contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Il Cicalino

Loc. Cicalino, 3 -, Massa Marittima 58024 Massa Marittima (Grosseto)

"Super"
Volgens 11 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Wat een geweldige ontspannende ervaring!"

    27/04/2018

    Mijn familie en ik brachten een paar dagen door in deze accommodatie en we hadden een fantastische ervaring. Dit is echt een prachtige plek, omringd door een ongelooflijk landschap. Om nog maar te zwijgen van het eten ... kwaliteit lijkt een prioriteit te zijn bij Il Cicalino. We zullen zeker terugkomen. Hopelijk eerder dan later. Bedankt voor de gastvrijheid en tot snel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Il Cicalino reageert
    Bedankt voor je bezoek! Zelfs als uw vakantie kort is geweest, zijn we blij dat u naar huis bent gegaan met een mooie herinnering aan Toscane en ons landgoed
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie met culinaire hoogtepunten"

    24/04/2018

    Mijn vriendin en ik verbleven twee weken in dit prachtige gebied met het kleine, gerenoveerd met veel aandacht voor detailboerderijen. We waren enthousiast! Daarom een ??wat langere beoordeling: het was niet onze eerste vakantie in Toscane, maar de mooiste. We vonden de lange mountainbiketochten net zo leuk als joggen in het grote gebied. Omdat we allebei vrij actief zijn in sport, is sport ook belangrijk voor ons op vakantie. Wat het eten betreft, we moesten nooit Tenuta verlaten, want er is een uitstekend restaurant op het terrein. We waren meer dan enthousiast over het eten. Typische stop in Toscane! De keuken is elegant en zeer regionaal. Aangezien we ervaren reizigers in Toscane zijn, kunnen we zeggen dat dit een absolute top eetgelegenheid is. De chef-kok Gabriele heeft ook elke avond naar de gasten gekeken, wat de familiesfeer weer heeft versterkt, wat sowieso overal in de Tenuta te voelen is. Een hele speciale vakantie voor sportliefhebbers en fijnproevers zoals wij. Alleen aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tenuta Il Cicalino reageert
    Bedankt! Het was een genoegen om u als onze gasten te hebben. Tot snel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "ontbrekend salvo ......"

    15/04/2018

    De organisatie en kwaliteit van het restaurant is aanzienlijk slechter geworden sinds het vertrek van Salvo. Fantasierijke Vegi-menu's en menu's die de Italiana niet overbrengen. Waarom geen geweldige spaghetti, risotto, polenta of een lasagne die de naam lasagne verdient? Maar Wurstel met bonen !!? Zelfs het opnemen van drankbestellingen is meer toeval. Niemand van ons had echt de geconsumeerde items op de lijst staan. Is bijna onmogelijk om te controleren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Tenuta Il Cicalino reageert
    Geachte gast, het spijt ons dat onze keuze voor een nieuwe chef niet naar uw zin was. Het kan gebeuren dat iemand niet tevreden is met veranderingen en dat spijt ons zeer. De Toscaanse keuken die wij aanbieden, voldoet echter aan de stijl van het eigendom en de verwachtingen van onze gasten, dus uw kritiek zal u verrassen. Onze keuken bestaat uit Toscaanse gerechten bereid met de beste producten van ons land en door de chef-kok met kunst. De gerechten werden allemaal persoonlijk door ons getest, omdat we onze kok al geruime tijd kennen en al jaren zijn loyale klanten zijn voordat we zijn werkgever werden. De persoonlijke smaak kan echter niet worden besproken, dus we accepteren zijn kritiek dat we onszelf constructief opstellen. Het spijt ons dat we niet aan zijn verwachtingen voldeden. Elisabetta Vecchioni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      3/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Faciliteiten, eten en geweldige personeel !!!"

    20/12/2017

    Alles perfect, met een briefje op de top van andere keuken Salvo en de oma paar die zorgden voor het landhuis en de prachtige tuin, twee prachtige mensen een knuffel en tot ziens! Ik raad iedereen aan om te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beste vakantie"

    27/07/2017

    Ik was een paar dagen in dit prachtige hotel en ik was betoverd door de schoonheid, de aangeboden diensten en de absolute rust om je heen. Ook lekker eten, ik heb vooral genoten van het ontbijt met prachtige zelfgemaakte taarten, dat deed me denken aan de taarten dat ik de voorbereiding van mijn grootmoeder en vele andere dingen op beide even goed. Lieve en aardige de dame die zorg draagt ??voor het ontbijt. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VAKANTIE"

    15/09/2015

    Mijn man en ik hebben 10 dagen doorgebracht in deze boerderij. Geweldige plek, totale ontspanning, de keuken is eenvoudig, typisch voor de plaats en om deze nog beter, het is allemaal schoon. Het landschap is betoverend. Een gedachte en een speciale dank aan Gianna en Martina, de twee receptionisten, die niet alleen zeer respectabele, efficiënt, beschikbaar, maar is gewoon erg grappig ..... !!!!! Er naartoe te gaan !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "RELAX IN TOSCANE"

    18/06/2015

    Mooie typisch Toscaans landgoed met een aantal gerestaureerde boerderijen, een zwembad voor elk bedrijf, olijfgaarden en bossen met paden voor zowel wandelaars als voor fietsers. Ongebruikelijke vinden ook een nuttige overdekt zwembad in geval van slecht weer. De grootste en meest aangename verrassing was echter het restaurant: uitstekend met gerechten uit de Toscaanse traditie, zozeer zelfs dat we aten er elke nacht; Tenzij de chef-kok en zijn vrouw Angela hebben een fantastisch paar. Al het personeel is echter zeer attent en vriendelijk geweest.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    28/09/2014

    Ga erheen !!! Fantastisch strakheid, uitstekende reinigende en diensten, uitzonderlijke hoffelijkheid en beschikbaarheid van de mensen die er werken. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "bellisimma vazanza"

    26/09/2014

    een heerlijke vakantie ontspanning droom, het uitstekende mooi restaurant
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een weekendje weg van de stress van de stad"

    18/10/2013

    Vorige maand namen we het advies van onze vrienden en we kozen om een ??weekend in Maremma Tenuta de zoemer. Ik moet toegeven dat hun advies was van onschatbare waarde, we meteen verliefd op het landschap geweldig. We zullen zeker terugkomen. Onze kamer was in de buurt van een prachtig zwembad waar we uren in volledige ontspanning. De hele structuur is omgeven door groen, allemaal goed onderhouden. Het ontbijt was geweldig en altijd vol met nieuwe ideeën. We werden verwend keuze elke ochtend tussen taarten, jam, vlees, vleeswaren, fruit, eieren, groenten. Alle waren uitstekend. Heel schattig l 'omgeving waar het werd geserveerd: een mooie veranda die een mooi gazon over het hoofd gezien. Het personeel is zeer beleefd en altijd bereid om advies te geven, zelfs voor excursies. We hebben niet geprobeerd het restaurant waar het diner nog een reden om terug te keren werd geserveerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onverwacht geweldig!"

    09/09/2013

    Niet absoluut zou ik zo mooi gedacht! Jammer dat we weinig tijd doorgebracht! De plek is geweldig: het platteland, spa, zwembaden, totale ontspanning en ultieme rust. We aten ook heel goed in een zeer romantische restaurant, waar u de pittoreske Massa Marittima kon bewonderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten