contactModalFeedback

Agriturismo San Ottaviano

Loc. Massoni -, Monterotondo Marittimo 58025 Monterotondo Marittimo (Grosseto)

"Super"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,5/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning in de natuur"

    26/08/2018

    We brachten twee weken echt ontspannend en rustig, midden in de natuur. Francesco en Hilary de eigenaren zorgden ervoor dat we ons echt thuis, maar niet alleen al het personeel, vooral Sabina. We kwamen na een korte reis van de hoofdweg aan en werden onmiddellijk begroet met veel professionaliteit en sympathie, ik had bijna het gevoel dat ik iedereen al heel lang kende. We waren in de appartementen The Masons, die geen deel uitmaken van de hoofdstructuur, maar nog steeds in een paar stappen bereikbaar zijn. Ons appartement was comfortabel en schoon en er ontbrak niets (misschien had ik een hangmat of ligstoel op de veranda gezet). Het zwembad is schoon en biedt bovenal uitzicht op de heuvels van de Maremma. Mijn kinderen hebben les gehad bij Hilary die, naast het lesgeven in rijtechnieken, veel passie heeft overgedragen aan de verzorging van paarden. Zelfs de keuken, pizza's en vooral bier zijn erg goed. Het is natuurlijk geen plaats om "beweging" te vinden, maar volgens mijn mening is het de schoonheid van San Ottaviano. Hier dicteren de heuvels, de dieren en de natuur de tijden van de tijd ..... altijd nieuw en buitengewoon (vooral met kinderen). Hoewel je in de heuvels snel verschillende plaatsen kunt bereiken (zee, middeleeuwse dorpjes en archeologische vindplaatsen in ongeveer 30 minuten met de auto). Ik hoop snel weer terug te keren naar San Ottaviano.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Taste of Tuscany"

    14/08/2018

    Mijn vrouw en ik verbleven deze zomer in de agriturismo (onze eerste ervaring op een van deze boerderijstallen) en waren aangenaam verrast. De boerderij ligt op een heuvel met uitzicht op velden en een rivier - veel groter en ruimer dan op de foto's. De architectuur is origineel, mooi stenen metselwerk met wijngaarden en tuinen in de omgeving. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. We hadden de kans om met hen te kletsen en leerden alles over de geschiedenis van het landgoed, hun werk en wat nodig is om de plek draaiende te houden! Francesco gaf ons een rondleiding en een proeverij van zijn ambachtelijke brouwerij, die direct aan het pand ligt, en we hebben geleerd dat de gerst direct op de boerderij is gegroeid. Mijn vrouw probeerde zelfs paardrijden met Hilary en haar zeer lieve paarden. Ze zei dat het fantastisch was. We aten meerdere malen in het restaurant en probeerden de zelfgemaakte pizza's op pizza avond. Alles was zeer vers en lokaal geproduceerd (ze hebben een groot schoolbord dat je vertelt waar alles vandaan komt). Je hebt absoluut een auto nodig om hier te blijven, maar de wegen zijn geasfalteerd en gemakkelijk te verplaatsen. De dichtstbijzijnde stad is zeer schilderachtig en heeft een aantal leuke restaurants - vraag om aanbevelingen. Kortom, we hadden een geweldige tijd en zouden zeker San Ottaviano aanraden aan iedereen die wil proeven van het Toscaanse platteland!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte Toscaanse vakantie!"

    06/08/2018

    San Ottaviano is de ideale setting om een ??echt ontspannen en authentieke Italiaanse vakantie te ervaren. Als u gemakkelijk toegang wilt tot meer toeristische bestemmingen - Rome, Venetië, Milaan, Florence - moet u dichter bij die plaatsen blijven. Maar als u de schoonheid en authenticiteit van het Italiaanse leven wilt ervaren, is San Ottaviano perfect! De agriturismo was oorspronkelijk een op zichzelf staand dorpje en als je rondkijkt, kun je nog steeds zien waar de verschillende winkels, molens en ovens waren. De appartementen zijn variabel, van studio's tot 3-slaapkamers. Zoals typisch is in Italië, is er geen airconditioning. Niet alle appartementen zijn verwarmd, dus als u zich zorgen maakt over het koude weer, moet u zorgen voor verwarmde accommodatie. Een paar kleine dingen ontbraken in ons appartement maar werden gemakkelijk verstrekt zodra ze onder hun aandacht werden gebracht. Er zijn 2 prachtige zwembaden, een restaurant met gerechten die traditioneel worden bereid met lokale ingrediënten en een eigen brouwerij. Dit is geen toevluchtsoord, maar ik ben niet naar Italië gekomen om in een resort te zijn, ik kwam om de mensen, het eten en de omgeving van Toscane te ervaren. U heeft een auto nodig om naar de agriturismo te komen. We verkenden kilometerslange paden en plukten wilde asperges, communiceerden met de ezels, de bijen en Silvio (het varken!), Genoten van Francesco's birra met pizza bereid in hun buitenoven terwijl ze uitkijken over een prachtig landschap, en namen een kookles met chef-kok Stefano! Florence is gemakkelijk een dagje uit, maar we wilden wat rustiger aan doen en meer lokale bezienswaardigheden bezoeken en er is genoeg te doen! De kust is slechts een half uur of zo weg. Op en neer lopend door de zee straat in Follonica was leuk, en we genoten van een aperitivo aan het water. Campiglia is een iconisch heuveldorp, rustig en ideaal voor het maken van foto's; als je naar de top gaat, heb je een prachtig uitzicht op de zee. We namen nog een prachtige dagtrip naar Elba, via een veerboot vanuit Piombino. Huur een cabriolet bij het dok in Elba, rijd rond het eiland en zorg ervoor dat u uw terugkeerveer met zonsondergang laat vallen. Prachtig! Bolgheri is een bekend wijngebied, gemakkelijk te rijden. Als je naar de wijnmakerij Argentiera gaat, vraag dan om een ??rondleiding door de wijngaarden; het uitzicht vanaf de top van de heuvel is geweldig. Er is een geothermisch "park" in de buurt van de agriturismo. Heel interessant, maar het kan een uitdaging zijn om te lopen als je mobiliteitsproblemen hebt. San Ottaviano ligt om een ??gemakkelijke uitstap naar Cinque Terre te bieden. Ik raad aan om hier minstens een nacht te blijven. Hilary en Francesco zijn geweldige gastheren en je voelt echt alsof ze hun huis met je delen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Ottaviano reageert
    Hartelijk dank voor uw tijd en deze vriendelijke beoordeling! We zijn zo blij dat je van je verblijf hebt genoten. Grazie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Verwaarloosde plaats"

    04/08/2018

    Ruimte zonder extern licht, zwembad te worden hersteld met wespen volgen. Eerste diner van ravioli verdronken in water met een beetje ragù rustend op de top. Zeer vriendelijke medewerkers. Maar de eigenaar moet de plaats opfrissen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Ottaviano reageert
    Het spijt ons dat hij niet vond wat hij zocht op zijn vakantie. Ik geloof echter dat u dit jaar de eerste gast bent met deze negatieve opmerkingen, en ik ben het daar oprecht mee eens. De gloeilamp op je terras brandde een nacht op en we konden het niet voorzien. Naar jouw mening hebben we het vervangen. Het licht was daarom niet slecht. De laatste twee opmerkingen hebben me veel verrast. Ons bedrijf, hoewel een werkende boerderij, is een goed onderhouden, rustieke, maar niet over het hoofd geziene plaats. Als ik kan, sluit ik hieronder de foto's van de plaatsen die u hebt genoemd. Ik wijs u er ook op dat uw badkamer vorig jaar is gemaakt. Om een ??paar van onze projecten te vermelden dit jaar, zeg ik je, we hebben vier nieuwe stenen terrassen, een nieuwe manege, 4 nieuwe badkamers, nieuwe gordijnen en bedden voor alle 26 appartementen, nieuwe volière, nieuwe tuin, twee nieuwe appartementen, tuinen nieuwe, nieuwe buitentafels, nieuwe restauranttafels etc. Het onderhoud van een plek als de onze is in alle opzichten constant vanuit de tuinen, buiten de appartementen. Als een landgoed van meer dan 250 hectare op het platteland, zal er aan alle kanten geen groen gazon zijn, maar het is een structuur in voortdurende beweging en we doen ons best om alles zo goed mogelijk te houden. Voor het restaurant, bent u de eerste gasten gedurende het hele seizoen om een ??negatieve opmerking te maken. Het spijt ons als het niet naar uw tevredenheid was. We raden de volgende keer aan om de serveerster te waarschuwen als je iets niet leuk vindt. Al met al ben ik van mening dat u veel meer een vakantie in de stad in plaats van het platteland van de Maremma zou hebben gewild. Ik raad u aan goed te lezen waar u voor de volgende keer wilt blijven om er zeker van te zijn dat u al uw tevredenheid vindt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 9,5
    "Super"

    "Stilte komt van GOUD"

    10/07/2018

    Een plek met een adembenemend uitzicht, een boerderij omringd door de wonderen van de vegetatie en de rust van de natuur. Regenereren is zeker! Een plek voor degenen die echt van zichzelf en de natuur houden. Gaia's Mami :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 2
    "Slecht"

    "Geen goede deal voor paardrijden ervaring en locatie"

    03/04/2018

    Boek het met mijn familie en onze 4-jarige jongen om nog een leuke paardrijervaring te krijgen, want overal ter wereld, paarden waren de ergste die ik tot nu toe heb gezien, zegen hen niet hen fouten, en na onze wereldwijde ervaringen teleurgesteld voor deze plek, wees voorzichtig als je buiten het seizoen reserveert, we worden de eerste nacht bevroren zonder verwarming en we zijn uiteindelijk aan het eind van het verblijf hetzelfde bedrag in rekening gebracht voor onze 4-jarige als voor volwassenen, zelfs we eten allemaal nauwelijks als we een maagvirus krijgen buiten het hoogseizoen houdt zelfs de bar niet open als u wat verfrissing wilt, betekent dat u alleen staat in het midden van nergens, dus wees voorzichtig, geen goede custurmer service, maar we hadden fijne tijd in Folonica, zeker zal terug zijn in Toscane, gelukkige vakanties voor iedereen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Ottaviano reageert
    Goede morgen Lenka, het spijt me zeer om deze woorden te lezen, zo anders dan de persoonlijke opmerkingen! Aan het einde van de les en paardrijden (die uiteindelijk alleen haar deed, ondanks een reservering voor twee personen die 20 minuten na de afspraak werden geannuleerd en nog steeds niet in rekening worden gebracht - zelfs als je om deze reden een contract hebt ondertekend) in plaats daarvan bedankte hij veel, onderstreepend hoe aangenaam het was om het vertrouwen in het paard te herwinnen! Hier in San Ottaviano is de passie voor paarden authentiek en worden zowel de dieren als de school met uiterste zorg bewaard. Hetzelfde geldt voor restaurantkosten: dagen voor uw aankomst, samen met het contract dat u heeft ontvangen, het menu met prijzen, voorschriften en kosten van de verschillende activiteiten. U was dus op de hoogte van alle tarieven, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Maaltijden waren voor aankomst geboekt, dan geannuleerd en omgeboekt ... we waren beschikbaar en flexibel tijdens ons verblijf. Ik ben bang dat het slechte humeur niet te wijten is aan de aspecten beschreven in de opmerking, maar aan de leiding van de laatste nacht: je besloot om te vertrekken om 19 in plaats van de volgende ochtend. Zoals bij veel andere boerderijen, is ons beleid (duidelijk aangegeven in het contract dat u hebt ondertekend) niet om de vertrekken van tevoren te vergoeden ... In dit geval dan, zelfs als u een uitzondering wilt maken, bent u nog steeds de hele dag gestopt. Ik betwijfel of de opmerking is te wijten aan dit, omdat zelfs de rest van de opmerkingen dat u uw beoordeling verplaatsen laat ons verbluft: toen u in de bar een biertje te drinken gevraagd onze beschikbaarheid was totaal en de bar geopend. Als ik me goed herinner, heb je erover nagedacht omdat je de voorkeur gaf aan een levendiger plek ... nou, op dit je REDEN: ONS IS EEN AGRITURISMO EN ZOALS DE CAMPAGNE EN DE ONRUSTBAARHEID MAKEN VAN PADRONI! We beschouwen het als een sterk punt van ons bedrijf, ook gezien het feit dat de weg om het te bereiken is verhard en het land is 15 minuten met de auto: geïsoleerd, dus, maar niet te veel. Ik heb altijd gedacht (en ik denk nog steeds) dat alle gasten het recht hebben om hun ervaringen te vertellen, mogelijk met inachtneming van de feiten. Uw woorden hebben ons diep gestoord, omdat we zo onze best doen om onze gasten een goed gevoel te geven en we hebben geprobeerd u zoveel mogelijk te ontmoeten: het spijt ons dat u het niet opmerkt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      0,5/10
      "Slecht"
  • 9,5
    "Super"

    "Super nice week!"

    30/07/2017

    We hadden een geweldige week in San Ottaviano. "Terugtrekking" in de B-Note is er omdat zou hebben geholpen een beetje meer keukengerei, zoals vuilniszakken, spons voor Spühlen, etc. Spüli. Alles wat we zelf hebben betrokken. Dit zijn eigenlijk alleen maar kleine dingen. Alles was geweldig! (Score voor het restaurant konden we niet echt geven als we alleen gebruik hebben gemaakt van de pizza dag [uit de houtoven])
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastisch verblijf in een prachtige sfeer"

    18/10/2016

    Na de uiterst vriendelijke ontvangst door Franceso en zijn team, hebben we de dagen in de prachtige natuur en prachtige ambiance San Ottaviano genoten. Dankzij de grote excursies en helpen door bijvoorbeeld oproepen naar de regionale wijnhuizen die we leuke uitstapjes kunnen maken, ondanks het wisselvallige weer. Een bijzonder hoogtepunt van de gezellige ontbijt- en incidenteel diner in de historische setting met veel regionale gerechten en zelfgebrouwen bier zijn. We zullen terugkomen, dank je.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "pure ontspanning"

    09/10/2016

    Wij, een gezin met jonge kinderen en hond doorgebracht in San Ottaviano twee heerlijke weken. Onze accommodatie was erg ruim en schoon. De ligging is idyllisch en rustig kunt u veilig zijn kind groot in het terrein rond te verlaten en er waren andere vakantie kinderen die voor de tijd nemen om speelkameraadjes Iedereen was zeer warm en behulpzaam, het bier smaakt geweldig en de wijn natuurlijk Zelfs onze hond was een graag geziene gast u een keuze tussen gewoon ontspannen bij het zwembad of ontspannen in een van de vele stranden die gemakkelijk kunnen worden bereikt in 1,2 uur rijden van het hotel hadden. De omliggende bergdorpen waren ook altijd een bezoek aan de winkels waren binnen handbereik waard. Rond we heel goed hebben hersteld, hebben allemaal het gevoel zeer comfortabel en vond de omgeving prachtig Conclusie: we komen terug in 2017
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 6
    "Redelijk"

    "Prachtige structuur, maar ook uit de hand"

    06/06/2016

    Ik boekte het hotel omdat verleid door de foto's. alles leek in orde en zo goed als nieuw, evenals later bleek de structuur. Maar het is niet gemakkelijk te verplaatsen van daar naar de Toscaanse dorpen, het is uit de buurt van enige verwijzing, ten minste 20 km. de meest haalbare zijn 3,5 kilometer na de weg naar de boerderij is geen vangrail op een berg en een paar kilometer uitgegroeid tot veel in termen van tijd. ontbijt wordt verwezen naar het hoofdgebouw dus moesten we gaan met de auto omdat de weg was helemaal bergop de weg. ontbijt slecht: dat zoete waren een donut, cake, sandwich brood en beschuit, alleen sinaasappelsap. In het huis was er geen magnetron of tv, er was geen waar te hangen de handdoeken in de badkamer, zijn er geen luiken dus in de ochtend licht door de gordijnen. Warm water met boiler, dus na mijn douche bleef een beetje water en warm. Zeep slechts een van de twee badkamers, twee rollen wc-papier (een per kamer) voor 4 dagen van het verblijf. Wifi, zwak signaal, net buiten het huis dat je gewoon verbreekt de telefoon was op stand-by. Geen teken van mijn telefoon operator. we betaalden 83EUR per nacht voor twee, misschien een beetje 'te veel respect voor de aangeboden diensten en respect aan degenen die mijn smaak, waarschijnlijk mijn fout niet om me meer te informeren over de accommodatie. Francesca zeer vriendelijk ontvangst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      3/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hoge kwaliteit Structuur"

    01/06/2016

    Bezocht met familie. De managers zijn erg aardig en behulpzaam, niet opdringerig. Ideaal voor een ontspannen vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie 11 dagen in Toscane"

    10/10/2015

    We hebben zeer mooie dagen van Agriturismo San Ottaviano. Het hotel was mooi en zeer ruim. Het bier van de boerderij was zeer goed. Francesca en Francesco waren zeer behulpzaam en altijd beschikbaar voor vragen daar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nog een fijne week op de boerderij"

    05/10/2015

    We waren eind september voor een week in San Ottaviano en hebben ervan genoten, het comfortniveau is eenvoudig, maar is bewust door ons gekozen, is er geen televisie, maar een tv-ruimte. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Het restaurant biedt heerlijke Toscaanse keuken. De boerderij heeft een zwembad, picknickplaatsen en een speeltuin. Er is een on-site brouwerij, die bezocht kunnen worden en natuurlijk kunt u ook proeven van het bier en kopen! In de ochtend hebben we genoten van de grote café voor het ontbijt. De rit over een brug is een beetje vreemd, maar niet gevaarlijk. We hebben vanaf daar prachtige touring het gebied. De sfeer is gastvrij en warm, dank Francesca en Francsco voor de waardevolle adviezen en wens het hele team het allerbeste! We zullen zeker terugkomen! Sabine en Dirk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ontspannen week in San Ottaviano"

    30/09/2015

    San Ottaviano heeft niet alleen aan al onze verwachtingen voldaan, maar heeft ons uiteindelijk zelfs nog meer aangeboden. De sfeer is perfect om een ??ontspannende tijd door te brengen en dicht genoeg om veel verschillende delen van deze kant van Toscane te genieten. Het restaurant is uitstekend met een vriendelijk personeel dat klaar was om ervoor te zorgen dat we altijd een geweldige maaltijd hadden. De cabine die we kregen had alles wat we nodig hadden om bijna te voelen alsof we thuis waren, vooral de keuken die alles had wat we nodig hadden om zelfs de meest complexe maaltijd te koken. Francesca en Francesco waren erg aardig en waren er altijd om ons te helpen wanneer we het nodig hadden, Francesco bood zelfs een rondleiding aan van zijn brouwerij die ik zeer informatief vond. Al met al is een geweldige plek speciaal als u met een hond bezoekt, onze Darwin had ook de beste tijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "San Ottaviano we vonden"

    21/09/2015

    doe alles geweldig, heel erg leuke plek om vakantie !! Zeer aardige mensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten