contactModalFeedback

Agriturismo Santa Maria

Vocabolo Cerreto Alto, 57, 05010 San Venanzo (Terni)

"Super"
Volgens 61 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Laat de zon opkomen door het raam, slapend met de sterren!"

    30/07/2019

    Ik verbleef op deze boerderij voor 5 nachten in juli.
    Ik werd verliefd:
    van het parfum van de lucht, dat als zuiver is geclassificeerd,
    Van de dageraad die me elke ochtend het ontwaken gaf....
    van de sterren die de nachten hebben ingelijst.
    De eenvoud en vriendelijkheid van de eigenaren, met hun oprechte en trotse glimlach, verwelkomden u op verschillende momenten van de dag.
    de zoetheid van de kok die met eenvoudige en traditionele gerechten het diner bijzonder heeft gemaakt!
    Het zwembad...................................... bijna voor privé-gebruik, om van te genieten na dagen in de hitte van de stad.
    Een beetje magie waar ik binnenkort van zal genieten....
    Bedankt Rosaria, Emanuel en Daniël.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Dank je, Deborah,
    we hopen je hier weer te zien.
    Hij begroet je met genegenheid, Emanuel...
    een knuffel
    tot ziens
    Rosaria Daniel Benedetta.........................................................................................................................................................................................................................................
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "zoals thuis in een seconde...."

    21/07/2019

    Wat me opviel aan Daniel, Rosaria en Emanuel (ik had niet het genoegen Francesco te ontmoeten) was hun vermogen om je je in een flits als een familie te laten voelen. Ik kwam aan op een vrijdag om 21.00 uur en vertrok zaterdag om 17.00 uur (ik was er voor een vergadering in een zomerlaboratorium van Amnesty International), maar het is alsof ik een maand bij hen ben geweest. Ze openden hun huizen en zielen voor mij. Nou, laten we niet vergeten dat de plaats is mooi, de keuken is uitstekend en zelfs hun producten zijn speciaal en biologisch! zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Hallo Osvalda!
    Bedankt voor deze prachtige opmerking en zoals ze in Friuli zeggen "wie is geboren de overdracht" zeker wat je hebt ervaren is wat je hebt meegemaakt is wat je leeft voor degenen die dicht bij je staan: vriendschap, openheid, warmte en sympathie .... een ziel met een grote diepgang, het was een genoegen om je te ontmoeten, tot ziens, snel!
    Rosaria
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend welkom"

    21/09/2018

    We hebben twee heerlijke weken gehad in deze rustige en ontspannen plek. De receptie is optimaal, het personeel charmant en behulpzaam, de royale en authentieke keuken. Zwembad goed onderhouden. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We hadden ook een rustiek appartement, zeer ruim en goed onderhouden, genietend van een prachtig uitzicht. Enige nadeel: we hadden geen eigen terras.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Mooie vakantie"

    15/09/2018

    Ons gezin is begin september op vakantie geweest op deze boerderij. De plaats, met een prachtige boerderij en zwembad, is echt ontspannend en comfortabel en op een prachtige locatie tussen de olijfbomen, handig om alle attracties te bezoeken in Umbrië. We hadden een geweldige tijd met mevrouw Rosaria en het keukenpersoneel. Ze verwende ons en bood smakelijke en stevige diners in een familiale sfeer waardoor we ons thuis voelden. We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    24/08/2018

    Het is de tweede keer dat we terugkomen. We worden verliefd op de plaatsen, het landschap is spectaculair, de eigenaars Rasaria en Daniel weten het of uitzonderlijk. Het voelt thuis. We komen zeker terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Maria reageert
    geweldige familie, je bent een deel van de onze! een knuffel sterk en levendig de gemberthee!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "2e verblijf"

    21/08/2018

    Altijd zo welkom in de famiglia Boutet. Nogmaals bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Familie verblijf"

    20/08/2018

    Uitstekend verblijf met het gezin. Ontspanning, zwembad, bezoek aan de regio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Santa Maria reageert
    dankzij jou! Voor je altijd warme, aardige en familiepresentatie binnenkort Daniel Rosaria Emanuel e Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een bijzondere plek"

    26/07/2017

    Een paar uur van het lawaai van Rome vonden we onszelf ondergedompeld in het groen als het oog opgenomen tussen verse stenen muren die spreken van een familiegeschiedenis en de inzet en passie die Rosaria en haar hele familie elke dag zet ze in deze betoverende oase. Onder het prachtige zwembad, authentiek eten en heerlijk, de fantastische appartement onze kleine vakantie is uitgegroeid tot een geweldige ervaring .... Bedankt Rosaria, Emanuel, Manola en tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Santa Maria reageert
    dankzij geliefd is bij de volgende en goed herstel !! Rosaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Alles volgens plan ...."

    18/07/2017

    ... 6 dagen echt ok. Met dank aan mevrouw Rosaria van beschikbaarheid, aan mevrouw Manola voor heerlijke diners in Houssein voor de vriendelijkheid en de grote Emanuel voor sympathie. Aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Wij danken u voor uw bezoek en het delen van uw vakantie naar de volgende liefdevol Rosaria Emanuel Manola Hossin ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    25/06/2017

    Zoals de titel al doet vermoeden het was allemaal perfetto.Un fantastische plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect alles!"

    18/01/2017

    Het is een zeer leuke ervaring om hier te blijven. Erg vriendelijk en enthousiast gastheer.and eten is geweldig hier, de kip smaakte lekker, en de zelfgemaakte taart is geweldig! Ik zal het eten hier missen. Natuurlijk is de kamer perfect (schoon comfortabel mooi).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Lieve Heng en Meng, het was heel leuk deze keer samen! Heel erg bedankt en God zegene jou en je nieuwe familie! We hopen u weer in het leven te zien met veel van uw kinderen een grote knuffel Ming Rosaria Daniel ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "prachtige faciliteit, geweldige eigenaars"

    22/12/2016

    Ik heb de laatste New Year's Eve in de structuur. het was een fantastische ervaring onder alle standpunten. fantastische maaltijd, geweldig appartement, warm en gastvrij. Je nodigt u zeker om het te proberen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Over de boerderij Santa Maria ..."

    01/10/2016

    Ik kon het prachtige landschap, het prachtige zwembad, de oude boerderij, authentiek eten en uitstekende producten van de boerderij te noemen. Of huisdieren. Ik kon praten over de inzet en passie die we de mensen die wonen en werken te brengen in deze fantastische plek. Ik kon praten sympathie, vriendelijkheid, glimlach en diepe donkere ogen en mooi meisje, die u serveert diner !!! (En hier kon ik praten voor een heel jaar! Maar het zou moeten zijn' ... niet afdwalen .. !!). Van stilte en rust rond alles. Ik kon praten ... Ik kon praten ..! Maar ik zal niet ... wil ik me richten op een ding, slechts een. Na mijn vakantie, zodra ik congedatomi van mijn gasten, alleen in mijn auto terwijl ik begon de lange reis naar huis ... Ik had het gevoel, het gevoel, een gezin en een huis te verlaten ... ! Tot ziens ... Boerderij Santa Maria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Samuel! Het is juist hier is uw huis ..... we houden van je !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Op vakantie en zich thuis voelen"

    25/08/2016

    We verbleven vier nachten, we voelden ons thuis. Geweldig al de warmte en gastvrijheid, schoonmaken en koken. Mijn zoon en 'fun met de hond Star en de vele katten rond de boerderij. Mevrouw Rosaria en Emanuel fantastisch. We hopen terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Thanks dear! zoals u weet zijn we nu in rouw! Voor ons werkte het uit geweldig, maar niet ver van hier is er een vreselijke situatie zo veel kinderen en mensen nog steeds begraven en misschien leeft .... prachtige antieke kelderde landen en niet langer worden gereconstrueerd, voelen we ons zo veel solidariteit .. en genegenheid en ik dank u zeer Rosaria Daniel Emanuel en Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk verblijf in Umbrië"

    24/08/2016

    Mijn dochter, schoonzoon en ik heb 4 mooie dagen gehad in dit betoverende Agriturismo Santa Maria. Het personeel was behulpzaam en hielp bij de planning van een wijnproeverij. Stella moet onze ambassadeurshondige vriend zijn die altijd een wrijven of klappen heeft gehad. Elke avond hebben we genoten van het gokken wat onze maaltijden zouden houden als het menu gevarieerd en lekker was. Om ons bezoek te laten vallen, werden we uitgenodigd voor het tarweoogstfestival van de boerderij. Dansen, zingen, eten en wijn ... een echte Italiaanse ervaring om te onthouden. Beveel deze prachtige plek en het mooie personeel aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Santa Maria reageert
    Beste Crews familie! Bedankt voor een mooi commentaar .. we zijn goed maar niet ver van hier is er een verschrikkelijke situatie, zoveel kinderen en mensen zijn nog steeds begraven en leven misschien .... mooie antieke gedompelde landen en niet meer gereconstrueerd, we voelen zoveel solidariteit en Affectie .. en wij danken u van het hart van Rosaria Daniel Emanuel en Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten