contactModalFeedback

Agriturismo Serraspina

Pod. Serraspina, 35, Volterra 56048 Volterra (Pisa)

"Super"
Volgens 146 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    " Stekkerslot - De juiste keuze"

    15/09/2019

    We hebben een geweldige tijd gehad. We waren twee koppels en toen kwam mijn zoon een paar dagen bij ons zitten. Merk op dat ik een gehandicapte automobilist ben, in een rolstoel. Ik had een zeer comfortabele accommodatie: ruim, licht, rustig en met een goed georganiseerde badkamer. Ook een eigen tuin met gazebo! De boerderij is niet erg groot (5 accommodaties, max 20-25 personen). Stilte en rust verzekerd. Uitstekende keuken: zelfgemaakt en lekker: de kok is de eigenaar en u kunt ook afspraken maken over een speciaal menu in geval van intoleranties. En wat een welkom! Echt aardige mensen die je je meteen op je gemak laten voelen. Ik zou daarom zeggen dat het een meer dan positieve ervaring was. Met dank aan Sara, Paolo en Fabrizio!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Shopping
    Agriturismo Serraspina reageert
    Dankzij u was het een genoegen u te ontmoeten.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig "

    30/07/2019

    Zeer goede plek voor een gezinsvakantie en ontspanning
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Serraspina reageert
    Dank u wel.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aardige familie en geweldige plaats"

    22/07/2019

    We hebben een verblijf van 1 week bij de familie Serraspina. Ik kan de plaats waar we van lekker eten en wijn hebben genoten, aanbevelen. De familie is zeer vriendelijk en behulpzaam. Al onze aanbevelingen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Serraspina reageert
    sierlijkheid
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "autenthieke boerderij ervaring"

    29/06/2019

    veel privacy rondom het huisje, met de warmte was het zwembad een welkome afwisseling
    enthousiaste gastvrouw/-heer

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Serraspina reageert
    Grazie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 7,5
    "Goed"

    "Prachtig landschap, geweldige locatie"

    11/05/2019

    Zeer aardige eigenaren
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Serraspina reageert
    sierlijkheid
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als je nog nooit in Serraspina bent geweest, moet je gaan."

    29/04/2019

    Ik was op deze boerderij met een groep vrienden. We wilden een weekend in alle rust doorbrengen, mooie plekken zien, goed eten, verwend worden en met aardige mensen zijn. Nou, je kunt dit alles vinden in Serraspina. Paolo is een grote en mooie intrantennitore, Sara is een uitzonderlijke kok altijd attent en attent, de plaats is aangenaam en ontspannen, de appartementen schoon en goed ingericht, rond zijn er mooie plekken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Serraspina reageert
    Heel erg bedankt voor uw lof.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zich thuis voelen"

    26/04/2019

    Een prachtige ervaring, Sara en Paolo zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Ze is een zeer goede kokkin en is zeer beschikbaar voor elk verzoek. Paolo kan u laten zien hoe mooi het is om te bezoeken in Toscane. Zeker een om naar terug te gaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Serraspina reageert
    sierlijkheid
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dat is geweldig!"

    20/04/2019

    Prachtig gelegen, liefdevol ingerichte plek, zeer behulpzame en vriendelijke mensen! De communicatie vooraf was ook ongecompliceerd en zeer vriendelijk. Goed uitgerust appartement met veel ruimte. We zijn hier gekomen op aanbeveling van vrienden en zij hebben ons niet te veel beloofd, we zullen de boerderij ook aanbevelen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Serraspina reageert
    Dank u, te vriendelijk.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful !!! Zeer geschikt voor familie !!!"

    22/08/2018

    We voelden ons meteen heel comfortabel. De kinderen waren vrij en konden stoom afblazen. Sara en Paolo zijn erg aardig en perfect - gastheren van passie !!! De hele communicatie / boeking / informatie vooraf met Fabrizio was erg gemakkelijk en snel! We kunnen Serraspina met een goed geweten aanbevelen. En het eten ??? Helaas hebben we er maar een keer gegeten, maar het was gewoon heerlijk! Sara is gewoon een superkok !!! En Paolo altijd erg behulpzaam met veel aanbevelingen en informatie. De locatie is perfect - Volterra ligt op ongeveer 10 minuten rijden: er zijn benzinestations en winkels (supermarkt), apotheek, enz. En Volterra is een zeer mooie stad, met vele attracties, restaurant en attracties. Grace Sara, Paolo i Fabricio, un abbraccio da famiglia Oehler di Lubbeca !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Serraspina reageert
    Bedankt, heel vriendelijk !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige dagen in Serraspina"

    13/08/2018

    We verbleven met vier personen in een week met Sara en Paolo en het mooie verblijf bij u zal niet vergeten! Gastvrijheid, zorg, warmte - dit hebben we allemaal ontmoet bij de familie Fabbri. Sara kookte goed voor alle gasten; Ook voor onze medereizigers met coeliakie waren er elke dag vers bereide glutenvrije gerechten. De gemeenschappelijke maaltijden, de rustige en mooie omgeving en het zwembad hebben we allemaal erg genoten. Ons appartement was erg schoon en zeer goed ingericht. We hebben niets gemist! Excursies naar Volterra, Lucca, Florence en andere plaatsen in Toscane zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de boerderij Serraspina. Paolo heeft ons ook waardevolle informatie over de Etruskische beschaving hier gegeven. Als u een mix van excursies naar culturele bezienswaardigheden en recreatie plant, is dit de plek voor u. Kortom: Serraspina is de juiste plek om te ontspannen en tot rust te komen! We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Serraspina reageert
    Bedankt, we zijn blij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kwaliteit en ernst"

    07/08/2018

    We zijn al vele jaren gasten en elke keer zijn we verbaasd over de professionaliteit en gezelligheid die deze boerderij kan geven. We kennen altijd nieuwe mensen die hier al zijn gepasseerd. Paolo bracht zijn jaren door en is altijd een grappenmaker zoals de 1e keer. Het zal altijd uitzonderlijk zijn. Bedankt voor alles
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Serraspina reageert
    Zoals altijd, te goed !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hielden van Serraspina!"

    19/07/2018

    We genoten van onze gastheren en het verse, heerlijke diner met vrienden en familie onder de prachtige Toscaanse sterrennacht. Sara kookte een fantastische maaltijd en Paolo geserveerd lokale Chianti en alles was geweldig. Het zwembad was verfrissend, het huisje was brandschoon en schoon en we hadden allemaal een heel gelukkige tijd. Bedankt, Sara en Paolo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Serraspina reageert
    Bedankt, blij dat je ervan genoten hebt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Gastvrije gastheren, mooie omgeving"

    08/07/2018

    We hadden een geweldig verblijf in Serraspina! De gastheren waren uiterst vriendelijk en meegaand. De setting was sereen en het eten was heerlijk. Ik zou echter willen zeggen dat de aanwijzingen niet geweldig waren en Google maps stuurde ons op een wilde ganzenachtervolging naar een plek in Volterra die niet bestond. Neem een ??kaart mee !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Serraspina reageert
    Bedankt, je bent geweldig !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is een moeten proberen"

    28/05/2018

    Het is het tweede jaar dat we naar de Serraspina gaan en volgend jaar zullen we opnieuw gaan. het management is meer dan bekend en het is alsof je thuis bent, alles is gewoon fantastisch, van de plek naar de keuken persoonlijk verzorgd door Sara, Paolo haar man heeft de mogelijkheid om alle gasten te betrekken en aan het einde van de vakantie sorry om nieuwe vrienden te verlaten, omdat aan het eind je wordt vrienden en je voelt je het hele jaar door hopen dat je samen andere dagen kunt doorbrengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Serraspina reageert
    Heel erg bedankt !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische ervaring"

    06/05/2018

    Helaas waren we slechts twee dagen in Serraspina. Als we hadden geweten wat te verwachten hadden we de vakantie anders gepland en zou langer zijn gebleven. Warme sfeer, pure Toscana, rustig en gezellig. Ideaal uitgangspunt voor Pisa en Volterra en meer. Het eten is een droom. Sara is een chef-kok en Paolo een geweldige entertainer en kunstenaar. Het weer was koud en we hebben geprofiteerd van de effectieve verwarming ingebouwd in het appartement. Er is geen andere optie dan Sara, Paolo en Fabrizio en de hoogst scorende boerderij Serraspina te beoordelen. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Serraspina reageert
    Bedankt voor de mooie woorden, een dikke knuffel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten