contactModalFeedback

Agriturismo Diacceroni - Agriturismo Biologico

Pod. Diacceroni, Via della Bonifica ,156 - Fabbrica di Peccioli, Villamagna 56048 Volterra (Pisa)

"Fantastisch"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    10/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek! Het uitzicht op het Toscaanse platteland -spectaculair! Het eten en de wijn zo goed, speciale avonden waren zo leuk, maar de geweldige mensen "

    20/11/2018

    We waren zo blij om Toscane te ervaren door hier 8 dagen te verblijven als bed and breakfast gasten in de hoofdfaciliteit. Het ontbijt met het heerlijke eten en de beste koffie ooit was elke dag een favoriet. De speciale gastmaaltijden, pizza- en pastamakerslessen, heerlijke wijn- en wijnproeverijlessen, maneges, huiselijke sfeer en een fantastisch restaurant maakten dit alles tot een onvergetelijk verblijf. De locatie is ideaal voor prachtige dagtrips in Toscane. De veranda's, zithoeken, wildfaciliteiten en alle andere faciliteiten maakten de buitentijd prachtig - een favoriet middagevenement was een glas wijn en bruschetta op het buitendek. Max en zijn personeel waren zo vol leven, zo vriendelijk en oprecht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Diacceroni - Agriturismo Biologico reageert
    Beste Mlissa,
    Laat ons onze waardering uitspreken voor het feit dat we de tijd nemen om uw recensie over uw recente verblijf bij Diacceroni te delen. We zijn vereerd en we zijn blij om te lezen dat uw ervaring zeer aangenaam was. We zijn er trots op dat we onze gasten kunnen voorzien van onvergetelijke ervaringen en een echte zorgzame service. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke opmerkingen, we hopen je snel terug te zien en we vragen je vriendelijk of je ons nog een review kunt geven op TripAdvisor.
    Met vriendelijke groeten
    Irene
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    23/09/2018

    Een adembenemend uitzicht, heerlijk eten, goede service ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik kom zo terug."

    23/09/2018

    Geweldige avond met een unieke sfeer, geweldige, leuke service en heerlijk eten, voor een geweldige prijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfetto"

    22/09/2018

    We waren met 11 mensen om daar te eten en het was gewoon geweldig. Biefstuk, pasta, voorgerechten, allemaal uitstekend. Hoffelijk personeel met humor. Prijs / prestatie erg goed. En als bonus is er een geweldig uitzicht over de omliggende valleien. Genial!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als u een betere Agritourismo in Italië vindt, meldt u ons dan aan"

    18/09/2018

    Dit was een van de beste vakantie-ervaringen van ons leven. De eigenaar had niet meer kunnen doen om ons ons comfortabel en welkom te laten voelen. Van het geweldige eten, entertainment, activiteiten en meer is dit een must voor zowel een romantisch uitje als voor gezinnen. Zal er op een dag weer zijn. Dank aan allen voor een geweldige ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een geweldige ervaring"

    22/08/2018

    Dit was onze eerste keer in een Agriturismo. We werden vriendelijk ontvangen door eigenaar Massimiliano. Ons appartement was in Panieracci. Met fantastisch uitzicht over de Toscaanse heuvels en met een prachtig zwembad. Het mooie is dat in de prijs inbegrepen maar liefst 3 keer een diner is opgenomen. Een welkomstdiner waar je kennis kunt maken met de andere gasten. Een pizza party waar de kids pizza's mogen maken. Een pasta party waar de meest lekkere pasta's geserveerd worden. En dan is er ook nog een fantastisch restaurant op het terrein waar de meest lekkere biologische gerechten a-la-carte besteld kunnen worden. Een dikke 10!

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Terugkomend op die speciale wereld"

    18/08/2018

    En hier zijn we weer, terug naar Diacceroni. De vorige keer was in 2016. Te lang geleden. Ik kom terug naar huis. Het is moeilijk om te zeggen of het huis Massimiliano is of dat het Diacceroni is. Misschien is het allebei samen. Inderdaad, er is geen Massimiliano zonder Diacceroni, en er is geen Diacceroni zonder Massimiliano. En gelukkig toen we aankwamen, zat hij in zijn kantoor aan de telefoon te praten. Zodra hij ons ziet, hebben we al zijn hoogste prioriteit. Maar alle gasten hebben zijn hoogste prioriteit. Dat is wat dit allemaal zo speciaal maakt. Hij heeft daar honderden gezinnen per week, maar hij geeft je het gevoel dat je de enige bent die daar kan dienen, knuffelen, entertainen en eren. Zo is er geen tweede plaats. We kwamen veel eerder aan als de toegekende aankomsttijd. Nooit was dit een zorg voor Massimiliano, die al zijn geweldige collega's regisseerde om de kamer meteen klaar te maken. De kamer was anders dan de vorige keer, wat een goede manier was om te zien hoe elke willekeurige kamer gewoon geweldig is en aan de verwachtingen van iedereen voldoet. Het was verbazingwekkend schoon, insecten en insecten gratis (een van de belangrijkste aspecten voor ons). Laten we uiteindelijk niet vergeten dat er overal rond groen en natuur is, dus dit is een zeer goede prestatie. De airconditioning was zo'n noodzakelijk levensreddend hulpmiddel daar, dat was de hele nacht zonder ons probleem te bezorgen als gevolg van airconditioning, omdat het kan worden aangepast om 's nachts niet te storen. De koelkast / vriezer was uitgeschakeld, wat een goed idee was, om al het ijs en de condensatie te verwijderen die de vorige mensen verzamelden tijdens hun verblijf. Het duurde een zeer korte tijd (niet meer dan een half uur) om het koud te maken en opnieuw te bevriezen. De bedden, echt heel comfortabel! Maar laten we praten over iets dat alleen Diacceroni heeft: dit geweldige team dat er is om je thuis te laten voelen. Het is zo voor de hand liggend dat ze er allemaal zijn om hartstocht te genieten van wat ze doen. Nooit krijg je het gevoel dat de achtergrondreden voor dat alles het geld is, en dat is het niet. Waar hart is, is niet de geldgod. Er zijn veel nieuwe leden in het team maar het zijn extreem lieve en beschikbare mensen! De zeer trouwe mensen die bleven en ons herkenden, gaven ons het warmste gevoel dat een persoon kan hebben. Zoveel hart op die plek. Het is een wereld apart, afgescheiden van de rest van de wereld. Dit zal heel duidelijk lijken wanneer je terugkeert naar de normale wereld. Deze keer waren mijn vriendin en ik daar een week en hebben nooit iets anders gedaan (zoals andere plaatsen bezoeken). Dus het was een brutale schok toen we teruggingen naar de realiteit, een stuk van ons achterlatend dat we terug zullen krijgen en zullen cultiveren als we terugkeren. Omdat ik daar de hele tijd was, kon ik een heel aardig ding waarderen dat Massimiliano kon doen: hij veranderde in een mum van tijd elk probleem in een oplossing. Alles kan een probleem vormen, van het zwembad tot een onruststoker gast. Massimiliano zou onmiddellijk een oplossing voor alles kunnen bieden, om iedereen weer gelukkig te maken. Zelfs de ergste onruststoker wordt met respect behandeld en samen naar een oplossing gelopen. Hoeveel zou ik graag hebben. En als je denkt dat het alleen een Massimiliano-functie is, nee, dat is het niet. Zijn geweldige vader, broer en vrouw kunnen dat ook. Het charisma van Massimiliano is echter alleen zijn, onherhaalbare en onbetwistbare. We besloten om ons huwelijk daar voor te bereiden, want daar willen we de belangrijkste dag doorbrengen. Hoe kon de grootste hoeveelheid steun van Massi missen? Natuurlijk was hij hier trots op en begon hij zijn "Diacceroni-machine" te verplaatsen om dit ook mogelijk te maken. Ok Massi, je hebt het weer gehaald. Bedankt voor alles wat je doet van dichtbij en ver voor ons. We zullen elkaar snel weer ontmoeten in jullie wondere wereld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfecte Toscaanse ervaring"

    09/04/2018

    Ik heb net een weekend doorgebracht in Diacceroni en het was een geweldige ervaring. Ik verbleef in een BnB Farmhouse kamer en het was schoon, comfortabel en perfect voor mij. Het personeel was het hele weekend uitstekend en zorgde ervoor dat ik me als familie voelde. Het restaurant was vers, heerlijk en zeer redelijk geprijsd. Ik heb me aangemeld voor truffel jagen en zonsondergang paardrijden en heb genoten van beide zeer veel. Ik had vragen over de prijs van mijn excursies en ze stonden heel open om met mij samen te werken. Het welkomstfeest op zaterdag was uitzonderlijk en er was een geweldige buitenruimte voor kinderen. Massy regelde zelfs voor mijn doorgang naar het treinstation aan het einde van mijn verblijf, ik zou zeker weer hier verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Buitengewone ontvangst."

    25/03/2018

    We lunchten en brachten de middag door in deze prachtige boerderij met een prachtig uitzicht op de heuvels ter gelegenheid van de verjaardag van onze zoon die werd gevierd met een warmte die we niet zullen vergeten, dezelfde waarmee we allemaal werden begroet. De lunch was perfect, het onderzoek en de zorg waarmee de gerechten werden ontworpen en gerealiseerd waren evident. Alleen de wijncombinaties. Allemaal vergezeld door sympathie en aandacht voor onze behoeften. Een ervaring die we zullen herhalen. We kunnen geen stem uitbrengen op de accommodatie die de rest zeker zal waarmaken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein vakantieparadijs!"

    04/10/2017

    Eigenlijk kun je Diacceroni niet echt woorden beschrijven - je moet het beleven !! Het landschap is een droom, de locatie is perfect voor uitstapjes, de appartementen mooi, het zwembad is zeer goed onderhouden en vertrekken met een adembenemend uitzicht, vele activiteiten biedt, zoals paardrijlessen, parcours rijdt, op jacht naar truffels, kooklessen, wijnproeverijen, pizza en pasta feesten, danslessen, yoga, enz. (Ook verveling met mijn kinderen)! Maar u kunt ook gewoon genieten van de schilderachtige heuvels en de fantastische rust met een glas wijn. Voor mij / ons een perfecte vakantie! De typische Toscaanse lekkernijen u in het restaurant "La Cantina" of bij de partijen (3 keer per week - bij de prijs inbegrepen) kunnen genieten van zijn zoooo lekker dat u alle gedachten van de "figuur" vergeten ;-) Thanks om het hele Diacceroni team voor een geweldige tijd en de perfecte vakantie! Iedereen is super vriendelijk, zorgen voor een perfecte service - hier is de gast "King"!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring en een uitstekende waarde voor uw geld !!"

    12/06/2017

    De plek is prachtig, kunt u veel activiteiten te doen van zwemmen, paardrijden lessen, wandelingen, bicicletta..o u dezelfde nienete niet kan doen en het is prachtig! Alle verzorgd, niets aan het toeval overgelaten, alles tegen zeer redelijke prijzen! Ik was echt verrast door de vakbekwaamheid en de vriendelijke sfeer die heerst in deze plaats!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Diacceroni - Altijd een reis waard ??!"

    09/05/2017

    Wilt u de sfeer van de "typische" Toscane te ervaren met lichaam en ziel, de Agriturismo Diacceroni is precies goed. Dit jaar waren we weer terug met Pasen in Diacceroni en zijn absolute geworden "Diacceroni fans"! alles is gewoon perfect op deze locatie! Hier kun je veel dingen samen te combineren: de locatie in de Toscaanse heuvels is een ideaal uitgangspunt om de mooiste steden van Toscane te bezoeken tot en met (Volterra, San Gimignano, Siena, Lucca, etc). Diacceroni biedt zowel koppels en gezinnen met kinderen veel afwisseling (kooklessen, paardrijden, fietstochten, truffel jacht, wijnproeven en nog veel meer). Mijn kinderen (17 en 13) brengen de dag de voorkeur aan de manege en geniet van de ritten en paardrijlessen met professionele rijden instructeurs. De pizza en pasta partijen zijn een ervaring. Hier en in het prachtige restaurant kunt u genieten van typische Toscaanse gerechten (met biologische producten uit eigen tuin) met grote wijnen. Een absolute traktatie, waar u uw gedachten de vrije loop kunt laten. De appartementen zijn ingericht in een Toscaanse stijl en het zwembad heeft een adembenemend uitzicht over de Toscaanse heuvels. Het hele team van Diacceroni is zo gastvrij dat je niet het gevoel als "vreemdeling" - maar als een vriend! Kortom, we raden het Agriturismo Diacceroni echt zuiver hart en kijken uit naar de volgende keer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Diacceroni: een paradijs. De moeite om te lezen"

    09/07/2016

    Ik moet zeggen dat dit de meest ingewikkelde review die ik ooit heb gemaakt zal zijn. Voor het simpele feit dat zelfs de beste fotograaf niet met een simpele foto zou kunnen beschrijven, kunnen alle emoties die een prachtige zonsondergang in een magische plaats geven, geven. Daarom zal het onmogelijk zijn om te verklaren wat deze 7 dagen aan mijn ziel hebben gedaan, maar ik zal mijn best doen. Diacceroni mensen zijn fantastisch. Alhoewel ze allemaal van de vroegste tijd tot de laatste avond heel erg druk zijn, zijn ze uiterst vriendelijk, altijd bereid om te helpen en een aantal vriendelijke (sorry voor herhaling) woorden uit te wisselen. Ze proberen allemaal ervoor te zorgen dat alle wensen en verzoeken tevreden zijn. Ik was hier erg onder de indruk van omdat ze veel werk hebben om te doen, maar ze tonen geen moeite. De reden waarom dit alles zo natuurlijk is, is omdat alles met Heart is gedaan. Het is mogelijk om de liefde die ze in hun werk, in hun boerderij en in hun producten / oogst zetten, te proeven. Elk lid van de boerderij lijkt in perfecte synchronisatie met elkaar te zijn, hoewel de werklast en het gevolg hiervan slechts een goed georganiseerde plaats is die de perfecte harmonie verbetert die het land al geeft. Het eten is zwaar geweldig. Alleen de geur van hun producten (van hun jam tot de honing, of van de pasta tot de sauzen, om niet te vergeten wijn en drank) geeft een onmiddellijke gevoel van deze zelfgemaakte wereld die mensen vergeten hebben. Elk product is echt, en de koks kunnen er gewoon het beste uit halen. Ik heb helaas niet in hun restaurant gegeten, maar ik zal het volgende jaar doen, want we komen zeker terug. Echter, de laatste avond hebben we gepraat met sommige mensen die ons vertelden dat ze erg verdrietig waren om hun restaurant de laatste avond te proberen, want als ze het aan het begin van hun verblijf probeerden, zouden ze er elke dag daar gegeten hebben. Hoewel we niet naar hun restaurant gaan, maakten ze het gastvrije feest, het pizzafeest en het pastafeest, waar ze hun producten proeven en hun geweldige koken proeven. Het zou zinloos zijn om te proberen uit te leggen hoe goed hun eten was. Ik ben Italiaans en ik eet meestal altijd lekker eten, maar hun borden laten een permanent geheugen in de tong achter. Ik zal gewoon weinig woorden op hun drank geven. Ze maken Limoncello. Ik hou van die drank en ik drink het echt bij elke gelegenheid. De Limoncello ze maken is gewoon de meest unieke die ik ooit heb geprobeerd. Het lijkt een zwak punt, maar hun citroenen zijn gewoon echt. Geen chemicaliën, geen behandeling. Dit geeft haar de unieke smaak van perfectie, dat is het hoofdthema in Diacceroni: perfectie. De plaats en het uitzicht is adembenemend. Eigenlijk op elk moment van de dag. Maar in de avond wordt de plaats magisch. Het is mogelijk om buiten de boerderij te wandelen en te genieten van kilometers en kilometers van ongerepte land en zonsondergangen zijn prachtig. De strategische ligging van de boerderij maakt het gemakkelijk om sommige steden en steden te bereiken die via heuvels rijden. Enkele van de dichtstbijzijnde locaties zijn Volterra, San Gimignano, Monteriggione, Pisa, enz. We waren van plan om veel plekken te bezoeken, maar we eindigden alleen Volterra en San Gimignano te bezoeken omdat Diacceroni zo geweldig was, dat we gewoon tijd wilden genieten er. De appartementen en vooral de slaapkamer zijn zeer schoon en insectvrij. Hoewel het anders kan verschijnen (aangezien het volledig op het platteland is), houden de muggen het huis echt schoon. De airconditioning in de slaapkamer maakt het erg comfortabel om te slapen tijdens de warme nachten in de zomer. Hoe niet te noemen het paardrijden. Alleen dit zou een eigen beoordeling nodig hebben. Julie en haar team delen met al hun grote liefde voor paarden en paardrijden. Zij zullen een stuk hout (zoals ik) kunnen leren om paarden fatsoenlijk te rijden en geweldige reizen te genieten voor een zeer redelijke prijs. Hun vriendelijkheid en bekwaamheid is verder dan vergelijkbaar. Oh, heel lang review. Heb ik je interesse gevangen Ja, omdat we van prijs praten, kan ik u beloven: u zult nooit een boerderij zo goed vinden als deze voor dezelfde of goedkopere prijs. Of laten we het zo stellen: je zult geen betere boerderij vinden. Er zijn al meerdere gasten die er bij ons zijn, al volgend jaar al geboekt. We zullen zeker terugkomen wanneer we dat kunnen. We vertrokken in Diacceroni een stuk van ons hart en het was pijnlijk om te vertrekken. Het enige probleem met Diacceroni is dat het allemaal te mooi is om er maar één week te zijn. We waren er slechts één week geweest en we hebben zo'n spijt van deze beslissing gehad. Om een ??goede smaak van Diacceroni te krijgen, moesten we er minstens 2 weken blijven, want anders lijkt het op een grote plaat pasta in de voorkant van de neus en neem er maar een hap uit.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom in Toscane"

    21/01/2016

    Diacceroni wordt omgeven door de prachtige Toscaanse heuvels. De biologische boerderij biedt prachtige appartementen, maar ook appartementen met B & B. Degenen die willen de typische Toscaanse ervaring, met zijn fantastische gerechten en wijnen, is hier. Echte biologisch geteeld op onze eigen boerderij typisch Toscaanse gerechten kunt u genieten van (in prijs incl.) Of in het restaurant "Cantina" op de pizza en pasta partijen. Hier is iets voor jong en oud: een manege met de mogelijkheid om rijlessen te nemen of om grote ritten en kooklessen, mountainbiken, yoga en wijn tours te maken. De eigenaars en de complete Diacceroni team maken de vakantie een onvergetelijke geweldige tijd. Dit paradijs Ik kan het iedereen aanraden. We komen elk jaar terug !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    06/01/2016

    We hebben het afgelopen jaar in deze boerderij in de Toscaanse heuvels .. .Deze zoete en magische heuvels maakte ons verliefd worden op dit stukje paradijs ..panorama prachtig ..de eten ronduit sublieme ..niente de schuld .semplicemente perfetto..non We kijken ernaar uit om terug te komen ..assolutamente aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten