contactModalFeedback

Agriturismo La Valle dell'Albegna

S.V.Camera dei Ladri 23, Albinia 58015 Orbetello (Grosseto)

"Super"
Volgens 70 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "mooi en comfortabel"

    24/08/2017

    We verbleven een week in augustus en we zouden er weer stoppen. Flaviano en Anna zijn erg aardig en behulpzaam, altijd glimlachend. Het appartement is ruim en comfortabel met een ruime en prachtige eigen tuin te eten en te ontspannen. Groenten boomgaard relatief koele goed om lunches en diners te begeleiden. Handig om de zee te bereiken. Geweldige ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Tania Bedankt voor uw vriendelijke woorden, het was een genoegen om je te ontmoeten en we zouden blij zijn om u te hebben ons weer te bezoeken :-) Tot ziens Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "comfortabele rustige vriendelijke"

    21/08/2017

    We waren er slechts één nacht! Jammer dat het was ook goed. de eigenaren beknopt eenvoudig aardige mensen. Ik beveel het
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank u voor uw geweldige beoordeling, we zijn blij dat u onze gastvrijheid en Greetings Anna Flaviano :-) genoten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "aanbevolen"

    16/08/2017

    Als een paar we 10 dagen doorgebracht in eenvoudige, maar goed tenuta.I Anna managers en Flaviano altijd behulpzaam en aardig, we voelden ons thuis voelen thuis! De locatie is in een rustige omgeving, op ongeveer tien kilometer van de zee, een strategisch gebied .Bella vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank vriendelijke Claudio en Laura, wachten we weer toen overgegaan in ons land. Goede dag, en een oprechte en hartelijke groet aan u :-) Anna en Flavian :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Great!"

    05/08/2017

    We verbleven in het appartement. Accommodatie zeer ruim en goed onderhouden. goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes. Eigenaars zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Absoluut een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Gentile Matteo, Hartelijk dank voor uw positieve opmerkingen en we zijn blij dat je gelijk had, jullie twee :-) Ik hoop echt dat meer gasten, dank u. Veel groeten en Anna Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "De ideale vakantie"

    02/08/2017

    Lieve Anna, en Flavian, laat een positieve beoordeling is welverdiend! We waren met u 10 dagen, cool en in uitstekende compagnia.Siete altijd beschikbaar voor elk verzoek en hoe zit het met uw fantastische groenten en eieren omdat ze niet meer! ?!? Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring, de eerste voor ons op de boerderij. Elisa, Luca en de kleine Riccardo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Beste Dank u voor uw vriendelijkheid en voor de prachtige opmerkingen, een dikke knuffel en Anna Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische week"

    30/07/2017

    We verbleven in deze boerderij met onze twee kinderen in een appartement uitgerust met alles wat je nodig hebt, schoon en vooral koel, ondanks de warme dagen. We voelden ons meer gasten dan klanten vrienden. De goed onderhouden buitenruimte, geschikt voor kleine, en dan is onze 6 jaar oude dochter vond "help" Anna en Flaviano om te zorgen voor de tuin. !! Vanuit de boerderij is gemakkelijk te bereiken in een korte tijd, zowel de zee en is zeer mooie dorpjes te bezoeken. ontspannen week voor ons en onze kleine en leuke gesprekken met de gastheren. Thanks Anna en Flaviano !! We hopen snel weer terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Beste Bedankt voor alles en het mooie bedrijf, we zijn hier altijd! Wij hopen u snel te zien, een knuffel :-) Met vriendelijke groet Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax op het platteland"

    15/07/2017

    We verbleven 2 weken met onze Cagnoni in deze prachtige plek omgeven door groen en stilte. mooi appartement ruim en leefbaar buitenruimtes vol. De eigenaren altijd beschikbaar en klaar voor elke behoefte. mooie vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Bedankt lieve, hij is twee weken intense en leuk dankzij u; de periode is te snel voorbij: je hoeft alleen maar om terug te komen volgend jaar. Wij begroeten u met genegenheid en Anna Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "relax verblijf"

    10/07/2017

    Anna en Flaviano hebben ons verblijf een ontspannende ervaring maakte. Omgeven door groen en de natuur tegen een gunstige prijs. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank je wel voor onze boerderij hebben gekozen. Ik hoop je snel te zien. Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ontspan en gastvrijheid!"

    10/07/2017

    Eenvoudig appartement, functioneel en ruim met overdekt terras om te eten en een mooie grote tuin voor ontspanning en games. De locatie is ideaal voor op reis naar de zee en het hinterland, zowel omdat het is een boerderij op het platteland weg van elke vorm van inmenging. Gasten hebben een volledig uitgeruste barbecue. Zelfs met discretie, gastvrijheid en vriendelijkheid van Anna en Flaviano ze zijn zeer aangenaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank je wel ... Je bent een geweldige familie, geweldige mensen en Sofia en 'echt een uniek kind. Tot ziens! Een knuffel van ons allemaal :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "excellent"

    10/07/2017

    ... we gingen terug: zoals gebruikelijk uitstekende ontvangst. Deze keer voor twee nachten in de kamer: schoon, koel en met alle comfort. De locatie op het platteland en vervolgens absolute stilte 's nachts voor een goede nachtrust!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden ... ze vullen van tevredenheid en ons ons werk en ons prachtige land zelfs meer houden. We wachten weer Greetings Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "ontspannend weekend"

    27/06/2017

    We verbleven in deze prachtige plek, Anna is zeer vriendelijk en zeer aanwezig. De accommodatie is goed onderhouden en zeker pulito.Torneremo om hem te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Carissimi was een genoegen om u als onze gasten, we kijken uit naar de volgende ronde, en Flavian Anna Thanks :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige accommodatie, schoon en ontspannen"

    19/04/2017

    Kamers zeer schoon en netjes met alles wat je nodig hebt voor kleine en lange verblijven. Eenvoudige en functionele zalen met outdoor tuinhuisjes en groen om buiten te zijn. Ideaal voor mensen die, net als wij, hebben kleine kinderen waar ze kunnen rond te rennen en plezier hebben. Zeer mooi en goed, en vervolgens Anna Flaviano.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Veel dank aan u. We zijn blij een aangenaam verblijf te hebben gemaakt. We wachten voor u spoedig Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Relax op het platteland"

    15/04/2017

    Geweldige accommodatie. zeer ruim en comfortabel, echt mooi, goed onderhouden groene ruimtes beschikbaar voor gasten. Strategische positie om de omgeving te verkennen. De vriendelijkheid en gastvrijheid van Anna en Flaviano onoverkomelijk. Straconsigliato
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Hartelijk dank en we zijn blij een plezierige vakantie te hebben gemaakt. Tot ziens Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "en vakantie juichen"

    30/08/2016

    we waren de gasten met onze kinderen voor 10 dagen in een ruim en comfortabel. de boerderij erg mooi, kleine details die opvallen ... vergeet niet de sympathie van Anna en Flaviano die ons elke dag met een glimlach verwelkomd .... de vrolijke gelach van de Anna memorabele ... onze kinderen vermaakten zich een wereld te geven aan de Hongaarse kippen. prachtige zonsondergangen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank je reactie :-) Nodig om beter te doen en hopen dat meer mensen zoals je op de hoogte! Wij hopen u weer te zien Groeten Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Hoffelijkheid, sympathie en Reiniging"

    25/08/2016

    Anna Flaviano en verwelkomde ons met hun vreugde te maken van inkomsten onmiddellijk in de vakantie stemming. We verbleven voor tien dagen in een kamer, schoon en comfortabel. We verbleven in het Argentario zee ... Sprookjesachtige plaatsen. In aanvulling op het gemak van de Orbetello station bezochten we Rome, een uur en een half. De positie is zo dicht bij de zee, wat een prachtige middeleeuwse stadjes zoals Pitigliano, Manciano en Capalbio. Zeker aan te raden! Flavio Graziella Leonardo :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank je wel :-) Het was een waar genoegen om de gasten te hebben, verwachten we dat zelfs wanneer u in ons gebied. Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten