contactModalFeedback

Agriturismo La Valle dell'Albegna

S.V.Camera dei Ladri 23, Albinia 58015 Orbetello (Grosseto)

"Super"
Volgens 66 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik heb al geboekt voor het volgende jaar. U zult hier vinden. Posto geweldig"

    28/08/2018

    Vakantie ontspanning en gastvrijheid welkom en attenties die we zeer bevredigend hebben ontvangen. Ik heb plaatsgemaakt om te kiezen om terug te komen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Beste Domenico,
    Bedankt voor uw keuze! ....het was een waar genoegen om u hier in onze boerderij te hebben.
    Bedankt voor de mooie recensie .... het is zeer de moeite waard voor ons!
    Tot ziens!
    Anna & Flaviano
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hemelse plaats"

    27/08/2018

    Ontspannende vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Beste Marie Antoinette,
    Bedankt, het was een waar genoegen om u hier in onze Agriturismo te hebben..... Ik zie u snel!
    Groeten
    Anna & Flaviano
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "aangenaam verblijf"

    22/08/2018

    gastvrije agriturismo in een gunstige positie om Monte Argentario en de beroemde stranden van de omgeving te bereiken. Schoon, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Mevrouw Anna is altijd beschikbaar zodra u aankomt. Ze illustreert het gebied en laat kaarten en brochures achter, ontvangt klanten met warmte en sympathie. Uitstekende kwaliteit - prijsverhouding. We zouden graag terugkeren, aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Bedankt voor je vriendelijkheid en hoffelijkheid. We houden van deze baan en we proberen je vakantie op de beste manier door te brengen. Nogmaals bedankt en een warme groet. Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Super aanbevolen !!"

    18/08/2018

    We zijn net een week op deze geweldige boerderij gebleven. De kamer (van de dolfijnen) was klein maar erg gezellig en schoon. Anna is de ziel van de Albegna-vallei .... een glimlach en hoffelijkheid. Biedt gasten groenten en fruit uit zijn tuin. Het voldoet aan elke individuele behoefte van de klant ... en geweldige prijs / kwaliteit !! Ik durf in dat gebied lagere prijzen te vinden (Orbetello) ... bedankt voor alles en een knuffel voor Flaviano. Mauro & Emanuela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Bedankt Emanuela en Mauro Je bent te aardig, je beschrijving prikkelt ons, we zijn bescheiden en gepassioneerde managers die soms een leuke en interessante vakantie voor je doorbrengen: we zijn blij en tevreden met dit resultaat. Om je nogmaals te bedanken, kijken we uit naar je volgende verblijf. Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EEN ECHTE VAKANTIE"

    10/08/2018

    We verbleven een week geleden op deze boerderij en alles was perfect. Het appartement is schoon, ruim en zeer helder. Ingericht in Toscaanse stijl en met alles wat je nodig hebt. Anna en Flaviano erg aardig en zeer gastvrij .... voelt u zich thuis. En wat dacht u van de verse groenten die u gratis in hun tuin kunt verzamelen ..... uitzonderlijk !!! Bedankt voor alles !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Bedankt Carsismi, we zijn erg blij en tevreden dat je je vakantie op een prettige manier doorbrengt. Een lieve groet en een knuffel voor het hele gezin en een vaarwel. Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "perfect"

    23/07/2018

    Mijn partner en ik verbleven onlangs in de Valle dell'Albegna, voor twee overnachtingen van een nacht elk. Het welkom was warm, Anna is fantastisch! De kamers zijn eenvoudig maar zeer schoon en ruim. De tuin is erg mooi en ruim. Handig parkeren en er is ook een koelkast. Het ligt op 10 minuten rijden van Giannella. We hopen snel terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Bedankt Valeria voor je vriendelijkheid en hoffelijkheid. We houden van deze baan en we proberen je vakantie op de beste manier door te brengen. Nogmaals bedankt en een warme groet Anna and Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannend"

    17/07/2018

    "Familie" -grote boerderij, met optimale binnen- en buitenruimtes, ideaal gelegen voor de zee en voor een bezoek aan het platteland van Grosseto. We waardeerden de discrete, attente en aandachtige aanwezigheid van Anna enorm; maakte ons op ons gemak voelen, vooral wanneer hij aan de deur van het appartement speelde om verse producten uit de tuin aan te bieden !!!!!! Bedankt, Anna; en we zijn van plan terug te keren om de Argentario te bezoeken. Tot snel, dus ... Elisa en Pietro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Bedankt mevrouw Elisa en meneer Pietro voor de mooie indruk die u had van La Valle Dell'Albegna. We wachten nog steeds op je en we begroeten je hartelijk. Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    01/07/2018

    Grote boerderij met ruime kamers en comfortabele appartementen in de buurt van de zee. Ik bleef mijn man en ik 5 dagen aan het einde van juni 2018 in deze boerderij en we hadden een geweldige tijd. De eigenaren Anna en Flaviano zijn twee fantastische mensen (twee echte vrienden) om zeker terug te komen. Bedankt van Sabrina en Renato. 07/07/2018 massanzago (pd)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Goedenavond en bedankt Sabrina en Renato We hebben een prachtige herinnering aan de mooie dagen die we met je hebben doorgebracht. We wachten op je in de nabije toekomst. Groeten Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    09/09/2017

    Een leuke verrassing vanuit elk gezichtspunt! De locatie is geweldig voor het verkennen van de Maremma en de mooiste stranden van Toscane. Ook handig voor een bezoek aan de spa van Saturnia. Appartement ruime en schone kamer, echt een geweldige accommodatie. Eigenaren waren vriendelijk en altijd beschikbaar klaar om advies over bezienswaardigheden en zelfs aankopen van lokale producten te geven; erg blij met de plantaardige verse groenten die werden aangeboden. Helaas konden we alleen stoppen één week, maar we zijn al van plan om terug te keren, misschien in een ander seizoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Veel dank aan u. We zijn blij een aangenaam verblijf te hebben gemaakt. We wachten binnenkort weer en Anna Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aangename ervaring"

    01/09/2017

    We hebben helaas maar een paar dagen, maar we vonden het geweldig: warm welkom en uitstekende service. De Anna en Flaviano heren die vriendelijk waren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "rust en gastvrijheid"

    27/08/2017

    Flaviano en Anna, heb u tot ons door te brengen een geweldige week van rust, een mooie boerderij in het rustige Toscaanse platteland, uw rijk en overvloedig ontbijt, uw beschikbaarheid en gastvrijheid maakt uw bedrijf een toevluchtsoord voor wie op zoek is rust en stilte . Mis de kans om terug te gaan om uit te vinden x besteden een andere onvergetelijke vakantie niet te missen. Walter en Kathy dank u hartelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Beste vrienden, ik dank u voor uw bezoek, we kijken uit naar een nieuwe periode van ontspanning was een genoegen om je te ontmoeten. We zijn weer wachten :-) Veel groeten en Anna Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "mooi en comfortabel"

    24/08/2017

    We verbleven een week in augustus en we zouden er weer stoppen. Flaviano en Anna zijn erg aardig en behulpzaam, altijd glimlachend. Het appartement is ruim en comfortabel met een ruime en prachtige eigen tuin te eten en te ontspannen. Groenten boomgaard relatief koele goed om lunches en diners te begeleiden. Handig om de zee te bereiken. Geweldige ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Tania Bedankt voor uw vriendelijke woorden, het was een genoegen om je te ontmoeten en we zouden blij zijn om u te hebben ons weer te bezoeken :-) Tot ziens Anna en Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "comfortabele rustige vriendelijke"

    21/08/2017

    We waren er slechts één nacht! Jammer dat het was ook goed. de eigenaren beknopt eenvoudig aardige mensen. Ik beveel het
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank u voor uw geweldige beoordeling, we zijn blij dat u onze gastvrijheid en Greetings Anna Flaviano :-) genoten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "aanbevolen"

    16/08/2017

    Als een paar we 10 dagen doorgebracht in eenvoudige, maar goed tenuta.I Anna managers en Flaviano altijd behulpzaam en aardig, we voelden ons thuis voelen thuis! De locatie is in een rustige omgeving, op ongeveer tien kilometer van de zee, een strategisch gebied .Bella vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Dank vriendelijke Claudio en Laura, wachten we weer toen overgegaan in ons land. Goede dag, en een oprechte en hartelijke groet aan u :-) Anna en Flavian :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Great!"

    05/08/2017

    We verbleven in het appartement. Accommodatie zeer ruim en goed onderhouden. goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes. Eigenaars zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Absoluut een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo La Valle dell'Albegna reageert
    Gentile Matteo, Hartelijk dank voor uw positieve opmerkingen en we zijn blij dat je gelijk had, jullie twee :-) Ik hoop echt dat meer gasten, dank u. Veel groeten en Anna Flaviano :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten