contactModalFeedback

Agriturismo Nidodelfalcone

Loc. Calcina , 05017 Monteleone d'Orvieto (Terni)

"Super"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "fijn verblijf"

    14/05/2019

    We brachten enkele dagen door op deze boerderij die als uitvalsbasis werd gekozen voor een bezoek aan de nabijgelegen plaatsen. Bij onze aankomst werden we vriendelijk en behulpzaam begroet door Paola en Bruno en onze bassetthond. We verbleven in een schoon en gezellig appartement. In een ruimte met een grote open haard die ook werd gebruikt om uitstekende bijgerechten te bereiden, kregen we een ontbijt geserveerd met goede jam bereid door mevrouw Paola en smakelijke diners die altijd anders waren, gebaseerd op lokale specialiteiten en producten uit hun tuin. Wij raden het aan voor diegenen die houden van rust en goed eten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Een goede week vakantie voor u en een reden om in een periode van laagseizoen, klimaat en weersomstandigheden zijn voor ons niet optimaal.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk boerenverblijf met een geweldige gastheer!"

    15/02/2019

    Nidodelfalcone was de perfecte plek om een paar dagen alle omliggende gebieden te verkennen. Bruno was een fantastische gastheer, zorgde voor ons en ging op pad om een kookles met ons te doen terwijl het de Agriturismo's down time was. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt om te koken en te ontspannen na het rondrijden overdag. De mooie tips die Bruno ons gaf voor onze rit naar Siena waren een extra bonus. Ik kijk er naar uit om in de warmere maanden weer op bezoek te komen! Bedankt voor het hebben van ons.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Onverwachte gasten voor de winterperiode, lieve personen uit Australië
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige week van Bruno en Paula"

    21/10/2018

    Vanaf het eerste moment dat we de kleine onverharde weg naar het huis beklommen, beleefden we een goed onderhouden en gastvrije omgeving. Bruno geeft om de bezoekers en doet veel moeite om zowel volwassenen als kinderen een goed gevoel te geven. Zijn passie voor biologische landbouw en klassieke paardenrennen maakten het alleen nog maar beter. Het appartement was naar het westen gericht en de val van Umbrië was vriendelijk dit jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Een bijzondere periode om hier van uw vakantie te genieten. We hebben geprobeerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en we hebben uw verblijf bij Nidodelfalcone op prijs gesteld.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend"

    08/09/2018

    We hadden een heerlijke ontspannende vakantie. Bruno en Paola waren perfecte gastheren en niets was teveel moeite voor hen. De accommodatie was prachtig en de omgeving van de boerderij was vrij verbluffend. Wat het eten betreft, het was een geweldige Italiaanse keuken, 's avonds buiten gegeten in een prachtige omgeving. We gingen naar Orvieto, Città della Pieve, Montepulciano, Pienza, Bagno Vignoni en het meer van Bolsena, allemaal gemakkelijk te bereiken. Ik had zelfs een les van Paola over het maken van pasta. Het was een vakantie die we nog lang zullen herinneren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Je had veel gelukkige gasten gehad. fantastische seizoensperiode en ideale temperatuur om te ontspannen. Erg leuk om je te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een unieke en speciale vakantie voor het hele gezin"

    25/08/2018

    Bij Il Nido del Falcone komen de kunst en de natuur samen om iets heel speciaals te creëren, hier brengt elk detail unieke emoties over. De groene gebieden worden met zorg en respect voor de natuur bewaard, prachtige olijfbomen en wijngaarden, zowel in biologische als natuurlijke, zeer aanbevolen een wandeling bij zonsondergang in het grote landgoed, ontspanning verzekerd! Het appartement, leuk en functioneel, ik vond het geweldig, niets is aan het toeval overgelaten, kwaliteit linnen en natuurlijke materialen van waarde, gelukkig geen tv! het zicht en de geluiden van de natuur vullen je hart en je hebt niets anders nodig. Uitstekende keuze van chloorvrij zwembad, geplaatst in een sublieme positie. De appartementen hebben een keuken, maar ik raad aan om de gerechten van Bruno en Paola, allemaal bereid met hun tuinproducten, vers en heerlijk te proberen. De ruimtes voor catering, zowel binnen als buiten, zijn erg fascinerend en vergemakkelijken het delen met andere gasten, wat ik vooral leuk vind. Een ander opmerkelijk punt is de benadering van paardrijden, we hebben de gelegenheid gehad, ik en mijn meisjes, om verschillende ervaringen met Bruno's paarden te hebben, echt mooi en opwindend! Nou ... een vakantie van hoge kwaliteit voor het hele gezin voor een geweldige prijs
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ... je maakt deel uit van Alessandro, maar ik ken je als een objectieve en kritische toerist als dat nodig is. Ik herinner me nog dat je 15 jaar geleden voor het eerst je paasvakantie boekte en sindsdien is het altijd een plezier om elkaar weer te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Een bijna ontspannende plek"

    02/08/2018

    We verbleven met familie (2 kinderen) en vrienden (ook met 2 kinderen) 10 dagen in 2 appartementen 2 huizen. De grootste is comfortabeler omdat 2 aparte kamers met een deur, de andere de kamers zonder deuren. Er was geen canapé of een plek om te trouwen tijdens de warme dagen. Het terras in de zon (zonder een paraplu), klein en gevaarlijk voor kinderen, stond niet toe om te profiteren van de woonkamer. Prachtig oud huis gerestaureerd met goed en mooi zwembad zonder chloor maar de kinderen konden geen gebruik maken van het verbod om te klimmen. Er zijn veel regels om te respecteren om je op vakantie te voelen. Pecato omdat de prijs hoog is Ik respecteer het comfort. Krachten dat we niet de juiste keuze hebben gemaakt voor onze vakantie alleen. Zelfgemaakte olie is uitstekend en het avondeten is heerlijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    De historische locatie en de uitzonderlijke milieusituatie maken het niet mogelijk parasols of "strand" -situaties in de prachtige heuvels van Umbrië te integreren, op een steenworp afstand van de appartementen bevindt zich een schaduwrijke tuin met veel fantastische planten. De regels om niet in het zwembad te duiken en te douchen voordat je naar binnen gaat, zijn regels voor alle accommodaties. Het zwembad is een plaats van ontspanning voor iedereen en is niet geschikt om speelgoed van alle soorten te bevatten en om te worden gebruikt met kleding. We hebben geprobeerd ons best te doen voor je vakantie en bovenal lag de afgesproken prijs ruim onder de prijslijst en inclusief een welkomstdiner en een redding van het kapotte gezin op wegen die niet konden reizen. Voor ons waren jullie zeer goede gasten, misschien was onze plek niet de juiste helft voor jullie, maar we weten zeker dat jullie een geweldige tijd hadden gehad.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek in Umbrië"

    28/05/2018

    We verbleven met twee gezinnen (4 volwassenen, 4 kinderen) voor vier dagen op deze prachtige plek. Paola en Bruno zijn geweldige gastheren. We genoten net zoveel van hun heerlijke biologische maaltijden als hun gezelschap. We namen ook een les met Bruno's paarden die een geweldige ervaring was - voor de volwassenen en de kinderen. Al met al een zeer aan te bevelen agriturismo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bruno en familie zijn uitstekende gastheren"

    28/05/2018

    We verbleven vier nachten met Bruno en zijn familie. De ontvangst en zorg in zijn huis zijn uitzonderlijk goed. Het eten was uitstekend. Elke dag iets anders en altijd heel, heel erg lekker. We komen terug. Bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De meest geweldige gastheren"

    10/04/2018

    We hadden de beste tijd met Bruno. Hij was zo behulpzaam en gastvrij. Hij gaf geweldige aanbevelingen voor restaurants en hielp ons met alles en nog wat we nodig hadden. We hielden van de kookles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Leuk om je bij Nidodelfalcone te ontmoeten en te genieten van kookcursus en diner over "het leven"!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "New Year 2018"

    02/01/2018

    We brachten New Year's Eve met vrienden in de Falcon's Nest. In deze drie dagen Bruno en Paola hebben alles voor ons op hun gemak met oprechte gastvrijheid oprecht gezet hebben, het bereiden van lichte maaltijden en zeer goede speciaal voor onze behoeften, maar altijd in harmonie met hun filosofie van het gebruik van hun biologische grondstoffen en seizoensgebonden. Bruno stuurde ons deze dagen zijn liefde en diep respect voor dit land en deze plaatsen dat verdedigd met al zijn kracht. De schoonheid van deze plaats ik alleen afhankelijk van de symbiose tussen mens en natuur die door deze familie, en hun vermogen om de gasten van dit te maken. Aanbevolen voor iedereen, om te herstellen en te herstellen een beetje 'van die band met de natuur en oude sites die maar al te vaak in gevaar te vergeten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ... tijd om samen te zijn is de juiste manier om een ??vakantie-ervaring! Met dank aan Julia en het hele team voor het feit dat hun vertrouwen hier geplaatst om het nieuwe jaar vakantie door te brengen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een adem van zuurstof voor de ziel"

    10/07/2017

    we waren op een boerderij voor een week en ... Ik wil niet te verlaten! De plek is prachtig op het platteland en in silenzio.Bruno en Paola zijn erg aardig en maakte ons thuis, verwelkomd niet als gasten, maar als vrienden. Wij adviseren iedereen die wil om tot rust te gaan vinden. Wel het geld waard !!! Mattheüs, Marcus en Letizia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ..simpatici, vriendelijk en discreet gasten, we graag geaccepteerd je verlangen om te rusten en vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een schot in de arm voor onze ziel"

    25/09/2016

    We brachten een paar dagen in het Falcon's Nest (12-15 augustus 2016), maar zelfs vandaag de dag, wanneer we proberen met de geest en de geest een beetje 'comfort, het is daar dat onze ziel gebruikt. De empathie die is ontstaan ??onder ons, onze kinderen en onze gasten maakte het verblijf aangenaam en uplifting vanuit elk gezichtspunt. Wij begrijpen niet precies wat maakt deze plek zo aangenaam en uniek op hetzelfde moment: als de gevoeligheid en de gastvrijheid van Bruno, Paola, Alice en Leonardo of de voorziening van de plaats. Maar we hebben gerealiseerd dat dit alchemie is gewoon het resultaat van de harmonie die Bruno, Paola, Alice en Leonardo hebben geprobeerd en gebouwd met de natuur, met respect voor uw fundamentele waarden. En als dit is echt, zoals we geloven, dan is het niet een mysterie als ze in ons het gevoel van welzijn dat dragen nog steeds binnen Dank u bijgebracht? .Er zeker weer te ontmoeten Enzo, Chicca, Giulia, Ilaria. (Van Napels met liefde)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Geachte Enzo, u en uw familie weten heel goed wat er is gebeurd, waarom het gebeurt alleen aan diegenen die de geest en het hart opent en weet hoe te luisteren!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "charme, goede smaak en passie"

    27/07/2016

    Ik heb onlangs een ontspannen week met mijn man Agriturismo Nido del Falcone, in contact met de natuur, de echte! De locatie leent zich voor rust, bijvoorbeeld bij het zwembad of onder de pergola en een prachtig 's nachts is er geen lawaai van welke aard dan ook, hoeveel mooie slapen! De boerderijen zijn gerestaureerd met smaak en aandacht voor elk detail. Ideaal voor sportief wandelen (we hebben het gedaan vrijwillig met de twee puppies Sonny en Milton, honden die boerderij woont), hardlopen of fietsen rond het platteland. We hebben ook geprobeerd een nieuwe ervaring, met een speciale benadering van de wereld van de paarden die wij aanbevelen voor iedereen, Bruno is een expert op het onderwerp. We verbleven op basis van halfpension en we vertrokken tease door echte en heerlijke gerechten uit Paola is altijd al zelfs gezien mijn allergieën, dank u! Dank ook aan de assistenten Alice en Bruno Leonardo! We bezochten dorpen en steden, luisteren ook nuttige adviezen gegeven door Bruno. Kortom, een prachtige boerderij die we aan al diegenen onder ons die het warme welkom, discretie, sympathie, zorg en authenticiteit van voedsel, natuur en rust waarderen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    vs de vakantie was week ideaal om beter te leren dan wanneer je alleen gasten voor een korte tijd te leren kennen. Discrete en zeer vriendelijke gasten te verhouden met zorg!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "worden overgedaan !!"

    02/07/2016

    Na een verblijf van drie dagen (slechts 3 .... te weinig!) In de boerderij Il Nido del Falcone, de terugkeer naar de stad was traumatisch. The Nest is een paradijs, een oase van rust en tederheid omgeven door weelderige natuur. Rondom is rustig, groen, bloemen, dieren, sterrenhemel blauwe lucht en rust! De uitstekende ontvangst van Dorigo familie (Paola, Bruno en kinderen) de eenvoud en sympathie, samen met de uitstekende eten bereid door hen, zijn de ingrediënten voor een bijzondere vakantie. Natuurlijk is er wandelen of, voor degenen die wensen, te paard, in aanvulling all'interessantissima voorbereiding op de kennis van dit prachtige dier door Bruno. En bezoeken aan steden en charmante dorpjes. Wat te zeggen? Dankzij Paola en bedankt Bruno !!! Bettina en Rosa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    ..gli waardevolle gasten worden gehouden als verfijnde sieraden en hun aanwezigheid is altijd een reden om beter te begrijpen! Thanks Bettina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "New Year 2016"

    14/02/2016

    We bleven twee nachten in dit hotel op Oudejaarsavond 2016. We waren met 3 gezinnen en werden begroet met een grote vriendelijkheid en warmte door Bruno en zijn familie. We hadden een diner in de charmante sfeer van de kamer met open haard, terwijl de kinderen aten pizza voorbereid speciaal voor hen. De locatie is' erg handig om de mooie plekjes op korte afstand, zoals Orvieto, Città della Pieve en Bagnoregio bereiken. Korte maar plezierige vakantie voor zowel de comfortabele accommodatie en de organisatie van de avond
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Nidodelfalcone reageert
    Groep van de gezinnen zeer beleefd en discreet, we met elk detail overeengekomen, zodat zij een einde van het jaar zou kunnen besteden serene en in harmonie, kinderen getalenteerd en grappig.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten