contactModalFeedback

Agriturismo Le Mandrie di San Paolo

Via Fonte L'Abate - Assisi, Assisi 06081 Assisi (Perugia)

"Super"
Volgens 63 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Sprookjesachtig "

    09/01/2020

    We bleven drie nachten op oudejaarsavond!
    Een fantastische plek omgeven door een park met olijfbomen, een adembenemend uitzicht en zonsondergangen.
    De keuken is goed en de jongens die het huis runnen zijn beleefd en behulpzaam, de netheid onberispelijk.
    Ik raad het aan voor koppels, families en vriendengroepen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te verblijven bij een bezoek aan Assisi!"

    19/12/2019

    Mijn vrouw en ik verbleven in Le Manderie di San Paolo bij een bezoek aan Assisi in oktober. Komend uit Canada, hebben we onze reservering gemaakt via de uitstekende Agriturismo website. De beschrijving, foto's en recensies die we op de website hebben gelezen waren de redenen waarom we besloten hebben om bij Le Manderie te blijven.
    We waren zo blij met onze keuze! Alles was nog meer dan we hadden verwacht. De omgeving is fantastisch. Als je boven de vallei staat, is het uitzicht op elk moment van de dag spectaculair. Ik heb er vooral 's avonds van genoten. Tussen de boerderij en de vallei liggen de olijfbomenplantages. Meer Italië dan dit kun je niet krijgen!
    Onze kamer op de begane grond was zeer groot en comfortabel. Hetzelfde geldt voor de wasruimte met een volledig glazen douche. We konden gemakkelijk naar de eetkamer lopen voor ontbijt en diner.
    Het eten is een ervaring in de uitstekende Italiaanse plattelandskeuken (zal ik maar zeggen de Umbrische keuken). Het eten is fantastisch. Het enige probleem dat we hadden was dat we niet alles konden eten. Het was zo goed en de porties bij het diner zo overvloedig. Het ontbijtbuffet is onvergetelijk. Uitstekende ricotta kaas en yoghurt geproduceerd op de boerderij, brood, fruit, gebak, enz. En trouwens, hun olijfolie is een prijswinnaar.
    Het is heel gemakkelijk om in Assisi te komen en in de buurt van de boerderij. Het is een pluspunt om na een dag in de stad (hoewel Assisi een kleine stad is) op het platteland te kunnen blijven. Om te kunnen wandelen in het land waar Franciscus ooit leefde, is een ervaring op zich!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Wonderful place with passion for producing, cooking and serving their food"

    07/07/2019

    The first thing you experience with Le Mandrie is the location, breathtaking view, beautiful old stone house, flowers... peaceful place. The pool crowded with kids, you could lounge with a book under the shadow of a tree a bit apart. We had a suite with sofa, it was newly renovated and nice. The dinner was one of the best I ever had. Practically everything produced by the farm, like charcuteries, cheese, wine, vegetables... and enjoying this on the terrasse with the fantastic view of the valley. The only downside for me was the bed, It was hard and I woke up and it was impossible to sleep. Solved by sleeping on the sofa bed. My husband slept well in the bed though. The breakfast was great as well, their home made yougurt is super. We bought charcuteries, cheese (recommend the ricotta), olive oil before leaving. Next time I would like to stay a bit longer, just having the rest of the dinner menu is tempting.

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige boerderij"

    22/08/2018

    Een lange prachtige, oude stenen boerderij met een panoramisch zwembad. We keren nu elk jaar terug om tijd door te brengen in contact met de natuur. Buitengewoon restaurant met alle producten van de boerderij. Zie je volgend jaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Le Mandrie di San Paolo reageert
    Heel erg bedankt Chiara, zoals je kunt zien, proberen we ons best te doen en altijd beter geïnspireerd door je terugkeer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    09/07/2018

    De vriendelijkheid en schoonheid van de eigenaar van zijn personeel en van de plaats waren voor ons de beste receptie die ons kon reserveren, gecombineerd met een glimlach en een uitstekende authentieke keuken met delicate en gemakkelijk herkenbare smaken ... We komen terug met vrienden en familie ... Bedankt ... Een dikke knuffel voor Tom ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een magische plek op een unieke locatie"

    06/07/2018

    Aangekomen in de stromende regen, het vriendelijke en hoffelijke personeel en het prachtige huis juichten me onmiddellijk. Het uitstekende eten en het fantastische uitzicht in de vroege ochtend hebben me volledig betoverd. Bovendien straalt het geheel een bewonderenswaardige affiniteit uit met de natuur en de omgeving. Ik zal zeker terugkomen (en langer)!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "HET IS EEN PLAATS DIE NUTS LICHAAM EN GEEST IS"

    20/05/2018

    Heerlijke plek, heerlijk en echt eten en uitstekende service ? ? ? ?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Excellent !!!"

    25/02/2018

    Er is een 10 want na de eerste keer dat we terug om te eten met vrienden te weten om een ??goede indruk te maken! Allemaal heel goed en oprecht en zeer vriendelijk personeel! En we weten alleen van Perugia de culinaire kant, niet het hotel dus we kunnen niet een algemene beoordeling te geven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek"

    10/12/2017

    Ik en mijn familie verbleef meerdere malen in deze boerderij kan ook worden gekozen voor de viering van de doop van mijn zoon. De service was erg punctueel en snel. Het goede hartige gerechten uit voorgerechten tot vlees voor het grootste deel het gevoel dat ze zelfgemaakte waren. De doop taart was erg mooi en goed. Buiten het heeft een adembenemend uitzicht. Kwaliteit goede prijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk verblijf"

    06/09/2017

    We verbleven een week in de "cottage" in het midden van de olijfbomen van Le Mandrie. Locatie en uitzicht over de Valle Umbra van een kleine privé terras zijn uniek, net als de avondwandeling om de dieren van de boerderij. De ietwat moeizame klim naar het hoofdgebouw is meer dan gecompenseerd door de rijke ontbijt en een uitstekend restaurant. Het zwembad cools op warme dagen, we hebben er ervaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Mandrie di San Paolo reageert
    Hartelijk dank, Katherina, Tilman voor uw reactie!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie, geweldige gastheren, heerlijk eten"

    19/07/2017

    Verhoogt geconfronteerd Assisi, rustig gelegen, groot balkon, sensationele eten en gastvrije gastheer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk en een moeten proberen"

    21/04/2017

    We hebben een week in dit prachtige srtuttura, we waren prima, ruim en aangename kamer met mooi uitzicht, heerlijk eten van ontbijt tot diner, personeel en de eigenaren die echt werken met cuore.I van hun producten van de boerderij zijn een must proberen, en dankzij Andrea Alessandro. de volgende! bruin en Catherine
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig eigendom. Excellent restaurant."

    08/08/2016

    Ik verbleef een nacht in dit hotel met halfpension met mijn vrouw. We zijn begonnen met het idee van een romantisch weekend in het zwembad, helaas deels het verpest door slecht weer op zaterdag. Het ongemak was snel vergeten dankzij een fantastisch diner en de gastvrijheid van de eigenaars. De kamer was comfortabel, met grote douche, comfortabel bed, en romantische sfeer met een schuin dak, houten balken en een prachtig uitzicht over de hele vallei op de hellingen van de berg Subasio. Als er een jacuzzi zou 10 zijn Het prachtige infinity zwembad met jacuzzi, ligbedden, parasols, kleedkamers en douches blijft de belangrijkste attractie voor degenen die op de vlucht uit de stad hitte. Alleen de wind ritselen door de bomen en het getjilp van vogels aan de soundtrack van alles te maken. Het restaurant serveert gerechten bereid met grondstoffen voor de productie ervan. De zelfgemaakte pasta en gegrild vlees behoren tot de beste die we nu kunnen genieten voor een lange tijd. Bedankt voor alles. Zeker terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende omgeving uitstekende kamers sublieme restaurant"

    22/06/2016

    Ik ging naar het diner en de plaats waar ik vond geen negatieve opmerking het eten en hun producten zijn fantastisch dan dat, gastvrijheid en een onberispelijke hoffelijkheid te bezoeken ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Van het allerbeste niveau"

    24/04/2016

    Wij zijn ervaren agriturismo liefhebbers en deze is een van de beste. De gastheren waren zo aardig, het eten perfect. Het uitzicht was prachtig. We hielden van onze kamer. Mijn twee jaar oud bleef vermakelijk. En het is gemakkelijk om naar Assisi of de omliggende gebieden te komen. Oh, en de olijfolie. Sensationeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten