contactModalFeedback

Agriturismo A Casa del Tosi

Località Palazzina, 1, Torcigliano 55060 Pescaglia (Lucca)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Rust en kalmte is thuis"

    18/11/2019

    Comfortabel appartement met een mooie houtkachel.
    Vriendelijk en vriendelijk welkom.
    Maximale beschikbaarheid van mevrouw Antonella
    Geweldig ontbijt.
    Strategische locatie voor excursies in de Apuaanse Alpen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooi huis, vriendelijke gastheer, mooi terrein"

    26/06/2019

    De suite was uitstekend. Een grote hoofdslaapkamer, een grote gemeenschappelijke ruimte, en een behoorlijke tweede slaapkamer (wees voorzichtig als je groot bent). Er was een mooi privé-terras om uit te rusten. Het terrein was leuk om te verkennen, waaronder enkele ezels, een wijngaard, bijenkorven en andere verrassingen. Het ontbijt was goed, inclusief thuis geoogste honing. Het zwembad was leuk voor de kinderen. Het is een snelle rit naar Lucca voor andere activiteiten, maar er is een supermarkt en restaurants in het nabijgelegen stadje (San Martino in Freddana).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo A Casa del Tosi reageert
    Wij zijn blij dat u goed op onze boerderij bent geweest!

    Wij hopen dat u nog steeds onze gasten bent!!

    Antonella en Marco Tosi....
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Een zeer vriendelijke, comfortabele en gastvrije plek om te verblijven!"

    12/10/2018

    De gastheren waren zeer behulpzaam en gastvrij. De accommodaties waren meer dan voldoende. Het was erg leuk om een ??volledige keuken te hebben! Het stadje San Martino had een mooie wasserette en een geweldige markt (Simply). De rust en stilte was geweldig en het nabijgelegen stadje Lucca zeer aangenaam. Gemakkelijke dagtochten naar Cinque Terre en Pisa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    10/10/2018

    Geweldige locatie, aangenaam welkom! Zeer schoon en opgeruimd appartement. Antonella en familie erg aardig en behulpzaam?? Ik raad het ten zeerste aan! Het neemt niet de mobiele telefoon, maar ze hebben Wi-Fi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "natuur"

    01/09/2018

    Uitstekende ervaring omgeven door de strategische positie van de natuur cordialita ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een all-round geweldige vakantie"

    23/08/2018

    De accommodatie was super aardig, schoon en goed uitgerust. Zwembad en omgeving waren geweldig. Antonella en haar hele familie zijn erg gastvrij en behulpzaam. Zelfgemaakte producten, ontbijt en zelfs diner zijn een gedicht. De locatie is ideaal voor het verkennen van steden zoals Pisa, Lucca of Florence.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo A Casa del Tosi reageert
    Bedankt voor je goede beoordeling, we hopen je weer te mogen verwelkomen. Bedankt voor je goede beoordeling, we hopen je weer te mogen verwelkomen - Antonella, Marco, Leonardo, Irene Tosi !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon fantastisch"

    12/08/2018

    We brachten twee weken door in het appartement "Gallo" en genoten daar erg van de tijd. Het appartement was groot en ruim, goed uitgerust en we hadden voldoende ruimte voor ons gezin van vijf. Ook onze buitenruimte met zithoek en uitzicht op het zwembad uitgenodigd om te blijven hangen en het ontbijt in de ochtend. Het gastgezin was erg vriendelijk, aardig, behulpzaam en had veel goede ideeën voor sightseeing en verkenning. 'S Avonds maakten we gebruik van het aanbod van gastvrouw Antonella en lieten ons verwennen en "koken". Met veel liefde toonde Antonella heerlijke, regionale specialiteiten. Het diner werd bekroond met zelfgekweekte wijn en zelfgemaakte likeuren zoals limoncello, walnootlikeur of bosbessenlikeur. De zelfgemaakte desserts (cantuccini, koekjes) en gebak waren heerlijk. Culinair waren we erg verwend. ***** 5 sterren duidelijke aanbeveling
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo A Casa del Tosi reageert
    Beste Jutta, ons werk is erg vermoeiend maar ook heel mooi, onze inzet wordt beloond als onze gasten blij zijn !! We hopen je weer te zien !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Empfehlenwer"

    29/07/2018

    Heel leuk huis. Zeer aardige mensen. Alles was geweldig. Ik kan alleen maar aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo A Casa del Tosi reageert
    Bedankt dat je onze gasten bent !! Tot ziens !! Marco & Antonella Tosi!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "geweldige accommodatie, schoon en zeer liefdevol ingericht, aardige gastheren!"

    22/05/2018

    We waren slechts één nacht onderweg. Na het postadres van onze correspondentie was de accommodatie niet op de Navi te vinden !!!! - De notitie Torcigliano ontbrak helaas in alle correspondentie! en in Pescaglia (Lucca) is er geen Localita Palazzina 1 !!!! Alleen door de hulp en advies van veel aardige mensen hebben we de accommodatie na ongeveer 2 uur zwerven! De accommodatie / kamers zijn fantastisch ingericht met liefde! De gastheren zijn erg aardige mensen! Met het eten werkte het een beetje ongemakkelijk, maar het was goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo A Casa del Tosi reageert
    We waren blij om u als gast te hebben, het spijt ons dat u ons adres niet meteen heeft gevonden. Meestal is er geen probleem, iets klopt niet. We hopen u nogmaals te mogen begroeten. Antonella e Marco Tosi. We waren blij om u als gast te mogen ontvangen, het spijt ons dat u ons adres niet meteen heeft gevonden. We hopen je weer te mogen verwelkomen. Antonella e Marco Tosi.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Totale ontspanning in het midden van de green"

    23/07/2017

    Het was een echte verrassing. We waren 10 dagen. . Voor een lange tijd hebben we niet zo'n ontspannen tijd gehad. Het Gallo appartement was ruim, schoon en mooi ingericht, van harte gefeliciteerd! We kwamen op een zeer warme periode, maar het appartement was altijd aangenaam koel en de nachten je zou heel goed slapen. Het zwembad is een saffier ligt in de groene bossen (en wijngaarden) eromheen op zonnige dagen geeft rust, cool en leuk: het enige nadeel was de aanwezigheid van vliegen, bijen en muggen all'iimbrunire ergens tegen het einde van het zwembad. De aanwezigheid van de hond Pluto is met name verheugd over het verblijf van onze zoon. Er zijn verschillende katten, kippen en twee ezels. De exposant is ook imker. Er is ook de mogelijkheid van het maken van het rooster. Het huis is ongeveer 15 minuten. van het prachtige Lucca. Andere toeristische attracties zijn in de buurt. De familie Tosi is zeer gastvrij en voelt u zich op uw gemak voltro. Mevrouw Antonella blij ons met zijn heerlijke amandelkoekjes en muffins / gebak. Het enige nadeel van het zijn in een relatief afgelegen locatie, dan is de telefoon kan niet bellen, echter, wordt aangeboden wifi en er is de mogelijkheid om te bellen van de eigenaren indien nodig. de kamer met het eenpersoonsbed matrimoniare in het bijzonder een matras moet worden vervangen, omdat de veren weg hebben gegeven, voor degenen vastbesloten om televisie nodig, de belangrijkste kanalen waren zelden ontvankelijk: Tips om zelfs het aanbod van deze boerderij te verbeteren. We zullen zeker terugkomen. Stefano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijke en ontspannen"

    27/07/2016

    We keerden terug voor de tweede keer. Het is een ontspannen en aangename omgeving, schoon en smaakvol ingericht. Uitstekende locatie, vriendelijke en behulpzame familie die de 'boerderij loopt. We zullen blijven komen ook naar de prachtige omgeving te bezoeken. Wij houden van dieren en de aanwezigheid van ezels, honden en katten aanhankelijk en goed opgeleide we echt genieten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een toevluchtsoord van de stress"

    04/06/2016

    ondanks een niet aflatende regen! we waren gecharmeerd door dit oude huis en de warmte en vriendelijkheid van Antonella Marco en Leonardo, en hun lieve honden Pluto en Bubo (helaas hebben we niet weten Irene). We zullen zeker terugkomen. Marina and the Charles pegliesi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geluksbrenger"

    08/09/2015

    We brachten twee prachtige weken in het Casa del Tosi bij Antonella en Marco en hun volwassen, ook erg vriendelijk en behulpzaam kinderen Irene en Leonardo. Marco en Antonella hebben hun vele werk voortdurend onderbroken om ons (pech) helpen om te gaan met onze kinderen om dieren (ezels, kippen, katten, honden), of ons met een plaat van vers gebakken cake of andere aan lekkernijen te verrassen. Een van onze drie dochters is verlamd, zodat we echte ontspanning waarderen en echt warm zonder intrusiveness special. Lucca, Pisa, Pistoia liggen binnen handbereik, terwijl we deze veilige plek en het prachtige zwembad zo veel dat we vaak tegen de avond worden gedreven in een van de steden. We willen volgend jaar terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Apartments"

    01/08/2015

    Het is een echt vakantieparadijs ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten