contactModalFeedback

Agriturismo Ciasa Pradel

Tor 02, San Martino in Badia 39030 San Martino in Badia (Bozen-Zuid-Tirol)

"Super"
Volgens 32 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Geweldig....... Authentiek.... Heerlijk verblijf in de natuur"

    05/08/2019

    We hebben deze boerderij ontdekt.... Het welkom van de familie.... Hun beschikbaarheid.......... Zelfgemaakte producten....... De barbecue in de alpenweiden....... De pizza-avond....... Zeer goede en warme momenten.... Ontspanning op een mooie en ontspannende plek......... Dicht bij alles.......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ciasa Pradel reageert
    Lieve Fam. Leclercq,

    Hartelijk dank voor de geweldige opmerking.
    Wij zijn blij dat u een aangename vakantie op onze boerderij heeft doorgebracht,

    Een warme groet van ons allemaal...

    Fam. Trebo
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een week aan de top!"

    27/07/2019

    Mijn man en ik hebben een week ontspannen. Dank aan Mr. Goffredo en zijn vrouw Sofia voor hun vriendelijkheid en hulpvaardigheid. John, je bent een mythe in de keuken. Bij elke cursus moest u uw snor likken :-) Super overvloedig ontbijt. De kamer is comfortabel en schoon. Meest aanbevolen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ciasa Pradel reageert
    Beste mevrouw Masciopinto,

    We zijn erg blij om de mooie gedachte te lezen.
    een zeer dierbare solute van de hele Trebo-familie.


    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "Verwachtingen teleurgesteld "

    29/04/2019

    Ik begin met te zeggen dat ik niet graag slecht over een plek praat, maar als je verwachtingen schept van de andere recensies en van wat je leest en ziet op de site, dan ben je teleurgesteld en voel je je slecht. Geurende houten kamers en een redelijk verzorgde locatie, maar laten we onmiddellijk overgaan tot de pijnlijke noten. Drankjes zijn niet inbegrepen, zelfs geen water, maar niemand heeft ons dit verteld, noch bij de reservering, noch aan de telefoon, noch op de site en ik vind het niet juist, gezien het feit dat de prijs van een fles water € 3,50 per fles is (en bovendien zijn er aan het einde van het verblijf 2 flessen water toegevoegd op de rekening, die nooit zijn geconsumeerd). Zelfs bij het ontbijt was er geen water, als je het wilde betalen, was er geen duidelijkheid over wat er wel en niet bij de prijs inbegrepen was. Vier dagen lang aten we voor het ontbijt dezelfde taarten die de volgende dag werden aangeboden tot de uitputting, plus wat er nog over was van de taart van de vorige avond. Voor de betaalde prijs vind ik het helemaal niet juist! Als je later in de ochtend wakker werd en laat bij het ontbijt aankwam, als er iets op het buffet was beland, miste je de kans om het te proeven, evenals 's avonds in het kleine groentebuffet (dat ze pas de eerste avond hadden opgezet). Niet alles wat eindigde, werd niet meer in ere hersteld, dus als de kaas bijvoorbeeld eindigde, bleef het serveerschaaltje leeg, vrij van kaas. Zeer goede zelfgemaakte jam, maar geen toast om op te smeren, alleen brood, maar hier zijn de smaken. De keuken voor kinderen had niet eens een vergiet of schone stukken mee te nemen, het was een vod voor iedereen en voor alle 4 de dagen van het verblijf, zelfs niet een beetje 'papier in de keuken, servetten, niets. Ik bedoel, alles was erg afgemeten en voor een 4-ster, denk ik van niet. In de ochtend geen cappuccino, alleen melk van de koeien en koffie en een enkel sapje, dat van de appel. Geen servetten op het ontbijtbuffet, je moest genoeg maken van dat wat ze voor elke persoon op tafel zetten. Voor de allerkleinsten zijn er geen geschikte borden en glazen van hard plastic, maar wel de normale borden en glazen van volwassenen, maar hier kunnen we (hoewel we het hebben over een 4 sterren) overheen kijken. Het diner bestaat uit gerechten die uitsluitend uit de keuken worden gekozen, die de gast niet kan kiezen, of u wilt wat ze koken of er is geen alternatief. Of beter gezegd, de gast moet zich zorgen maken over het menu en eventueel vragen om een alternatief, maar er is geen echt alternatief.... Het is altijd hetzelfde en ongeldig, echt waar! 3 diners, 3 keer eten, 3 keer vlees.... Kortom, ik denk dat de structuur veel aspecten moet bestrijken, maar het heeft een aanzienlijk potentieel. Tot slot is de badkamer voorzien van een bad met een mobiele box, waaruit elke keer als u een douche neemt, het water dat druipend de badkamer overspoelt.... 4 sterren! Het is ook jammer om niet eerder te weten dat de sauna in de prijs inbegrepen was.... We lazen het later op de site, niemand vertelde ons dat het daar aankwam.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ciasa Pradel reageert
    Lieve Clara,
    Allereerst bedankt voor uw complimenten over de kamer en locatie: we zijn blij dat ze u bevallen.
    Het spijt ons echter zeer voor de misverstanden over de inbegrepen en uitgesloten diensten: we zullen ze koesteren en proberen de communicatie te verbeteren!

    Misschien was er een misverstand over de rest van de door u genoemde punten: ons hotel is geen 4-sterrenhotel, maar een REAL FARMHOUSE. De indeling van de boerderijen is gebaseerd op geheel andere criteria dan die van de hotels.
    We hebben enkele van de belangrijkste opgesomd, die ook de reden voor de door u genoemde "mislukkingen" zullen verduidelijken:
    - eco-duurzaamheid (BIO-certificering, hernieuwbare energiebronnen zoals houtverwarming, uitsluiting van plastic schotels, vermindering van afval)
    - de omvang van het bedrijf en van het veehouderijbedrijf/verwerking/verwerking en rechtstreekse verkoop van de landbouwproducten
    - menukaart (ook vast) met minstens 3 typische Zuid-Tiroolse gerechten
    - structuur en typische lokale inrichting....

    Daarom hebben we de overgebleven taarten niet weggegooid, maar bewaard (conform de wet) en de volgende dag opnieuw voorgesteld. Op het ontbijtbuffet is het echter altijd onze zorg om het eten terug te brengen!
    Dat is ook de reden waarom u geen papieren broodjes en servetten in de kitchenette heeft gevonden, maar katoenen doeken, en waarom zelfs de servetten die aan tafel worden geleverd in voldoende aantallen zijn: om verspilling te beperken en onze planeet te helpen (een thema waar gelukkig veel van onze gasten gevoelig voor zijn).
    Daarom serveren we ook 's morgens in plaats van de cappuccino uit de machine, serveren we onze koemelk, bieden we liever slechts één biologisch appelsap aan, in plaats van een grotere variëteit aan supermarktsapjes en bieden we u geen plastic borden aan voor de kinderen, waarbij we het risico van het breken van de keramische borden op ons nemen.... Het is deze houding die ons de 4 madeliefjes heeft opgeleverd waar we zo trots op zijn!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fANTASTISCH"

    27/08/2018

    Gemeenschappelijke gedachte met mijn vrienden WIJ WILLEN NIET TERUG NAAR HUIS. na een week doorgebracht in deze prachtige plek wilden we onze vakantie voortzetten. Verhalen van de eigenaar van de Maso sig. Goffredo, de gastvrijheid van zijn vrouw Sofia en het uitstekende eten dat met zorg is bereid door de legendarische zoon Giovanni, maken deze Ciasa tot een sprookje om te ervaren. De foto's maken niet de schoonheid van de plaatsen en de harmonie die je inademt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Ciasa Pradel reageert
    Elena,

    het is een fantastische week geweest die we ons met plezier zullen herinneren.

    een zeer dierbare groet aan Florence van ons allemaal....)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek, heerlijk eten"

    11/05/2018

    Dit is een door een familie gerunde agritourismo, een echt geweldige ervaring die we daar hadden. De plek is gastvrij en huiselijk, het eten is er subliem, ze kookten de Zuid-Tiroolse lekkernijen met voornamelijk hun eigen zelfgemaakte producten. Giovanni en zijn ouders waren erg aardig, Giovanni was erg behulpzaam bij het geven van aanwijzingen voor plaatsen en suggesties, hij is ook een erg goede kok. Famiglia Trebo is een prachtige familie, de boerderij is zo aardig en de heer legde ons uit over de dieren en ook wanneer hij het vlees verwerkt tot salami enz. En de dame is zo aardig en gastvrij. De plaats is uitzonderlijk voor kinderen omdat kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen, glijden, een boomhut en een grote buitenruimte. We raden deze agritoerisme aan als zijn echte en gastvrije.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    26/08/2017

    We brachten een week in juli in deze prachtige boerderij. We hebben gevoeld zeer comfortabel vanaf het begin en de gastheren zijn zeer warm, behulpzaam en erg knap. Het is heel relaxed, maar ook zeer professioneel in alle processen. De service, het eten, het huishouden en huisvesting zijn op zeer hoge niveaus. Family Trebo is altijd zeer authentiek en kunnen steeds weer met iets nieuws komen. Vanwege de geweldige locatie Ciasa Pradel is zeer geschikt voor de omgeving te wandelen bestemmingen. We zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voel u thuis"

    20/08/2017

    We zijn net terug van vakantie in Ciasa Pradel en dat we terug zouden komen. Het was een perfecte week. Reiniging en vijf-ster, dank zij de dieren in de strttura onze kinderen waren in staat om te genieten van het leven op de boerderij. Perfecte locatie om te wandelen, sauna en massage centrum beschikbaar. Wij danken de Trebo: Godfrey, Sofia, John, Elizabeth en Samuel, echte, eenvoudige en professionele mensen die het gemaakt hebben ons herontdekken de echte waarden van het gezin. We zien elkaar weer snel dank u Giussani familie en Sideri. Zondag 20 augustus, 2017
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "zeer ontspannende plek, omgeven door de natuur, perfect als je nodig hebt om een ??beetje te trekken 'uit het dagelijks leven ..."

    12/06/2017

    We brachten een weekend in deze prachtige plek .. ik mijn buik en mijn vriendje .. we wilden rust en ontspanning te vinden en hier is het de ideale plek .. Sofia is een uitstekende gastvrouw !! Vriendelijk en aardig .. John een uitstekende kok !! Alles smaakte heerlijk .. Goffredo de omgang met dieren in een uitstekende manier!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "eccezzionale will be back"

    30/07/2016

    een fantastische week alles perfect familie Trebo klaar om u tevreden te stellen elke minuut x uw verblijf onvergetelijk maken van Sonia / umberto cassina 17 / o6 / 2016
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Unieke heerlijk eten en warme gastvrijheid."

    08/06/2016

    We genoten van ons verblijf met familie Trebo. Ik wens om de uitstekende keuken en de gastvrijheid van de familie te markeren. De prachtige sauna, die is gehuisvest in een comfortabele cabine, nodigt uit voor ontspanning. Ciasa Pradel is niet ver in een vallei op de weg die leidt naar Saint Martin. Met het raam geopend, kunt u luisteren naar het verkeer. De kamer was eenvoudig, maar alles was zeer schoon, evenals de badkamer was, die we niet graag als gevolg van de groene keramische badkamer. De eetzaal was erg gezellig. Om het uitstekende eten kunt u heerlijke wijnen bestellen. Prijzen vanaf 16 euro omhoog per fles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Van Elizabeth, Massimo en Edoardo"

    21/02/2016

    We brachten een lang weekend in Ciasa Pradel en, ongetwijfeld zullen we terug (hopelijk binnenkort)! Een boerderij schoon en rustig voor degenen die willen om te rusten en in contact met de natuur! Geachte hele familie, ouders, getalenteerde en uiterst beschikbaar "meesters" van het huis met een diepe liefde voor hun dieren en voor hun geweldige werk, hun kinderen John (spectaculaire kok die zal sublimeren met zijn lekkernijen) en Elisabeth (zachte massage dat zal je na ontspannen, misschien een mooie slordig in de nabije Plan de Corones! de kamers zijn brandschoon en comfortabel. we zullen terug te komen om u te bezoeken tijdens de zomer om niet te verliezen in de keuken in uw bedrijf !! nogmaals bedankt fam. Trebo en tot ziens !!! !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een verrassing, een droom vakantie"

    09/12/2015

    Een paar dagen vakantie die een ware droom ervaring is geworden, in het San Martino vallei een klein paradijs van beleefdheid en vriendelijkheid. Fantastische culinaire ervaring met Ladin diner all'insgnedei smaken van Tirol. Ontbijt geweldig met unieke producten zowel hartige als zoete. The Family viering van gastvrij en voelt u zich, met grote discretie en hoffelijkheid, gewoon thuis. Absoluut weer terug. Hellingen comfortabel en perfect bereikbaar, zowel kleine en geweldig voor de kinderen, perfect in elk seizoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste verblijf van ver!"

    12/11/2015

    We verbleven in augustus met mijn man en een jaar oude dochter! Ze waren zo gastvrij! De bedden waren zeer comfortabel, en we hielden van het eten van familiestijl bij het avondeten dat avond. We moesten leren over hun proces met betrekking tot hun kleine boerderij, en ik hield van het feit dat ze veel artikelen rechtstreeks uit hun tuin gebruikte! We zouden terugkomen in september, maar mijn werk heeft me weggehouden. Ik kan niet wachten om terug te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het Best Holiday!"

    02/08/2015

    We verbleven een week in dit prachtige paradijs. Ik heb geen woorden om de beste vakanties die ik heb met mijn hele familie had te beschrijven. Het hotel is mooi, schoon, mooi smaak. Als u heerlijk eten, John is echt een goede kok. Mijn dochters hebben zo veel plezier met alle spelletjes en activiteiten er voor hen. Alleen hoop terug kan komen zeer binnenkort. Dankzij John en Sophia voor alles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals de hemel"

    08/06/2015

    Ik was in Ciasa Pradel tussen 11-13 mei met mijn familie en het was een fantastisch verblijf, de familie Trebo was zo leuk, ontbijt en diner voldaan aan onze verwachtingen en de plaats was echt zoals de hemel, ik was met mijn 2 jaar oude baby En ze heeft er alles van gehad, zoals de dieren en spelletjes, en de locatie was geweldig, ze hebben ons ook geholpen met het organiseren van een reis in de dolomietgebergte. Ik zal weer in Italië zijn, ik zal ze zeker weer bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Ciasa Pradel reageert
    Beste Gest! Hartelijk dank voor uw liefdevolle berichten. We zijn blij dat we je snel zien Het beste respect Fam. Trebo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten