contactModalFeedback

Agriturismo Il Pausillo

Voc. Casino, 55, Paciano 06060 Paciano (Perugia)

"Super"
Volgens 43 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 7
    "Goed"

    "omgeven door groen, maar op slechts enkele kilometers van het dorp"

    18/09/2020

    goede ervaring
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek"

    16/09/2020

    Fantastische plek lijkt te zijn in een sprookje, de eigenaar Manuela is zeer goed voorbereid en aandachtig voor elke behoefte, alles goed georganiseerd, opgeruimd, schoon we verbleven in het roze appartement laurier huisje, de enige negatieve noot onze buurman arrogant en onbeleefd persoon, maar de eigenaar Manuela snel uitgelegd de situatie hopelijk zullen we niet weer te ontmoeten, want we zullen zeker terugkomen volgend jaar. Ik raad het ten zeerste aan voor wie houdt van een ontspannende vakantie in de natuur.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs omgeven door groen"

    28/08/2020

    Uitstekende plek waar rust en ontspanning heersen in het groene bos dat het omringt, karakteristieke, functionele en gastvrije appartementen, Manuela en Antonio 2 bijzondere, vriendelijke mensen, als vrienden en niet minder belangrijk, dierenliefhebbers.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Pausillo reageert
    Dank u wel. Jullie zijn erg aardig geweest, allemaal.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmant "

    27/08/2020

    We hadden een geweldige tijd.
    Zeer beleefd, geduldig en behulpzaam personeel.
    Agriturismo met een enorm potentieel. Rustig. Rustig. Zeer mooi en nuttig zwembad.

    Bedankt voor alles. We sluiten ritorno?? niet uit.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Pausillo reageert
    Bedankt Ester! Ik wens u een goede voortzetting van de vakantie en een knuffel aan jullie allemaal.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede "

    23/08/2020

    Vrede en sereniteit ... de ideale plek om te regenereren ... en ik garandeer dat degenen die niet waarderen alles wat deze magische plek biedt ... er is iets mis ...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Pausillo reageert
    Mrs. Malfitana, dank u wel voor uw waardering. We hopen u weer te gast te hebben.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie!"

    02/08/2020

    Ik had me niet beter kunnen wensen! De agriturismo is zeer goed onderhouden, maar heeft toch een rustieke sfeer; de enige geluiden: het geritsel van de wind tussen de bladeren en de geluiden van de dieren, waar mijn kinderen zo van geamuseerd waren, evenals het zwembad. Het appartement was schoon, de bedden comfortabel, de keuken zeer goed uitgerust. We hebben ontbeten en mevrouw Manuela heeft ons verwend met elke streling... Ze was ook een verloren zaak van aandacht en advies over plaatsen om te bezoeken en restaurants om te waarderen! Echt een bijzondere plek, zowel voor degenen die de stekker uit het stopcontact willen halen en uitrusten, als voor degenen die graag in historische dorpen en natuurgebieden snuffelen. We raden het echt aan!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Pausillo reageert
    Mevrouw Giorgia, dank u wel. Het was een genoegen u hier te hebben, een dank u ook aan uw jongens, heel beleefd!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Due giorni semplicemente incatevoli"

    06/07/2019

    Due giorni meravigliosi relax posto incantevole sembra di essere in un paradiso

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige vakantie op een rustige locatie"

    16/06/2019

    Mooi gastvrij familiehuis, geweldig schoon appartement, onderhouden zwembad.
    Zeer rustige ligging
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek zeer vriendelijk welkom"

    09/06/2018

    Ik was een week in het voorjaar, een prachtige plek, omgeven door groen, met een prachtig uitzicht op het meer van Trasimeno. We hebben veel wandelingen en excursies gedaan, prachtige plekken om te bezoeken in de omgeving. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Er zijn veel huisdieren in naburige omhuizingen en Manuela heeft ons vaak groenten gegeven uit haar natuurlijke moestuin. Absoluut niet te missen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "welkom"

    23/10/2017

    prachtige plek erg stil was ik met mijn zoon en de hele familie voelde ik me op mijn gemak, zelfs als de termijn is niet de beste en overnachtte één nacht de eigenaar mevrouw Manuela zeer behulpzaam en gaven ons het gevoel thuis ik hoop dat veel tornacci met de hele familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "RELAX voor alle gezinsleden dat was"

    16/08/2017

    We verbleven in de boerderij op "Pausillo" tussen eind juli en begin augustus ... incantevole..molto echt ontspannende plek voor het hele gezin ... modalità..relax ouders en kinderen met volledige bewegingsvrijheid ... naast het feit dat begroet door het vriendelijke en gemoedelijke Manuela Antonio ....... !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi huis, heerlijke plek"

    14/08/2017

    We brachten vier heerlijke dagen in Il Pausillo. Manuela maakte ons een warm welkom. Natuur, dieren, het uitzicht op het meer van Trasimeno, het zwembad en het comfort van het appartement, alles was naar een rustige rust tijd door te brengen en hebben een beetje frisheid tijdens de hittegolf. Er zijn verschillende mooie dorpjes in de omgeving en wandelingen te doen. Kortom, het dolce vita.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Humble en familie"

    13/08/2017

    We verbleven in 'app.to Alloro vorige week ... een zeer vertrouwd en comfortabel ... de natuur, de eenvoud van het milieu en het zwembad zijn echt goed voor degenen die willen ontspannen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie met vrienden"

    16/05/2017

    We vertrokken Rome, een leuke groep vrienden 1 mei gaan in Umbrië. Uitstekende accommodatie in de appartementen van de Casina Rosa; goed ingerichte ruime kamers. Het was leuk om te wandelen de heuvel op en ga naar de vele dieren die het hotel is gevestigd te zien !! We zullen terugkeren en het aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dit is thuis!"

    06/04/2017

    Ik weet dat het gebied goed, die oorspronkelijk uit de naburige stad Panicale, dus ik wist dat een beetje 'wat te verwachten, maar na twintig jaar geëmigreerd, voelde ik me echt in mijn huis. De site is uitgebreid beschreven in andere reviews en ik ben het volledig eens dat zowel de positie en hebben dezelfde structuur van het sprookje. Maar wat er overblijft van Pausillo is het gevoel van het leven een bijzondere vakantie, deel gaan uitmaken van het leven van het huis en zijn bewoners beide behorend tot de menselijke soort naar andere soorten. De aandacht voor detail niet de functionaliteit ervan die produceert en ontvangt tegelijkertijd verhinderen. De rijkdom aan flora en fauna is complementair aan de productieve inzet van Manuela exploiteren elke hoek om iets speciaals te creëren: synergetische moestuin, vijver voor de ganzen / eenden, pennen voor paarden, ezels, geiten, enz. Gasten worden deel van dit alles en dat is wat maakt The Pausillo een speciale plaats en draai de vakantie tot een onvergetelijke ervaring! Goed gedaan iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten