contactModalFeedback

Agriturismo Nidodelfalcone

Loc. Calcina , 05017 Monteleone d'Orvieto (Terni)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "WAAR DE NATUUR WEER LEEFT"

    04/09/2020

    De familie Dorigo slaagt erin de gasten de natuur in haar hoogste kwaliteit te bieden.
    Mis de spannende ervaring niet met de paarden, de berenproducten en het platteland die de tafel appetijtelijk maken.
    We komen terug om nog zoveel meer te ontdekken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ..schattig de producten van de Beer "Bruno"...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een ervaring van natuur en cultuur"

    03/09/2020

    In 4 vrienden verbleven we in de week van augustus op de Nido del Falcone en het was een prachtige ervaring vanuit alle gezichtspunten: van de ontvangst van het eten (allemaal biologisch waar en van grote kwaliteit, olie in de eerste plaats) tot de "ontmoeting met het paard" die ik iedereen aanbeveel omdat het echt spannend, fascinerend en, ten slotte, ethisch en respectvol voor het dier, tot een mini-cursus om te leren hoe je de kwaliteit van de olie moet proeven en begrijpen (zeer interessant en zeer nuttig). Het is ook zeer aangenaam om plezier te hebben met Bruno en Paola en te praten over cultuur in de prachtige sfeer van rust en sereniteit van deze plek. Aanbevolen!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ...ik waardeer de oprechtheid terwijl ik weet dat je vrienden eist... er is altijd iets te leren als iemand vertelt, we hebben naar je geluisterd.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "een warm welkom en een rustgevende leefomgeving"

    24/08/2020

    De accommodatie heeft veel charme: Bruno heeft als architect een ouderwetse uitstraling behouden aan de voorgestelde accommodaties. Zijn vrouw heeft de producten van de tuin verbeterd door zeer smakelijke gerechten voor te stellen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "fijn verblijf"

    14/05/2019

    We brachten enkele dagen door op deze boerderij die als uitvalsbasis werd gekozen voor een bezoek aan de nabijgelegen plaatsen. Bij onze aankomst werden we vriendelijk en behulpzaam begroet door Paola en Bruno en onze bassetthond. We verbleven in een schoon en gezellig appartement. In een ruimte met een grote open haard die ook werd gebruikt om uitstekende bijgerechten te bereiden, kregen we een ontbijt geserveerd met goede jam bereid door mevrouw Paola en smakelijke diners die altijd anders waren, gebaseerd op lokale specialiteiten en producten uit hun tuin. Wij raden het aan voor diegenen die houden van rust en goed eten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Een goede week vakantie voor u en een reden om in een periode van laagseizoen, klimaat en weersomstandigheden zijn voor ons niet optimaal.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk boerenverblijf met een geweldige gastheer!"

    15/02/2019

    Nidodelfalcone was de perfecte plek om een paar dagen alle omliggende gebieden te verkennen. Bruno was een fantastische gastheer, zorgde voor ons en ging op pad om een kookles met ons te doen terwijl het de Agriturismo's down time was. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt om te koken en te ontspannen na het rondrijden overdag. De mooie tips die Bruno ons gaf voor onze rit naar Siena waren een extra bonus. Ik kijk er naar uit om in de warmere maanden weer op bezoek te komen! Bedankt voor het hebben van ons.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Onverwachte gasten voor de winterperiode, lieve personen uit Australië
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige week van Bruno en Paula"

    21/10/2018

    Vanaf het eerste moment dat we de kleine onverharde weg naar het huis beklommen, beleefden we een goed onderhouden en gastvrije omgeving. Bruno geeft om de bezoekers en doet veel moeite om zowel volwassenen als kinderen een goed gevoel te geven. Zijn passie voor biologische landbouw en klassieke paardenrennen maakten het alleen nog maar beter. Het appartement was naar het westen gericht en de val van Umbrië was vriendelijk dit jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Een bijzondere periode om hier van uw vakantie te genieten. We hebben geprobeerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en we hebben uw verblijf bij Nidodelfalcone op prijs gesteld.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend"

    08/09/2018

    We hadden een heerlijke ontspannende vakantie. Bruno en Paola waren perfecte gastheren en niets was teveel moeite voor hen. De accommodatie was prachtig en de omgeving van de boerderij was vrij verbluffend. Wat het eten betreft, het was een geweldige Italiaanse keuken, 's avonds buiten gegeten in een prachtige omgeving. We gingen naar Orvieto, Città della Pieve, Montepulciano, Pienza, Bagno Vignoni en het meer van Bolsena, allemaal gemakkelijk te bereiken. Ik had zelfs een les van Paola over het maken van pasta. Het was een vakantie die we nog lang zullen herinneren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Je had veel gelukkige gasten gehad. fantastische seizoensperiode en ideale temperatuur om te ontspannen. Erg leuk om je te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een unieke en speciale vakantie voor het hele gezin"

    25/08/2018

    Bij Il Nido del Falcone komen de kunst en de natuur samen om iets heel speciaals te creëren, hier brengt elk detail unieke emoties over. De groene gebieden worden met zorg en respect voor de natuur bewaard, prachtige olijfbomen en wijngaarden, zowel in biologische als natuurlijke, zeer aanbevolen een wandeling bij zonsondergang in het grote landgoed, ontspanning verzekerd! Het appartement, leuk en functioneel, ik vond het geweldig, niets is aan het toeval overgelaten, kwaliteit linnen en natuurlijke materialen van waarde, gelukkig geen tv! het zicht en de geluiden van de natuur vullen je hart en je hebt niets anders nodig. Uitstekende keuze van chloorvrij zwembad, geplaatst in een sublieme positie. De appartementen hebben een keuken, maar ik raad aan om de gerechten van Bruno en Paola, allemaal bereid met hun tuinproducten, vers en heerlijk te proberen. De ruimtes voor catering, zowel binnen als buiten, zijn erg fascinerend en vergemakkelijken het delen met andere gasten, wat ik vooral leuk vind. Een ander opmerkelijk punt is de benadering van paardrijden, we hebben de gelegenheid gehad, ik en mijn meisjes, om verschillende ervaringen met Bruno's paarden te hebben, echt mooi en opwindend! Nou ... een vakantie van hoge kwaliteit voor het hele gezin voor een geweldige prijs
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ... je maakt deel uit van Alessandro, maar ik ken je als een objectieve en kritische toerist als dat nodig is. Ik herinner me nog dat je 15 jaar geleden voor het eerst je paasvakantie boekte en sindsdien is het altijd een plezier om elkaar weer te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Een bijna ontspannende plek"

    02/08/2018

    We verbleven met familie (2 kinderen) en vrienden (ook met 2 kinderen) 10 dagen in 2 appartementen 2 huizen. De grootste is comfortabeler omdat 2 aparte kamers met een deur, de andere de kamers zonder deuren. Er was geen canapé of een plek om te trouwen tijdens de warme dagen. Het terras in de zon (zonder een paraplu), klein en gevaarlijk voor kinderen, stond niet toe om te profiteren van de woonkamer. Prachtig oud huis gerestaureerd met goed en mooi zwembad zonder chloor maar de kinderen konden geen gebruik maken van het verbod om te klimmen. Er zijn veel regels om te respecteren om je op vakantie te voelen. Pecato omdat de prijs hoog is Ik respecteer het comfort. Krachten dat we niet de juiste keuze hebben gemaakt voor onze vakantie alleen. Zelfgemaakte olie is uitstekend en het avondeten is heerlijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    De historische locatie en de uitzonderlijke milieusituatie maken het niet mogelijk parasols of "strand" -situaties in de prachtige heuvels van Umbrië te integreren, op een steenworp afstand van de appartementen bevindt zich een schaduwrijke tuin met veel fantastische planten. De regels om niet in het zwembad te duiken en te douchen voordat je naar binnen gaat, zijn regels voor alle accommodaties. Het zwembad is een plaats van ontspanning voor iedereen en is niet geschikt om speelgoed van alle soorten te bevatten en om te worden gebruikt met kleding. We hebben geprobeerd ons best te doen voor je vakantie en bovenal lag de afgesproken prijs ruim onder de prijslijst en inclusief een welkomstdiner en een redding van het kapotte gezin op wegen die niet konden reizen. Voor ons waren jullie zeer goede gasten, misschien was onze plek niet de juiste helft voor jullie, maar we weten zeker dat jullie een geweldige tijd hadden gehad.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek in Umbrië"

    28/05/2018

    We verbleven met twee gezinnen (4 volwassenen, 4 kinderen) voor vier dagen op deze prachtige plek. Paola en Bruno zijn geweldige gastheren. We genoten net zoveel van hun heerlijke biologische maaltijden als hun gezelschap. We namen ook een les met Bruno's paarden die een geweldige ervaring was - voor de volwassenen en de kinderen. Al met al een zeer aan te bevelen agriturismo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bruno en familie zijn uitstekende gastheren"

    28/05/2018

    We verbleven vier nachten met Bruno en zijn familie. De ontvangst en zorg in zijn huis zijn uitzonderlijk goed. Het eten was uitstekend. Elke dag iets anders en altijd heel, heel erg lekker. We komen terug. Bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De meest geweldige gastheren"

    10/04/2018

    We hadden de beste tijd met Bruno. Hij was zo behulpzaam en gastvrij. Hij gaf geweldige aanbevelingen voor restaurants en hielp ons met alles en nog wat we nodig hadden. We hielden van de kookles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Leuk om je bij Nidodelfalcone te ontmoeten en te genieten van kookcursus en diner over "het leven"!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "New Year 2018"

    02/01/2018

    We brachten New Year's Eve met vrienden in de Falcon's Nest. In deze drie dagen Bruno en Paola hebben alles voor ons op hun gemak met oprechte gastvrijheid oprecht gezet hebben, het bereiden van lichte maaltijden en zeer goede speciaal voor onze behoeften, maar altijd in harmonie met hun filosofie van het gebruik van hun biologische grondstoffen en seizoensgebonden. Bruno stuurde ons deze dagen zijn liefde en diep respect voor dit land en deze plaatsen dat verdedigd met al zijn kracht. De schoonheid van deze plaats ik alleen afhankelijk van de symbiose tussen mens en natuur die door deze familie, en hun vermogen om de gasten van dit te maken. Aanbevolen voor iedereen, om te herstellen en te herstellen een beetje 'van die band met de natuur en oude sites die maar al te vaak in gevaar te vergeten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ... tijd om samen te zijn is de juiste manier om een ??vakantie-ervaring! Met dank aan Julia en het hele team voor het feit dat hun vertrouwen hier geplaatst om het nieuwe jaar vakantie door te brengen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een adem van zuurstof voor de ziel"

    10/07/2017

    we waren op een boerderij voor een week en ... Ik wil niet te verlaten! De plek is prachtig op het platteland en in silenzio.Bruno en Paola zijn erg aardig en maakte ons thuis, verwelkomd niet als gasten, maar als vrienden. Wij adviseren iedereen die wil om tot rust te gaan vinden. Wel het geld waard !!! Mattheüs, Marcus en Letizia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ..simpatici, vriendelijk en discreet gasten, we graag geaccepteerd je verlangen om te rusten en vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een schot in de arm voor onze ziel"

    25/09/2016

    We brachten een paar dagen in het Falcon's Nest (12-15 augustus 2016), maar zelfs vandaag de dag, wanneer we proberen met de geest en de geest een beetje 'comfort, het is daar dat onze ziel gebruikt. De empathie die is ontstaan ??onder ons, onze kinderen en onze gasten maakte het verblijf aangenaam en uplifting vanuit elk gezichtspunt. Wij begrijpen niet precies wat maakt deze plek zo aangenaam en uniek op hetzelfde moment: als de gevoeligheid en de gastvrijheid van Bruno, Paola, Alice en Leonardo of de voorziening van de plaats. Maar we hebben gerealiseerd dat dit alchemie is gewoon het resultaat van de harmonie die Bruno, Paola, Alice en Leonardo hebben geprobeerd en gebouwd met de natuur, met respect voor uw fundamentele waarden. En als dit is echt, zoals we geloven, dan is het niet een mysterie als ze in ons het gevoel van welzijn dat dragen nog steeds binnen Dank u bijgebracht? .Er zeker weer te ontmoeten Enzo, Chicca, Giulia, Ilaria. (Van Napels met liefde)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Geachte Enzo, u en uw familie weten heel goed wat er is gebeurd, waarom het gebeurt alleen aan diegenen die de geest en het hart opent en weet hoe te luisteren!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten