contactModalFeedback

Agriturismo San Giovanni

VIA CAGGIOLO 1350, 53014 Monteroni d'Arbia (Siena)

"Fantastisch"
Volgens 143 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het perfecte huis weg van huis"

    09/10/2019

    We verbleven half september in San Giovanni en werden daar hartelijk ontvangen door Sylvia en haar familie. Het appartement - Il Focolare - was prachtig en er was alles wat je nodig had en het was erg schoon en ruim. De enorme open haard, de prachtig ingerichte kamers en het prachtige uitzicht op het Toscaanse platteland maakten het een opmerkelijke week. Sylvia was erg behulpzaam in het adviseren van ons over wat er in de omgeving te doen is en waar we kunnen eten. We kunnen dit aanbevelen, als een van de beste agriturismo's waar we hebben verbleven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect"

    02/10/2019

    Hartelijk welkom door Sylvia, de dochter van de eigenaar, die de tijd nam om ons niet alleen het appartement maar ook het landgoed te laten zien.
    De zonsondergang bij het zwembad was magisch.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wow!"

    06/09/2019

    We zijn enthousiast over de hartelijkheid, de sfeer, het landschap.... 100% aanbevolen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Probeer gewoon Agriturismo San Giovanni en u zult het geweldig vinden."

    28/07/2019

    In een vroeg stadium van de boeking waren we erg onder de indruk van de goede opvolging en de kwaliteit van de antwoorden van Sylvia en hier mama Giovanna.
    De eerste ontdekking en positieve ervaring voor ons was de internetsite Agriturismo.it waar we in minder dan 30 minuten precies vonden wat we zochten, namelijk iets geweldigs als het huis in San Giovanni! Dit was echt sneller en veel beter dan de pijnlijke ervaring die we met de andere bekende internetsites hebben gehad.
    We waren twee grote families met 14 personen en huurden de appartementen Il Focolare en I Girasoli.
    De appartementen en accommodaties komen overeen met de gegevens op de internetsite. Ze zijn uitstekend en goed uitgerust met een wasmachine en met voldoende grote kamers waar je in elke kamer een toilet en een badkamer hebt ... Grote hoed voor dat (kwaliteit en netheid) en voor de rest!

    Buiten de huizen hebben we het grote zwembad, de BBQ en ondanks de zomer hebben we genoten van de mooie Pizza oven.
    Voor de 9 kinderen tussen 2 jaar en 20 jaar hebben ze genoten van de speelplaats (babyvoet, tafeltennis, enz.) en natuurlijk het zwembad.
    We hielden allemaal van de grote dierentuin in de buurt van het huis en de mogelijkheid om ze plantaardig afval (zeer ecologisch) te geven.

    De ligging van San Giovanni huis is gewoon perfect! In minder dan 10 min. bereikt u de stad Monteroni D'arbia en in minder dan 30 min. bevindt u zich in het centrum van het beroemde Sienna.
    Wat we ook gewaardeerd hebben is het grote aantal steden en plaatsen die je in minder dan 1 uur kunt bereiken!!! Zoals Montalcino, Pienza, Montepulciano, Voltera, Voltera en zelfs een grote keuze aan thermaalbad arroibd.

    Als kans op verbetering zijn wij van mening dat met de vooruitgang van de zonnetechnologie de kosten van de airconditioning lager of zelfs lager kunnen uitvallen.

    Tot slot is er de kwaliteit van de diensten die het hele gezin voor en tijdens uw verblijf aanbiedt. U zult de welkomstzak met eigen wijn + uitstekende olie, olijfolie en goed bier (gemaakt door de vader en zoon) waarderen en ook bij vertrek kregen we een mooi pakketje van Sylvia en Giovanna met heerlijke ontbijtgranen geproduceerd door de familie. Belangrijker is uiteindelijk de grote hulp en begeleiding die je kunt krijgen van Sylvia die Toscane goed kent. Sms hier en u krijgt snel een antwoord en nuttige informatie over de plaats die u wilt bezoeken of het restaurant of de dienst die u zoekt.
    Vanuit onze 3de ervaring in Toscane is San Giovanni ontegenzeggelijk de beste!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige familievakantie in Toscane"

    14/06/2019

    We waren 10 dagen in het appartement La Cantina (4 volwassenen, 1 peuter). Alle faciliteiten functioneerden perfect en perfect. De eigenaren zijn zeer, zeer vriendelijk en behulpzaam en staan klaar om te helpen en te adviseren. Zeer mooi, goed onderhouden eigendom. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Zeer centrale ligging. Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Altijd weer.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geen stress, geweldige locatie, geweldige locatie, geweldig verblijf"

    12/05/2019

    Ik zou zeggen dat dit het beste gebied in Toscane is voor het klassieke landschap. Er zijn ook zoveel geweldige plaatsen om te bezoeken binnen een 30 minuten reizen van deze locatie zoals Buonconvento, Montepulciano, de Abdij van Olivetta Maggiore, enz.

    Mijn zwangere vrouw en ik waren zeer comfortabel voor ons verblijf van 5 nachten. We hebben nooit genoeg te doen. Ik vond het leuk om de mountainbikes te gebruiken.... ze waren perfect om de omgeving te verkennen.

    De familie was zeer behulpzaam en zorgde voor weinig dagelijkse ondersteuning, inclusief toeristisch advies over de omgeving en restaurants.

    Ik beveel deze plek aan bij mijn hele familie. Als u op zoek bent naar een verblijf in het gebied Kreta/Siena van Toscane, zoek dan niet verder dan dit prachtige landhuis!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verbazingwekkende, thuisgevoelens ervaring"

    21/04/2019

    De ligging van de boerderij is uitstekend. 20 minuten rijden van Siena, 30 minuten rijden van de omgeving van Montalcino en maximaal 1 uur van de andere attracties in Toscane. De boerderij is uitstekend en van alle gemakken voorzien. Afgezien van het winkelen in de supermarkt - u hoeft niets mee te nemen. Het appartement was ruim en zeer comfortabel. De gastheren lieten ons toe om onbeperkt hout mee te nemen om de open haard aan te steken en voorzagen ons zelfs van een zak kolen om een barbecue te maken. Toen we aankwamen - het appartement was schoon en de dochter van de eigenaar (Sylvia) stond ons met een grote glimlach op te wachten. Sylvia was een van de redenen waarom we zo genoten hebben van ons verblijf op de boerderij. Sylvia hielp ons met elk verzoek, was beschikbaar aan de telefoon voor de rest van ons verblijf, adviseerde ons veel plaatsen om te bezoeken en te winkelen en deed haar uiterste best om ons verblijf comfortabel en vol ervaringen te maken. Ongetwijfeld zien we Sylvia op onze volgende vakantie in Toscane. Wij raden u sterk aan om uw vakantie daar niet op te geven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    06/08/2018

    Wat hebben wij een geweldige week gehad in deze prachtige agriturismo! We hadden een mooi ruim appartement op de 1e verdieping met een eigen terras (Gli Archi) wat van alle gemakken voorzien was. Ook de eigen wasmachine konden we erg waarderen.
    Elke morgen werden we wakker met een prachtig uitzicht over de toscaanse heuvels. Verder hebben het fijne zwembad, de aanwezige dieren, de mountainbikes die we konden lenen, de rust en de ruimte en zeker ook de gastvrijheid van de familie er voor gezorgd dat we niet weg wilden. We komen zeker nog een keer terug!

    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon geweldig"

    22/07/2018

    Voor de tweede keer in vier jaar brachten we een prachtige week door op de boerderij. Deze keer in het appartement La Corte. Het enthousiasme na het eerste verblijf is opnieuw bevestigd. Fantastisch panorama, op korte afstand van Siena, prachtige panoramische paden om het typische Toscane te ontdekken. Zeer ongecompliceerde, warme, vriendelijke en toch discrete gastheren. Alleen voor de kinderen was het zwembad en de dieren voor de perfecte vakantie voldoende geweest. Met zo weinig partijen die het zwembad delen, hadden we het eigenlijk vaak voor onszelf. De appartementen zijn typisch Toscaans en ingericht met veel aandacht voor detail en er ontbreekt niets. We zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie met zeer aardige gastheren"

    20/07/2018

    Twee prachtige weken doorgebracht met aardige gastheren die elke wens vervullen. De appartementen, het zwembad allemaal geweldig. Bedankt voor twee geweldige weken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Grote vakantie in de herfst"

    15/11/2017

    We waren drie paren en hebben ten Giovanna en haar familie hebben een heerlijke vakantie. We werden hartelijk ontvangen door de zoon van Giovanna's. Mijn man en ik hadden hier eerder geweest en nu wilden onze kinderen te laten zien de prachtige omgeving van Toscane. Het weer was geweldig voor deze tijd van het jaar en goed geschikt voor vele excursies naar de bezienswaardigheden van Toscane. Het zwembad was meer op grote schaal gebruikt. Een van onze auto's was een elektrische auto (Tesla). We konden het lagere parkeerplaats met zonne-energie van de auto op te laden. Alle nodige aansluitingen werden ons ter beschikking gesteld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte plek!"

    04/11/2017

    We hebben een geweldige tijd gehad, 8 dagen, eind oktober 2017. Dit is een van die plaatsen waar je graag nog veel langer zou willen blijven. Wij zijn het volledig eens met de andere recensenten dat de locatie gewoon perfect is - slechts 1/2 uur van Siena met de auto, adembenemend panorama direct voor de deur, een zeer mooi en comfortabel appartement (we hadden La Lavanda) - en het hele gezin inderdaad heel gastvrij en sympathiek. Dit waren onze eerste vakanties na een lange tijd en een zeer druk werkjaar - en we voelden ons al na enkele minuten welkom en ontspannen. Oh, en hebben we het gastvrije comité genoemd? Acht van hen zijn er in de buurt, waarvan er minstens 3 beginnen te rennen zodra je terug bent in het huis, terwijl je sierlijk nog meer deco en spirit toevoegt. Heerlijk kattenbedrijf! Open haard in het huis voor de avonden. Verschillende natuurlijke warmwaterbronnen in de buurt, dat wil zeggen ongeveer 1 uur met de auto. Met andere woorden: de best mogelijke vakantie-instelling. Heel erg bedankt, San Giovanni team!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch - een paradijs voor kinderen"

    08/09/2017

    Zeer mooie en goed onderhouden woning met een super vriendelijk en probeerde gastgezin. Dus hebben we vakantie gepresenteerd in Toscane !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    11/07/2017

    En 'onze tweede ervaring op de boerderij San Giovanni en we kunnen alleen maar bevestigen onze volle tevredenheid. De structuur is erg mooi, in lokale stijl gebouwen, onderhouden, mooi, van alle gemakken voorzien en zeer schoon. De goed uitgeruste buitenruimte en zeer goed onderhouden. Alle in het kader van de prachtige en unieke Toscaanse landschap. Onze 3 kinderen hadden een geweldige tijd, zowel in het zwembad, zowel met spelletjes en dieren op een boerderij. Mijn vrouw en ik genoten van de rust en de schoonheid van de plaats. Strategisch punt om te bezoeken vele omliggende steden (Siena, Pienza, Val d'Orcia, Montalcino, etc.). De boerderij eigenaren zijn een mooie familie, altijd hoffelijk, vriendelijk, discreet en uiterst beschikbaar wanneer u maar wilt. Een werkelijk fantastische plek waar we graag zullen terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een woord ... paradijs"

    05/06/2017

    Dit is zonder twijfel de mooiste plek waar we ooit zijn geweest, en we hadden de beste familievakantie waar we hadden kunnen hopen. Giuseppe en Giovanna zijn de meest geweldige gastheren en zorgden ervoor dat we alles hadden wat we nodig hadden om onze reis zo aangenaam mogelijk te maken. De plaats is gewoon perfect - prachtig uitzicht, schone en huiselijke accommodatie en zo vriendelijkheid die je alleen in Italië krijgt. Het is ideaal voor kinderen en onze 18 maanden oude dochter heeft het absoluut geliefd - ze heeft er niet meer over gezegd sinds we thuis zijn gekomen! En Giuseppe produceert zelfs zijn eigen wijn, die fantastisch is! We kunnen niet wachten om opnieuw te verblijven en kan het niet sterk genoeg aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten