het weekend, zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes, enz.... die ten koste gaan van dat zoekt rust en wil een week of meer ontspannen door te brengen, het gebeurt dat het zwembad wordt aangevallen door veel mensen, er is lawaai en harde muziek, het lijkt meer op een toeristisch dorp.
    In de week dat we verbleven was er ook een zomerkamp met veel kinderen en dit is veel dagen verplaatst. Gelukkig zouden we ons grotendeels omdraaien en 's avonds terugkomen, maar we hadden geen rekening gehouden met dit aspect van de vakantie en ik denk dat het niet eens ergens in de kijker is gezet.
    Onze behandeling was inclusief ontbijt, maar eerlijk gezegd was ik gewend aan andere diensten: elke ochtend vonden we brioches en plakjes taart niet echt vers.
    We hebben maar één keer binnen gegeten: niets bijzonders, deegwaren niet echt beetgaar en vlees te zout, zozeer zelfs dat we de rest van de week, toen we uit wilden gaan, liever ergens anders gingen eten.
    Het personeel is vriendelijk en vriendelijk. Mevrouw Elene doet het zelf in vier: ik heb haar gewezen op het gebrek aan rust van de plaats en dat weten ze.
    Mijn ervaring is echter niet positief en al die jaren dat ik in Toscane voor boerderijen heb doorgebracht, doet me zeggen dat ik hier zeker niet zal terugkeren.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      5,5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GEWELDIGE COMEBACK!"

    25/06/2019

    Na de eerste ultra positieve ervaring van vorig jaar, met mijn man en ZES kleine hondjes op sleeptouw, keerden we hier met veel plezier terug en herontdekten we met veel plezier alle fantastische eigenschappen die ons zozeer hadden geraakt, namelijk de grote vriendelijkheid en behulpzaamheid van mevrouw Elena en de juistheid en de bekwaamheid van al haar geweldige personeel, evenals natuurlijk de delicatesse van de werkelijk voortreffelijke keuken, die verzorgd wordt door de prachtige vriendelijke en onvervangbare Mohamed!!!!
    We vertrekken met één wens.... KOM ZO SNEL MOGELIJK TERUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooi"

    30/04/2019

    De plaats is erg mooi, de accommodatie comfortabel en goed onderhouden en de structuur heeft veel bruikbare diensten. Het personeel is hoffelijk en behulpzaam en de keuken is uitstekend. Aanbevolen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Liefde op het eerste gezicht"

    13/08/2018

    Aanbevolen door vrienden, ze wilden deze faciliteit proberen en we waren verrukt. Zodra we aankwamen zagen we meteen het echte familie welkom !! We projecteerden onmiddellijk in het mooie en uitnodigende zwembad waar we ontspannen en genoten van een zeer goede ontvangst aangeboden door de prachtige Moahmed (chef van de structuur) die ons met echte passie de structuur liet zien en elk van zijn eigenaardigheden beschreef. Een rit omringt deze prachtige structuur en fungeert als een natuurlijk kader waar de Fantastische paarden in zijn wereld leven, waar elk paard zou willen leven !! Wat me echt verbaasde, is Moahmed, waar hij merkt dat hij ware liefde heeft voor wat hij doet. Hij is altijd aanwezig in elke hoek. Verwen haar gasten niet alleen in haar restaurant !! Dit is echt een toegevoegde waarde !! Na een mooie ochtend staken we de deuren van het restaurant over en werden we natuurlijk begroet door de glimlach en sympathie van Moahmed die de gerechten van de dag illustreerde. We hebben vertrouwd op zijn creaties en we zijn blij dat hij zijn kunst heeft geproefd !! Jammer dat ze niet hebben gebouwd in hun kamers ... ze waren allemaal al geboekt !! Maar met de belofte om terug te keren genieten we van de laatste momenten in het zwembad Bedankt voor de geweldige dag !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi verblijf"

    15/05/2018

    We verbleven in deze accommodatie 2 nachten, in 3 gezinnen, prachtige luxe en goed onderhouden accommodatie. Maar we komen op het punt dat het restaurant het verschil maakt van deze plek, de kok overal om kookt, het neemt het hart van de keuze aan ingrediënten om ze allemaal grote voorgerechten te koken, eerste seconden en desserts, we vonden niets verkeerd .. Nogmaals bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      1,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch verblijf"

    03/05/2018

    We verbleven in deze luxe boerderij in de bijna verdomde huizen. Prachtige plek, zeer goed beheerd, we waren twee volwassenen en twee kinderen appartement met prachtige aardse, we dineerden in het restaurant van de boerderij twee keer hoge kwaliteit producten, met zorg en liefde gewerkt door de chef-kok moamed exquise persoon, zal alles doen om je gelukkig te maken. Een groet die we zullen zeker terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van vrede"

    27/04/2018

    Deze structuur is in zijn geheel een oase van rust waar je moet stoppen om de rust en ontspanning te vinden die vaak verloren gaan in de dagelijkse hectiek. De ontvangst van Elena en al haar personeel stelt je meteen op je gemak en jij voel je je thuis .. De chef-kok Mohamed met zijn keuken zal de smaakpapillen verrassen met smaken die nog lang in de herinnering blijven hangen. De kers op de taart om het verblijf compleet te maken, is het Pepita Rosa Wellness Center, waar je de gelegenheid hebt om jezelf te laten overvallen door een pad dat bestaat uit sauna, Turks bad en whirlpool nippen van thee en behandelingen (lichaamsmassages, gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures en nog veel meer) uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Om te proberen !!!"

    12/04/2018

    Echt heerlijke plek, in de groene en mooie rust van het Toscaanse platteland. Ruime, schone en zeer mooie appartementen, compleet met alles wat je nodig hebt en meer! De mensen zijn heel aardig en heel vriendelijk, heel aardig zelfs het zwembad.De kok merkt dat de hele aardige keuken met voedsel km0, brood, pasta, pastei en zelfgemaakte jam compleet is. Om zeker te zijn om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf en fantastisch eten"

    06/04/2018

    We waren 3 dagen ondergedompeld in de stilte en de Toscaanse natuur, zonder stress. Villa rustiek, maar goed onderhouden met veel verhalen te vertellen. Moamed de zeer vriendelijke jongen koken, behulpzaam, c blij van ontbijt tot diner echt heerlijk eten en met liefde gemaakt, we aten alles maar geloof me, het was fantastisch.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mijn paradijs"

    02/04/2018

    Als je eenmaal ontdekt hebt dat je het niet meer kunt missen .... Hessen is nu een drug ... zelfs als je een andere bent, een beetje ontsnappen moet je doen! En een vertelt je dat sinds 2008 er elk jaar is geweest !! eten, plaats, welkom .... alle 10 .. En omdat je niet meer kunt geven! hier bracht ik een onvergetelijke vakantie met mijn kinderen door zwemmen in het zwembad, te paard .. vissen, springkussens en schommels, barbecue, feesten met muziek .. en vierden de mooiste gebeurtenissen van het leven .. van mijn huwelijk tot de communie van mijn dochter ... in romantische en mooie lijsten. Elena, Mohamed zijn nu als vrienden en kunnen ervoor zorgen dat je je thuis voelt. Ik hou van jou !! Thanks !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een weekend van wellness"

    13/02/2018

    We verbleven 2 nachten in 2 volwassenen en 2 honden bij Hesse ... prachtige plek, huisdier vriendelijk, met prachtige appartementen, een sluit af personeel en een fantastisch restaurant. We aten zeer goed en we hebben genoten van massages en spa-programma's. I will be back !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische plek"

    02/02/2018

    We keerden terug vorige zomer met onze 2 kinderen die nog maanden later zijn ze nog steeds praten. Wanneer een emotie is prachtig in deze geweldige plek en niet te missen de gelegenheid om terug te keren. Elena en Mohamed zijn uniek voor hun behulpzaamheid en vriendelijkheid in het ontvangen van de klanten en maak uw vakantie nog meer onvergetelijk. tien sterren zou niet genoeg zijn :-) Een knuffel en nogmaals dank aan in onze geest hebben ingeprent en die van mijn kinderen, de herinnering aan een mooie vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten