contactModalFeedback

Agriturismo La Tenuta dei Ricordi

Via Carbonara, 7 -, Castel Ritaldi 06044 Castel Ritaldi (Perugia)

"Super"
Volgens 42 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Een plek waar je wilt luieren"

    04/08/2019

    Een prachtig zwembad op een mooi onderhouden terrein met een prachtig uitzicht en prachtige zonsondergangen, spelletjes voor kinderen (trampoline, schommel, tafelvoetbal, tafeltennis), een charmante en speelse gastvrouw die Frans spreekt (een pluspunt voor ons) die naar ons toe komt om een praatje te maken als we dat willen, wat kunnen we nog meer vragen? Een paar dagen om wat langer te blijven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijke tijd in La Tenuta dei Ricordi"

    28/07/2019

    Wat een heerlijke vakantie hebben wij achter de rug bij Carola en haar familie op hun prachtig domein. De locatie ligt perfect om uitstappen te maken, maar is toch zeer goed gelegen in een gezellig en klein dorpje. We voelden er ons meteen thuis door de warme welkom van Carola. Ze staat steeds klaar om haar gasten te helpen, te informeren en is heel attent. Ook de accommodatie zorgde ervoor dat we meteen een vakantiegevoel hadden. Het was er rustig genieten, en ondertussen konden de kinderen zich uitleven in het zwembad en het domein. Kortom, het was een zeer aangename vakantie in het mooie Umbrië.

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    09/07/2019

    Gezellig, aandacht voor detail, prachtig ontspannend en ontspannend zwembad, geschikt voor alle diensten, uitstekende taarten aangeboden door de eigenaar bij aankomst.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk zorgzame gastvrouw in een dromerige omgeving"

    29/04/2019

    Met Pasen hebben we twee weken doorgebracht met Carola en onze twee dochters (1 en 4 jaar). Het was een geweldige tijd. De omgeving met de vele kleine romantische dorpjes is moeilijk te verslaan. De gastvrouw is uiterst zorgzaam en kindvriendelijk. Zij heeft ons meerdere malen voorzien van heerlijke taarten en vele reistips. Zij is ook altijd beschikbaar voor vragen of zorgen of op locatie. Het appartement was zeer schoon, gezellig en praktisch ingericht. De kinderen vonden vooral de speeltuin, die direct tegenover het appartement lag, leuk. Onze rug zou wat betere matrassen nodig hebben gehad, maar met de super gastvrijheid die we graag negeren. We komen graag terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Wij willen u bedanken voor de mooie en gedetailleerde woorden die u ons heeft gegeven.
    We hadden het genoegen om een mooie familie te ontmoeten met twee mooie kleine meisjes.
    We hopen u in de toekomst weer te zien.... misschien voor een mooie duik in het zwembad!
    goede zomer
    Carola en familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ideale plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Umbrië"

    28/04/2019

    We verbleven op deze prachtige plek op de brug van 25 april 2011. De boerderij is gelegen op een strategisch punt om de mooiste plekjes van Umbrië te bezoeken. De eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De structuur is omgeven door groen om te genieten van alle ontspanning die de natuur kan geven. Kortom, wij raden de Tenuta dei Ricordi zeker aan!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Wij zijn dankbaar voor uw commentaar en gedetailleerde beschrijvingen van onze structuur, we hopen u in de toekomst te mogen ontvangen om gebruik te maken van al onze diensten.... en .... wat nieuws!
    Carola en familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Betoverend en vertrouwd"

    27/04/2019

    Strategische positie om Umbrië te bezoeken. Carola en haar familie zijn behulpzaam en vriendelijk. Het landgoed is prachtig en ligt midden in de Umbrische heuvels, midden in het groen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Uw opmerking is waardevol .... helpt ons om een aangenaam verblijf van onze klanten te blijven maken ....

    We hopen u snel in ons groene Umbrië te zien....
    Carola en gezinnen
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Absolute ontspanning"

    24/04/2019

    Ik was op deze boerderij met mijn man en onze 4-jarige dochter tijdens de paasvakantie. De structuur is prachtig, er is veel groen, het meisje had veel plezier tussen de spelletjes in een klein hoekje van de tuin en het zachte lopen op het gazon. De dame is erg aardig, vriendelijk en behulpzaam tot op het punt dat ze zich, op ons verzoek, zorgen maakt om ons voor de paaslunch te boeken in een klein restaurantje in de buurt van het gebouw. Voor het ontbijt waren er heerlijke muffins en een heerlijke appel- en walnotentaart. Vergeleken met de positie van de boerderij is gelegen op een strategische positie van waaruit u gemakkelijk kunt bereiken Foligno, Spoleto Montefalco en andere mooie steden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Een kort briefje om je te bedanken voor je recensie.................................................

    Wij hopen dat al uw reiservaringen plezierig zullen zijn - en dat ze u zo snel mogelijk terug naar ons zullen brengen....
    Met genegenheid
    Carol en familie.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend van charme"

    08/10/2018

    We hadden het genoegen om te verblijven in Carola bij de Tenuta dei Ricordi. De plaats is mooi en verzorgd in elk detail. Strategische positie om de belangrijkste bezienswaardigheden binnen de kortste keren te bereiken. Het appartement en ook erg aardig is ook goed gevuld. Carola was erg aardig voor ons, ze zorgden voor een plek om te eten toen we aankwamen (plus we aten erg goed) en is altijd vriendelijk en behulpzaam geweest. We verlieten het hart van het landgoed, we komen zeker terug en bevelen het iedereen aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    We danken u dat u de tijd heeft genomen om een ??recensie te schrijven over uw verblijf in onze faciliteit. We zijn erg blij dat u van onze diensten en ons gebied hebt genoten ... en we hopen dat u in de toekomst weer terug kunt komen .... .. we wachten op een duik in het zwembad en een lekkere toast !! Carola en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    22/08/2018

    Zeer comfortabele en ontspannende plek. Tactisch punt voor vele excursies. Fantastische ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Uw commentaar is kostbaar ... het helpt ons om het verblijf van onze klanten aangenaam te blijven maken ... We hopen u snel te zien in ons groene Umbrië ... Carola en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Welkom gevuld"

    26/07/2018

    Carola en haar familie zijn vrij warme en geweldige gastheren! De appartementen zijn behoorlijk chique ingericht in de landhuisstijl. Buiten zitten, chillen bij het zwembad of gewoon kijken om de hoek bij de pizzeria - deed het allemaal en we hebben niets gemist. Carola is een geweldige gastheer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    We danken u dat u de tijd hebt genomen om een ??verslag te schrijven over uw verblijf in onze faciliteit. We zijn zeer verheugd onze service en onze regio te hebben gewaardeerd ... en we hopen dat u de kans krijgt om Toekomst ...... om terug te keren met je mooie baby We wachten op je voor een duik in het zwembad en een mooie toast! Carola en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijke plek, rustig, heel mooi, met een zeer vriendelijke en charmante welkom. Zeer goed gelegen!"

    21/07/2018

    Zeer aangenaam verblijf dankzij de schoonheid en rust van de plaats, zeer goed gelegen, dicht bij alle voorzieningen. Mooi zwembad, perfect onderhouden tuin, zeer warme en attente ontvangst van Carola en haar man. Mijn metgezel was ziek en Carola deed alles om ons te helpen, wat erg waardevol was. We kunnen deze plek alleen maar aanraden, ook zeer goed gelegen om de omliggende steden en dorpen te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    We danken je voor je vriendelijke woorden, ze bevredigen ons en vullen ons met trots, stimuleren ons om steeds meer te verbeteren ... We hadden ook het genoegen om speciale mensen te ontmoeten die onze eenvoudige en spontane gebaren konden waarderen. .. We hopen je weer te ontmoeten in de goede zomer Carola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige en huiselijke ervaring!"

    18/06/2018

    Deze plek voelt als een vredig huis, gelegen in een gezellig klein dorpje op een heuvel. De goed verzorgde tuin met patio, een jacuzzi en een groot zwembad was een perfecte match voor onze dochter. Bovendien was het appartement romantisch en goed uitgerust. De gastheer was warm en behulpzaam. Moeilijk om eventuele nadelen op deze plaats te vinden??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    We zijn blij dat je een prettig verblijf hebt genoten, bedankt voor de gedetailleerde woorden en we hopen je in de toekomst te mogen ontvangen met je hele mooie gezin! goede zomer ! Carola en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie boerderij"

    11/06/2018

    Aangekomen werden we begroet door de eigenaar: uiterst beschikbaar, vriendelijk en zeer professioneel. Het appartement was comfortabel en schoon. De boerderij is goed onderhouden en erg leuk. Een bezoek aan zo'n prachtig gebied van Umbrië is al aangenaam (gezien de vele mooie plekken om te zien), maar om te genieten van een leuke plek om op te laden en te ontspannen heeft onze vakantie nog mooier gemaakt. Ps. De snoepjes van de dame zijn erg goed en zijn een extraatje dat voorbehouden is aan gasten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Bedankt voor het delen van je ervaringen met anderen. We houden ervan om de opmerkingen van onze klanten te lezen ... Uw opmerkingen zijn reflecterend en waardevol omdat ze ons helpen ons werk voort te zetten en uw verblijf aangenaam te maken. We hopen u in de toekomst nogmaals te verwelkomen Carola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    09/06/2018

    we bleven helaas maar twee dagen in deze boerderij ... jammer eigenlijk omdat het het echt waard is! Structuur verzorgd in elk detail en met smaak, zeer vriendelijk de hospita, uitstekende locatie en afwerking de ontspanningsruimte met het zwembad! Ik denk echt dat we komen terug !!! Aanbevolen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    We danken u dat u de tijd heeft genomen om een ??recensie te schrijven over uw verblijf in onze faciliteit. We zijn erg blij dat u onze diensten en ons gebied heeft gewaardeerd ... en we hopen dat u in de toekomst nog eens terug kunt komen ... ... we wachten op je voor een duik in het zwembad en een lekkere toast !! Carola en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Om terug te komen: het verdient echt"

    05/06/2018

    Ik was vorige week 3 dagen en ik was goed. De boerderij is erg mooi, gezellig en schoon en de eigenaar erg aardig. Het ligt op een strategische positie voor diegenen die veel middeleeuwse steden en dorpen in Umbrië willen bezoeken! Om met een paar meer beschikbare dagen terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo La Tenuta dei Ricordi reageert
    Ik wil je bedanken voor de vriendelijke woorden die aan ons zijn besteed om ons te helpen door te gaan en te verbeteren ... Ik hoop haar weer te kunnen ontvangen bij haar aardige moeder. Goede zomer voor jou! Met vriendelijke groet, Carola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten