contactModalFeedback

Agriturismo Le Chiuse

Via Ie Vigne, 24 Loc. Le chiuse, Manciano 58014 Manciano (Grosseto)

"Super"
Volgens 26 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Hoffelijkheid en ontspanning"

    03/10/2018

    De ervaring op de boerderij was zeer aangenaam, vanuit alle gezichtspunten. Bij aankomst verwelkomden de eigenaren ons met een geweldig gevoel van gastvrijheid, altijd zeer beschikbaar voor elk verzoek. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. Wi-Fi is beschikbaar in de verschillende punten van de structuur. Zeer aangename omgeving, met een prachtig uitzicht op de vallei. Ook te waarderen de keuken van het aangrenzende restaurant, met een bijna "vertrouwde" service. Ontbijt was zeer bevredigend, zowel zoete en hartige, met koekjes, jam en zelfgemaakte desserts. Er zijn ook routes te paard in de omgeving. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een sprong ... achteruit"

    21/08/2018

    Een kort moment, midden in een regenbui, en ik merkte dat ik 30 jaar terug was, tussen de eenvoud van het eten, de vriendelijkheid van de gastheer, de genegenheid van de dieren. Hoe zit het met meer ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie °°°"

    21/07/2018

    De plaats is een juweeltje dat je de adem beneemt. Rust, natuur, liefde voor dieren. De locatie bereikt hebben we besloten om ons verblijf te verlengen omdat het te mooi is !! Ik zal terugkeren naar Barbara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverende °°°"

    21/07/2018

    De plaats is een juweel van een schoonheid die je de adem beneemt. Rust, natuur, liefde voor dieren. We hadden geboekt voor slechts één nacht, maar besloten om ons verblijf te verlengen omdat het te leuk was !! Barbara.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer geschikt voor recreatie en horeca"

    20/10/2017

    We brachten twee dagen in een familiale sfeer in direct contact met de natuur. Paarden en honden zijn gebonden zeer gezellig eigenaars.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Goedemorgen Franca, wij danken u voor het verlaten van feedback over uw ervaringen in onze boerderij. Als u wilt loskoppelen van de dagelijkse sleur aarzel dan niet om contact met ons op! We kijken uit naar een warm onthaal van Emanuele, Jonah en al onze dieren!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust, fantastisch uitzicht, een uitstekende keuken, authenticiteit en paarden"

    29/08/2017

    En 'de derde keer dat we blijven lang in dit land. We waren in augustus en november, in paren en in een gezin met twee jongens van 10 en 15 jaar in augustus, nu ik aan om de liefhebbers van het platteland, paarden (zowel uitstekende leerkrachten Lucio dat Emanuele eigenaar), goede lokale gerechten ( Jonah fantastische kok) en vooral de rustige en familie die je inademt. Alice en Philip ongeëvenaard. De kamers en het appartement zijn allemaal verzorgd, in een rustieke boerderij stijl, fris, schoon en goed uitgerust. Om naar het dichtstbijzijnde strand (Feniglia en Giannella) zijn 40 minuten met de auto niet meer, tot 10-15 minuten, zijn er betoverende historische dorpen en de baden. Zelfs in half augustus is er vrede hier: gewoon een duik in het zwembad, altijd zeer schoon, zeer dicht bij een manege te zijn, met een prachtig uitzicht en vallende sterren 's nachts ... hoe zit het met ... wachten op een kans om terug te keren. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Veel dank aan Francesca had ons liet een goed overzicht heeft over uw vakantie met ons! We zijn erg blij dat onze klanten thuis te komen zo opgewonden! Vergeet niet ons wanneer u wilt ontspannen! Groeten uit Emanuele en Jonah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "mooie panorama anders bladeren wensen over ..."

    03/07/2016

    We waren op vakantie bij de genoemde boerderij en, afgezien van de zeer mooi uitzicht en de locatie die ontspanning biedt, verschillende dingen zijn de moeite waard in de negatieve opmerkingen: het schoonmaken moet worden verbeterd, vuile handdoeken, zwembad de noodzaak om het schoonmaken van de klanten met een "mesh" , buitendouche niet werkt inderdaad spinnenwebben en vooral altijd over het zwembad: ik adviseer hoofdtelefoons munirvi: we hebben de eigenaren al bekendgemaakt gebruikt !!!, met de aanbeveling dat we ze voor het gebruik konden wassen . Dan wat over het ontbijt: zeer slecht, ideaal voor degenen die op een dieet! PS restaurant niet geprobeerd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "leuke ervaring"

    25/05/2016

    Grootouders met drie kleinkinderen op sleeptouw. Prachtige plek en de mensen erg vriendelijk en aanspreekbaar. Pas op voor het zwembad die niet wordt beschermd door hekken! een uitstekende keuken en vriendelijke sfeer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Hallo Simon, bedankt voor je mooie recensie! Wij verheugen ons, met uw geweldige familie! PS: Nu is het zwembad is omheind. Met vriendelijke groet, Emanuele en Jonah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Living repeat"

    03/10/2015

    Wat kan ik zeggen, alles leuk. Het landschap, de huizen, het zwembad, de eetzaal, de ruiterpaden en een uitstekende keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Hallo Maurizio, hartelijk dank voor uw feedback, wanneer u wilt loskoppelen van de dagelijkse sleur we wachten! Met vriendelijke groet, Emanuele en Jonah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zonne-"

    05/02/2015

    Lovenswaardig voor comfort en service, de strategische ligging van de nieuwe appartementen in de stilte voor een goede ontspanning. Groeten uit Florence.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Thanks Antonio, hij genoten van de ervaring op de gesloten als geheel en te delen met anderen. Vergeet niet ons wanneer u wilt loskoppelen van de dagelijkse sleur. Met vriendelijke groet, Emanuele en Jonah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie accommodatie"

    31/08/2014

    Manciano, The Closed, het is alleen voor het uitzicht als het oog van de Toscaanse heuvels naar de zee. De paarden, salto's, schapen en zwaluwen. Grondige schoonmaak in de kamers, goede Toscaanse en lekker eten voor het diner. gastvrije sfeer. Lavinia Caccia Dominioni
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Thanks Lavinia, wat mooie woorden die je ons gegeven hebt! Met vriendelijke groet, Emanuele en Jonah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    26/08/2014

    We net 3 nachten doorgebracht op deze boerderij. Wij zijn een gezin van vier personen en we hielden van deze plek waar we heerlijke dagen. Manciano en 'een strategische locatie en startpunt voor excursies naar de zee, de dorpen (Pitigliano fantastisch) en de Terme di Saturnia, dus elke dag kan je echt doen heel verschillende dingen. Als u op zoek bent om te ontspannen, de boerderij en 'erg mooi, goed onderhouden, schoon en Emanuele en Alice waren zeer gastvrij en behulpzaam. Wij, het hebben van een kind van vier jaar, hebben we gekozen voor halfpension en zeggen ... Proficiat aan de chef-kok en personeel voor de uitstekende keuken! We hadden ook een geweldige tijd te profiteren van de boerderij stallen waar de patiënt ervaren Lucio en liet ons de liefde voor paarden. We hopen snel weer terug te keren naar deze hoek van het paradijs!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zowel de ontspanning en de schoonheid te ontdekken"

    16/07/2014

    Een kozen we met de hulp van internet eind juni, als een geschenk aan mijn dochter, te besteden aan een boerderij De gesloten drie dagen .... dat geluk! Dit mooie stenen gebouw ligt in het midden van hectare grasland, naast een manege met stallen hieronder en in de buurt van een schattig zwembad in fel zonlicht vergezeld van comfortabele houten ligbedden. De in uitstekende locatie voor degenen die genieten van het uitzicht op het Toscaanse platteland kamers, goed ingericht, ruim en schoon. We aten in het restaurant als gevolg van het seizoen liet ons toe om te genieten van buiten gezond voedsel en volledig zelfgemaakt. Geen commentaar over de wijnen ... buitengewoon. In de ochtend wordt het ontbijt jam bereid door de kok, sappige taarten en vers verse ricotta. Alle overvloedig. Ik vergat de positie en de strategische voor liefhebbers van de zee, het meer, de oude dorpen, thermale baden, en alle 'aperto.Il paardensport centrum heeft mooie paarden met professionele instructeur, die met veel sympathie aangekondigd om mijn 11 jaar oude dochter als het 's leuk om een ??cosi'grande dier houden. Beste wensen aan de managers en rustig, tot gauw! Lucy, geloof, Ele.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Het is een genoegen u als gasten in ons hotel en bedankt voor de mooie woorden! We kijken uit naar een paard te rijden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ga niet weg - blijf weg"

    11/05/2014

    We verbleven er 3 dagen (3, 4 en 5 mei). Het restaurant was alleen geopend op zaterdag, op zondagmorgen we hoorden dat het gesloten was die avond op maandag we hoorden om 18.30 dat de rastaurant was gesloten. Voor het ontbijt serveren ze brood dat 3 dagen oud was (op donderdagochtend). Geen gastvrijheid !!!!!!! Hopegully ze zijn gesloten !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Chiuse reageert
    Beste klanten, wij oprecht jammer dat uw verblijf in ons hotel was niet zo per uw verwachting en intentie. Wij zijn van mening dat deze ongelukkige incident, het gebeurde als gevolg van een communicatie probleem en ik neem de volledige verantwoordelijkheid in het bijzonder de twee redenen klaagde in uw negatieve beoordeling zijn: de eerste te wijten aan het feit dat je niet kon eten in ons restaurant voor de komende twee nachten uw komst, de tweede ontberingen die, tijdens de middag voor een paar uur de receptie gesloten was. Wij willen aangeven dat Onze woning is een werkende boerderij en boerderij familie gerund, met een paar kamers (zeven kamers), we zijn niet een hotel en geen garantie voor een 24-24. Mijn keuze is beschikbaar voor logies en ontbijt, dat was gewaarborgd geweest. Voor wat betreft de opening van het restaurant in het laagseizoen moet vooraf worden gereserveerd, in feite, op zaterdag kon je diner in ons hotel hebben, omdat andere gasten een verblijf hadden geboekt op basis van halfpension. Er zijn telefoonnummers contact met ons opnemen op elk gewenst moment. Als u deze methode had gebruikt en blootgesteld het probleem ter plaatse, we zeker in staat waren zo veel in te komen tegen uw behoeften mogelijk .... Hoe zit het met brood! Ik persoonlijk ga naar de bakker elke ochtend om de versheid te garanderen, zelfs op zondag. Het verzenden van vriendelijke groet
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ideaal voor moto-toeristen"

    08/05/2014

    Strategische positie om de schatten van de Maremma (land en zee), te bezoeken op twee wielen. Road en ok parking elke fiets. Prachtig uitzicht, comfortabele kamers, vriendelijke eigenaren en het personeel en vrijgevig met tips op wegen en bezoeken niet te missen. Fundamenteel: uitstekend eten (zowel het ontbijt en diner zijn producten of nul km) in een zeer gastvrije omgeving. Alles wat je zou willen moto-toeristen eisen, tegen een eerlijke prijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten